Anasayfa
7 Kasım 2022, 23:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HOCA

Rüyada hoca görmek, bilginin artmasına ve saygı görmeye yorulur.

Bir hocanın elini öpen, ilim sahibi birinden fayda görür. Hocanın kendisine bir şey verdiğini görmek, itibarının artmasını ifade eder. Bir hoca tarafından öpülmenin yorumu da yine böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hoca görmek bilgili biri olduğunuza ve bilginize bilgi katarak daha çok bilgili bir insan olmanıza ve insanlara vermiş olduğunuz nasihatlardan dolayı etrafınızda çok sevilen ve sayagı duyulan biri olacağınıza işaret eder.


Mehmet Emin Ve Kerem Onder Hocayi Gormek

Songül13
Selamünaleyküm rüyamda bir villa veya dubleks evde kendimi merdivenlerden yukarı çıkarken görüyorum namaz kılmak için seccademi kıbleye çeviriyorum ve iki rekat kıldıktan sonra Mehmet emin hoca ve kerem önder hoca da içeri giriyorlar Mehmet emin hoca bırakalım da ilk önce Songül kılsın namazını diyor daha sonra çekiliyor onu daha görmüyorum ama kerem önder hoca seccadesini yanıma seriyor aydınlık vakitte girdiğim odada akşam oluyor ve kerem önder geç oldu çabuk ol diyor kılmaya başlıyorum secdeye inerken birden kafamı belimle birlikte çevirip sağa doğru secde ediyorum bilmeyerek oda kerem önder hocanın seccadesine denk geliyor kafamı kaldırıp bakıyorum ki kıble o taraftaymış o yüzden oraya çevrilmişim seccadeyi yanlış sermişiz ikimizde ilk başta doğruydu hocaya; bak o taraftaymış işte diye sitem ediyorum hayırlı günler..

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleşecek bir sorun veya hata nedeniyle pişman olup hatanın farkına varıp Allah’ın da yardımını dileyerek doğruya meyl edeceğine, daha iyi bir yaşantı ve hakkın rızası doğrultusunda olacak şekilde maneviyatını yükseltmek için de işlerinde ve hayatının her alanında en güzelini yapmaya gayret göstereceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gergedan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba lar rüyamda biri beni sanki sıkıyor nefes almakta zorlanıyordum beni bierkek hocaya götürdüler bı kapıda sıra beklerken hoca arkası dönük namaz kılıyor ama yüzünü görmedim beklerken uyandım yaklaşık bir bir ay sonra aynı rüyayı gördüm bu sefer yüzünü gördüm ak sakallı ama yüzü inanılmaz güzeldi neyin var diye sordu anlattım bana namaz kıldıktan sonra anlatırım dedi arkasını dönüp namaza başladı çok etkilendim anlamı bı öğrenirim inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği Görmek Rüyada Hamam Böceği Tabiri

Tohat
Hayırlı günler. Kalbinin, niyetinin temiz olması hasebiyle bazı şeylerin sana ayan olması manasındadır. Buna binaen sıkıntılarının geçmesi bunun yerine sevinç, mutluluk, ferahlık görmeye işarettir. İç huzurunu yakalayacak gelişmeler görme ihtimaline delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada hoca görmek imam nablusi, rüyada hoca görmek, rüyada hocasını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hoca görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.