Anasayfa
24 Temmuz 2023, 11:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HOROZ

Horoz ev sahibini ve erkeği temsil eder. Tavuk da kadını.

Bazıları horozu kimi zaman güzel söz söyleyen, kimi zaman kötü konuşan yaramaz ve kendini beğenmiş kişiliğe yorarlar.

Kimisi, sevimli erkek çocuktur, der.

Horoz, müezzine, hatibe, güzel konuşan kimseye işarettir. Bazen de, kendisi iyilik yapmadığı halde iyiliği emreden kimseye yorumlanır. Çünkü horoz da namaz vakitlerini hatırlattığı halde kendisi namaz kılmaz.


Cevap: Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada horoz görmek insanlara farklı şekilde yanaşan iyi olanlara iyilikle güzel sözler söyleyerek onları mutlu eden kötülük için olanlara ise kötülük ile karşılık veren kendini beğenmiş olmanıza ama her iki yönü de en iyi şekilde yapanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam 2 buçuk aylik hamileyim.Her anne gibi bende bebegimin cinsiyetini çok merak ediyorum.Anneme benim için istihareye yatmasini söyledim.Ruyasinda sadece Horoz görmüş ne anlama geliyor?


Yorum: Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada görülen horoz erkek evlada sahip olmakla tabir edilir. Ama böyle bir konu için istihare yapılmaz. Yinede rüya olarak isabetli olabilir veya olmayabilir bunu biz bilemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda 2 tane horoz gayet iyi görünüyor renkleri kahverengi bahcede geziyor sonra halam gelip horozlarin öldüğünü söylüyor eline almış horozu fakat derisi soyulmuş ama kalbi hala atıyor bende bu canlı diyorum halamda yok kalpden öldüğü için hâlâ atıyor kalbi diyor yorumu nedir acaba hocam çok etkilendim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada horoz görülmesi bu şekilde genellikle iyidir ve gören kişinin tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve kederinden kurtulacağına işaret olarak yorumlanır. Ancak ölmesi veya kesilmesi iyi değildir, dini görevlerini ihmal ettiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

EsraS
Hayırlı günler.Rüyamda evli bir kız arkadaşımı mutsuz gördüm sonra önünde horoz vardı beyaz renkli kırmızı ibikli..o öttü ve arkadaşım biranda irkildi ve eşi onun ellerini tuttu ben de sevindim o artık iyidir diye düşündüm.benim ve onun için anlamı nedir acaba


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda gördüğün mutsuz olan kimse senin ruh halinin yansıması olabilir. Varsa sıkıntı ve derdin kısa bir süre sonra çözüme kavuşturularak üzerinden kalkacak olan kara bulutların ardından çok mutlu olacak ve bu mutluluk hayatının her alanına yansıyacak anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Göç Etmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda şu an oturduğum elektrikli süpürge ile süpürüyorum. Bu esnada eşim kendisini arayarak bana bilet al diyen amcasının oğluna internetten otobüs bileti bakıyordu ve sonra bileti aldı. Ardından eşime bizim durumumuz belli neden bilet alıyorsun dedim. Kendimizi bir açık alanlı bir kafede görüyorum bu defada yanımızda eşimin başka amcasının kızı da var. Eşim amcasının kızına bilet aldığı amcasının oğlu için ama amcasının iki oğlundan hangisi hatırlamıyorum ,o bu bileti haketmiyor yine beni kandırdı hakkımı helal etmiyorum diyor, eşimin bayan kuzeni de eşimi sakinleştiriyor. Ben de eşime sen hem kız kardeşine 150 lira gönderiyorsun hem de kuzenine 150 liralık bilet alıyorsun diye kızıyordum. Kardeşin ihtiyacı vardır hadi neyse ama kuzenine niye bilet alıyorsun diyorum. Bu kafeye ait havuzda kaz ördek tavuz horoz ve hatırlamadığım bir kaç hayvan daha suyun içindeler hepsi. Havuz yarıya kadar su dolu ve bu su yüksekliği insan beli ile dizi arasında , bu hayvanlar bu suyun içindeler yüzüyorlar mı bilmiyorum. 7 yaşında oğlu ve 2 yaşında kızım havuzun kenarında yan yanalar ve oğlum havuzun tam ortasında olan horozla konuşuyor. Horoz da oğlumun konuşmalarına ve sorularına sevimlilik yaparak ve hareket yaparak karşılık veriyor. Bu şekilde oğlumun horozla konuşması ve horozun karşılık vermesi bayağı bir sürdü. Biz kafede oturdupumuz sürece onlarda havuz kenarında horozla konuşuyorlardı diğer hayvanlarda havuzdaydılar ama ortada belirgin olan ve sevimlilik yapan horozdu. Yorumlarsanız sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Havan Topu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada görmüş olduğun eşinin yardım etme isteği gerçek hayatta da mevcutsa bu bilinç altı olarak açıklanır. Bunun yanı sıra rüyanın diğer kısmındakiler hayırlı bir rüya olduğunu gösterir. Hem etrafında sizin tabiri caizse yolunacak tavuk olarak görenlere karşı tedbir almanız gerektiğine hem de senin kendini sürekli geliştiren, donanım sahibi olmaya çalışan biri olduğuna hem de bolluk ve bereketi simgeleyen bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

ezgi9696
Selamun Aleykum.Sabah namazını kıldıktan sonra rüyamda bazı zamanlarda gittiğimiz memleketimizin sokaklarında annemle yürüyoruz yanımızda başka biri varmıydı tam hatırlamıyorum önce bir dükkan önünde bir kalabalık gördüm merakla içine doğru baktığımda bunun ucuz eşyalar satan bir dükkan olduğunu gördüm .İnsanların ellerinde ev eşyaları vardı annemle oyalanmadan oradan ayrıldık diye anımsıyorum. Çok az ilerledikten sonra açık bir alanda toplanmış bir şeyle ilgilenen bir sürü insanlar vardı . İnsanlar o meydanda horoz dövüştürüyormuş.Dövüşen horozları hiç görmedim sadece yuvarlak oluşturan insanlar gözüküyordu.Horoz dövüşünden gerçektede hiç hoşlanmam rüyamda da horozlara üzüldüğümü rahatsız olduğumu aklımdan şikayet etmek geçtiğini hatırlıyorum.Sonra bir adam bir tane horozu kucaklamış o yerden ayrılıyordu.Devamını hatırlamıyorum sanırım uyanmışım yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çalışan biri için iş yerinde göstereceğim başarıların geniş yankı uyandırmasına, çevrende ve iş yerinde sözü dinlenir biri olabileceğine, saygı duyulur hürmet göreceğine hayatının iyi seyirde ilerleyeceğine, çalışmayan kimse için de geçerli olan gelişmelere sahip olabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Ağacı görmek (İmam Nablusi)

rüyada horoz görmek imam nablusi, rüyada horoz görmek, rüyada sari horoz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.