Anasayfa
9 Haziran 2021, 8:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HORTUM

Rüyada su hortumu görmek, rızık ve kazanca işarettir.

Hortumdan su fışkırması, karlı bir işe başlamaya; suyun az akması, kazancın az olmasına; suyun birden bire kesilmesi, kazancın ani olarak kesilmesine; hortumun delik olup, su sızdırması ise kazancından çalınmasına işarettir.


Cevap: Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hortum görmek rızıkınız ve kazancınızın çok bol olacağı bir dönem içinde olacağınıza yada hortumdan su fışkırdığını görmüş iseniz çok karlı bir iş için girişimlerde bulunacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Okuldayım ve fizik dersi işliyoruz ve daha sonra teneffüs oluyor. Ben bir üst kattaki kişilerin sınıfına çıkıyorum fakat onlarla yaşıtız çünkü ben 1 yıl kalmıştım devamsızlık yüzünden gerçekte. Neyse, benim o okuldan olmayan ve ilkokul ve ortaokul da arkadaşım olan İsmail diye birisi vardı ve yanıma geldi "Nabıyon, ne ediyon?" diye böyle sordu ve bende "iyiyim, sen nabıyon?" falan dedim ve aramızda az bir sohbet döndü ama hatırlamıyorum. Sonra camdan dışarı bakmaya başladık. Bu arada sınıf en üst katta. Camdan dışarı bakarken benim eski okulumun camından bakıyorum ama bulunduğum okul benim şimdiki okul. Bahçesi falan hep benim eski okulumdu ve bir deney yapmaya karar verdim. Ama tam ne yaptığımı da hatırlamıyorum. Sonra ben o deneyi camdan dışarı fırlattım, sanırım küre şeklinde metalden olan bir teknolojik top gibi bir şey yaptımdı.

Okudunuz mu?  Rüyada Haşlama görmek (İmam Nablusi)

Neyse, onu camdan dışarı bıraktığımda dışarıda yapay hortumlar oluşturmaya başladı. Hem de bir sürü, sadece bir tane değil ve hortumların birkaçı havada duruyordu; birkaçı ise yerde insanları, okuldaki öğrencileri havaya uçuruyordu ve yerdeki kişilerde de bir panik havası vardı. Hortumlar çoğu kişiyi kaldırıp kaldırıp yere bırakıyordu sertçe ve herkes onlardan kaçmaya çalışıyordu. Bazı hortumların içinde şimşekler çakıyordu. Sonra camdan ayrıldık ve sınıfın içindeyiz hâlâ. Bu seferde benim eski sevdiğim kız gelmişti sınıfa fakat gerçekte onunla beraber olmamıştım sadece sevmiştim. Neyse, Bu kız bana rüyada önceki gün mesaj atmıştı Facebook üzerinden ama mesajı hatırlamıyorum. Bende cümleyi anlamamıştım çünkü bazı kelimeler karışıktı ve çözümleyemiyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Göz görmek (İmam Nablusi)

Ve bende öylesine bir mesaj attım fakat onu da hatırlamıyorum ve sonraki gün yanıma geldi, deneylerden sonra ve bana birkaç saniye baktıktan sonra bana seslendi. Bana "Batıkan! gel bakalım sen niye bana benim sana yazdığım bir konu dışında cevap veriyorsun." gibi bir şey dedi. Ve gittim. Bir sıraya oturduk. Bilgisayar var yanında, onu açtı ve Facebook’unu açtı ve mesajları göstermeye başladı. Ben de hiç cevap vermiyorum ona ve sonra fizik öğretmeni geldi. Çünkü onların dersi de fizikti. Yanımdaki arkadaş sınıfa giderken, eski sevdiğim kız beni tuttu biraz daha yanında ve bana hâlâ hesap sormaya çalışıyordu ve sonra ben ona bir cevap verdim ama hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Gümüş Para görmek (İmam Nablusi)

Ondan sonra ise sınıftan çıkmıştım. Bu arada fizik öğretmeni o sınıfın içinde çoktan ders işlemeye başlamıştı ve fizik öğretmenine "iyi dersler." diyerek çıktım ama o cevap vermedi, sanırım duymadı. Neyse, ben de kendi sınıfıma giderken sınıf arkadaşlarımın sesini duydum. Onlarda sınıfa gidiyorlardı ve onların yanına gittim. Ve arkalarından koşarak yaklaştım onlar. Ben onlara yaklaşırken koşarak onlar beni gördü ve ben de şakasına "Hadi! İleri ileri, bekleme yapma." gibi şakasına bir şeyler dedim okulda bağırarak hafif tonlu olarak. Sonra onlarda gülmeye başladılar ve birisi "Batıkan aksiyon müziği çalıyor." gibi bir şey dedi. Ve sonra sınıfa girdik, güle eğlene. Sonra ise bizim dersimizde fizikti ve ders işlemeye başladık ve sonra ise rüya bitti burada.

Okudunuz mu?  Rüyada görülen sapık şeylerden kurtulma çareleri nedir?

( Sizce bu rüya ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )


Yorum: Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. İnsanlardan çok azı bu şekilde ayrıntılı rüya görebilirler. Bu gördüğün rüyan gerçek hayattan çok çabuk etkilenen bir kişiliğe sahip olduğunun işaretidir. Bundan dolayı çoğu rüyanın önemli bir yorumu da olmaz. Bu gördüğün rüyan genel bir manada, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak bir karmaşanın, hayali kurulan isteklerin bozguna uğramasının işareti olarak ancak tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dile, herieyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; hiç bilmediğim bir yerdeyim. Yanımda iki tane arkadaşım var. Birisi Samet diye birisi ve kendisi bir deist ve yanımda bir kişi daha var fakat onu hatırlamıyorum ama onu da tanıyorum. Neyse, bilmediğimiz yerdeyiz, etraf soğuk, hava kapalı, bulunduğumuz yer normal rakımdan yüksek biraz, sanki bir tepeye çıkarken ki bir yerdeyiz. Neyse, biz konuşurken ben sevdiğim kızı onlara "Ben bu kızı seviyorum" diyerek itiraf ediyorum. Sonra biraz daha konuşuyoruz ve hava haliyle kapalı ve biraz sonra bozmaya başlıyor ve yağmur bastırıyor, rüzgar falan sert esiyor.

Sonra biz bir ev görüyoruz ve eve giriyoruz. Evde ise yaşlı bir adam ve yaşlı bir kadın var. Sobalı bir ev yanlış hatırlamıyorsam ve adam, odun toplamaktan gelmişti eve veya işten gelmişti eve. Neyse, sonra kadın "Ne yapıcaz diyordu?" kadın ise yaklaşık 60-65 gibi vardı ve adam ondan sadece birkaç yıl daha yaşlıydı. Neyse, sonra biz çıkmaya karar veriyoruz evden ve çıkıyoruz. ( Bu arada bu anlattığım her şey bir tarlada ve tarla evinde geçiyordu. Bundan sonra ise artık tarladan yola doğru çıkmaya başlıyoruz. )

Okudunuz mu?  Rüyada gökdelenden aşağı inmek

Neyse, biz tarladan yürürken uzağımızda olmayan ama yakınımızda da olmayan 3 tane büyük hortum görüyoruz ve hızla ilerliyorlar ve ben içimde "ya yön değiştirirlerse" diye soruyorum ve endişeleniyorum kendi kendime ki hortumlar yön değiştirmiyorlar ve dümdüz tarlayı geçip gidiyorlar, yaşlı kişilerin evine zarar vermeden de. Neyse, biz hortumları atlatıyoruz ve sonra normal yola çıkıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada Görümce görmek (İmam Nablusi)

Bu sefer ayağımızın altı, yani yollar buz tutmuş ve biz kayıyoruz ara sıra hafif hafif. Neyse, biz kaya-gide kaya-gide giderken önümüze devasa büyüklükte 2 tane buz dağı çıkıyor ve o buz dağları fizik kurallarına aykırı bir şekilde yokuş yukarı kayıyorlar. Neyse, bu buz dağları yokuş yukarı çıkıyor ve artık yavaş yavaş yavaşladıktan sonra bu sefer fizik kurallarının normaline göre yokuş aşağıya kaymaya başlıyorlar fakat biz de o sırada yoldayız ve bizim hemen yanımızda orman gibi bir yer var.

Neyse, buz dağları oradan bize doğru, yani yan tarafımızdan bize doğru hızla ilerliyorlar. Biz ise hemen geçelim gidelim diyoruz fakat ayakkabılarımız buzda kaydığı için gitmek bayağı bir zor oluyor. İlk buz dağı bizi geçiyor ve yön değiştiriyor lakin ikinci buz dağı bizim hemen arkamızdan, yaklaşık bir 7 metre kadar yakınımızdan geçiyor. Neyse, biz bunu da atlatıyoruz ve bu sefer önümüzde sadece buzlu uzun bir yol var.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Sadece o yolda kayarak gitmeye çalışıyoruz ve aramızdan biri "hadi neredeyse geldik" diyor ve gerçekten de geldiğimizi görüyorum. Geldiğimiz yeri bilmiyorum fakat sıcak ve ılımlı bir havası var. Yani biz yoldayız ve ayağımızın altındaki buz çatlamaya başlıyor. Hemen yolun biraz ilerisinde ise inanılmaz bir hava değişimi var ve hava soğuk iken birden sıcak hava yerini alıyor ve Güneş bize yüzünü gösteriyor.

Yani şöyle, bir gökkuşağı düşünün. Bir tarafı soğuk ama diğer tarafı sıcak. Neyse, bizim güneşli yere doğru varıyoruz ve ayağımızın altındaki buzlu yol birden yerini suya bırakıyor. Artık yol sulu, suyun dibi gözükebiliyor ve o kadar da derin değil, ayrıca hafif dalga var o suda ve biz o sevinçle suya giriyoruz. Ben sevinçten suya atlıyor, suya dalıyor, nefesimi tutup tekrar su yüzeyine çıkıp tekrar suya dalıyorum ve bu böyle devam ediyor, zaten devam ederken de rüya burada bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

Not_1: Rüyamın en başında anlattığım sevdiğim kızı itiraf etme ne anlama geliyor? sizce.

(Peki bu rüya genel anlamıyla nedir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Gerçekten çok karmaşık, çok şey içeren ve tek bir şekilde kesinlikle tabir edilemeyecek rüyalar görüyorsun. Ben şahsen tabir etmekte zorlanıyorum. Çok genel yorumlar yapmakta pek isabetli değildir. Örneğin bu rüyan en az sekiz on çeşit yorumlanabilir ve hiç birisi diğeri ile bağlantısı yoktur. Bu rüyanı da maalesef tabir edemiyorum. Allah’tan hayırlısını dile bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam
Ben rüyamda camdan bakarken birden atom bombası gıbı patlayan bır toz hortum gördüm ve bırden dağıldı herkez kaçışıyordu ve korktum çocuklarımı arıyordum onları bulup kurtardım ama rüzgardan zor kaçtığımız hatırlıyorum teşekkür ederım hayırlı gunler


Tohat
Hayırlı günler. Görülen hortum yaşayacağınız karışıklığın habercisi olması mümkündür. En iyisini Allah bilir elbette fakat tabire göre hayatınızın biraz üzücü olaylarla karışacağını gösteriyor.


rüyada hortum görmek imam nablusi, rüyada hortum görmek , rüyada jortm tayfun grmk molla cami

Bu kategoride yer alan Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.