Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HIRİSTİYAN

Rüyada Hıristiyan görmek, yardım ve galibiyettir. Bir kimse rüyada kendisinin Hıristiyan olduğunu görse, kendisinde Hıristiyanlığa benzer bir bid’atın bulunmasına yorumlanır.

Bir kimse rüyada Hıristiyan olduğunu görse, o kimse dayı ve teyzesine varis olur.

Üzerinde zünnar olduğunu gören kimsenin erkek bir çocuğu olur. Hıristiyan görmek, ayetlere ülfet ve sevgisi olan bir kimseye yorumlanır. Rüyada Hıristiyan olmak, hakim ve vali olan kimse için galibiyettir.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Rüyada Hıristiyan görmek, dost süretinde bir takım düşmanları görmeye yorumlanır.

Rüyada Hıristiyan görmek, ayetlere bağlılık ve sevgisi olan bir kimseyi ifade eder.


Cevap: Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada Hristiyan birini görmek etrafınızda size dost olarak görünen kişilerin gerçek yüzünü göreceğinize ve bu kişilerin size düşmanlıklar hazırladıklarına ve en kısa zamanda bunu deneyerek sizi yıkmaya çalışacaklarına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Haç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hristiyan’ın Müslüman Olması

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam ben rüyada bir farklı bir ülkedeyim hafif yağmur yağıyor ve Hristiyanlar var içlerinden biri benimle samimi oluyor ve birden kelimeyi şehadet getiriyor sonra yaşını şerif okumaya başlıyor bende okuyorum bir hoca var kuran elinde bende diyorum ki inşirah süresini de çok seviyorum onu okumaya çalışıyorum sonra oradan ayrılıp bir eve geliyoruz yalnız sanki o ev Müslümanların yeri diğer taraf Hristiyanların yeri ayrı bir dünya gibi arada bir kapı var sonra oturup yere yanımdakiler küçük çikolatalar getirmiş onu yiyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hiç beklenmeyen bir zamanda ve beklenmeyen bir kişiden alacağın yardım sayesinde bulunduğun zorluk ve çaresizlikten kurtulmana yardımcı olacağına, ayrıca dini bütün olmaya, kendini dinen geliştirerek dinine daha sıkı bağlı kalmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

rüyada hristiyan görmek, rüyada hıristiyan görmek, rüyada hristiyan gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hıristiyan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.