Anasayfa
12 Şubat 2022, 6:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HURMA

Rüyada görülen hurma, gören için yağmurdur. Hurma yediğini görmek, sırf kendisi için olup, başkasının hissesi bulunmayan rızıktır.

Bazen hurma yemek, Kur’an okumaya ve dinine fayda verecek bir şeyle yorumlanır.

Defnedilmiş hurma, biriktirilmiş maldır. Defnedilmiş hurma kabuğunun yorumu da böyledir.

Dağılmış ve saçılmış hurma, devamlı olmayan paradır.

Rüyada kendisine hurma getirildiğini görenin eline makam ve rütbe sahibi kimseler tarafından eline mal geçer.

Mevsiminde bir hurma ağacından hurma devşirdiğini gören kimse, neşeli, zengin, şerefli, hayır ve bereketi çok bir kadınla evlenir.

Devşirdiği hurma mevsiminde değilse, o kimse bir ilim öğrenir. Fakat o ilimle amil etmez.

Okudunuz mu?  Rüyada gelin olduğunu görmek

Kuru bir hurma ağacından üzerine hurma düştüğünü gören kimse, münafık bir kimseden ilim öğrenir. Üzerine hurma düşen kimse sıkıntı ve kederli ise, sıkıntı ve kederden kurtulur.

Bir kadın rüyada kendisini katran ile hurma yiyor görse, kocasından miras alır. Bu rüyaya erkek görse onun da hanımı kendisinden gizlice boştur.

Bir kimse hurmayı alıp içerisinden çekirdeğini çıkardığını görse, o kimsenin bir çocuğu olur.

Hurma, helal ve güzel rızıkla da tabir edilir.

Bir kimse güzel bir hurma yediğini görse, iyi bir söz işitir ve büyük menfaata kavuşur.

Okudunuz mu?  Rüyada Gömlek görmek (İmam Nablusi)

Hurma gömdüğünü gören kimse, hazineden yahut yetim malından mala sahip olur. Yahut mal biriktirir ve o malı gizler.

Bir kimsenin bir hurmayı emip başkasına verdiğini ve alanın da emdiğini görmesi, kendisinin diğer kimseye bilinen cüz’i bir şeyde ortak olmasıdır.

Rüyada hurma yediğini gören, imanın tatlılığını bulur.


Cevap: Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hurma görmek çok bereketli ve çok yağmurlu bir dönem içerisine gireceğinize yada hurma yediğini görmüş isen kendini tamami ile dinine adayacağına ve bu nedenle kuranı kerimi öğrenip okumaya başlayacağınıza ve din ile ilgili faydalı şeyler yapacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

Yorum: Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda sevdiğim erkek bize gelecekti, ben hurma poşetinden 2 tane hurma çıkarıp 2 tane peçete alıp ayrı ayrı sarıp birini sevdiğim birinide ben yerim diyip cebime bıraktım odaya girdim içeride oturuyordu ailem de vardı. Başımın açık olduğunu fark ettim hemen gidip başortümü örttüm, bana hep göz altından bakıyordu. Ben Başörtümü örtüp gelince tekrar odaya o da yanıma geldi. Hurmalar bayağı büyüktü. Ona verip vermediğimi hatırlamıyorum. Bu gördüğüm rüya beni çok Düşündürdü. Regaip kandilinde gördüm bu rüyayı
Yorumladığınız için teşekkür ederim. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada gerçek hayatta ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek

Yorum: Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Hayırlı ve Allah’tan korkan insanı simgeler. Hatalarını farketmeye ve onları düzeltmeye, hastalığı varsa şifa bulmaya, bir dilek ve isteği varsa gerçekleşeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmun aleyküm rüyamda normalde tanımadığım ama Instagram da takip ettiğim biri isyerimize gelmişti ona hurma veriyordum yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun ((bu arada ben bayan ve bekarım kısa bir süre önce umreden döndüm))

Okudunuz mu?  Rüyada hacca götürülen insanlar görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyaların en makbul olan açıklaması bir haber almaya tabir edilmiştir. Bunun dışında özel bir yorumu olduğunu biz bilmiyoruz. Bazende bilinçaltı rüyalar olması mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kifiriki
Merhaba rüyamda çok yorulmuşum. Oturup dinleniyorum. Yanımda erkek bebeğine hamile arkadaşım var karşımda da 9 yasınd sermek çocuğu olan arkadaşım ikisinin de hurması var hamile ılan hurma sunuyor bana ayıp olmasın diye almıyrm ztn o yiyor. Karşımdakinin hurmasını, 4 ya da 3 tane vardı, izinsiz alıyorum. O da çok kızıyor bunubbaskası yiyecekti diyip başka arkadaşlarımı gösteriyor utanıyorum ama çoktan yemiş oluyorum elinde çekirdeği kalıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde arapça yazılar görmek

Merhaba rüyamda çok yorulmuşum. Oturup dinleniyorum. Yanımda erkek bebeğine hamile arkadaşım var karşımda da 9 yasınd s
erkek çocuğu olan arkadaşım. ikisinin de hurması var hamile olsn hurma sunuyor bana ayıp olmasın diye almıyrm ztn o yiyor. Karşımdakinin hurmasını, 4 ya da 3 tane vardı, izinsiz alıyorum. O da çok kızıyor bunu baskası yiyecekti diyip, başka arkadaşlarımı gösteriyor. utanıyorum ama çoktan yemiş oluyorum elimde çekirdeği kalıyor. Bu arada evşıyım bebek sahıbı olmak istiyorum

Merhaba. Dün gece ilk defa bir arkadaşımda kaldım. O gece yine aynen kadın olduğunu ama erkek organına sahip olduğunu gördüm. Açıkdaymış organ ve kimse garipsemiyor. Aniden bir parçası hatta yarışı açılıyor organın. Sonra tamamı düşüyor ben çok ağlıyorum. Çocuk gibi p…m düştü diyorum koşmaya başlıyor eşimi arıyorum. Sonra başka rüyaya geçtim. Vergi tarzı bir şey ödeyecekmişim sıraya giriyorum eşim yanımdan aniden kayboluyor. Ben sırada beklerken aniden sıradan çıkıyorum eşimi arıyorum. Kayboluyorum. Alan çok büyük. Hep koşuyor ve çok yoruluyorum. Başka yerde borcumu ödüyorum. Oturup bacaklarımı uzatıyorum. Orsa bir arkadaş hurma uzatıyor onunkini alıyorum diğer arkadaşlarınkini sormadan alıyorum. Onlar biraz kızıyor biz yiyecektik diye. Ama çoktan yemiş oluyorum hurmayı. Anlamı nedir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

Tohat
Merhaba. İlk rüyan şu şekildedir. Arkadaşını hamile olarak görmen senin hayatında doğacak olan bir gelişmeye delalettir. Genel olarak karşılaşacağım bir soruna işaret olsa da yakın çevrende yeni doğum yapacak birine de işaret etmektedir. Bunu yani sıra hurma hayırlıdır. Gördüğün hurma emek, çaba, gayret demektir. Yaptığın işleri hakkını bir bir alabileceğine ve gönüllünün ferahlayacağız delalet eder.
İkinci rüyanın tabiri dr hayırlıdır. Nitekim her şeyin en fazlasına nail olacağın şeklinde yorulur. Bu para, şans, kısmet, hayırlı insanlar, mutluluk ve huzur gibi hayatı en güzel hale getiren özelliklere nail olacağına delalet eder. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Nihat Hatipoğlunu Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda önüme 25 tane hurma sunuldu. Devlet büyüğü biri 1 tanesini seç dedi. Sectigim hurma içlerinde en iyi olan diğer ülke padişahına gönderilecek hurma imiş. Sectigim hurmanın yanındaki hurma da kendi ülkelerine kalacak diğer güzel hurmaydi.Devlet büyüğü şaşırdı en güzel hurmayı nerden anlaşın diye.Sectigim hurmayı yedim. Bu arada hamileyim 2 aylık.

Okudunuz mu?  Hz. Mehdiyi rüyada görmek

Tohat
Hayırlı günler. Genel olarak iş hayatı ve kişinin kendi hayatına yön verebilme kabiliyet ve düşüncede biri olduğunu gösteren bir rüyadır. İşlerinin hakkını en iyi şekilde vermen başarıları da beraberinde getirdiği gibi mevki veya kazanç olarak gelirinin artması gibi olumlu katkılar sağlayacaktır. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hemşire görmek (İmam Nablusi)

rüyada hurma görmek, rüyada hurma görmek imam nablusi, rüyada hurma yemek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.