Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DANTEL

Rüyada görülen dantel, zahmetli işlere ve kendisine bakmaya takati olmayan bir kimseye işarettir. Bir başka yoruma göre, rüyada dantel ördüğünü görmek, başkalarının kendisi hakkında iyi şeyler düşünmediğine delalet eder. Çarşıdan dantel satın aldığını görmek, çapraşık işleri yüzünden kazancının azaldığına, geçiminin daraldığına işarettir. Elbisesi üzerine dantel takıp gezindiğini görmek, borçları yüzünden sokaktan geçemez olduğuna delildir.

Okudunuz mu?  Rüyada dedemin öldüğünü görmek

Cevap: Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dantel görmek kendi canını hiç düşünmeden her kesin işlerine koşuşan her işini yapan bir kişi olacağınıza ve bundan dolayı kendinize yapmış olduğunuz bu eziyetten dolayı rahatsızlanıp yataklara düşeceğinize işaret eder.


rüyada dantel görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Davetiye görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.