Anasayfa
6 Ekim 2021, 3:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DAYAK

Rüyada dayak atıldığını veya yediğinizi görmek, maddi ve manevi yönden gücünüzün artmasına yorulur. Rüyada dayak görmek yardıma işarettir. Rüyasında dayak yediğini görmek, bir işi için birisinden yardım göreceğine; kendisinin bir başkasına dayak attığını görmek, o adama yardım edeceğine; iki kişinin birbirini dövdüğünü ve kendisini aralarına girerek onları ayırdığını görmek, ev halkı tarafından sevildiğine ve sayıldığına; eşinin kendisini dövdüğünü görmek, onun ailesi tarafından bir menfaat kavuşacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz ve gemi görmek

Rüyada Dayak

DaugHtR
iyi aksamlar benim erkek kardesim ruyasinda arkadaşindan dayak yesidigini gordu bu ne anlama geliyor


Cevap: Dayak

Hüseyin.
RÜYADA DAYAK GÖRMEK

Rüyada dayak atıldığını veya yediğinizi görmek, maddi ve manevi yönden gücünüzün artmasına yorulur.
Rüyada dayak görmek yardıma işarettir. Rüyasında dayak yediğini görmek, bir işi için birisinden yardım göreceğine; kendisinin bir başkasına dayak attığını görmek, o adama yardım edeceğine; iki kişinin birbirini dövdüğünü ve kendisini aralarına girerek onları ayırdığını görmek, ev halkı tarafından sevildiğine ve sayıldığına; eşinin kendisini dövdüğünü görmek, onun ailesi tarafından bir menfaat kavuşacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Cevap: Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dayak attığını görmek yardıma muhtaç olan bir kişiye yardım edeceğinize ve yapmış olduğunuz bu yardım sayesinde büyük sevaplar kazanacağınıza ve sizinde bir işinizin olacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda okuldan çıktığımda saat öğleden sonra üçtü ama hava kapkaranlıktı ve yolda giderken yaşlı bir kadın bana kendi telefonundan bir şey göstermeye çalışıyordu. Gidip baktığımda kadın bana "yardım et kızım çocuğum kayıp bak şu" diyerek telefonundan çocuğunu gösterdi. Ben de çocuğu karşı kaldırımdan gelirken gördüm ve "bakın orda" dedim. Kadın bana "bir zahmet onu bana getirir misin?" dedi ve ben de bunun bir oyun olduğunu anlayarak "işine git kadın" dedim ve kadın anında üstüme saldırdı. Ama ben kadını savurarak dövdüm ve sonra kaçtım ordan.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Dileklerinin olmasına ve hedeflerine ulaşmasına işarettir. Önündeki engellerin kalkmasına ve yüzünün gülmesine tabir edilir. Hatalarını farkederek tedbir almasına ve kararlarında isabet etmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tövbekârkul
Selamün Aleyküm Mumsema yöneticileri!
Sizden bir rüyamı yorumlamanızı rica edeceğim.Rüyamda anne ve teyzemi kalabalık ama çok olmayan bir insan grubu dövüyordu.Ben de annem ve teyzemi dövenleri dövüyordum.Bu rüyanın anlamı nedir? Şimdiden Allah razı olsun.Hayırlı akşamlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Anneniz için yapacağınız fedakarlık ve koruma iç güdüsüyle hareket edip onun mutlu etmeye, Onun hakkını gözetmeniz sayesinde alacağınız hasenatlara işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Öyküm
Selamın aleyküm hocam
Size iki ayrı rüya danışmak istiyorum kafamı çok karıştırdı. Bir kız çocuğu vardı rüyamda afı Rabiaymış okuldan çıkıp evine doğru gitmeye başladı yüksek bir yerdeydi evi, aradab biraz zaman geçtikten sonra koşarak yanıma geldi yardım et bana şurda bir abi beni öptü gidemiyorum dedi ama çok ağlıyodu ben de arabaya bindirdim ve evine doğru gittik evinin önünde sarıldım hadi git artık evine dedim gitmek istemedi ama bir daha da benimle konuşmadı indi ve bana kırgın kırgın bakarak gitti. Sabah ezanıyla uyandım namazdan sonra tekrar yattığımda eşimin beni aşdattığı biri vardı o girdi rüyama bana sinsi sinsi güldü ve sevmediğim biri hakkında bişey söylemişim güya beni tehdit etti eğer yaşanılanları anlatırsan ben de ona gider seni söyleriim dedi ben de onu yumrukla tekmeyle öyle bir dövdüm ki yüzü gözü tanınmaz haldeydi hiç bilmediğim bir evdi nefes almak için dışarı çıkıyorum bir çocuk 2-3 yaşlarında ailesi balkona bırakmış camlar kapalı kimse yok çocuğun üstünde de sadece bez var çıplak çocuk hava da yağmurlu buz gibi. Çocuk bir o tarafa bir bu tarafa emekliyo ağlıyo açıkmış bana elini uzattı ben de aldım onu balkondan ısıttım yemek yedirdim sonra ailesini buldum ailesi yabancıymış bana kızdılar çocuğu aldım diye zor yaşama alıştırıyorlarmış bu iki rüyayı peşpeşe gördüm ve endişelendim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. İlk gördüğün rüya, gören kimseye göre yorumlanır. Vurdum duymaz birisi olmaya işaret ederken aslında bu kişinin olgunlaşacağına ve olaylara olgunlukla yaklaşacağına işaret eder. İkinci rüya ise, bilinaçltı olması mümkündür. Ayrıca tanımadığı bir kişiye yardım edeceğine ve iyiliği dokunacağına tabir edilir. Hayırlısını dilemek daima en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada down sendromlu çocuk görmek

rüyada dayak atıldığını görmek, rüyada dayak yemek imam nablusi, rüyada abisinin imam tarafında dayak yedigini gürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.