Anasayfa
24 Ağustos 2021, 7:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DAYI

Rüyada dayınızı görmek, güvendiğiniz bir kimseden beklemediğiniz bir hareket görmeye yorulur.


Cevap: Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dayınızı görmek hiç ummadığınız bir anda yolculuğa çıkacağınıza ve bu yolculukta maddi kazancınızın daha çok artacağına ve bu kazançdan dolayı en yakın bildiğiniz bir dostunuz dan hiç beklenmeyen bir hareket ile karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.rüyamda dayimin 3 kızı var 2 kisi yanimdaydi 1ri evli bende dayimi ariyorum oda diyorki sonra konusalim isim var telefonu kapatiyor ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Sorumlulukları yerine getirmek, hafiflemek ve doğru olanı yapmak şeklinde yorumlanır. Ayrıca bu rüyalar işyerlerinde mutlu bir çalışma ortamına sahip olurlar ve sürekli olarak takdir görürler manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada dev dalgalar görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam.rüyamda yeşillik bir yerde yanımda biriyle yürüyorum çok güzel balkonu çiçeklerle dolu evler var.bi kaç balkonda büyük beyaz ve yeşil adını bilmediğim masal diyarlarındaki gibi güzel kuşlar var ben beyaz olan kuşun etinin yeniceğini söylüyorum çok lezzetli diorum.yanımdaki kişi yenmiceğini söylüyor.ama hayranlıkla bakıyorum kuşlara böyle değişik bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam bu hayırlı bir rüyadır. Atılacağın işlerde başarılı olmaya, maddi açıdan refaha kavuşacağına ve imkanlarının artmasına tabir edilir. Daha önce hiç görülmemiş bir kuşu görmek ise büyük bir mala ve kazanca yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Tong Yabgu
Selamün Aleyküm Hocam,bugün rüyam da 3 dayımdan sadece birini gördüm gülüyordu bizim evde bir koltukta oturuyordu
tam hatırlamıyorum ama bir diğer tarafta da annemin dayısı ve karısı vardı galiba benim sizden isteğim 2 şekilde de tabir etmeniz yani
sadece dayı görmek
Dayı görmek ve annedayısı karısı görmek.
Allah Razı Olsun Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

arifselim
Bu rüya ayrı ayrı tabir edilmez çünkü her ikisi de tamamen aynı manada yorumlanır. Bu rüya anne tarafından birinci derece ve daha uzak olan akrabaları tarafından çok sevildiğine, değer gördüğüne ve el üstünde tutulduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Rüyamda anne ve babamın tartıştığını annemin dayımın evine gittigini gördüm. Ben ve babam da arkasından gittik. Eve girdik babam ve annem kaldı ben çıktım. Dayımın evinin kapısının önünde üç küçük saksı da çiçek vardı. Ben eve girerken ve çıkarken saksıların düşmemesi için dikkat ediyordum. Evden çıkarken bir saksının eksik olduğunu farkettim bulup yerine koydum.

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tam aksi olarak aile içindeki huzursuzlukların geçmesine ve iyi anlaşmaya işaret eder. Saksıları görmek de mutlu ve güzel bir yuva kurulması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dayıma pijama veriyorum babam ın valizinden pijama dayıma kısa oluyordu sonra ablam taşınmış bir eve bende ona erkek çocuk bide saksıda çiçek veriyordum çocuktan ayrıldığım için ağlıyorum çocuk ablamın çocuğuymuş


arifselim
Her rüya yorumlanmaz. Bir rüya tabir edilebilmesi için açık ve berrak bir rüya olmalıdır. Bu şekilde bir rüyayı tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam benim dayımla aramda sorunlar var 2 aydır sürüyor ben çok sıkıntıdayım ve rüyamda dayımı gördüm 2 dayımı birden gördüm sorunlardan hiç bahsetmediler ben evlerine gittim ama malum konu hiç geçmedi ve benim ayakkabılarımı saklamıştı


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya yaşadıklarının bir yansımasıdır. Ayakkabılarının saklanması iyi değildir. Bu yaşanan şansızlıklara ve rüyayı gören kişinin mutluluğu ile arasındaki engellerin olduğuna işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dayılarımı gördüm küçük dayımın evindeydik onun baçesinde babamda oradaydı ve ben büyük dayıma çay götürecektim baktım seslendim göremedim oradakilere soruyorum onlarda bana şaşkın bakıyor ben siz görmüyormusunuz ben görüyorum dayımı demek size görünmüyor diyorum ve küçük dayımın çok genç olduğunu ve koşarak bir yer gittiğini görüyorum yengeme diyorum koşup balkona çıkıyoruz görmek için ama göremiyoruz annem ben ve oğlum avluyu süpürmeye başlıyoruz dayımların avlusunu süpürge yaptığımız için çıkan toprağı toparlamaya çalışırken bahçede bir karyola var onun altında para buluyorum ama annemden gizliyorum içimden biliyorum annem bu paradan haberdar ama buraya düştüğünü bilmiyor ben alırım sorarlarsa bilmiyorum derim diye geçiriyorum içimden

Okudunuz mu?  Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya bir ihtimal gören kişinin durumu bilinerek ve yüz yüze yorumlanabilir. Ancak bizim anladığımız kadarıyla bu rüya berrak değildir ve yorumu da yoktur. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da dayımla konuşuyorduk dayım bana yardıma ihtiyacın olursa gel yanıma falan diyordu sanki ben yardım istiyordum.ama hangi konu hakkında konuştuğumuzu unuttum sanki böyle evde falan değildide
bir yerde sokakta konuşuyorduk dayımın arkasında da araba var dı ama tam olarak hatırlamıyorum emin değilim ve bunlar çok önemli bir ayrıntı mı onuda bilmiyorum ben yine de söyleyim dedim size zahmet olmazsa eğer yer zaman araba bunları söylediğim gibi birde sadece dayı ile konuşmak gibi yorumlamanız

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Hocam bir diğer rüyam da odam da yatağın üstünde bilgisayar masası koltuğu son olarak bir diğer hatırladığım dolapın üzerinde açıp siyah uzun kollu gömlek ve siyah pantolonu gördüm ve üstüme giydim ve ben bu kıyafetleri bir gün için giymeyi düşünüyordum.

Hocam kusuruma bakmayın hepimiz oruçluyuz yorgunluk var okul sınav iş v.s o yüzden emin olamadığım hatırlayamadığım yerler oluyor ve benim için sizin cevaplarınız çok önemli
belli bir süredir dini sorularımı rüya tabirlerimi hep buraya soruyorum yaptırıyorum ve çok güzel bilgiler alıyorum aklımda ki soruları kapatıyorum Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

arifselim
En isabetli olan yorum kişiye özel ve yüz yüze yapılacak olan yorumdur. Bizim bu şekilde tabirlerimiz maalesef çok genel ifadelerden başka olamıyor. Birde bir rüya tamamı bir arada yorumlanırsa ancak uygun olur. Bu gördüğün rüyanda anne tarafından olan akrabalarından iyilik, sevgi ve ilgi göreceğine işarettir. İkinci gördüğün rüyan ise ancak bilinçaltı bir rüya olabilir ve özel bir şekilde yorum yapamayız. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Rüyamda dayımlardayız yemek için çağrılmışız dayım bana sert sert konuşuyor ben pek önemsemiyorum tv açık ben kanalları değiştiriyorum bu arada odada dayımın iki oğluda var onlarda oturuyor ablamda odada oda tvye bakıyor ben kanalalrı değiştirirken ablam bir kanalı izlemek istiyor bende değiştiriyorum gene kanalları daha sonra dayımın büyük oğlu bana sertçe ablanın dediği programı açsana diyor

Okudunuz mu?  Rüyada denizin dibinde altın bulmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin hayallerinin etrafındaki bir çok kimseye göre çok yüksek olduğuna, herkesin başaramayacağı işlere girmek istediğine, azla yetinmek istemediğinden çoğa meyl edeceğine, göstereceği başarılardan dolayı çevresi tarafından hoş karşılanan, saygı duyulan, sevilen bir kimse olabileceğine, itibar görüp sözü geçer olacağına delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.


BUKLE
hocam hayırlı günler,rüyamda köy evindeyiz gece 2 dayımla oturmuş muhabbet ediyoruz.bir dayım zaten orada yaşıyor diğeri ise yazları köyde kışın istanbulda,istanbul’da ki dayımla bir sebepten gitmişiz ama sebebini bilmiyorum.sabah yola çıkacakmışız.köyde ki dayım yarın hava çok güzel olacakmış kalsaydınız bir gün daha yayla çok güzel olur şimdi gezerdiniz diyor.sonra zaten havalar bozulacak yağmurlar başlıyacak diyor.bende çok güzel olurdu ama kalamayız diyorum aslında çok istiyorum ama dayımdan çekindiğim için direk kalalım vs.diyemiyorum.sonra beraber gittiğimiz dayım olur gidelim diyor bir gün önce bir günsonra farketmez ertesi gün çıkarız yola diyor.ben o kadar çok seviniyor ve şaşırıyorum ki gerçekten mi dayı gidermiyiz diyorum evet diyor.yerimden kalkıp yanına gidiyorum bir hışımla sarılıyorum sevinçten dayıma içim içime sığmıyor o kadar mutlu oluyorum .
yorumunuz için şimdiden teşekkürler hocam Allah Razı olsun hayırlı günler…

Okudunuz mu?  Rüyada Davetiye görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yenilik anlamına gelen rüyanın ayrıntılı tabiri, yeni bir işe girmene, yeni fikirler edineceğine, ticarette atılım gerçekleştirmek isteyeceğine, yeni bir alacağına veya ev değişikliği yapacağına işaret ettiği gibi kişinin geçmişe, doğal yaşantıya, eski günlerine olan özleminin de yansıması olarak kabul edilen bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz görmek (İmam Nablusi)

rüyada dayı görmek nablusi, rüyada dayı görmek, rüyada dayı görmek islami

Bu kategoride yer alan Rüyada Damat görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.