Anasayfa
16 Aralık 2022, 8:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEDİKODU

Rüyada dedikodu yapan bir kimseyi görmek ve onun yaptığı dedikoduları dinlemek, fesat huylu kimselerden uzaklaşmanın sizin faydanıza olacağına, böyle kimselerle iş yapmamanız gerektiğine işarettir.


Cevap: Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dedikodu yapan birilerini görmek etrafınızda sizin kötülüğünüzü isteyen kişilerden uzak durmanız gerektiğine yoksa bunun aksi olarak çok başınızı ağrıtacak olaylarda tek başınıza kalacağınıza ve kimsenin size inanmayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada domuz saldırısına uğramak

Yorum: Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben 22 yaşında bir kızım ve 3 4 gündür bir akrabamla tanışıyorum. 2 gündür anlam veremediğim rüyalar görüyorum dün..küvetin içindeyim yanımda bir erkek var kim olduğunu hatırlamıyorum çıplak olduğumu ve göğüs kısmımın çok güzel olduğunu görüyorum bugünde rüyamda bir kıza bu akrabamdan bahsediyorum o da bana onu kötülüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması dökülmesi

Yorum: Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Birini sevmen, aşık olman konusunda yaşayacağın hayal kırıklığına işaret etmektedir. Olmayacak bir duruma amin demen önünü ve ilişkinin sonunu düşünmeden hareket etmen üzülmene sebebiyet verebilir. Büyüklerinle fikir alış verişinde bulunabilir ya da istihareye yatarak doğru bir ilişki olduğundan emin olabilirsin. İkinci rüyanın ise tabiri yoktur. Düşüncelerinin etkisiyle görmüş olmalısın. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda sevdiğim kişinin eski görüştüğü kişiye beni kötülediğini görüyorum arkamdan namusun hakkında kötü şeyler söylüyor anlamını çok merak ediyorum iki defa aynı rüyayı gördüm. Birinde ben beni kötülediğini duyuyorum diğerinde ise beni kötülediği kişi bana söylüyor cevaplarsanız çok sevinirim.Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan olduğu gibi kabul edilir. Çevrenden bazı kimselerin tekin olmayışı, yapılan gıybetlerin ve hakkındaki olumsuz söylemlerin yüzünün kızarmasına, toplum içinde küçük düşürülme olasılığına işaret eder. Allah en iyisini bilir.


rüyada Dedikodu

Bu kategoride yer alan Rüyada Dövüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dedikodu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.