Anasayfa
29 Eylül 2023, 12:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEF

Rüyada görülen def, üzüntü ve kederdir.

Def, bazan evlenmeye, bazan da kaybolmuş bir kimsenin gelmesine yorumlanır. Rüyada def çalındığını ve bunu usulü ile yaptığını gören, adı iyilikle tanınan, fakat aslında kötü bir kadınla evlenir.

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

Def çalmak, erkekler için şöhret veya musibettir. Kadınlar için hayra delalet eder.

Rüyada def çalındığını gören, üne kavuşur. Yaptığı iş hayırlı ise hayırla, hayırsız ise hayırsızlıkla şöhret yapar. Bir kadının def çaldığını görmek, onun adının her tarafa yayılacağına işaretdir. Bir genç erkeğin def çaldığını görmesi, düşmandan haber alacağına; ihtiyar bir adamın def çaldığını görmesi de onun daha çok yaşayacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Deccal görmek (İmam Nablusi)

Bir kadının çaldığı defin sesini duymak neş’e ve feraha, bir genç erkeğin çaldığı defin sesini işitmek ise düşmanın yakında olduğuna işarettir.


Cevap: Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada def görmek uzun yıllardır görmediğiniz ve umudunuzu kaybettiğiniz bir andan ortaya çıkacağına ve çok şaşıracağınıza yada rüyayı gören bekar biri ise evlilik yolunda ilk adımı atarak dünya evine gireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Diş görmek (İmam Nablusi)

rüyada def çalmak, rüyada def görmek, rüyada def görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dişi Arslan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Def görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.