Anasayfa
3 Ekim 2023, 3:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEFİNE

Hazine görmek, helal rızktır. Bazan da bu rüya, mirasa ve zinadan çocuğa yorumlanır. Çünkü o hazine başkasının kazancıyla meydana gelmiştir.


Cevap: Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada define bulduğunu görmek hiç ummadığın bir anda hiç bilmediğiniz bir kişi tarafından mirasa konacağınıza ve bu mirası en iyi şekilde değerlendireceğinize ve bu sayede çok kazançlar elde edeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm rüyamda babamla birlikte Hazine çıkartmak için kürek le birkaç yeri kazıyorduk. Tahmin ettiğimiz seviyeye kadar kazdık oraları fakat bulamadık. Babam yerlerinin kesin burası olduğundan eminim dedektörle daha önce tespit etmiştim dedi. Biz kürek ve bel le biraz daha kazdığımızda kutu çıktı ve kutunun içinde eski zamanların altınlarından vardı. Diğer yerleri kazdığımızdada aynı şekilde çıktı.

Okudunuz mu?  Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Yorum: Rüyada Define görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu rüya keyfine ve lüksüne düşkün kimse olmak olarak kabul edilir. ayrıca bu rüya ömür boyunca bolluk içinde yaşayacak mala sahip olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Babam rüyasında Benim gömü bulduğumu görmüş ve benim gömüden üç altın alıp babama vermişim bunların fiyatını öğrenmesi için ve aynı gece 3 defa aynı rüyayı görmüş. Bunu yorumlarsanız sevinirim selamun aleyküm

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada gömü bulmak çok özel rüyalardan değildir. Genellikle define bulan kişinin zevkine ve eğlencesine çok düşkün olan birisini simgeler. Bazı yorumculara göre ise maddi açıdan daha güçlü olmaya tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zeynep Hanım
Rüyamda iki yaşlarında bir bebek çatı gibi biryeri işaret ederek hazineyi ve üzerindeki cini görünmüyor dedi bende baktım ve altınlarını parladığını gördüm uzandım bir kavram aldım ve seslendim beni gördü koyarmısınız yerine diye işaret etti bende tek tek geri içine attım iyi niyetli olduğumu farketti geri geri içeri girdi

Okudunuz mu?  Rüyada Dere Otu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibi için en sıkışık anlarında ona görünecek ve önüne çıkacak olan kolaylıklar anlamındadır. Maddi ve manevi olarak meydana gelecek olan güzel gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm, geçen sabah bir rüya gördüm hayrolsun dedim Allah’a sığındım ama çokta merak ediyorum tam manası nedir. Rüyamda tanımadığım birkaç kişi ile toprak bir yerden define, gömü tarzı bir şey çıkarmaya çalışıyoruz ama ben istemiyorum define vs korkuyorum rüyamda ipuçlarıyla ilerleye ilerleye bir şey buluyoruz. O esnada da etrafımıza bir sürü köpek geliyor ve korkup kaçıyoruz. Nedir bu rüyanın manası cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Düşmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Define gerçekte manevi değeri yüksek olan değerleri elde etmek manasındadır. Bekarlar için hayırlı, ahlaklı bir kimse ile evlenmeye, evliler için çocuk sahibi olmak ve yuvalarındaki neşenin, huzurun artarak daim olmasına, esenlik ve ferahlık içinde geçimlerini sürdürmeye delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


emre35
selamünaleyküm hocam rüyamda annemin tuvalete bir poşet ekmekle girdiğini görüyorum girme günah diyorum ama bana bakmıyor sonra odama gidiyorum elektrikler yok dışarıdaki şalter yerine gidip açıyorum eve tekrar çıkınca balkondan babamın geldiğini görüyorum sırtında bir çanta elinde define aramak için detektör var eve geldiğinde hadi define aramaya gideceğiz diyor evimizin karşısındaki boş arasa da define aramaya gidiyoruz 3 yada 2 sayı söylüyordu neyle ilgili hatırlamıyorum boş arsada benim elimde beyaz küçük bir köpekle geziyoruz babam define ararken bende köpeğimle oynuyorum başka köpek geliyor köpeği ona saldırtmaya çalışıyorum ardından 2 otobüs polis geliyor etrafımızı çeviriyor yanımda ağlayan bir kadın var ama bir şey demiyor karşıdan annem geliyor kadınla konuşuyor gel sana fırından un alayım diyor ve o sıra uyanıyorum tekrar yattığımda bu sefer bir başka rüya görüyorum bir evden çıkıyorum ama düşmanlarımın olduğu mahalle önümde iki kadın var onları ilk geçmeye çalışıyorum ince tempo koşmaya başlıyorum etrafımda oturan insanlar var koşarken sol arka tarafa bakarak koşuyorum bir yere giriyorum oradan birisi yanlış girdin buradan çıkacağız diyor başka bir yere götürüyor bir şey olduğunu anlayıp çıkmaya çalışırken kazağımdan tutup bıçak çekiyor batırıyor ama bıçak yamuluyor otur bekle diyor başkaları üstüme doğru gelirken uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Dal Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Manevi yönden kendini zengin göreceğim kişilere sahip. Olduğun ve ya olacağın özellikle eş ve çocukların konusunda şanslı bir kimse olabileceğine buna dayanarak hayata karşı çok güçlü ve dirayetli olacağına aynı zamanda haram olacak her türlü maddi ve manevi günahlardan paradan uzak durmaya da işaret etmektedir.
İkinci rüyanın tabiri ise iş hayatında ilgili olup varmak istediğin noktaya erişmek için çabalayacağına, engelleri dişinle tırnağına kazanacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deccal görmek (İmam Nablusi)

Rüyada
Selam rüyamda bir arkadaşımla define aramaya gittim.gittiğim yer rüyamda kendi köyümü ve bildiğim yerdi gittiğimde insanlar vardı. Çocuklar ayı yavrusuyla oynuyordu köpekle yavruyu kavga ettirdiler yavru kaçtı ve çocuklar aileleriyle gitti. Bizde gidip kazmaya başladık fakat insanlar gelip geçiyordu etrafımızda hatta birkaç kişi izliyordu. Derken 3 tane poliste rast gele geçerken bizi gördü ve yakaladı karakola giderken daha önce yakalandığımı cezam olduğumu bırakmaları i istedim. Basındaki polisten. O ise müdürüne götürdüğünü çok iyi birisi olduğunu söyledi müdürüne gittiğimizde önümüze not kağıdına adımızı filan yazdık. Sonra bizi hastaneye gitmemiz için dosya verdiler sonrası mahkemeymiş. Müdüre derdimi anlattım. Çok iyi bir insandı ve dinledi hastaneden sonra duruma göre bakarım dedi gönderdi kendi dosyamla birlikte başka dosyalarda alıp çıktım. Giderken fark ettiğim için diğer dosyaları geri götürdüm müdüre durusigümden dolayı teşekkür etti. Babamın adını sordu bende rahmetlinin adını söyledim. Tanıyormuş ve çok iyiliği olmuş babamın o yüzden bırakacağını söyledi fakat ben arkadaşımında bırakılmasını istedim yola çıktığım insanı bırakmayacağımı ve arkadaşımın çok iyi ve dürüst olduğuna kefilim dedim ve onuda bıraktı. Acaba rüyamın bir anlamı var mı. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın olumlu ve olumsuz yanları bulunmaktadır. Öncelikle bekar ise evlenmeye evli isen çocuklarının hayırlı olmasına delalet eder. Rakip ve kıskanç olan bir kimsenin varlığına da işaret olan rüyanda haksızlığa uğradığında veya çok küçük durumları kafana takarak kendini üzdüğüne bunun yanı sıra genel itibari ile şanslı ve sana nail olmuş olan nimetlerin farkına vararak kıymetini bilerek yaşamana delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada define bulmak imam nablusi, rüyada define yeri görmek İmamı Nablusi, rüyada define bulmak İmamı Nablusi rüya tabirleri

Bu kategoride yer alan Rüyada Düşmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Define görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.