Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEFNETMEK

Rüyada birisini defnedilirken görmek veya onu defnetmek, düğüne davet ile yorumlanır.

Bir kimseyi diri diri gömülürken görmek, uzun bir ömür yaşanacak anlamına gelir. Gömülen kimse eğer vaktiyle hakikaten ölmüş biri ise, o kimsenin geride kalan akraba veya yakınlarından dua ve Fatiha istediğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması

Cevap: Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada birini defnettiğini görmek ailenizden bir kişinin düğününe katılacağınıza ve bu düğünde bazı tatsız olaylar yaşanacağına buda sizin mutsuz olacağına ve bundan sonraki yaşantınıza tek başınıza kalacağınıza ve yanınızda hiç kimsenin olmayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada diş çıkması

Rahmetli dedemi canlı görme anneanem ve ben

Rüyalarıö
Kusura bakmayın buradan yazıyorum bir türlü istediğimi bulamadım ama rüyamı paylaşmak istiyorum sizinle inşAllah yorumlarsınız.
Rüyamda dedem anneannem ve annem vardı.
Annem ile beraber anne annemi hastaneye ziyarete gittik anneannem camdan baktığımızda çok sağlıklı gözüküyordu .
Ama danışmandan izin alarak odaya geçmeye niyetlendiğimde karanlık bir koridora girdiğimi gördüm ve o karanlık koridorda 8 tane kapı var dı hepsinde 1-2-3-4-5-6-7-8 diye üzerinde numaraları yazıyordu kapılar kapalıydı biz hiç birini bakmadan direk 8 numaralı kapıdan giriş yaptık annemle ve içeri girdiğimde anneannemin burnunda oksijen maskesi ve dudakları çok kuruydu can çekişiyordu acı içindeydi .
Ve hemen yanında rahmetli dedem duruyordu ayaktaydı o . Lakin beden olarak tam dedeme benzetemesemde dedem olduğunu biliyorum . Sonra uyandım birden .

Okudunuz mu?  Rüyada deprem olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Sıkıntı ve endişeli bir yoldan geçenler, bazı sorunlar içinde olanların genel anlamda gördüğü bir rüya olup sonu feraha çıkacak olan endişe ve kederinden emin olup sıkıntılarının son bulacağı ve huzur bulacağına delalet eden görülenin aksine güzel bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

rüyada defnetmek nablusi, rüyada ölmüş birini canlı görmek imam nablusi, rüyada birini defin etmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dövmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.