Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEĞİRMEN

Rüyada değirmen görmek, aile halkının sıkıntı ve darlıktan kurtulmasını, fakirlikten sonra zenginliği veya bekar için evlenmeyi işaret eder.

Değirmen bulunmayan bir evde değirmen görmek, şiddet ve çetinliğe yorulur.

Eğer değirmende ekmek, et veya bal öğütüyorsa bu aile halkının sevincini ifade eder. Değirmende buğday veya arpa gibi faydalı bir şey öğütüldüğünü görmek, işlerin

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

kolaylığına, rızkın bolluğuna ve şifaya yorulur.

Rüyada değirmenin döndüğünü gören kimseye, değirmendeki un kadar mal isabet eder. Değirmenin ağır aksak dönmesi, piyasadaki pahalılıktır.

Bir kimse eliyle değirmeni döndürdüğünü görse, dininde ve geçiminde ona itimat edilir.

Rüyada değirmen görmek, düşmanlık ve fenalığa işarettir. Değirmenin kimin malı olduğunun bilinmemesi düşmanlıkla, eğer sahibi biliniyorsa veya rüya görenin malı ise, bu düşmanlık onlara karşıdır. Bir değirmen taşının buğdaysız ve boş döndüğünü görmek, yolculuğa; taşın buğday veya diğer hububat öğüttüğünü görmek, dünya halinin şöyle böyle devam ettiğine delildir.
Rüyasında değirmen taşının demirden veya bakırdan olduğunu görmek, kadınlar yüzünden halk arasında düşmanlık oluşmasına; su değirmenini eliyle çevirdiğini görmek, kimseden yardım göremeyerek işlerini kendi eliyle idare edeceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Doktor görmek (İmam Nablusi)

Bir değirmen görmek, beşşekilde tabir olunur: Devlet başkanı, başbakan, kuvvet, kahramanlık, zabıta memuru. Değirmen yeri görmek de bir başkan veya hatırlı bir kimse ile tabir olunur.

Bir değirmenin gerek su ve gerek hayvan veya başka bir şeyle döndüğünü görmek, hayır ve bereket gelmesine, rızk bolluğuna, kolaylığa delalet eder. Değirmen çarkı döner ise, savaşa; dönmezse eşe delalet eder. Eldeğirmeni ile un öğüttüğünü gören, büyük bir hayra erer ve elinin emeğinden kazandığı parayı fakirlere dağıtır. Bir rivayete göre hayırlı ve zengin bir kadın ile evlenir. Değirmen çarkının çalındığını veya kırılıp parçalandığını görmek, rüya sahibinin veya değirmen sahibi biliniyorsa, onun ölümüne delalet eder. Yel değirmeni görmek de su değirmeni gibi yorumlanır. Ancak bunda çark yerine yelkenleri, yani kanatları dikkate alınmalıdır. Ateş ve gazla çalışan değirmen görmek de yine bu şekilde yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

Yel değirmeni savaş ve ölümle tabir olunur. Halkın buğdayını öğütmek için bir yel değirmeni yaptıran halk arasında hükmetmek üzere meclise girer. Eğer halktan biri ise, rızkını elde etmek için bir şeyle uğraşır. Yel değirmeninin kanatlarını boyalı ve nakışlı görmek, geçiminin güzel olmasına, maksadına ermeğe, işlerinin yoluna girmesine delalet eder. Yel değirmeninin kanatlarını açtığını görmek, ondan fayda ve menfaat gelecek olan bir işe başlamaya, kanadı olmayan yel değirmeni ile un öğüttüğünü görmek, evlenmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

Değirmen görmek, oradan geçimini elde etmek için bir yere girmeye delalet eder.

Değirmenin buğday yerine insanları öğüttüğünü görmek, fitne ve fesat birçok kimselerin ölümüne, yenilmeyen bir şeyi öğüttüğünü görmek, rızk çokluğuna, ucuzluğa, hastalıktan şifaya delalet eder. Değirmende kına, hatmi ve benzeri şeyleri öğütmek temizliğe, hastalıkların önünün alınmasına, keder ve sıkıntının yok edilmesine, borçların ödenmesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Defter görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada eski değirmen görmek sıkıntılı ve zor günlerinizden size kalacak olan bir miras sayesinde kurtulacağınıza ve bir anda zengin olup hayatı en iyi şekilde yaşayarak mutlu olacağınıza işaret eder.


Yorum: Cevap: Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

Ayşegül
Rüyamda bir yardım gönüllüleri un satıyorlar. Bende birkaç torba alıyorum geri veriyorum çünkü bizde çok fazla varmış ve sanırım ben yardımımı zaten yapmışım o tarz bişey söylüyorum anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada dua ile cin kovmak

Yorum: Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Maalesef böyle bir rüyayı tabir edemeyiz. Eğer sana özel ve yüz yüze birisi tabir edebilse belki yorumlanabilir. Ancak bu şekilde buna bir yorum yapmamız mümkün değil. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

rüyada degirmen görmek nablusi, rüyada tuz değirmeni görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.