Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Değnek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Değnek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEĞNEK

Rüyada görülen değnek, kuvvet ve güvene işaret eder.

Rüyada demir değnek görmek, hastalığa yorulur.

Değnekle dayak yemek, hayatta karşılaşacağınız türlü engelleri aşma gücüne sahip olmaya yorulur.

Kırılmış değnek görmek, tehlike ve düşmanlığa işarettir. İbn’i Sirin’e göre: Rüyada değnek veya baston görmek asil bir kişi ile tabir olunur. Bir değneğe veya bir bastona dayandığını gören, asil bir kimsenin yardımı ile isteğine ulaşır. Elindeki bastonun uzadığını gören muradına erişir, kısaldığını gören maksadına ulaşamaz. Elindeki bastonun birdenbire yılan olduğunu gören, vefat eder. Bastonun kendisi ile konuştuğunu görmek, nimete ve menfaat göreceğine işaretdir.

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

Birini bastonla dövdüğünü görmek, ona karşı kötü bir söz söyleneceğine delalet eder. Bastonu ile bir taşa vurup oradan su çıktığını gören, fakir ise zengin olur; hasta ise veya hastası varsa iyileşir; tüccarsa karı artar, yolcusu varsa gelir; bir rivayete göre, kolayca ele geçireceği servete delalet eder. Elindeki bastonun kırıldığını gören, işinden çıkar, tüccar ise iflas eder.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

Cevap: Rüyada Değnek görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada değnek görmek çok kuvvetli ve güçlü biri olduğunuzdan dolayı yakalanacağınız bir hastalıktan dolayı tedavi göreceğinize ve güçlü kuvvetli yapınız ile bu hastalığın üstesinden geleceğinize işaret eder.


rüyada değnek görmek, rüyada baston görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Def görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Değnek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.