Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEMİR

Rüyada demir görmek, mal ve kuvvettir. Demiri aldığını gören kimse için de zayıflıktan ve acizlikten sonra yine kuvvettir.

Rüyada bir yere biriktirilmiş demir, kalay ve tunç gibi şeylere rast geldiğini gören kimse dünya eşyasından hayra ve bir kadından arzu ettiği şeye erişir. Kendisi için demirin yumuşadığını gören kimse rızık ve genişliğe ulaşır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolandırılmak

Demir ve bakırı erittiğini gören kimse, kendisi ile öğünebileceği bir iş görür. Demir erittiğini gören kimse halkın diline düşer ve insanlar onun dedikodusunu yaparlar.


Cevap: Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada demir görmek hayatınızda bazı yanlışlarınızın olacağına ve bu yanlışlarınızdan dolayı etrafınızdaki kişileri sizin hakkınızda konuşarak sizi küçümseyecekler ve bu hapmış olduğunuz hatalardan dolayı hiç af edilmeyeceginize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada düğün hazırlığı yapılması

rüyada demir görmek imam nablusi , rüyada demir görmek, rüyada yuvarlak çok sıcak demir halkalar görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dicle Nehri görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Demir görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.