Anasayfa
23 Ekim 2022, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DERİ

Rüyada görülen deri, sevince ve gizli bir habere yorulur.

Rüyada deriden elbise yaptığını görmek, sevgilinin ihanetine işarettir.

İnsan derisi ispiyon yapan bir kimseye, hayvan derisi ise aşk macerasının tehlikeye girmesine yorulur.

Beyaz deri muhabbet ve sevince, siyah deri yorulmaya, sarı deri mağrur olmaya, kahverengi deri sevgi görmemeye ve alaca deri ise kibirli olmaya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada deri görmek size gelecek olan bir haberi sizden saklayacaklarına ve bu haberin sizin hayatınızı değiştirecek olan bir haber olacağından dolayı sizden saklayacaklar fakat dost bildiğiniz bir kişi size bu haberi bira geç de olsa söyleyecek ve hayatınızı tam anlamı ile değişmesine neden olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

Esraaaaaa
Selamunaleyküm dün gece rüyamda sağ tarafım kaburgalarımın üstünden sırtıma omuzlarıma kadar siyah olduğunu gördüm ciğer rengi gibiydi annemi çağırıp soruyorum bu ne diye o da içinde dolaşan bir hastalık mı ben öyle bişey söyledi be anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada denizin taşması

Yorum: Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genellikle uzun zamandır yapılmak istenen bazı işlerin yapılmak istenmesine ve zamanı geldiğine alamet eder. Rüyaların her zaman hayırlısını Allah’tan dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada esimle ayrıyız.yanına gidiyorum.esimle barışıyoruz.daha sonra onunla dışarı çıkıyoruz ve dondurma yiyoruz.o bazı çocuklarda dondurma veriyor.bende parasını vermediğimiz fazlalik olan elimdeki ikinci dondurmayı yiyorum.daha sora babasıyla karşılaşıyoruz babası biz ayrı olduğumuz için bana soguk.babasının yanindan kalkıyoruz ırmağa bakan çimenli bir yere oturuyorum eşim bir görünüyor bir yok oluyor. O sırada bir bayan geliyor.bu kişinin eskiden eşimle münasebeti varmış ben onu uyarıyorum. Daha sonra eve geciyorum eşim yanimda yok.evde annem babam kardeşim daha sonra eşimi babasıda dahil oluyor.çatıda eski deri montara bakıyoruz.bu sırada yine kuran yazmasi olan duvara asmalık yazılar var annem okuyor biraz evet kuran diyor.daha sonra eşimin babası ve babam deri montlardan kesip çatıyı tamir ediyorlar. BEn de yanlarına gidip bakıyorum.kontrol ediyorum.oldu diyolar bir şey olmaz artık diyorlar.eşimı bir arada dışarıda çocuklarla oynarken gördüm.(şuanda eşimle ayrı yaşıyoruz bosanabiliriz)

Okudunuz mu?  Rüyada Dikiş Dikmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Eğer gerçek hayatta da barışma isteği ve gayreti varsa bu rüya tekrar barışmaya ve sorunların üstesinden gelmeye alamet edilir. Ancak genellikle boşanma sürecinde iken görülen bu tür rüyalar bilinçaltıdır ve özel bir şekilde de tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz görmek (İmam Nablusi)

rüyada deri görmek, rüyada deri elbise giymek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Deve,Koyun vs. Pisliği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.