Anasayfa
21 Ekim 2021, 6:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DERS

Rüyada ders vermek veya almak, dostlarınızla karşılıklı olarak birbirinizi düşündüğünüze işarettir.


Cevap: Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada ders aldığını yada verdiğini görmek çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kuracağınıza ve bu kişiler ile bir araya gelerek bir birlerinizin sıkıntılarına destek olacağınıza ve yardımlaşmanız gerektiği yerde yardımlaşacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.
Ruyamda matematik hocasindan ders aliyordum ama aldigim hoca bizim okuldaki hocadan farkliydi ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayatın kendisi demektir. Rüya sahibinin başına gelecek olan hem mutluluk verici hem de mutsuzluğa neden olacak olayların yaşanacağı anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Sınıfımdayım. Ve Rüya’nın tamamı sınıfta geçiyor. Sınıf gerçek hayatta 26 kişi olmasına rağmen, rüyamdaki sınıfta ise 10 kişi ya var ya yoktu. Herkes kendi sırasına geçmişti. Ve bir şeylerle ilgileniyorlardı. Ders matematikti ve hoca erkek, kısa saçlı ve gözlüklü birisiydi. Ve o hocayı hiç bilmiyorum hem gerçek hayatta hem de rüyada ve de kısa bir ders anlattı. Tahtada matematik hocasının yazdığının yanında farklı derslerin de notları vardı. Sanırım edebiyat ve kimyaydı. Bir ara sınav olmuştuk fakat sınav olduğumuzu hatırlamıyordum. Ve bir çocuk geldi. Benim tanımadığım bir çocuk ama o benim ismimi biliyordu. Herkesin sınav kağıdını gösteriyordu. Ve benim yan sıramda oturan arkadaşın sınav kağıdını göstermeye geldiğinde ben de o çocuğa:" Benim kağıdım nerde, göstersene?" diyordum. Ve çocuk yanıma gelip bana " Hadi hoca görmeden çabuk bak" diyordu ve onun yanında da "Hoca senin kağıdına not verdi" dediydi. Ama kağıdımı elime aldığımda not falan yoktu ve sanki sınav kağıdını hikaye gibi doldurmuştum ve de ayrıca sınav kağıdı yeşildi aynı bu site gibi yeşil ve yeşilin tonlarından oluşuyordu. Hatta tam anlamıyla böyleydi. Sonra teneffüs oldu hoca çıktı ve benim en favori arkadaşım yanıma geldi. Gerçek hayatta bayağı akıllı birisi. Onunla konuştuk sohbet ettik fakat ne hakkında bilmiyorum. Sonra yerde mavi şişe kapakları vardı. Ve bende onları topluyordum sonra ne yaptım bilmiyorum o şişe kapaklarını.

Okudunuz mu?  Rüyada duman görmek

((( Fakat gerçek hayatta da şişe kapağı topladığım için olabilir mi? Yoksa farklı bir anlamı var mı? ))) Sonra diğer derse girdik ama hangi ders hatırlamıyorum zaten o sırada da rüya bitti.

( Bu rüyamı kısacası yorumlarsanız sevinirim. Bu rüya ne anlama geliyor. Ayrıca 5 ekim 2017’de saat: 19:58’de bir tane daha rüya yollamıştım. Onu da yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler… )


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya başarılı bir eğitim döneminden geçerek hedeflerine ulaşmaya, verdiği emeklerinin karşılığını görmeye ve uzun sürecek olan dostluk ve arkadaşlıklara yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… İki gün önce gördüğüm rüyamda; sınıfımdayım. Meslek dersimi görüyorum. Hoca geldi ve hadi quiz yapıcaz dedi. Ama diğer öğrenciler bunu biliyordu önceden. Ve geldi kağıtları dağıttırdı. Sonra herkes yapmaya çalıştı. Bana da en zor sorulardan bir tanesi geldiydi. Ama yine az da olsa yaptımdı. Diğerleri kopya çekmeye başladı kimisi bana sordu bende cevabını söyledim falan vb gibi şeyler oldu ve sonra öğrenciler yapamayınca hoca ilk sorudan başladı. Ve anlatmaya başladı işte "şu şöyle yaparsanız şöyle olur diye" falan filan. Derste zaten sözel bilişim dersiydi. Veri tabanı organizasyonuydu. Anlattıktan sonra konuları, çözümleri falan filan benim yanıma geldi. Normalde komik bir öğretmen olmasına rağmen benim yanıma gelip espri yaptı yada sadece yanıma gelip bana güldü ama ben gülmedim, gülmek gerekirken. Sonra o da "neyse" diyip derse devam etti ve sonra da rüya bitti.
Ne anlama geliyor, cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Denizde Boğulmak?

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya genel olarak gören kimse için hayatındaki değişiklikler için henüz hazır olmadığını, olgunlaşma zamanını tamamlamadığını ve beklemesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; sınıfında yım. Derse öğretmen geldi ve test dağıttı herkese hem de matematik ve dağıttıktan sonra tabi haliyle çoğu kişi matematiği sevmiyor ve testi çoğu kişi bir kenara bırakıyor. Neyse yanıma Mitat diye bir arkadaşım geldi ve benimle konuşmaya başladı. Sanırım derste birilerinin fotoğrafını çekmeye başladı ama gerçekte yaramaz bir çocuk değil, zaten biraz engelli eğer tabiri caizse onun dışında gayet iyi birisi, esprilide.

Neyse, sonra hoca geldi Mitat’a nabıyosun Mitat derste fotoğraf çekmek yasak vb.gibi şeyler diyerek Mitat’a uyarılarda bulundu, kızmayarak ama, sakin bir şekilde. Sonra Mitat kendi halinde takılmaya başladı ve bende o sırada Matematik ders kitabından hocanın dağıtmış olduğu test kağıdındaki konuya bakmaya başladım ve zaten hoca dediydi eğer takılırsanız kitaplara bakmak serbest diye ve sonra bende bakmaya başladım.

Araştırmaya başladım o konuyu çünkü o rüyada ben daha yeni düzene oturmuştum ve çalışacağıma söz vermiştim, gerçek hayatta da verdim bu sözü kendime. Neyse sonra ben konuya bakarken, okuyorken o testteki konunun tanımını. Benim eski sevdiğim kız geldi ve bana şöyle dedi:"Oğluşum nabıyon." Ve ben de sesimi biraz daha yumuşak bir hale getirerek iyiyim sen dedim ve o da yine ekledi, normal konuşarak:"Şey, seni bayağı uzun zamandır evine davet etmiyorum evime gelmek ister misin?" Dedi ve oradan başka bir arkadaşta esprisine "zaten evine gelmeyen kalmadı." Dedi ama kız, yani şey değil, hayat kadını birisi değil ve kız bana seslenirken "oğluşum" tarzı ile, birkaç arkadaşa da bunu yapıyor gerçek hayatta ama bilerek yapıyor yani şakasına. Neyse sonra kız son cümleyi söyledikten sonra ben de:"bugün, olmaz başka bir zaman olsa olur mu?" Dedim ve o da tamam tarzı bir şey dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

Eve davet edilip girmemin sebebi tamamen çekingen birisi olmam, bu gerçek hayatta da böyle gerçi hiç eve davet edilmedim ama neyse, genel anlamda çekingen olduğum için kabul etmedim ve böylece son söylediğim cümle ile de zamanı uzatmış oldum. Neyse ondan sonra ise rüya bitti.

( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir, açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )


arifselim
Aleykum selam. Bu görmüş olduğun rüya, gerçek hayatta çok etkilenen, düşünen ve sürekli bir şeylere önemsiz de olsa kafa yoran bir kimse olmandan kaynaklanır. Çünkü gerçek hayattan bazı şeylerin etkisinde kalınarak görüldüğü çok açık bir şekilde anlaşılıyor. Böyle rüyaların kötü bir yorumu olmasa da ancak duyguların ve düşüncelerin rüyaya herhangi bir şekilde yansımasından başka bir şey değildir diyebiliriz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Okula gitmek için kahvaltı yapıyoruz ben ve kardeşim. Ben kahvaltıda ziyan etmezken o yumurtayı yemiyor ve yarısını bırakıp öyle gidiyor okula ve sonra ben okula gidiyorum sınıfımdayım ve sanırım 3. dersteyiz. İngilizce dersi var, İngilizce öğretmeni var, sınıfa geldi fakat o İngilizce öğretmeni matematik dersi işliyor. Bize soruyor "anladınız mı? çok basit." falan diyor ama dinleyen kişi sayısı çok az, yaklaşık 1-4 kişi arası belki daha da azdır. Neyse sonra bana şöyle diyor: "Anladın mı? Dersi dinliyor musun?" gibi sorular soruyor ve bende ona açık sözlülükle şöyle diyorum: "Anlamadım ve dinlemiyorum."

Okudunuz mu?  Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

Sonra benim sevdiğim kız sınıfta bana bakıyor ama ben ona bakınca hemen gözlerini kaçırıyor ve sonra yakaladığımı fark edip benimle sohbet etmeye başlıyor fakat ne sohbet ettiğimiz hakkında bir fikir sahibi değilim. Ondan sonra normal şartlar altında teneffüs olması gerekirken öğlen yemeğine çıkıyoruz, saat ise 10:00. Bizim tam 10’da teneffüse hatta rüyaya göre öğlen yemeğine çıkmamız gerekirken. Biz 10:07 geçe falan çıkıyoruz ve öğle yemeğine çok az bir süre kalıyor. Ben bu işi anlamıyorum rüyamda ve kendi kendime "Biz 12:30’da çıkmıyor muyduk? 10’da çıksak ne fark eder 10’u 10 geçe çıksak ne far keder, süre çok az zaten." diye içimden geçiriyorum. Neyse hoca bizi 10:07’de salıyor ve biz iyi arkadaş olduğum birisi ile ne yapacağımızı konuşuyoruz.

Çünkü gerçek hayatta benim yemek yediğim yer ve onun evi aynı yol üstünde. Neyse sonra yanıma Mithat diye bir arkadaşım geliyor ve benden su alıyor sanırım, bu tarafı fazla hatırlamıyorum. Neyse biz sınıftan, okuldan çıkıyoruz ve o bana şöyle diyor: "Nerede yiyeceğiz. Çok geç kaldık artık yetişemeyiz, okula yakın bir yerde yiyelim." diyor bende tamam diye cevap veriyorum. Bana nerde yiyeceğiz ne yiyeceğiz diye sorular sorarken benim yanımda balık ekmek olduğunu söylüyorum, paramı soruyor ve bende ilk baştan yok diyorum ama sonra paramın olduğunu hatırlayıp var var diye cevap veriyorum.

Sonra birden elime bir döner geçiyor ve döneri yemeye başlıyorum. Sonra hala biz hatta daha doğrusu o nerede yiyeceğini kararlaştırırken o şöyle başlıyor sohbete: "İnsan bir yumurtayı ziyan eder mi ya! Yarım bırakıcaksan hiç yeme o zaman." gibi bir şeyler diyor ve aklıma sabah kardeşimin yumurtayı yarım bırakması geliyor ama kime diyor bilmiyorum. Yani bu öylesine aklına gelen bir konu mu, onun da yaşadığı yoksa beni mi izliyormuş diye bir an için düşünüyorum ve sonra kahveler ile ilgili konuşuyoruz fakat ne konuştuğumuzu bilmiyorum, hatırlamıyorum ve sonra rüya da bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

(((Soru_1: Rüyalarını benden başka böyle hatırlayan yok mu? Yani bu soruyu kendimi övündürmek veya övmek için söylemiyorum. Bu benim içimde merak konusu olarak kaldı daha doğrusu. Size böyle uzun rüyalar yazan, hatırladığınız kullanıcılar var mı? Yada var mıydı?)))
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum elam kardeşim. Rüyalarını bu şekilde ayrıntılı ve net bir şekilde hatırlayan elbette vardır ama bunun sayısı çok azdır. Rüyalarını daima bizimle paylaşabilirsin biz bundan memnun oluruz. Ancak çoğu rüyanın yorumu olmadığının da farkındasındır. Çünkü gerçek hayattan çok etkilenmenin rüyalarına herhangi bir şekilde yansıması olabilmektedir. Bu en son sorduğun rüyanda aynı şekilde bilinçaltı bir rüya kabul edilebilir ve yorumu olmaz. Sen yinede hayırlısını dile bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta
s.aleykum. rüyamda sınıfta hukukla ilgili ders görüyordum. kendim hukukçuyum. hoca sınıftakileri tahtaya kaldırıyor. beni de 1 2 defa kaldırdı. tıpkı problem çözer gibi tahtaya bir şeyler yazıyoruz. ben tahtaya çıkınca yazmam gereken şeyden emin değilim ama doğru şekilde yazıp yerime oturuyorum.


arifselim
Aleykum selam. Çok ayrıntılı yorum yapamayız ama genel olarak rüya sahibi için hayır getirecek gelişmeler yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda, okuldayım. Sınıfta ders bitmek üzere yani öğle arası olmak üzere ve hoca öğleden sonra yanımıza bir kaç yiyecek alıp piknik yapacağımızı söylüyor ve herkes olumlu karşılıyor. Neyse öğlen oluyor ve ben de annemin yanına gidiyorum. Annem bir kaç yiyecek bir şey hazırlıyor börek, çörek tarzı. Daha sonra o hazırlarken hala ben tuvalete büyük abdesti yapmaya gidiyorum. Yaparken tuvalette bayağı bir oyalanıyorum telefonla ve sonra çıkıyorum annem hepsini poşetlemiş bir şekilde beni bekliyor sadece poşetlenmemiş bir kaç tane daha şey var ve onlarda poşetlendiği vakit gideceğim ve anneme biraz daha hızlı poşetlemesini istiyorum. Sonra saate bakıyorum ve saat 1’i bir kaç dakika geçmiş diyorum ( normalde giriş saatimiz 13:15 ). Sonra daha dikkatli bakıyorum ve aslında saat buçuk olmuş bile. Daha sonra annem bir kapıyı açıyor ve saat var oradaki saate bakıyor. Saat 5 olmuş bile. Ama anormal bir şekilde 5, 7 ya da 8’in olduğu yere konumlanmış. Neyse, daha sonra annemle beraber yine de biz çıkıyoruz ama nereye gidiyoruz bilmiyorum çünkü oradan sonrasını hatırlamıyorum. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Sürekli benzer konularla ilgili rüyalar görülüyorsa (örneğin okul, sınıf ve arkadaşlarla ilgili) bunun açıklaması bilinçaltı düşüncelerin rüyalarına çok sık yansımasından dolayıdır denilebilir. Çünkü bunları tabir etmek mümkün değildir. Eğer tabir edilse bile isabetli bir yorum yapmak zordur. En doğrusu ise hayırlısını dilemektir ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda bir dershanedeyim ve dersi anlatan ise bizim okuldaki edebiyat hocamız. Ben gerçekte dershaneye gidiyordum, bunu kendim istemiştim, bakalım nasıl diye ve dershaneyi yöneten kişi öyle bir konuştu ki sanki Harvard’a gönderecekmiş gibi ve birkaç gün gittikten sonra, bireysel öğrenmeye daha yatkın olduğum için bıraktım. Neyse rüyamda dershanedeyim ama bu sefer zorla mı geldim yoksa getirildim mi hatırlamıyorum sanırım arkadaş zoruyla getirilmiş olabilirdim. Derste hoca sınavları okuyor ve sadece ben ve bir sınıf arkadaşımın kötü notu olduğunu ve kaldığını söylüyor. Diğerlerinin notu ise bayağı bir yükseklerde. Neyse sonra zil çalıyor ve diğer kötü alan arkadaşım geliyor ve sınıfta bizi rezil etti diyor. Daha sonra o arkadaş başka bir arkadaşla kantine gidiyor ama sınıf kapısından çıktıktan birkaç saniye sonra geri dönüyor, belli ki bir şeye karşı utanmış ve ben bunun kız olabileceğini düşünüyorum, yani utandığı şeyin. Sonra bazı sınıf arkadaşlarım sıraları birleştiriyoruz ve konuşuyoruz. Elime birden bire birisi çubuk kraker veriyor ve açıyorum. İlk başta yanımdaki kişilere, daha doğrusu Melih diye bir arkadaşa ikram ediyorum, etmeye çalışıyorum ve o da tamam, alacağım diyor. Daha sonra o da yanıma oturuyor ve hem ben hem o yiyoruz onu ve ayrıca diğer arkadaşlarla da konuşuyoruz. Zaten rüya da burada bitti, şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünya hayatının tam istediğin şekilde gerçekleşeceğine, sıkıntı çekmeyeceğine, tabir yerindeyse bir elinin yağda bir elinin balda olabileceğine, hayatında yaşayacağın durumların sana enerji ve yaşama isteği olarak geri döneceğine bunun yanı sıra dünyanın lezzetini tadarken ahiret hayatına da önem verip ahiretini unutmadan ve aksatmadan gereğini yerine getirmeye çalışacağına her ikisini aynı anda idare etmeye çalışacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda okuldayım ve dersimiz din dersi ve hoca herkese dua okutacak ama duayı sınıfta değil, okula giriş kapısında okutacak sırayla. Neyse aşağıya iniyoruz ve bizim sınıftan bir çok kişinin elinde duaları ezberlemek için kağıtlar var ama bende yok. Daha sonra ben hocaya bir şey unuttuğumu söylüyorum ve unuttuğum şeyi almak için bir yere gidiyorum. Gittiğim yer ise arkadaşımın evinin birazcık önünde büyük bir elektrik direği var ve onun kutuları falan olur ya, onları inceliyorum, bunlar nasıl falan diye ve sonra yanımda da bir kaç kişi var hatırladığım kadarıyla, aynı zamanda da onlarla gülüp eğleniyoruz ama aşırıya kaçmadan. Neyse sonra okula dönüyorum ve okulun arka kapısına 4 damacana su bırakmıştım onlardan bir tanesini alıyorum ama 4 damacana suyu ne zaman bıraktım bilmiyorum, elimdeki damacanayı nerden buldun dediklerinde böyle diyorum. Ondan sonra elimdekini gördüklerinde 2 arkadaş bana da su koysana diyor. Sınıfa çıkıp sudan veriyorum. Ama vermeden önce ağzınızla içmeyin diyorum ve bir arkadaşta benim şişem var diyor. Onun şişesine dolduruyorum, daha yeni doldurmaya başlamışken dur, yeter kanka falan diyor ve duruyorum. Şişenin çeyreği bile dolmamıştı yani şişeyi boydan 30 parçaya bölersek 30’da 1’i falan dolmuştu anca. Neyse diğer arkadaşa su veriyor muyum vermiyor muyum hatırlamıyorum ama sınıfa çıktığımızda bir kaç arkadaş sınıfta kulaklıklarını takıp takılıyorlardı ve sanki yüzlerinde bir çaresizlik var gibiydi. Neyse sonra aşağı indik ve bir baktım bana 3-4 kişi sonra geliyor. Hocanın yanına gittiğimde başkasına dua okuturken direkt olarak bana sen oku dedi. Ben de ben listenin sonundayım deyince tamam dedi ve elimde duaları ezberleme kağıdı olup olmadığını sordu. Ben de yok dedim ama başkasının kağıdından bir göz gezdiririm falan dedim ve onayladı o da. Sonra ben dua edenleri izliyorken bizim edebiyat hocamız geldi. Kendisi siyah saçlı ama saçlarının bir kısmını boyatmış falan ve sonra aramızdan biri onun birazcık özeline girebilecek bir şey sordu, sanırım kocasıyla alakalı. Neyse o onu soran kişiye anlatırken bir den herkes toplandı ve hoca şakasına bir şeyler dedi yüzü gülerek ve anlattıktan sonra bizimkilerden bazıları, hoca görmeden ona sapıkça şeyler yapmaya/söylemeye başladı ama hocaya değil, hoca hakkında birbirlerine, bir tanesi hocanın yanına kadar gitti ve el işareti yaptı ama hoca telefona baktığı için tam görmedi fakat yanına geldiği için ne yaptın, ne yaptın falan dedi hafif gülerek. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırıldığını görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Emeksiz aşın elde edilememesi gibi yapmak isteyip de olmasını hayal ettiğin ne varsa bunlar için çaba sarf etmen gerektiğine, zorlu da olsa hayallerinin peşinden giderek başarmaya çalışacağına bunun için sabır senin en önemli desteğin olacağını unutmaman gerektiğine delalettir. Ayrıca yapacağın işlerde başarılı olman neticesinde hayatını kolaylaştıracak madden güçlenecek ailene ve yardıma muhtaç olan kimselere yardım edeceğin gibi hak yememeye, doğruyu gözetmeye, kötülükten uzak durmayı, hak yolunda olmayı kendine görev bileceğine, sıkıntıya düştüğün anda ailenin elini sırtında hissedeceğine sorunları birlikte çözeceğinize delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada derinin yüzüldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda bir sınıfta en ön sıradaydım.hoca masasına çok yakındım.lisedeki öğretmenimden matematik dersi alıyordum.hoca tahtaya dersi yazıyordu.sıramın üstünde evimizdeki tencerenin aynısı bir tencere vardı ve içinde de domates çorbası vardı.ben hocanın tahtaya yazdıklarını yazmak istiyordum fakat elim yazmaya varmıyordu sanki içimde bir tutukluk bağlanma vardı.bir şey beni tutuyor gibiydi.şöyle yapıyordum ben yazmaktan kasıt olarak önümdeki çorba tenceresi ve içindeki çorba kepçesiyle yazmaya çalışıyordum.yani çorba kepçesiyle hocanın tahtaya yazdıklarını yazmak istiyordum.ama elimde bir tutukluk vardı sanki.sonra kendimi pazarda buluverdim.matematik öğretmenim de vardı.sonra gözüme hindistan cevizi bitkisi çarptı.yani böyle top kahverengi olan tropikal hindistan cevizinden bahsediyorum.biraz şekilleri farklıydı.rüyam hatırladığım kadarıyla böyle.acaba yorumu ne olabilir

Okudunuz mu?  Rüyada Doğan Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Eğitim hayatına işaret eden bu rüyanda eğitimine önem vereceğin bu yolda ilerleyeceğin ve iki arada kalma ihtimalini gösterir. Daha çok batıl inançlara yönelme gibi bir durumun söz konusu olabileceğini göstermektedir ki rüyanı görmen amacın bu konuda dikkatli olup hak olana yönelip öğrenmek ve öğretmek olduğuna delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda ilk önce lisede ve matematik deri işlediğimiz görüyorum.ben sınıfa geç başladığım için kitabım yokmuş müdürün ismi yazdırıp almam gerektiğini söylüyor lar sonra başka bir sınıf bu da dini bir sınıf burda da beni hoca tahtaya çıkarıp sade kelimesini Arapça yazdırıyor uğraşa uğraşa doğru bir şekilde yazıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Hatalarından ders çıkarmayı bilen ve bir daha aynı hataları yapmamak için uğraş veren bir kimseye, hayatına umduğunu bulacak işlere girmen için şans ve kısmetinin açık olabileceğine, bunu da çok çalışarak emek vererek ancak elde edilebileceğinin bilincine erişip bu doğrultuda hareket ettiğinde gerçek olabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Ruyada okulda bir dersi bilmemek nedir, rüyada ders, rüyada ders

Bu kategoride yer alan Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.