Anasayfa
30 Kasım 2021, 8:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEV

Rüyada masallarda anlatılan bir devi görmek, düşmanlarla yorumlanır. Bir devin üzerine saldırarak onu öldürmek veya yemek istediğini görmek, rakiplerinin kendi etrafında çevrelendiğini ve onu her sahada ortadan kaldırmak ve yok etmek

istediklerine yorumlanır. Bunun için bu hususta daha dikkatli olması gerektiğine ve ticari sırlarını herkesten saklamasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dev görmek sizi çekemeyen ve kıskanan bir çok kişiler etrafınızda dolaşarak sizi alt etmeye çalışacaklarına ama sizin üstün zekanız sayesinde bu işi başaramayacaklar ve sizi kendilerine düşman olarak göreceklerine işaret eder.


Yorum: Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

İBRAHİM g
Rüyamda Türkiye’nin yeni yaptığı uçak gemisi tarzı bir gemiden güverteye elimde makinalı silah ile çıkıyorum havada yüzlerde uçan savaş aletleri var başta uzaylı sanıyorum sonra havaya doğru ateş ediyorum bildiğin savaş meydanında gibiyim sonra bı tünelin çıkışı gibi bir yere geldiğimde tünelin altında birden masallardaki gibi bir dev çıkiyo tünelin altına iniyorum onunla karşılaşıp tekrar tünelin üstüne çıkıp ona elimdeki silah ile üstten kafasına doğru sıkıyorum içimde onu yenmek isteği de bir hayli fazla anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada denizin taşması

Yorum: Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüya genellikle hayat mücadelesi olarak kabul edilir. İş ve ailevi hayatındaki sorunlarından kurtulmak için mücadele etmeye ve gerçek hayatta bazı endişelerinin olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kardeşim yarı çıplak şişman elinde büyük bir sopa olan dev adam tarafından alıkonulmuştu ve ben kardeşimi almaya gittiğimde ilk önce bir yerden geçeceksiniz dedi geçerken orda çukur oluştu ve kardeşim içine düştü sonra ben aradım ama bulamadım çukur kapanmış gibiydi yerin altında delikler vardı ama bakınıp duruyordum ağlayarak. Sonra herkes kardeşimin öldüğünü kabullendi.

Okudunuz mu?  Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Yapmak istediklerine engel olmak isteyen ve işine köstek olan kişiler olduğuna, bu kişilerin çekememezliği, kıskançlığı nedeniyle başarılı olmana engel teşkil etmelerine neden olmaktadır. Gözünü açık tutup dikkat etmelisin. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir devin zalim bir patron olduğu bir şirket var önce beni kovuyorlar sonra zorla çalıştırmak istiyorlar zorla koli taşıtmak falan istiyorlar sonra ben uzaklaşıyorum oradan bir şekilde olduğum bölgede bombalar patlamaya başlıyor yanımda da çocukluk arkadaşım var bize bişey olmuyor ama ortalık kargaşa içinde o bölgede eşimle buluşacağız sonra eşimin geldiği yönden iki tane bomba sesi daha geliyor ben o yöne koşarken telaş içinde uyanıyorum yorumlarsaniz çok sevinirim iyi çalışmalar

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz Kızı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayatınla ilgili, ailenle veya iş hayatında aldığın sorumlulukların omuzlarına büyük ağırlık oluşturduğunu, taşımakta güçlük çektiğini gösterir. Bunları yerine getirmek için çok çaba sarf ettiğine fakat manevi olarak kendini yorgun hissetmene neden olduğuna delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

rüyada dev görmek, rüyada dev gormek, rüyada dev

Bu kategoride yer alan Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.