Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DİL

Rüyada görülen dil, sahibinin tercümanı ve işlerini yürütendir. Kavga ve münakaşa yaparken dilinin uzun olduğunu gören hayasızca söz söyler.

Bazan rüyada dil uzunluğu, sahibinin edebiyatta emsallerine üstün geldiğine yorumlanır. İki dili olduğunu gören kimsenin ilmi artar, düşmanına galip gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Bir kimsenin rüyada dilinin tutulması o kimsenin başta kalmasına yorumlanır. Rüyada bir kimsenin dilinde siyah kıl bitmesi, hemen çıkacak bir kötülüğe, beyaz kıl bitmesi de sonradan çıkacak bir kötülüğe yorumlanır. Dil; kemal, güzellik, delil, gidişat ve şöhrettir.

Mahkemesi olan bir kimse rüyada dilinin kesildiğini görse, o kimsenin delili boşa çıkar ve kendisi de kahrolur.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Eğer bu rüyayı gören tacir ise, ticaretinde zarar eder. Eğer talebe ise, bir şey öğrenemez. Bazı yorumcular rüyada dilinin kesildiğini gören kimse, halim ve selim olur, dediler.

Bir kimse hanımının dilinin çoğalmış olduğunu görse, hamının iffetli bir kadın olduğuna işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dilinin çenesine yap ıştığını gören kimse, emniyet edilip kendisine bırakılan bir malı veya hakkı inkar eder.

Bir kimse rüyada dilinde kıl bitmiş olduğunu görse, bu rüya bazan da o kimsenin söy ley eceği şiire yorumlanır.

Halktan olan bir kimse rüyada dilini yediğini görse, o kimse söyleyeceği bir sözden dolayı pişman olur. Eğer o kimse kariyer sahibi ise, dili ve iyi konuşması sayesinde insanların mallarını yer.

Okudunuz mu?  Rüyada Dizi İçinde Olmak

Rüyada dilini yiyen kimse çok suküt, sinirine hakim ve idareci bir kimse olur, diye yorumlanır.

Bir kimse rüyada kendisinin ini olduğunu ve onda bir aslanı bulunduğunu görse; in, o kimsenin ağzı, aslan da onun dilidir. İnsanları yemesi için aslanını insanlar üzerine salıvermesi, diliyle insanlara eziyet etmesine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Doktor görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dilini ısırdığını gören kimse, sinirlenmemeye çalışır. Dilinin iki parça olduğunu gören kimse, yalancı olur.

Bir kimse rüyada insanların onun dilini yaladıklarını veya emdiklerini görse, onlar onun ilminden yararlanmayı arzu ederler. Bazan da dil, şöhret, rütbeye ve dilden çıkan ilme yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen tay görmek

Bir kimsenin rüyada kesilmiş bir dil görmesi, gizli şeyleri meydana çıkaran adama ya da kötülüklü bir kimseye yorumlanır. Bir kimsenin rüyada çokça dili bulunduğunu görmesi, o kimsenin malca, ailece veya ilimce ziyadeliğine yorumlanır. Bazan da bu rüyanın sahibi çeşitli lisanları konuşur.

Okudunuz mu?  Rüyada dev dalgalar görmek

Rüyada kendi dili üzerinde kıl bittiğini gören kimse, güzel söz söyleme sanatına sahipse o kimsenin sözünün düzeni bozulur. Ve güzel konuşamaz. Eğer o kimse güzel konuşmuyorsa kuvveti, rızkı, iş ve idaresi güçleşir.

Bazan dil, esir ve hapsedilmiş kimseye ve deliğindeki yılana yorumlanır. Bir kimsenin rüyada kendi diline baktığını görmesi, o kimsenin dilini korumaya dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada dişciye muayene olmak

Cevap: Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

AYKIZ
Rüyada dil görmek işlerinizi yürüte bilmek için bir yardımcı alarak işlerinizin yürümesine yardımcı olacak bir kişi olacağına ve bundan dolayı dilinize mükaat olamayacağınızdan dolayı kötü ve ağıza alınmayacak sözler söyleyeceğinize işaret eder.


Cevap: Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda dilimin kedi dili gibi tırtıklı olduğunu gördüm. Yorum yapar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada doğmamış çocuğunun ismini duymak

Cevap: Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada dilini görmek gördüğü şekliyle tabir olunur. Çünkü dil gören kimsenin işlerinde yardımcı olan kimse anlamındadır.


rüyada dil görmek, rüyada kesik dil görmek, rüyada kopmuş dil görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dam görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.