Anasayfa
16 Şubat 2022, 13:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DİLENCİ

Rüyada görülen dilenci, ilim öğrenen öğrenciye eğer istediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme kavuşmasına işarettir. dilencinin alçak gönüllü olması kurtuluş ve zaferdir.

Dilenciler, üzüntü ve sıkıntıya, kendisi için oluşacak fikre yorumlanır. Bir kimsenin rüyada bir takım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara yorumlanır. Bir bölüm dilencinin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dağılma ve perişanlığa yorumlanır. Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldılarsa, bu rüya büyük zarara yorumlanır. Dilince, öğrenen; dilenilen kimse de, alimdir. Dilendiğini ve kendisine de bir şeyler verildiğini gören kimse, zelil olur.

Okudunuz mu?  Rüyada değişik varlık görmek

Cevap: Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

AYKIZ
Rüyada dilenci görmek bazı olaylardan dolayı çok üzüleceğinize ve sıkıntılar çekeceğinize ve bundan dolayı ailenizin dağılarak her kesin bir tarafa gitmesine işaret eder.


Yorum: Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben bir gün mahallede kapını önünde otururken bir dwdikodu döndü herkes mahalledeki dilenciden ve verdiği rahatsızlıklardan bahsediyordu eğer bizim evimizedw girmek isterse korunmamız gerektiğini söylüyorlardı daha sonra mahalleliyle oturup muhabbet ederken bu dilenci geldi ve emize girmek istedi ama onu mahalleliyle kovduk daha sonra zaman geçti bu dilenci yine eve girmek istedi bu sefer daha hırslıydı fakat bu sefer ben onu çok ciddi bir şekilde azarladım ve ona kızdım bana 2-3 saniye kırılmış ve yenilmiş bir şekilde baktı ve mahalleden gitti bir daha da gelmedi hocam fakat bu dilenci biraz garipti hocam böyle saçları örgülüydü siyahi ırktan bir adamdı ama gözleri açık yeşildi onu ilk gördüğümde insana benzetemedim daha sonradan insan olduğunu anladım gibi oldu yani bir yanılsama yaşadım ve garip bir şekilde bu dilenci insanlardan ekmek ya da para dilenmiyordu ya da bir şey çalmıyordu sadece insanların gizlice evine girip onları rahatsız ediyordu bu rüyamı unutamıyorum hocam lütfen yorumlayın sabah gerçekten rüyadan uyandığımda hocam dilenciyi kovduğum içşn biraz üzülmüştüm sanki ama olması gerekiyodu gibi bir his geldi içime

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi görmek

Yorum: Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Evinize zorla girmeye çalışan kişi gerçek hayatta sizin arkanızdan sizin aleyhinizde işler çevirip dedikodunuzu yapan, sizi çekiştirip işlerinizi bozmaya çalışan kişilerin varlığına delalet eder. Başarılarınızı, attığınız adımları çekemeyen bir çok kişi kıskançlık duygularına yenik düşerek arkanızdan sizi çekiştirmek ya da kötülük etmeye çalışarak göstermektedirler. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda otobüsteyken dilenen bir kadın gördüm benim elimde de bir bardak dolusu bozuk para vardı dilenci kadına işaret edip otobüsten inelim dedim indik bardakta ki en büyük bozukluklar hangileriyse verdim ama peşimi bırakmadı daha fazlasını istedi bardağı istedi ama ben onun bana lazım olduğunu söyledim yinede bırakmadı peşimi evime kadar geldi çok korkmuştum rüyamda kapıyı kitledim arkadan o zorluyodu açmaya çalışıyodu ama açamadı

Okudunuz mu?  Rüyada Dar Elbise görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir umut ve sıkıntıların son bulması anlamına gelmektedir. Herhangi bir konuda ümit edip olmayacağını düşünüp peşinden gitmeyi bıraktığın bir konunun gerçekleşerek yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah”tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kapıyı dilenci çalıyor bekleyin çocuğa kıyafet getireyim deyip içeri gidiyorum o sırada annem dilenciyi içeri davet ediyor yemek yemesi için ben de kızıyorum niye davet ettin korkuyorum diye

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz Kızı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Büyük dert ve sıkıntılarla karışılaşmayacak, karşına çıkacak olan imtihanlarda da Allah’ın yardımı ve inayeti ile dayanma gücün ve sabrın sayesinde üstesinden gelemeyeceğin durum olmayacak, dara düşmeyecek, parasal anlamda sıkıntı çekmeyecek, her daim geçinecek nimetin olacak ve ele güne muhtaç olmayacağın anlamındadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deccal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.. Rüyamda garip bir evdeyiz. Annem oturmuş hamur gibi bir şey yoğuruyor. Bende etrafı topluyorum. Kapı çalıyor. Bakıyorum yaşlı bir teyze. Dilenci olduğunu düşünüp Off diyorum Anne sakın bir şey verip alıştırma sonra her gün gelecek. Annem bana kızıyor."Ne olmuş yani diyor başımızın gözümüzün sadakası olsun" Bende mecbur teyzeyi içeriye alıyorum. "Ama bak teyze diyorum her gün gelme kapımıza, bir de sakın diğer dilencilere söyleyip başımıza gönderme onları." Annem ve ablam yine kızıyor bana "Sadakamız olsun ne olacak diyorlar. sonra bende biraz üzülüyorum keşke teyzeye bu kadar ön yargılı davranıp önünde söylenip onu kırmasaydım diye ama teyze beni hiç umursamadan hafifçe gülümsüyor. Ve yere oturup poşetinden 1paket bulgur 1 paket makarna 3-4 pakette başka bir şey erzaklar çıkarıyor. Hani sanki dilenci değilim onları satmaya gettirdim dercesine gibi içimden diyorum. "Annem hiçbir şeyine el sürmez üstüne de para verip gönderir teyzeyi" ama teyze ne onları neden getirdiğini ne de para istedini söylüyor öylece poşetini boşalttıktan sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim. Simdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rızkını artırmanı ve su anki durumu değiştirecek yeni kararlar verebilirsin. Gelip geçici olan tüm iş güçlerini gözden geçirerek daha kalıcı ve karını artıracak maddi ferahlığa erişmeni sağlayacak adımlar Armani gösteren hakkında hayırlı görünen bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

rüyada dilenci görmek, rüyada dilenci görmek imam nablusi, Rüyada dilençi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dilenci görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.