Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Direk görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Direk görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DİREK

Direk baba, çocuk, mal, ortak, hayvan, zevce veya mülktür. Direk, kelimelerin birbirleriyle olan ilgisinden dolayı, gözyaşına yorumlanır. Mermer sütun, faydalı vey a şerefli mal ya da kadındır. Eğer direk adi taştan olursa o adam fikrinden çabukça dönen ve sebatsız kimsedir. Direk ağaçtan ise o kimse güvenilmezdir. Yerden göğe doğru bir çok direklerin uzandığını görmek, o yerde İslamiyet’i kuvvetlendirecek ve yayacak bir çok alimin bulunduğuna delalet eder. Bir diğerin yıkıldığını görmek, eğer ağaçtan ise, ev sahibinin; mermerden ise, o memleket büyüğü vali veya hakimin veya halkın sevdiği büyük bir kimsenin ölümüne delalet eder. Bir direğin diğer bir direk ile değiştirildiğini görmek, o yer idaresinin veya ev sahibinin değişeceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikedi görmek (İmam Nablusi)

Direğin kaidesi ihtiyar kadınla tabir olunur. Rüyasında bir direğin kaidesine dayandığını veya bir direk kaidesi satın aldığını veya kendisine hediye edildiğini gören, ihtiyar bir kadınla evlenir, onun parasından faydalanır veya ihtiyar bir kadınla evlenmek ister.

Rüyada direk görmek, dine delalet eder. Gökten bir direk indiğini görmek, Cenab-ı Hakk’ın (C.C.) oranın devlet büyüğüne bir arkadaş gönderdiğine delildir. Rüyasında birini direkle dövdüğünü veya dövüldüğünü görmek, vuranın vurulanı sözle azarlamasına, o vuruştan yaralandı ise, zarar vermesi ile tabir olunur. Bir rivayete göre bir direkle dövüldüğünü gören, işinden çıkarılır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dargınlık görmek (İmam Nablusi)

Bir direğin gökyüzüne çıkarak kaybolması, yahut bir kuyuya veya bir çukura gömülüp görünmemesi, ev direği ise, ev sahibinin; cami direği ise imam veya müezzinin ölümüne delalet eder.


Cevap: Rüyada Direk görmek (İmam Nablusi)

AYKIZ
Rüyada direk görmek bu güne kadar dini görevlerinizi yerine getirmediğiniz den dolayı vicdan azaba duyacağınıza ve bu azaptan dolayı dini görevlerinizi tam anlamı ile yerine getireceğinize ve bundan sonraki yaşamınızı huzur içinde yaşayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dövmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada evin icerisinde dönen bir direk, rüyada agactan direk gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Doğan Kuşu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Direk görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.