Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DİŞ FIRÇALAMAK

Mağribi’ye göre bir kimsenin dişlerinin aralarını ayıklayıp bir şey çıkardığını görmesi, akrabalarından veya eşinden bir şey alacağına işarettir. Dişlerinin arasından çıkardığı şeyi birine verdiğini gören, ailesinden aldığı bir şeyi başka birine verir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikedi görmek (İmam Nablusi)

Bazı yorumculara göre: Diş aralarını temizlemek ve ayıklamak temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına delalet eder.


Cevap: Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

AYKIZ
Rüyada dişlerini fırçaladığını görmek akrabalarınız yada çok yakın olduklarınız tarafından bir şeyler alacağınıza ve bu aldığın şey ile tüm hayatın değişerek bambaşka kişi olacağınıza ve kimseler sizi tanımayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

sblckr
iyi günler rüyamda dişimi fırçalıyordum. bir ara diş fırçamın yıpranmış olduğunu gördüm ancak yeni bir diş fırçam vardı onunla fırçalamaya devamn ettim. özellikle diş fırçası dikkatimi çekti… yorumlar mısınız?


Yorum: Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin hal durumuna göre değişen bir tabire sahiptir. Rüya sahibi eğer işlerinde dört dörtlük olmayı severse, bundan sonra da her konuda mükemmel olmaya çalışacağına, işlerinde ve hayatında kusur olmayacak şekilde yaşayacağına bu konuda sana destek olup fikir alabileceğin bilgi ve tecrübesine güvendiğin kimseler olabileceğin delalet etmektedir. Bu rüyayı farklı yorumlayanlar ise rüya sahibinin eğer üzerinde durmak istemediğin işlerini kapatarak, gizleyerek, yok ederek halletmeye çalışmana işarettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

rüyada diş fırçalamak, rüyada diş fırçalamak imam nablusi, rüyada dis fircalamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.