Anasayfa
23 Ocak 2024, 18:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2

RÜYADA DİŞLERİN DÜŞMESİ

Rüyada bir kimsenin dişlerinin düşmesi akranlarından daha fazla ömrünün olmasına yorumlanır. Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü ve onların eteğinde veya kucağında düştüğünü gören kimsenin dişlerinin hepsi düşünceye kadar ömrü olur. Ve onun aile ve hane halkı çoğalır.

Bir kimse üst dişlerinin eline düştüğünü görse, eline mal geçer. Kucağına düştüğünü görse, erkek evladı olur. Yere düştüğünü görse musibettir. Alt dişlerinin düştüğünü gören kimseye, keder ve üzüntü isabet eder.

Borçlu olan bir şahsın rüyada dişleri düşse, o kimse borcunu öder. Dişlerinden birkaç dişinin düştüğünü gören kimse, alacaklarının birkaçının borcunu öder.

Bazı yorumcular, dişlerinin düştüğünü görmek, bazı dostlarına zarar gelmesine işaret eder derler.

Ön dişinin eline düştüğünü ve bunu bir kez parçasına sarıp muhafaza ettiğini gören kimse çocuğundan yahut erkek veya kızkardeşinden istifade eder.

Bütün dişlerinin düştüğünü ve elinde veya yanında durduğunu görse, o kimsenin nesli çoğalır.

Hiçbir müdahale yapmadan bir dişinin düştüğünü ve eline aldığını yahut bir bez parçasına sararak muhafaza ettiğini gören kimsenin yanında hamile kadın varsa bir çocuğu olur. Eğer hamile kadın yoksa bozuştuğu erkek kardeşiyle veya bir yakınıyla barışır.

Dişlerinin düştüğünü ve yemek yemediğini gören kimse, fakirleşir. Bir şahsın acısız ve müdahalesiz dişlerinin avucu içine düştüğünü görmesi, o dişlerin sayısınca eline mal geçmesine yorulur.


Cevap: Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Hoca
Rüyada diş düşmesi yorumu için teşekkürler Ensar kardeş teşekkür ederim


Cevap: Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 yaşındaki oğlumun 1 ön dîşine elim sert değiyor ve diş köküyle yere düşüyor. Dış temiz çürük veya kırık değil. Ben 9 aylık hamileyim bir kız bebek bekliyorum.
Anlamını çok merak etdim cevaplarsanız sevinirim.


arifselim
Rüyanız evlat sahibi olmaya yorumlanır. Ayrıca üst dişler baba tarafından olan akrabalara da işaret eder o taraftan olan akrabalardan gelebilecek olumsuz haberlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Tesekkur eferiz mumin kardesim bizim sulale bir gecede toplu olarak dişlerinin düştüğünü görmüştü anlamı nedir


arifselim
Rüyada dişlerin düşmesi iki anlamda yorumlanır. Birincisi gören kimse için salih evlat sahibi olmaya ikincisi ise akrabalardan gelecek olan kötü haberlere yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
1 – Üst iki disim düştü rüyamda birini aldım taktim digeri ise mideme indi

2 – Rüyamda alt öndeki azı dişimi elimle çıkardım hiç acı hissetmedim anlamı nedir acaba? Şimdiden teşekkürler…


arifselim
1. Üst dişler rüyada baba tarafından olan akrabalara yorumlanır. Dişin mideye düşmesi ise bazı hastalıklar yaşadığınıza işaret ettiğine yorumlanmıştır.

2. Rüyada görülen ön dişleri sökmek ise çok uzun ve hayırlı bir ömre sahip olmaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Askerdeydim acemi birliğinde rüyamda alt ranzada oturmuş kafamı yere eğmiş isyan ederek bütün dişlerimin döküldüğünü görüyordum hepsi ağzımdan sıralayla dökülüyordu herhangi bir zorlama durumu olmadan kendiliğinden dökülüyordu yanlış hatırlamıyorsam diş dökülmesinden hemen sonra kaan aktığınıda hissediyor gibiydim.

En son askerden 1 sene sonra ise tekrardan bir rüya daha gördüm yorgundum yatağa uzandım zaten 3 dakika geçmeden kendimden geçmişim yüz üstü yatıyordum bir anda ağzımın kasıldığını hissettim daha sonra hani bir ağır çekim olur ya üst sağ arka dişlerimi bir anda elime alı verdim korkarak uyandım.

İşte böyle bu rüyalar tam olarak nasıl yorumlanır bilen varmı. Yukarıda yazanlardan pek bir şey çıkaramadım desem yeridir.


arifselim
Bu tür rüyalar ailenizle aranızda yaşanacak bazı sorunlara yorumlanır. Ayrıca akrabalardan alınacak olumsuz haberlerin geleceğine işaret eder. Üst dişler ise baba tarafından olan akrabalara yorumlanır.


Kayıtsız Üye
rüyamda sağ üst azi dişlerim in tamami bir bir elime dustu ve çok korktum dişsiz kaldim diye


arifselim
Yaşayacağınız ailevi sorunlara ve baba tarafından olan akrabalardan alınacak olan kötü haberlere işaret eder. Elbette her rüya manası vardır ve böyle çıkar diyemeyiz. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
1 – Alt ön diş düştü sonra yanındakiler birkaçı düştü üst azı dişlerim düştü acı yoktu.

2 – Rüyamda dişlerimin hepsi acısız ve kendiliğinden elime düştü sonra da ağzım kan doldu

3 – Çocugumun ikitane disi cikti sekiz aylIk rüyamda dustuklerini gördum ne anlama geliyor


arifselim
1- Bu rüya ailevi sorunlara işaret eder. Ailenizle büyük sorunların olacağına yorumlanır.

2- Bu tür rüyalar ailevi sorunlara ve yaşayacağınız sıkıntılara yorumlanmıştır.

3- Çocukların dişlerinin düşmesi yaşayacakları bazı hastalıklara yorumlanır en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1- Rüyada ust dislerimden biri düştü dilimle tekrar dokumdugumda yerinde biri vardı yanı cikmisti

2- Rüyada ilk üst dişim elime düştü ve yukarıdaki diğer üst dişim sallanıyordu ikiside acımıyordu


arifselim
Rüyada dişlerin sallanması ve düşmesi yaşanacak hastalıklara ve aile ile olacak olan sorunlara yorumlanır. Çoğu kere de üst dişler baba tarafından olan akrabalara ve alt dişler ise anne tarafından olan akrabalara yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim 7 Yaşında oğlum var üst ön dişlerinin birinin döküldüğünü ikinci dişinide hafif sallanıp ben çekiyorum ve hemen çıkıyor acaba rüyada bu şekilde görmek ne manaya geliyor


arifselim
Merhabalar. Allah rüyanızı hakkınızda mübarek eylesin. Çocuklarda görülen bu tür rüyalar, çeşitli hastalıklara ve bu hastalıklardan kurtulacaklarına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


kajin bayer
rüyamda 4 tane dişim sallanıyordu ıkısı düşüyordu diğer ıkısı sallanıyordu ve düşen dişimi cöpe atıyordum bu ne demek yorumlarınızı beklıyom .


arifselim
Rüyanız hakkınızda hayırlı olsun. Bu tür rüyalar çeşitli hastalıklara yorumlanır. Bazende ailenizle yaşayacağınız bazı sorunlar olacağı anlamına gelir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda dişlerimi fırçaladım sonra dişleri kontrol ettim diş etlerimin zayifladigini gördüm disleRime dokunmaya başladım ve ön dişim sallanıyordu 5 saniye geçmedi ve çıktı yerinden ağrı sızı yoktu sonra onu yerine taktım yine 5 saniye geçmedi bu sefer yanındaki disle beraber iki dişim çıktı odada ağrı sızı yoktu onlar çıkıyordu ben taktım 2.3 kez böyle oldu o sırada babam elini yıkamaya geldi ne oldu dedi bende düştüm dedim yalan söyledim neden bayan bir doktora gitmedin dedi bende yarın gidecem dedim duvarlarda dişim çıkarken kanlarimin sicradigini gördüm ve sonra uyandım


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada dişlerin düşmesi ve diş etlerinin zayıflaması bazı hastalıklara ve sıkıntılara yorumlanır. Bazende akrabalardan gelecek olan kötü ve olumsuz haberlere ve olaylara yorumlanmıştır. Elbette hakikati sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb ben rüyamda üst ön iki dişimin ağrısız bir şekilde ortadan kirilip elime düştüğünü gördüm ardindan alt yan iki dişim de böyle ağrısız bir şekilde yerinden cikti ve az çürümüş gibi gozukuyorlardi ve bu iki yan dişi yine yerine taktim bu ne anlama geliyor bundan bir sene kadar önce hep böyle rüyalar görüyordum uzun bir zamandan sonra yine gördüm ve herseyi çok iyi hatırlıyorum simdiden vereceginiz bilgiler için teşekkür ederim


arifselim
Merhabalar kardeşim. Dişlerin dökülmesi genellikle alınacak olan kötü ve olumsuz haberlere yorumlanır. Bazen bu rüyalar yakınlardan bazılarının vefatına da işaret eder.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda dişim sallanıyor du elleyince düştü birde yirmilik dişim çürümüş yantarafları kızarmıştı

2 – Rüyamda alt iki azı dişimi acısız bir şekilde çıkarttığımı gördüm anlamını çok merak ediyorum


arifselim
1- Bu rüyayı gören kimsenin sıkıntılarının olacağına ve bu sıkıntılardan çok etkileneceğine tabir edilir. Bazen bu rüya çevreden bir süre uzaklaşmaya da tabir edilmiştir.

2- Genellikle bu rüyalar çok yakın olan akrabalardan alınacak olan kötü haberlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Tüm dişlerim takma diş şeklinde sol elimdeydi ve ben bunlara bakıp temizliyordum . Bi anlamı tabiri var mıdır kardeşim.


arifselim
Takma dişlerini görmek kazanca mala ve berekete tabir edilir. Rüyanız hayırlıdır. Maddi zorluklar varsa bunların geçeceğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda ağrısız sızısız alt dişlerimden arka taraflar düşüyodu üst dişlerim çoktan düşmüştü ya elime düşüyodü yada dokunduğum anda ama hala ağzında diş vardı elimde o kadar diş olmasına rağmen çıkan dişlerin yerini de görüyodum kanama v.s şeylerde yoktu hatta kendi kendime üzülme bu bir rüya diyodum ve bu rüyayı üst üstte bir kaç defa daha gördüm


arifselim
Bazı karar verilmesi gereken konularda kendinizi yetersiz hissetmeye tabir edilir. Aile ve çevrenizde bazen meydana gelecek üzücü haberlere ve bazı hastalıkların olacağına işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ön ve alt iki dişim hem yerinden oynuyordu hem de görüntü olarak kötü görünüyordu.Sonra birden elime birkaç dış düştü. Ağzıma baktığımda ön ve alt iki dişim temizlenmiş. Ancak alttaki iki sağ ve sol iki büyük azı dişim yerinde yoktu ve hafif kan vardı. Diğer dişlerim de değişmiş gibiydi.bunun anlamı nedir sizce? Simdiden Teşekkürler…


arifselim
Merhabalar, Rüyada dişlerin düşmesi hayırla tabir edilmez. Genellikle bu rüyayı gören kimsenin üzüleceği ve sıkıntılı günler yaşayacağı manalarına gelir. Yakın ve akrabalarından dolayı üzüleceği haberler almaya da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üsten 3 altan 3 dişim düşüyordu ama eski patronum kıredi kartını veriyordu git düzelt diyordu ve dişçiye gidiyordum düzeltip geliyorum


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanız iki şekilde tabir edilir. Birincisi, akrabalardan gelecek kötü bir haber yüzünden üzülmeye yorumlanır. Diğer yorumu ise iş hayatınızla ilgilidir. İş hayatında yaşanacak kısa süreli sıkıntılar olacağına ve Allah’ın izniyle atlatmaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yemek yerken ön dişlerinden biri düşüyor elime geliyor bunun anlamı nedir teşekkürler


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya olumlu manada tabir edilmez. Zor ve sıkıntılı bir döneme işarettir. Rüyayı gören kimsenin kendi içine kapanacağına da yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyada sağ üst bir dişimin elime düştüğünü gördüm ve sol üst dişimin de sallandığını gördüm. rica etsem bana yorumlar mısınız ? şimdiden teşekkürler.


arifselim
Selamun aleykum. Bu dişinizin düşmesi genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Bu sizin için ticari ve kazanç anlamında bolluk yaşanmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Alt çenemdenki sol yan dişimin içi hafif diş etiyle çıkıyor ve dış kısmı çenemde kalıyor. Ağrı ya da kan yok.


arifselim
Bu rüya hayırlı olarak yorumlanmaz. Genelde insanın karşılaşacağı olumsuz ve sıkıntılı durumlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm a …bizim bir Sıbyan okulumuz var rüya da çocukların dışarı çıktığını gördüm koştum araba çarpmasındiye o sırada biri karşıma çıktı bana akrabam olduğunu söyledi ve bana para verdi ama adını falan söylemedi sonra annesi ve kardeşi d geldi ama onlarda söylemedi ve medreseye bir sürü eşya getirmişlerdi daha sonra onlar kayboldu ben çocukları medreseye götürdüm onlar orda beni bekliyorlar istemeye gelmişler medresede çok dağınık ben girdim dişlerimi fırçalayi m dedim birden üst köpek fişimin bir parçası düştü sonra hepsi kendiliğinden den parça parça düştü . istemeye gelen çocukla görüşülmek istediler ağzım kapalı konuştum o mutlu olmak istediğini söyledi ama benim içimden hiç evlenmek gelmiyordu..Rabbim hayretsin hocam yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyanız hem iyi hemde kötü manada yorumlanır. Şöyle ki, bu rüya ömrünüz çok uzun olacağına ve hatta torunlarınızın bile çocuklarını göreceğinize işarettir. Diğer yandan uzun bir ömür vesilesi ile dünyanın bir çok acılarına da şahit olacağınıza yorumlanmıştır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam. Rüyamda evimiz çok kalabalıktı ama sevinç hakimdi ortama üst ön dişlerimin düşücekmiş gibi olduğunu hissettim ve ondan sonra ortadaki iki dişim elime düştü bende giyinip dişçiye doğru yola çıktım yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

arifselim
Aleykum selam bu rüyanın ilk bölümü gerçek haline yani mutlu bir aileye işaret eder. Ancak bundan sonra aileyi etkileyecek sıkıntılı bir döneme tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1-Selamunaleyküm Hocam rüyamda üst ön dişin yanındaki dişi elimle aldığımı gördüm alt dişimide aynısı oldu
2-Rüyada araba sürdüğünü görmek ne anlama gelir


arifselim
1- Aleykum selam. Bu sıkıntı ve sorun anlamına gelir. Önünüzde sizi zor günlerin beklediğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.
2- Rüyada araba sürmek genel anlamıyla hayırlıdır. Ancak genellikle görüldüğü şekilde tabir edildiği için genişçe anlatmanız gerekir.


Kayıtsız Üye
Slm ben rüyamda alt ön dişlerimin biraz zayıf ve sallanıyordu sonra dişlerim ağrısız elime düştüğünü gördüm ama sanki rahatlamış hissettim cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Zayıf olan dişlerin düşmesi çok hayırlıdır. Sağlıklı olmaya, sıkıntı ve dertlerin bitmesine ve huzura ulaşmaya delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Bundan birkaç gün önce gündüz uykuda iken rüyamda üst ön dişlerimden 4, alt sol taraf dişlerimden 4 dişim aniden dökülüyordu veya düşüyordu. Hatırladığım kadarıylada avcumu tutuyordum ve avcumun içine dökülüyordu. Benim büyük amcam başhekim ve ondan bana dişçiye randevu almasını istiyordum fakat beni umursamıyordu. Şuan tam net olarak hatırlamıyorum tamamını. Eğer bilgilendirebilirseniz sevinirim. Hayırlı Ramazanlar…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Baba tarafından olan akrabalarından üzücü haberler almaya işarettir. Bir ihtimal etkisinde kaldığın bir olaydan da görmüş olabilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
üst köpek disim düstü elime sonrasinda ayni yerden yine birdis daha düstü elime nedir acaba anlami tsk ederim simdiden


arifselim
Genellikle olumlu manaya işaret değildir. Rüyada diş düşmesi görmek, maddi manevi zarar ve ziyana uğramaya, para, mal ve güç kaybetmeye delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
üst iki dişim az bir sızı ile elime geldi ve istediğimde takabiliyordum istediğimde çıkarabiliyordum ta ki hiç takamayana kadar.


Tohat
Rüyanız, yüklü miktarda, hayırlı, bereketli, zahmet vermeden kazanacağınız ya da bir şekilde elinize gelecek paraya tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Gece rüyamda üst ön dişim düşmek üzereydi bende elimle çekip aldım ve çektiğim an yerinden kan fışkırdı çok sürmedi kanama durdu hemen. Sizce bu ne anlama gelir?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Umutla beklediği ve uzun süredir gelişme olmayan bir dileğine kavuşur ve büyük mutluluk yaşamasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda üst ön dişimin düştüğünü gördüm. Yani düşmüş olan dişime hafifce dokundum ve avcuma düştü.
Rüyamda üst dişimin hafifce elimin dokunmasıyla düşmesi oldu. Yani elime düştü. Bu ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba kardeşim. Sıkıntı ve zorlukların içerisinde zor bir dönemden geçeceğin manasına tabir edilir. Bazende bu rüya, sağlık ve sıhhatine çok dikkat eden biri olduğunuz manasına tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ;az önce üstekki ön dişlerimin sağ tarafındaki dişin önce oynadığını sonra bu dişin döküldüğünü gördüm , bu dişi bir türlü yerine göneniyordum , ben bunun telaşında iken kısa bir süre sonra bu defa hemen hemen bütün dişlerimin çene kemikleri ile birlikte avucuma döküldüğünü gördüm , elimde bu kemik parçalarının zayıfladığını( sertliğini kaybetmesi , delik delik olması) görüyordum, dişlerin tamamı avucumda iken , beni hastaneye götürmesi için yanına koşuyordum…dökülen dişlerin tamamı çok sağlam görünüyordu, yorumlarsanız sevinirim hocam.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan maddi anlamda büyük kayıplar yaşamaya ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için tek başına göğüs gereceğine yorumlanır. Gene bir anlamı budur. Bazı yorumcular ise çok uzun bir ömre sahip olmak olarak yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Slm aleykum Rüyamda alt ve üst azı dişlerimin hepsine ağrıdığı için Dr bir ilaç sürüyor ve hepsi ağrısız ve kansız aynı anda avcuma dökülüyor yalnız dişlerimin hiç birinin köklerini görmedim tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Slm aleyküm
Rüyamda alt ve üst azı dişlerimin hepsine Dr bir ilaç sürüyor ve hepsi acısız kansız bir şekilde avcuma dökülüyor yalnız dişlerimin hiç birinin kökleri yoktu. Tabiri nedir teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için kendini bazı konularda yetersiz görmen anlamındadır. Sana özgüven için bir işaret olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt dişlerimin 4 5 tanesini elimle fazla ağrı olmadan çekiyordum ve avcumda tutuyordum neye işarettir sizce


arifselim
Bu rüyanın anlamı kişinin zor bir duruma düşeceğine ve hiç kimseden yardım görmeyeceğine ama kendi işini kendisi halledeceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a. Rüyamda sağ arka dişlerim dilimin değmesi ile yerinden çıkıyor ve tekrar yerine koymaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu arada 20 lik dişim elime geliyor ama dişin altında dişler birleşik bir karış parlak Demir gibi bir şey var


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sağlığa ve sağlıklı yaşamaya işarettir. Beden sağlığına ve temizliğine önem verilmesinden, dengeli ve sağlıklı beslenmek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


fatihgh3
Merhaba, dişlerin düşmesi ile ilgili bir rüya gördüm ama biraz farklı

Aynaya bakıyorum, dişlerim kireç gibi bembeyaz görünüyor ve kireçten(alçı gibi) olduklarını farkediyorum. Ön dişlerim de nasıl alçıyı törpülersiniz işte öyle törpülenmiş de sanki düz kesim gibi olmuş gibi görünüyor, hatta delik de vardı sanırım. Ağzımın içinde de kireç tozları görüyorum ve emin olmamakla birlikte suyla çalkalıyorum ağzımı. Sonra aynaya bakınca tüm dişerimin gittiğini görüyorum, dişleri kalmamış insanlar gibi ve çok korkarak Allahım bu bir rüya değilmi hissiyatı içinde uyanıyorum

Kötü bir manası yoktur inşAllah


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya maddi sıkıntılara girmek anlamındadır. Büyük bir borca girmek anlamına gelen rüya, aynı zamanda maddi kayıpların kişiyi zor durumda bırakacağını da işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda aynada üst dişlerimden 2 tanesinin olmadığını,oraların boşluk olduğunu gördüm. aynaya bakıp guldugumde oralar çok çirkin görünüyordu ve bunun için çok üzgündüm.bu ne anlama gelir yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Dişlerin tam olması aile ve dostların olmasına, eksik olması da akraba ve sevdiklerinden bazılarının eksikliğine alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ayağımda çıkmış dişler gördüm. Ayağımın arka topuk kısmında ve önde parmak ucu olmak olmak üzere 2 tane ağız gibi bir yapı var. Bu yapılar aktif olarak hareket etmiyor, parmaklarımla çene gibi olan bu kısımları açıp kontrol ettiğimde ağız içindeki gibi sıralannmış dişleri farkediyorum


arifselim
Merhaba kardeşim. Vücudun çeşitli yerlerinde diş çıkması sıkıntı yaşamaya, zorluk içinde kalmaya, borçlanmaya, sorunların ağırlığının altında kalıp ezilmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
çok moralim bozuk abiler ablalar nolur kafamdaki soruyu siz cevaplayın ben internetten bir türlü bulamadım kafa karıştırıp üzücü bilgiler var hep iki tane dişim düştü ama altmı üstmü hatırlayamıyorum nedir bu


arifselim
Aslında rüyan ancak ayrıntılı anlatılırsa doğru yorumlanabilir. Şimdi bizim yorumumuz tam olamayacak bu durumda. Genel manada bu rüya üzülmeye ve üzücü şeylerin olmasına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Misafir uye
Rüyamda arkadaşımın 1buçuk yaşındaki kızıyla oynarken ön dişinin yerinden çıktığını gördüm. Kan yoktu, dişi temizdi, bebek keyifliydi.yatmadan önce islami konulardan konusup nafile namazlar kılmıştık birlikte, bu rüyanın anlamını çok merak ettim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bu rüya o bebek için sağlık olmasına ve bu sağlığı ile güzel bir ömür geçirmesine tabir edilmiştir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda ön dişlerimin komple. Düştüğünü gördüm. Aynanın karşısinda bu ne demek oluyor. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

arifselim
Bu rüya genellikle bazı sorunlara işaret eder. Rüyada diş düşmesi, eş, dost ya da akrabalar arasından birinin hastalığı ya da işleri hakkında kötü ve sıkıntılı haberler alınacağına işaret edilir. Bazı yorumculara göre ise bu kişinin sağlığına çok dikkat etmesi ve sağlıklı olmasına yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Öncelikle bugün rüyamda bir tane alt köpek dişimin sallandığını ama dokunduğum zaman kopmasına az kaldığı halde kopmadığını gördüm.
Ayrıca zaman zaman rüyamda dişim veya dişlerim sallanabiliyor,düşebiliyor. Zaman zaman görüyor olmamdan dolayı iyice merak ettim bu ne anlama geliyor?


arifselim
İlk rüyan ile diğer sık sık gördüğün rüyaların genel bir tabiri, aile hayatında sorunlu ve anlaşmazlıklar ile dolu bir döneme girildiğine, iş hayatından kaynaklanan tartışmaların daha da sertleşerek devam edeceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hayırlı günler.rüyamda öğrencimle konuşurken ağzımdaki bütün dişlerimin avucuma döküldüğünü sonra bu dişlerimin tekrar yerine gelir düşüncesiyle ağzıma geri koyduğumu gördüm ama dişlerim bayağı büyüktü bunun anlamı nedir cevaplarsanız sevinirim iyi günler


arifselim
Hayırlı günler Kardeşim. Bu rüyayı gören kişi için işlerini yoluna koymasına tabir edilir. Ayrıca bu rüya sahibinin zararını karşılaması ve borçlarından kurtulması için kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamu Aleyküm
Beni tedirgin eden birkaç rüyamdan birini sormak istiyorum.
Babam ile bir mekandayız ne amaçlı bilmiyorum. Orada bir inşaat var namaz kılmaya mescide gidiyoruz. Ustalardan biri bizi görüyor ve yanındakilere
– Cemaat çoğaldı bize ihtiyaçları var diyor.
Bende içimden geçiriyorum asıl sizin ihtiyacınız var namaz kılıp cemaat olmaya diye.
Daha sonra cemaat toplandı babam imamlığa geçti. Bende abdest almaya hemen mescidin yanındaki lavaboya gittim. Niyet ettim başladım. Önce karşıdaki aynada dişimin yamulduğunu gördüm onu düzelttim.
Sonra abdeste devam ettim fakat ard arda sol alt ön dişlerin birkaç tanesi önümdeki lavabonun içine düştü. Onları oradan aldım lavabonun kenarına koydum. Abdeste devam ederken uyandım.
Kan yoktu acıda yoktu


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu hayır dolu bir rüyadır. Bu rüya sahibine kendisine hayırlı kapıların açılacağı, işlerinin bu doğrultuda ilerleyeceği, kurtuluşa ermek ve ferahlamak için ettiği duaların kabul olacağı anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyainaç
Rüyamda semediğim bir arkadaşımla kavga ettiğimizi ve onu dövdüğümü gördüm dövdükten sonra ön üst dişimin sallandığını farkettim ve onunla oynayarak onu çıkarttığımı ve ardından bir lokantaya gittiğimizi gördüm devamını hatırlayamıyorum rüyamın anlamı nedir açıklar mısınız

Rüyamda semediğim bir arkadaşımla kavga ettiğimi ve onu dövdüğümü gördüm ardından dişimin sallandığını farkettim ve onunla oynayarak dişimi kendimin çıkartığını gördüm devamında arkadaşlarımla bir lokantaya gidip sipariş verdik gerisini hatırlıyamıyorum rüyamın anlamı nedir açıklar mısınız


arifselim
İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü çok kötü bir durum ile karşılaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ya ben rüyamda bir kuaföre gidiyorum ablamla bir şeye gülüyorum ve aynaya bakınca üst çenemde olan öndeki 2 dişimin düşmüş olduğunu görüyorum anlamı nedir acaba lütfen söylermisiniz.


arifselim
Dişlerin düşmesi ile ilgili bir çok yorumlar vardır. Böyle bir rüya ancak genel bir şekilde tabir edilebilir. Bu kişinin akrabalarından alabileceği üzücü bir haber olarak tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir odada güya dişçiymiş ama bir şey yapmadı yani avucumda bir sürü dişler gördüm büyük küçük. o kadında sakın bunları atma iyi değil filan dedi o kadar


arifselim
Rüyada avuç içinde dişler görmek bazı dert sıkıntı ve sorunlara işaret eder. Üzücü haberler alarak üzülmeye ve dertlere alamet eder. Dişlerin bir çok yorumu vardır ve mutlaka Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada donmuş asker görmek

Kayıtsız Üye
Selam aleykum Hamileyim hiç çocuğum yok Rüyamda Alt 1 dişimin çok sallandgni gördüm Yorumlarsanz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Dişlerin sallandığını görmek maddi ve iş anlamında yaşanacak bazı sorunların olmasına ve bu sorunların insanın hayatını etkilemesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben 2 aylık hamileyim ve hemen her gece rüyamda üst ön dişimin yada yanındaki dişlerin elime,kucağıma yada yere düştüğünü görüyorum. Sürekli görmek huzursuz etti anlamı nedir acaba?


arifselim
Dişlerin düşmesi genelde hayırla yorumlanmasa da bu rüya seninle veya bebeğinle ilgili olarak yorumlanmaz. Bu rüyalar gören kişinin akrabaları ile tabir edilir. Akrabalar tarafından alınacak bir olumsuz habere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben bugün rüyamda alt ön 2 veya 3 dişimin sadece düştüğünü oranın boş olduğunu gördüm ayna gibi bir yerde alt ön dişlerimin köklerine bakıyordum bu ne demektir


arifselim
İyi günler. Bu rüya sahibi için huzursuz ve mutsuz geçirilecek olan günlerin bir işaretidir. Bazen bu kötü bir haber almaya ve bazende işlerinde bazı sorunların yaşanması şeklinde olabilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir çünkü herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Didoş
Rüyam da ailemle babam annem falan var arabadayız ve birden bire üst dişim düşüyor onu elime alıyorum direk yere düşmüyor yani ve ağlamaya başlıyorum dişimi sütte koymamız lazım diyorum acil tekrar kullanmam için ve bağırıyorum dişim düştü çirkin oldum ön dişim hemde bidaha konuşamam ağzımı açamam diyorum sonrasını da hatırlamıyorum ne anlama geliyor bu? Lütfen yorumlar mısınız


arifselim
Rüyada görülen dişin düşmesi genellikle kişinin karşılaşacağı zorluk ve sıkıntılar anlamındadır. Ayrıca rüyada diş düşmesi görmek, maddi manevi zarar ve ziyana uğramak olarak da yorumlanmıştır. Bu rüyalar aslında insana bir uyarıdır ve bu açıdan hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt dişlerimin öndeki 5i takma diş gibi birden yerinden çıktı elime aldım ve doktora gideceğimi söylüyordum annemin arkadaşına ağzımda kanlıydi acaba bu ne demektir


arifselim
Rüyada takma dişin yerinden çıkması demek, gözyaşı akıtmak ve dert edineceği bir haber alacak anlamındadır. Ayrıca bir üzüntü yaşayacağına ama neyse ki bu durum uzun sürmeyeceğine ve kısa sürede üstü kapanacağına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da bir kadın ve 17-18 yaşlarında çok güzel bir kız bir sorunlarını danışmak üzere evimize geliyorlar kız sürekli ağlıyor kızı ” sen ağladıkça kardeşim geliyor aklıma” diyerek teselli etmeye çalışıyorum. O sırada yemek için sofraya oturuyoruz yemekte yahni var benim tabağımdaysa bütün halinde bir dana dili var onu yiyorum. Yemekten kalkıp annesiyle kızını uğurlamaya çıktığımızda alt köpek dişimin yanındaki dişimin sallandığını farkediyorum ve lavoboya gittiğimde dişim çürümüş sim siyah bir şekilde elime düşüyor… rüya içinde rüya var hangisin tabirine bakacağımı şaşırdım …


arifselim
Yardımsever ve cömert olmaya alamettir. Ayrıca rüyada çürük diş düşmesi, rüya sahibinin kendisine ayak bağı ve dert olan sorunlarından kurtulacağına ve Allah’ın izniyle başarılara ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Menim yoldasim 6 ayliq hamile o dun gece usden iki tane dis dusduyunu görmüş bunun anlami ne demek

Rüyamda üst ön iki dişim sırayla elime düşüyordu her hangi bir acı veya kanama yoktu bu neye işarettir


arifselim
Her iki rüyada da eğer diş dökülme şeklinde düşüyorsa bu çok hayırlıdır. Çünkü bu sağlığına dikkat etmesinden dolayı çok iyi ve sağlıklı bir durumda olmasına işaret eder. Yok eğer diş durup dururken düşüyorsa bu karşılaşılacak zorluklar manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda üst 4 dişlerime dokunduğumda sallandığını gördüm ve tek tek çıkardım. Kökleri çok uzun ve çok inceydi. Ne anlama geliyor acaba.


arifselim
Merhaba. Bu şekilde sallanan dişlerini kendi eli ile çekmek hayırlıdır. Bu rüya uzun süreden beri olmasını beklediği bazı işlerinin olmasına ve isteklerine kavuşmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben rüyamda sol sivri dişimin düştüğünü onun yanında ki dişin de sallandığını gördüm..Hani çıkan diş nereye düştü bilmiyorum çünkü ben çıkarmışım sanırsam elimde diğer yanınında ki diş sallanıyor


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya kişinin durumuna göre alacağı üzücü bir habere işaret eder. Bu haberler genellikle akrabalardan gelir. Her ne görülürse görülsün bunlar birer rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sevil ayan
18 yaşındaki oğlumun iki dişinin çıkmış olduğunu görüyorum.Biri büyük biri biraz daha küçük.Elime aldığımda içinin çürük olduğunu görüyorum.yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Düşen dişlerin çürük olması hayırlara alamet eder. Bu şekilde görülen rüya dertlerin, sıkıntıların ve sorunlarının bitmesine ve rahata kavuşmasına alamet eder. Bu rüya ayrıca sağlıklı olmaya da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dipteki birkaç dişim hariç olmak üzere tüm dişlerimin avucuma döküldüğünü, o kadar ki artık avucuma sığmadıklarını gördüm. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler


arifselim
Bu şekilde görülen rüyaların genel bir anlamı, eğitim iş veya benzeri bazı alanlarda kişinin kendisini yetersiz görebilmesine ve özgüven eksikliğine tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şeker yerken dişlerimin kırıldığını gördüm üst dişlerim elime dış parçalarını alıyorum kökü yerinde kalıyor sonra ağzımın sağ tarafındaki dişler iyüce parçalandı ve elime el şeklinde kemikler geldi yorumlarmisiniz


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Birincisi baba tarafından akrabaları ile ilgili olarak üzücü şeyler işitmesine yada yaşamasına yorumlanır. İkinci yorumu ise, iş veya eğitim hayatını bölüm bölüm halinde ilerletmesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda yaşadığım şehrin cumhuriyet meydanındayım. Sadece ben varım. Dişlerimin tamamı dökülmeye başlıyor, dökülen dişlerim avucuma düşüyor. Dökülen dişlere bakmak için avucuma baktığımda çürük bir diş görüyorum. Bunun anlamı nedir acaba? İnternette çok farklı yorumlar okudum. Bazıları çok iyi ( uzun bir ömür vb.) gibi yorumlarken bazı siteler tam tersi
Şekilde ecelin yaklaştığını falan yazıyor. Hatta gün veren site bile var. Tabi yaşamı da eceli de bilen sadece Allah tır. Bu rüyanın gerçekten kötü bir anlamı var mı? Allah razı olsun şimdiden


arifselim
Hayırlı günler. Dişlerin tamamının dökülmesi hayırlı ve güzel anlamdadır. Bozulan işlerinin düzelmesi, hayırlı kapıların açılması ve hayatının iyiye doğru düzelmesi gibi anlamlara işaret eder. Sitelerden okumakla rüya tabir edilmez. En doğru yorum ise seni tanıyarak ve sana özel yapılacak olan yorumdur. Bu tüm rüyaların tabiri için böyledir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki üst dişim ansızın elime düşüyor normalden beyaz parlak ama ortasından belirli bir kısmı da dişten ayrı ben de geri takmaya çalışıyordum dişimi ve ortasındaki parçayı yakın bir zaman önce de yine üst ön iki dişimin arasının kırıldığını görmüştüm tekrar görmem beni endişelendirdi acaba ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi üzücü bir haber almak anlamındadır. Bu haber akrabalardan gelmesi ve insanın bundan dolayı üzülmesine tabir edilir. Diğer yorumu ise, dişleri dökülen kişinin sağlığına ve temizliğine çok dikkat etmesine yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır. Allah’tır.


Kayıtsız Üye
günler rüyamda sağ alt on dışımın sallandigini(gerçekte de hafif sallanıyor) ve sonrada düştü ama diş parlak tertemiz ve büyüktü onu alıp doktora gidecektim tekrar yatırmaya ama rüyaymış rüyamda biri bana diyorki sakin bunun tabirine bakma sen dayanamazsın yazılanlara diyor çok etkiledi ne anlama gelir. Teşekküler

Okudunuz mu?  Rüyada dişinin kırıldığını görmek

arifselim
Hayırlı günler. Gerçekte de dişi sallanan bir kişinin dişinin düştüğünü görmesinin hiç bir anlamı ve yorumu yoktur. Rüyaların onda dokuzu belki de bu nedenlerden dolayı görülür. Önemsenecek bir şey değildir. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemelisin.


Purple
Rüyamda alt ön dişlerimin her ağzımı kapattığımda kendiliğinden kırılıp döküldüğünü ve alt ön dişimin birinin elimde olduğunu yine alt köpek dişimin sallandığını gördüm. Bu arada kırıklarının boğazıma takıldığını ve toprağa tükürdüğümü de gördüm.diş dr u arıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Bu rüya iyi olarak tabir edilmez. Aslında bu tür rüyaları hiç anlatmamak ve Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzeli olur. Çünkü bu üzücü şeylere ve sıkıntılar ayaşamaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda üst iki porselen dışımın avucuna düştüğünü gördüm. Dışler bembeyazdı (gerçek hayatta da sürekli düstügü için) bak yine düstüler şeklinde bir yorum yapıyorum. Bu rüyadan 1-2 hafta sonre anneannemi kaybettim. 1 dişi buna yordum ama 2. diş de mi kayıp demek. Ayrıca hamileyim kotü bir habere mi delalet eder. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler


arifselim
– Merhaba. Düşen dişlerin yorumu çok farklı olabilir ama genellikle yakın veya akrabalardan üzücü bir haber duymak veya birinin vefatını görmek gibi manalara yorumlanır. İki dişin düşmesi iki kişinin vefatı anlamındadır denemez.

– Hamile olanlar için bu rüyaların hamilelikleri ile ilgili kötü bir yorumu yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gizem Ercan
Merhabalar. Rüyamda sol alt taraftan iki tane azı dişimin durup dururken düştüğünü gördüm. Mevsim sanırım yazdı ve güneş vardı yuzume çok fazla güneş vuruyordu. Düşen dişlerimde siyahliklar vardı ama ağrı veya acı hissetmiyordum. Kız kardeşimle beraberdik ve ikimizde çok şaşırdık kendi kendisine düşmesine. Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Eğer diş olduğu gibi dökülmüşse bu hayırlıdır ve sağlıklı olmak ile uzun bir ömre işarettir. Ama dişin düşmesi ise iyi değildir ve rüya sahibinin üzgün, kötü ve çok tatsız günler geçireceğine tabir edilir. Yinede daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Misafir
Selamünaleyküm

Allah affetsin ikindi namazından sonra içim geçmiş uyumuşum.

Rüyamda iki ön alt dişimin çok ağrıdığını ve bir süre sonra ağrısız zorlama olmadan yerinden çıkıp elime düştüğünü gördüm. Dişlerden birtanesi yarım çürük gibiydi ama eminde değilim. Sonrasında rahatladığımı hissetim kan yoktu ve ağrı kalmamıştı. Sonra uyandım.

Allah hayırlar versin. Tabirini yapabilir misiniz? Allah razı olsun.

Selametle

Selamünaleyküm

Allah affetsin ikindi namazından sonra içim geçmiş ve uyumuşum.

Rüyamda iki ön alt dişimin ağrıdığını ve sonra elime döküldüğünü gördüm.

Allah hayırlar versin. Yorumlarsanız sevinirim.Selametle


arifselim
Aleykum selam. Dökülen dişlerin eğer çürük ise bu hayırlıdır ve gerçek hayatta sıkıntılarından kurtulmak manasındadır. Dökülen dişler çürük değilse bu iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle üzücü haberler almaya ve moralinin bozulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda küçük bir çocuga yemek yedirirken ağızımda bir sertlik hissedip hemen lavaboya girdim ve çıkarıp baktıysam dişim kırık bir şekilde elime aldım. Lavaboya koydum.Cevap verirseniz sevinirim. ..


arifselim
Hayırlı günler. Dişin kırılması kötü bir yorumu olmasa da rüyayı gören kişinin eğitim yada iş hayatının parça parça yürütebileceğine işaret olarak tabir edilir. En makbul olan yorumu budur. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt ön iki dişimin düştüğünü gördüm. Sallanmaya başlamıştı dilimle çok uğraşmadan hemen düşürdüm. düşen dişlerim yan yanaydı biri küçük biri büyüktü kökleri yoktu. Kanadığını da gördüm. Tam ortada değil ağzımın hafif sağındaydı düşen dişlerim. Dışarıdan belli olur mu olmaz mı diye düşünürken uyandım. Çok merak ettim. Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

arifselim
Rüya sahibinin aile fertleri arasında yaşanacak olan tatsızlıklara ve tartışmalara işaret eder. Bazende üzücü haberler almasına, ağız tadının kaçacağına ve canının sıkılacağı şeyler yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben istihareye yattım bir karar vermek için ve rüyamda bütün dişlerimin avcuna döküldüğünü vere sim siyah olduğunu ama arasında bir çiftin beyaz kaldığını gördüm lütfen acil bir yorum bekliyorum


arifselim
Görmüş olduğun rüyanın hayırlı olmadığı çok açıktır. Zaten istiharede önemli olan işaret insanın bunu olumlu yada olumsuz olarak hissetmesi ile anlaşılır ve bu his rüyadan da daha önemli işaret kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse istihareni tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler,

Rüyamda üst ön dişlerimin sol yanındaki dişimin sallandığını fark ediyorum ve acısızca kendim çıkarıyorum. Dişimi çıkardığımda kökü uzun ve sivri olarak görüyorum, dişin çıktığı yerde ise kansız bir yarık görüyorum. Normalde diş yapım çarpık olduğu için aynada baktığımda o dişin yerinde olmadığı farkedilmiyor, bir arkadaşıma gösteriyorum o da farketmiyor sonra yan dönerek gösteriyorum. Kendi kendime de doktora gidip hem takma diş yaptırırım hem dişlerimi temizlettiririm diye düşünüyorum, bir de yapılacak yeni dişim çarpık olmaz diye kendimce seviniyordum. Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanın pek çok farklı yorumu olabilir ve en doğrusu sana özel yorumlanmasıdır. Genel olarak rüya sahibinin zor bir duruma düşeceğine ve hiç kimseden yardım ve destek almadan sonunu çözeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben hamile bir bayanım rüyam da hayır olsun inşAllah doğum yapmaya gdiyorum sezeryan sırasın da dişlerimi çok sıktıgım için bir tanesi düşüyo sora dokundukça bir kaçı daha elimegeliyor en son dada yirmilik dişim geliyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibinin sıkıntılı bir döneme girdiğine ama Allah’ın izniyle bu zor dönemi atlatarak geride bırakacağına işaret olarak tabir edilir. Bir ihtimal bu rüya bilinçaltı düşüncelerin bir şekilde rüyana yansıması da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa ben rüyamda ilk önce hakamın oğlu ve 2 uzman arkadaşımın arabamı kaçırıyolardı onları arıyodum ama geri gelmiyodu döndüklerinde halamın oğluna çok sövdüm amcamın dükkanına girdim dükjanı benim sanıyodum sonra onların dükkanı olduğunu farkettim birden alt ön dişlerimin avcuna teker teker düştüğünü gördüm bir dişide fazla et varmış gibi kopardım ve onları avucumda yıkadım yıkarken bir kaç diş düştü topladım sonra farkettimki ön üst dişlerimde sallanıyor diş doktoru arkadaşımı telefonumdan aramaya çalıştım ama bir türlü rehberden bulamadım bu arada üst ön ve alt ön dişlerim porsenel dip not: bu rüyanın diş olayını hemen hemen aynısını 3 veya 4 ay öncede görmüştüm


Tohat
Dişlerin dökülmesi hayırlı olarak tabir edilir. Uzun ömre delalet eden bu rüyaya göre aynı zamanda dişler sıkıntıyı ifade edip bu sıkıntıları atlatacağınızı gösterir ki tabiki bizden daha iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst ön dişimin yanında olan köpek dişimin düşmüş olduğunu gördüm aynaya baktım farkettim kan yoktu. daha sonra anneme ve babama gösterdim. Bu rüya neler anlatmakta? Teşekkürler


Tohat
Sağlığınızı önemsemenizden dolayı temizlik, beslenme gibi sağlığınızı doğrudan etkileyecek durumlara özen gösterip dikkat ettiğiniz gerekli tedbirleri aldığınız veya alacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Şu şekilde bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim. Rüyamda; önce mahkeme salonu gibi bir yerdeyim. Orda üst ön dişlerim sallanmaya başlıyor. Yalnız ben bundan utanıyorum. Daha sonra üst ön dişlerimden bazıları elime dökülüyor acısız bir şekilde. Bir anda dayımların evinde buluyorum kendimi. Orda aynaya bakarken dökülen üst ön dişlerimin yerinde yeni beyaz diş kökleri görüyorum. Kendi kendime; yeni dişlerim çıkacak demek ondan döküldü dişlerim diye, yorum yapıyorum. Aynanın karşısında tekrar bir iki dişimi elimde görüyorum bunlar yine büyük ihtimal üst ön dişlerim. Tekrar aynaya baktığımda dökülen dişlerimin yerinde yeni bembeyaz dişler çıktığını görüyorum. Ama daha tam olgunlaşmamış daha çok çocuk dişi gibi. Bunları o kadar beğeniyorum ki keşke alt dişlerim de düşse de yerine Bunlar gibi dişim çıksa diyorum. Yeni çıkan dişlerin sadece birinin ucu biraz eğri. Tüh neyse onu da düzeltiriz sonra diyorum kendi kendime. Ama hepsinin rengi bembeyaz ve parlak dediğim gibi o ucu eğri olanın da rengi beyaz ve parlak. Daha sonra yengemi görüyorum. Kuzenin ayağı kırıldı platin takılacak diyor. O sırada kuzenim yerde yatıyor ayağı kırık. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Yorumlananız için şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Kopması

Tohat
Hayırlı günler. Hayatının bazı anlarında iş hayatında ya da sosyal çevrende sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu sorunlarla yüzleşerek çözüme gitme konusunda emek verip halletmeye çalışabilir ve netice alabilirsin.Dişlerinin dökülmesi bu sorunlara işaret ederken tekrar yeni ve beyaz dişlerin çıkması ise en iyi şekilde çözüm üretme becerini ve başarını göstermektedir. Tabi bunun için hırsla, azimle çalışmanın sonucunda gerçekleşecektir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda aynaya bakıyorum yanımda da annem teyzem filan varmış bir bakıyorum alt dişlerimin çoğu yok zaten daha önce dökülmüş sadece alt damakta ön 2 3 diş var onlardan biri de sallanıyomuş pat diye bir anda düşüyo elime alıp bakıyorum üzülüyorum nasıl resim çekinicem ben diyorum annemde baksana benim dişlerim hep berbat diyo bende ama ben daha gencim diyorum kötü göründüğü için üzülüyorum

Merhaba
5 aylık hamileyim dün gece rüyamda alt çenemdeki ön 2 dişin sol yanındaki sırada yer alan sivri dişimin sallanıp avucuma düştüğünü gördüm kan filan görmedim sadece anneme ya çok çirkin görünüyor nasıl resim cekinicem dedim bide alt damağımda sadece ön dişlerim kalmıştı diğerlerinin düşüşünü görmedim onlar daha önce dökülmüş .


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kişinin durumuna göre yorumlanırsa daha isabetli olur. Genel olarak rüya sahibinin kararsızlık içinde olacağına, bazı istediklerini elde edemeyeceğine ve zorluklarla karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyakâr
Merhaba Hayırlı Cumalar ben rüyamda abilerim ve annemle bir kamelya tarxı oturaklarda oturuyorduk ama abilerimin 3ü yanımda 1i ise bir türlü yanımıza gelememişti arıyorduk ulaşamıyorduk o günde bir yere gidecektik bavullarımız felan vardı otobüs bileti gibi bir şey almıştık geç kalmamak istiyorduk ve ben sinirden dişlerimi sıkmaya başlamıştım bir süre sonra pat diye dişim yerinden atarcasına çıktı ağzımı açtım ve yere düştü o diş sanırım üst çiğneme dişlerinden biriydi ve az kan aktı sonra kanı kesildi dişi aldım yersen masaya koydum sonra anneme ağzımı açıp diğer bikaç dişlerimde dökülmüş diyorum bir süre sonra tekrar dişlerimi sıkma nöbeti grçiriyordum tam yine diş kıracakken uyanıyorum bunu yorumlarsanız çok makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim Sağlıcakla kalın.


Tohat
Hayırlı günler. Çeşitli anlamlar içeren bir rüyadır. Hem var olan bir anlaşmazlık, bir sağlık sorununu çözeceğine ve bu sorunların olumlu seyirde nihayete ereceğine, hem de gerçekten de bir nedenden dolayı bir yolculuğa çıkacaksınız anlamı taşımaktadır. Allah hakkıyla bilendir tabi.

rüyada diş düşmesi, rüyada dişin düşmesi, rüyada diş çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada Dövmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.