Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DOLU

Zamansız dolu ve kar yağdığını gören kimse, cüz’i bir hastalığa yakalanır ve bunu çabuk atlatır. Dolunun, üzerine yağdığını gören kimsenin bir kısım malı elinden gider. Zamanında yağan dolu, üzüntü ve kederlerin gitmesi,e düşmanın ve hainlik yapmak isteyenlerin kahrolmasına yorumlanır. Çünkü dolu, yılan, akrep gibi haşeratın gezip dolaştığı yerleri soğuktur.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

Eğer yağan dolu çok olur, bir çok yer ve yolları bozar, yolcuları yollarında alıkoyarsa geçimin darlığına halinin durgunluğuna ve yolculuğun imkansızlığına işarettir. Rüya, dolunun yağdığı fakat insanlara zarar vermediği, insanların onu bir araya toplayıp kaplarını doldurmaları ve ondan yemeleri şeklinde ise bu rüya hayır ve rızıktır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dans etmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada doluyu toplayıp elek, kalbur, elbise veya içine su konulmayan kablara koyduğunu gören, zengin ise malı ve kazancı elinden çıkar, eğer o kimsenin ticaret için denizde mal ve sermayesi varsa o mal ve sermayeden korkulur. Rüya sahibi fakir ise muhtaç olduğu, giydiği ve istifade ettiği şeyler o kimsenin yanında kalmaz ve geleceği için de bir şeyler biriktiremez.

Okudunuz mu?  Rüyada Dar Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada zamansız dolu ve kar yağdığını görmek sizin bir hastalık geçireceğinize fakat bu hastalığınızın fazla uzun sürmeden iyileşecek ve hastalığınızdan eser bile kalmayacağına ve bunun için bir miktar para elinizden çıkacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

rüyada dolu yağdığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda istanbul içinde aracımla yolculuk yaparken bir anda portakal büyüklüğünde dolu yağmaya başlıyor ve trafikteki bütün araçları kullanılamaz hale geliyor ve dolayısıyla araçlar hareket edemiyor ordan birilerine durumu sorduğumda bu trafiğin hiç açılmayacağını söylediler.
Hocam bu rüyanın tabirini yapabilirmisiniz teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Yorum: Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Doluya tutulmak bulunduğun şartların zorluğunu gösterir. Borçlanacağına, günah işleyeceğin bir durum yaşayacağına, aile içinde yaşayacağın kötü bir duruma işaret eder. En doğrusunu bilen tabiki Allahtır.


rüyada dolu yağdığını görmek imam nablusi, rüyada evin içine dolu yagdigini imam nablusi, dolu

Bu kategoride yer alan Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.