Anasayfa
28 Temmuz 2023, 17:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Domuz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Domuz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DOMUZ

Rüyada görülen domuz, sözünde sebatsız ve vefasız olan kuvvetli ve hilekar bir düşmandır. Bir kimse rüyada domuza bindiğini görse bilerek haram mal kazanır. Domuz etinin kebabını yemek de, yine aynıdır. Domuz gibi yürüdüğünü gören kimsenin hemen gözü ayın olur. Bu rüya evlenmeyi arzu eden kimse hakkında, mizacına uygun olmayan biriyle evlenmesine yorumlanır.

Rüyada görülen domuz eti, umum insanlar için iyidir. Bir kimse kebap olmuş domuz etini yediğini görse, bu gerçekten iyidir ve çabuk hasıl olacak menfaata yorumlanır.

Bir kimse domuza rast geldiğini görse kuvvet ve kudret sahibi bir kimseden istikrara kavuşur. Bir takım domuzlara sahip olduğunu görse, birikmiş mala sahip olur.

Kendisinin domuz olduğunu gören kimse, dininde zillete düşmekle beraber, mala ve bolluğa kavuşur. Eğer görülen domuz semiz ise, dini bozuk ve kazancı çirkin bir kimseye yahut çok kuvvet ve kudretli bir Hıristiyana yorumlanır. Domuzun eti yağı ve kılı yahut derisi haram bir maldır. Domuzların sütünü içtiğini görmek, malda yahut akılda musibettir.

Bir kimse rüyada bir domuza binse o kimse kuvvet ve kudret sahibi olup düşmanına galip gelir. Domuz eti yediğini gören kimse haram mala erişir veya bir günah işler.


Rüyada domuzun ısırdığını görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda yakında bulusacaqım bir arkadaşımla evimizin önünde idik. ve onun elinde ufak zannedersem kahve renkli bir domuz vardı ve o domuz un dişleri iri idi. ve sag elimi dişledi iki dişide elime qeçti. ben domuzun aqzına su hortumunu soktumve suyu actırdım. ancak o sekilde elime saplanmıs olan dişlerden birini cıkardım. ama ikincisini cıkartırken elime domuzun dişinin qectiqi yerde parçalanma oldu ve kanadı.. ancak bu kadar hatırlıyorum ins. hayırlara karsıdır yorumlarsanız çok sevinirim.. burhan..

Okudunuz mu?  Rüyada Dövüşmek

Yorum: Rüyada Domuz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada domuz saldırması ve ısırması iyi değildir. Çünkü rüyada domuz genellikle düşmandır. Seni ısırması ve zarar vermesi de düşmanından zarar görmek anlamında kabul edilir. ayrıca bu rüya sana yakın, zengin ve ve çok varlıklı biri olmsına rağmen ondan hiç bir iyilik görmemeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Cevap: Rüyada Domuz görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada domuz görmek size çok yakın olan bir düşmanınızın olduğuna ve bu düşmanın size bir çok kötülükler yapacağına ve bu kötülüklere yenilerek kötü ve zor günler yaşayacağınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Okuldaydım sınıfta kız arkadaşlar ile oturuyorduk dışardan bir ses geldi sonra sınıf kapısı açıldı birkaç tane adam boğazına tasma takılmış domuzu dışarı çıkarmaya çalışıyordu herkes ayağa kalktı arkadaşlara bişe yapmasın diye öne ben geçtim sonra beni bacağımdan ıssırdı herkes toplandı ve sonra uyandım


arifselim
Domuz hayırla yorumlanmaz ve domuzun ısırması da kesesi para dolu olan ve büyük bir servetin sahibi olan bir kişiden zerre kadar iyilik olmayacağı anlamına gelir. Bu hasım, düşman ve zararlı kimse anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda Cami bahçesinde Dayımla beraberim ve bahçede 4 domuz gördüm. Bize doğru saldırmaya başladıklarında kaçtık. ve demir korkuluklu kapıyı kapattım.Ve yerden bir taş alıp fırlattığımda, Bir beyaz kedi gördüm,o taş ekmek kırıntısı oldu. Rüyamı yorumlayacak biri varmı? Saygılarımla


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için onu sevmeyen, çekemeyen ve ona zarar vermek isteyen kimselerin olduğuna alamet eder. Kısaca hoş olmayan ve üzücü bazı şeyler manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Denizde Yüzmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda domuz atın ayağından ısırıyor. At çok kötü bağırıyor. Bende ve yanımda bir kaç kişi ile tüfekle domuzu aramaya başlıyoruz. ve sonrasında uyandım rüya buraya kadar görebildim.


arifselim
Rüyayı gören kişiyi sevmeyen, çekemeyen ve iyiliğini istemeyen kimsenin varlığına işaret eder. Domuz görmek genellikle zarar vermek isteyen bir düşmana tabir edilmiştir. Yinede Allah’tan daima hayırlısını isteyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm rüyamda arabayla tarlaya gidiyoruz tarlada bir çok domuz var tüfekle domuzları öldürüyorum başkalarıda var onlarda domuz vuruyor ölü domuzları yan yana dizmişiz onları izliyoruz rüyamın anlamı nedir aceba ?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada domuz öldürmek çok hayırlıdır. Rüya sahibi kişinin iş çevresinde ve akrabaları arasında bulunan kötü niyetli birinden kurtulacağına ve güvende olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Arif hocam,ben çok garip bir rüya gördüm hayırdır inşAllah ,rüyamda yine kapalı biryerdeyim sonra oradan kaçıyorum domuzdan kaçıyorum arkama dönüp baktığımda binalardan daha büyük bir hali vardı arkamdan geliyordu insanlar nereye kaçıcağını şaşırmıştı bende öyle saklanacak bir yer yoktu en sonunda onu bir şekilde öldürmeye karar veriyorum çocuğumu elimde bir adres bulunan kağıtla sanırım annemin adresi birine emanet ediyorum sizin içn kendimi feda edicem lütfen çocuğumu bu adrese götürün diyorum sonra yukardan insanlar iniyor hepsi erkek kaçanları yakalamaya çalışıyorlar Allahım lütfen yardım et diyorum beni yakalamasınlar diye dua ediyorum çok garip değişik rüyaydı

Okudunuz mu?  Rüyada deniz ve gemi görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok zararlı, güçlü ve çok tehlikeli bir düşmana işaret olarak yorumlanır. Bu rüya gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir edilir. Domuz görmek genellikle zararlı bir kimse olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda üç domuz beni ısırdı.ayetel kürsi okudum kaçtılar.doktor benim yaralarımı iyi etti.sonra ordumuzu gördüm çok büyük askeri güç helikopterler uçaklar.insanlar tankların üzerindeydi.çok kalabalıktı.sonra sabah ezanı okundu uyandım.namazı kıldım.ayetel kürsi okudum.işe gittim.hayırdır İNŞAALLAH.


arifselim
Hayırlı bir rüyadır. Her ne kadar zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçilse de Allah’ın izniyle sonu ferah, bolluk, huzur ve mutluluk olarak yorumlanır. Bir görüşe göre ise bu rüya şahıstan çok yaşadığı toplumla ilgili olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir çocuğun elinde tasmalı bir beyaz domuz vardı onu görünce kaçmaya çalışırken benim elimi ısırdı ama elim acımıyodu kıdıklanıyodu


arifselim
Domuz saldırması ve ısırması hayırlı değildir. Diğer yorumlarda da olduğu gibi, domuz kötü bir düşman ve ısırması ise, güçlü ve tehlikeli bir düşmanın olması anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimdeyim. Erkek benle yaşıt bir akrabam benim yanımda yatıyo ve beni dudağımdan öpmek istiyo ben izin vermiyorum. Sonra bilmedigim bir evde buluyorum kendimi amcam yengem kuzenlerim babam annem çok mutlu bir ortam yemek yiyoruz ve eski sevgilim de orda benim gözümün içine bakıyo onla ilgileneyim diye laf atıyo ben de tersliyorum tatlı tatlı atışıyoruz çok güzeldi. Sonra biz köydeyiz amcamlar babamlar falan ben bahçedeyim tavuğum var civcivleri var. Tavuğumu seviyorum. Tavuk huzursuzlanıyo 2 tane daha tavukla kavga ediyo sonra birden beyaz bir domuz görüyorum bahçenin arka tarafına babamın yanına kaçıyorum amcam da orda. Domuz onların yanına gelmiyo duruyo orda boynuzu var iki tane ağzının yanlarında ve çok sinirli. Sonra hemen eve çıkmak için koşuyorum kovalıyo beni yine eve giriyorum kapıyı falan boynuzluyo. Sonra bir bakıyorum kuzenlerim amcam babam evin her yerine tahta çakmaya başlamışlar. Girip bana zarar vermesin diye.

Okudunuz mu?  Rüyada denizin taşması

arifselim
Rüyan karmaşıktır ve bir çok şey içermektedir. Gene olarak rüya sahibini sevmeyen, kıskanan ve kötülüğü isteyen birisinin varlığına işaret eder. Genelde rakip, şansızlık ve kısmetsizlik gibi manalara tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köyümdeydim evin aşağısında pınar var pınarın yakınlarındada söğüt ağaç ları var babam aşağı doğru iniyo o sırada bende pınardan su dolduruyorum kovalara ağacın birinden hareket ve sesler geliyor hırşırtılı babam ağaçtan tutmuş çekiyo ben one baba diye soruyorum babamda domuz buraya sıkışmış diyo domuzu çıkarıyo ve domuz hamileymiş beyazve pembemsi babam doğurtturuyor yavrusunu görüyorum birden kovamın içinde pişmiş etler var etlerden yiyorum hiç tatları yok midem bulanıyor yinede yiyorum sanırım domuz eti.yanımdaki köylü kadınada biraz veriyorum sonra uyanıyorum hala midem bulanıyor.yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Rüyanın ilk bölümü sıkıntı, meşakkat ve sorunlarla uğraşacağınıza işarettir. Domuz eti yemek ise iyi değildir. Bu rüya bazen faiz yemeye ve bazende haram bir mal yiyerek günaha girmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada annem erkek kardeşini bir domuzu öptüğü söyledi ama suret olarak siyah keçi kafasıymış domuz kesilmiş ama kafası canlıymış kardeşinde o kafası eline alıp ölüyormuş ama sadece domuz olduğu hissediyor suret olarak keçi görünümdeymiş ne anlama geliyor .

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Belki kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bu şekilde ancak çok genel bir yorum yapılabilir. Bu kişiyi sevmeyen, iyiliğini istemeyen ve yakın duran iki yüzlü bir kimsenin varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm alykm…Ruyamda domus mezbahasi gibi bir yerdeyim ve etler parca parca bir sekilde yagmur gibi yere dusuyor ve bir kismi da basima isabet ediyordu.sonra sacim yaglandigindan basimi suyun altina tutuyorum basimdan bir kisim yagin çıktığını ve biraz temizlendigini gördüm.ruyalara çok takılmam ama garip geldi bu ruya, bir de biriyle bir sıkıntımız var.alacak isleri.simdiden tsk ederim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada domuz eti görmek veya gördüğün şekilde domuz eti düşmesi iyi değildir. Hem ailevi ve hemde maddi ve iş açısından sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve ağzının tadının bozulacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Elfida
Selamün aleyküm;
Rüyamda sanırım bayram öncesi kurbalıklar 1-2 dana veya buzağı 2 tanede domuz gördüm.Arabadan indiriliyorlar.Güya devlet kurbanlık için domuzunda kesilmesini serbest kılmış.Bu beni rahatsız ediyor ama yinede onları sokak gibi biryerden biyerden biryere götürüyoruz. Birini bir kişi ayaklarından koyun gibi tutmuş,diğeride canlı benim ağızımdaydı.Öylece taşıyordum.Bu rüya beni çok rahatsız etti.Acaba bir günah mı işledim yada haram mı yedim?Ki böyle şeylere dikkat eden namaz kılan biriyim.Cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Selametle…


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde bir rüya hayırla yorumlanmaz ama bu bir uyarıdır diyebiliriz. İsabetli bir yorumu bu şekilde yapmak çok zor ancak işlenen herhangi bir günaha, iyilikle kötülüğü karıştırmaya ve benzeri bir durumla yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda domuzu sadece uzaktan gördüm yani tanımadığım bir evin önünde duruyordu ve ben ve yanımda biri güvenlik gibi birilerinden kaçıyorduk ve domuz var diye dışarı çıkmamamız gerekiyor ve biz çıkıyoruz yani hiç bilmediğim bir yerin bahçesinde domuz vardı.şimdiden teşekkürler


Tohat
Domuz, kötü niyet besleyen birilerinin olduğunu gösterir. Bu kişiler akraba olabilir, arkadaş olabilir, sizi herhangi bir nedenden ötürü rakip görenler bile olabilecek kişilerin var olduğunu gösterir. En iyisini bir tek Allah bilir.


toprak25
Hayırlı akşamlar rüyam da, Helal bir hayvan kesme imkanım olmadığıni sonrasında istemesem de domuz kestiğim i etini kuşbaşı doğradigimi gördüm. mermer bir tezgah da ama evim değil.
tezgah üzerinde doğradigim domuz etleri, lagamdan beter kokuyor iğreniyorum zorlama sonucunda etleri bıçağı biraktim birkaç adım atıp uyandım.

yurtdışı çıkmış biri olarak fiziki hayatta domuz eti böyle kokmuyordu. Elhamdülillah yemedim de.
lakin rüyam da ki o kokusu hala unutamıyorum. net de
birsuru yorum okudum lakin kalbim ikna olmadı.
Allah rızası için yorumlarmisiniz


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada bu şekilde domuz kesmek rüya sahibi için umduğu şeyi bulamamasına, hayal kırıklığı yaşamasına ve maddi manevi bazı kayıplar yaşamasına bir işaret olarak tabir edilir. Elbette kişinin durumu bilinerek tabir edilirse daha isabetli yorum yapılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tarlalarda mantar görüyorum ve onları toplamaya gidiyorum.sonra yeşilliklerin içinde yatan bir kactane domuz görüyorum. Biri beni kovalıyor, ve arkadan boynumdan ısırıyor bende burun kismindan tutup kırıyorum burnunu parcaliyorum,sürekli yere çalıyorum bütün vücudu kırılıyor ama ölmüyor.sonra taşla kafasını eziyorum gene ölmüyor .birileriden silah istiyorum onlar getirene kadar bakiyorumki domuz kaçacak bende hemen orda bulunan demir kürekle kafasını gövdesinden kesiyorum. Artık ölür diyorum. Böyle bir garip rüyaydı

Okudunuz mu?  Rüyada diş çıkması

Tohat
Yakın çevrenden birinin kötü niyet taşıdığını gösterir. Bu kimse sana zararı dokunabilir, sana sorun çıkartabilir fakat sen üstesinden gelerek kendinden uzak tutabileceksin. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Misafir129
Rüyamda Karlı bir dağ tepesinde ezan okuyordum, sonrasında kuzenlerim ve tanıdıklarım beni bırakıp dağın arkasına doğru gittiler bende cami gibi bir şey görmüştüm ondan sonra birden bir veya iki domuz beyaz bir horozu kovalıyordu sonrasında dövüştüler ve horoz kanlar içerisinde kalmıştı ve horozla domuz hala kavga ediyordu. bende uyandım..


Tohat
Allah yolunda hayırlı işlerde bulunma fırsatlarına nail olacağına tabir edildiği gibi rüyan aynı zamanda zengin olup kimseye herhangi bir faydası dokunmayan kendini düşünen birinin varlığına ona karşı muhtaç olmamaya çalışman gerektiğine delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda domuzların bize doğru geldiğini gördüm beni tanımadığım biri tuvalete sakladı 2 tane domuz yanımdan geçti ama beni ısırmadı sonra baktım ki arkadaşım ve kardeşim ayağından ısırılmış ve bir zaman sonra ayakları morarmaya başladı ve çok gözyaşı döktüm garip bir rüyaydı etkisine kaldım anlamını çok.merak ediyorum


Tohat
Zenginliği ile bilinen ve tanınan bir kimseye muhtaç olman durumunda senin bu ihtiyacını görmezden gelip yardım etmek istemeyecek duyarsız kalacak birinin varlığına işaret etmektedir. Bu rüya aynı zamanda bir düşman olarak da tabir edilir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda domuz ve yılan gördüm domuz önümden koşuyordu yanlış hatırlamıyorsam yılan sanki bana sokuldu ve gördüğüm gün yalın genç akrabamız vefat etti alakası var mı
Daha uyandım tekrar uyudum rüyamda korkarak çantama iki kitap arasına silah koydum sakladım


Tohat
İlk rüyanın tabiri çok dikkat etmen gereken bazı kimselerin düşmanlıklarıdır. Sana karşı besledikleri olumsuz duygularından sakınman ve korunman için Allah’a sığınıp tedbirini almalısın.
İkinci rüyanda ilk rüyanla bağlantılı denilebilir. Yani kendini koruyup kollamak için akıllıca davranacağın, kozlarını biriktirip bunları zamanı gelince kullanacağın anlamına gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski oturduğum eve gidiyorum ve pembe bir domuz görüyorum çok korkuyorum kapımın önüne pisliyor dedemi arıyorum beni kurtarması için kuzenim açıyor dedemi istiyorum vermiyor ben de bağırıyorum veriyor bahçeye geri dönüyorum bir tane olan domuz bir sürü olmuş aralarda siyah domuzlar gelmiş domuzların içinde 3 tane adam dans ediyor ben de üzülüyorum beni kurtarabilirler ama dans ediyorlar diye o esnada adamlar yüksekten düşüyorlar


Tohat
Etrafın kişi ve olaylarla dolu sorunlara işaret etse de bunların sana zarar vermeden sadece etkisiz olarak çevrende olması anlamına gelir. Sadece bu durum ve kişilere karşı dikkatli olman ve kendinden uzak tutman gerektiğini göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


tit4ne
merhabalar hocam , rüyamda bilmediğim karanlık kanalizasyona benzer bir mekandayım yerde çok az bir bitki çimen gibi bir şeyler var çok az bir su birikintisi var beyaz elbiseli turuncu saçlı bir kadın domuzu elindeki ipiyle gezdirip otlattırıyordu bende öyle izliyordum daha sonra herhangi bir şey olmadı ve uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin avuca dökülmesi

Tohat
Merhabalar. Gireceğin yalan yanlış işlerden dolayı haram işleme ihtimaline, haram paraya işaret ettiği gibi insanların ve dolayısıyla da senin zarar göreceğin işlere ve bunlardan uzak durman gerektiğine, bunun yanı sıra bu gibi işlerle uğraşacak kişilerden uzak durman gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada hınzır gördüm ama akrabadan biri öylece tüyleri ile sacın üstüne atmış pişiriyor bizide ailecek çağırmışlar ama biz ben koyun eti sanıyorum sonra hınzır diyorlar aileden babam ve kız kardeşim yiyor ben diyorum haram günah yemeyin desemde dinlemiyorlar bnm midem bulanıyor kokusundan o ortamdan birde bu kokuya farklı hayvanlar insanlar geliyor ki yesinler ben diyorum bakın leş kokusu alıp geldiler yemeyin haram Allahı teala haram kılmış bize desende yok ve evden çıkarken biri eve şarap alıp koymuş bn farklı görüyorum ve bir damla içiyorum kız kardeşim o şarap ne yaptın diyor ama içmiş oluyorum böyle bir rüya gördüm sabah kalktığım vakit etkisinde kaldım ve bize hınzırı yediren babamın akrabası idi hocam yorumlarsanız inşAllah


Tohat
Hayırlı günler. Domuz her ne şekilde görülürse görülsün sorun ve sıkıntıya işaret eden bir rüyadır. Bir sorunla uğraşacağın bu sıkıntıdan ötürü üzülebileceğine delalet eder. Bilmeden içki içmek ise gelişi güzel gelişecek bir işe bir meseleye işaret etmekte olup senin karar vermekte zorlandığın bir meselenin kılını kıpırdatmadan gerçekleşeceğini görmene delakettir. Allah en iyisini bilendir.


astcmsa
Selamın aleyküm. 2 buçuk yıldır birlikte olduğum kişi ile ilişkimin ve zamanı geldiğinde evliliğimin hayırlı olup olmadığı ile alakalı istihareye yattım. Rüyamda etrafımdaki beyaz kum yığınlarına saldırıp kafa üstü saplanan siyah domuzlar gördüm. Kum yığınına o kadar çok domuz saplanıyordu ki artık kum yığını neredeyse görünmeyecek hale gelmişti. İstihareden sonra kalbimde olumlu veya olumsuz bir şey hissedemedim. İstihareye devam edeceğim ama bu rüyam hayra mı şerre mi işaret ediyor ben bir anlam çıkartamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve görmek (İmam Nablusi)

Mevcut görüştüğüm kişi hakkımda hayırlımı değil mi diye istihareye yattım. Rüyamda etrafımda yığılı olan beyaz kumlara siyah siyah domuzlar kafa üstü saldırıp orada ölüyorlardı. Rüyamın sonunda o kadar çok domuz vardıki nerdeyse kum taneleri gözükmüyordu. Kalbimi yokladığımda bir şey hissedemedim. İstihareye devam edicem ama bu rüyama çok farklı anlamlar yüklenebiliyor. Sizin yorumunuz nedir? Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. İstiharede bilindiği üzre rüya ile amel etmek yerine istihare bitiminden sonra kalbin yöneldiği ve yakın olduğu tarafa göre karar verilir. Yine de rüyanın tabirini yorumlayacak olursak dünya ve ahiret hayatını belirleyen mal mülk, insanlar konusunda imtihan olman ile ilgili olduğu görülmektedir. Mevcut imtihanı durumları yaşayabilir ahlakı iyi olmayan insanlara karşı olgun ve imtihan olduğu bilinç ve şuuru içinde sabır göstermen gerekebilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada domuz görmek, rüyada domuz görmek imam nablusi, rüyada domuz ısırması görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ders görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Domuz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.