Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DONDURMA

Rüyada dondurma yediğinizi görmek, işlerinizin bir müddettir durgunlaştığına yorumlanır. Dondurma yaptığınızı görmek, iş ortağınız veya meslek arkadaşınızla konuşarak yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza delalet eder. Meyveli dondurma yemek, işlerinize yeni çeşniler katacağınıza ve yeni bir düzen peşinde olduğunuza işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dere Otu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada dondurma yediğini görmek işlerinizin kısa bir süreliğine durgunlaşacağına ve bu durgunluğun size başka fikirler vererek ortak olduğunuz yada çalıştığınız yerdeki kişiler ile konuşarak fikirlerinizi sunarak bu durgunluğa bir son vereceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi)

Rüyada dondurmacı

Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda dondurmacıya gidiyordum. Bir öğretmen arkadaşı da çıkarken gördüm. Selamlaştık. İçeriye girdim bir tabak beyaz dondurma uzattım. Dondurmacı onu böğürtlenle vs. çok güzel süsledi. O arada dondurmacının yanında sevdiğim bir adam vardı. Dondurmacının yakını imiş. Onu orda görünce utandım. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada Deprem görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya iyi olarak kabul edilmez. Çünkü dondurma yemek veya dondurmacıya gitmek, işlerinde durgunluğa, çok emek verilmesine rağmen o şeyin çok kısa bir sürede o şeyin kaybedilmesine işaret olarak tabir edilir. Yinede görülen rüyaların daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

rüyada dondurma görmek imam nablusi, rüyada dondurma yemek nablusi, rüyada dondurma yemek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.