Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÖNMEK

Rüyada başı üzerinde döndüğünü görmek musibettir. Bir rivayete göre, amiri veya efendisi, rüya sahibinin aleyhine döner. Bir yandan diğer yana döndüğünü görmek, halinin değişmesidir. Arkasını döndüğünü görmek, günahdan kaçındığına delalet eder. Rüyada Mevlevi dervişi gibi döndüğünü gören, ibadet ile meşgul olur. Başı aşağı dönerek yürüdüğünü gören, ters ve zararı olan bir iş yapar ve bunda fayda bekler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada bir yandan diğer yana döndüğünü görmek yaşamış olduğun olaylardan çok etkilenerek tüm halini değiştireceğine ve bu yeni halin herkes tarafından çok beğenilecek ve sizinle sıkı dostluklar kuracağınıza işaret eder.


rüyada semah dönmek, rüyada semah döndüğünü görmek, rüyada dönmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dönmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.