Anasayfa
20 Kasım 2022, 22:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÖŞEK

Rüyada döşek görmek eşle yorumlanır. Döşeğini pazara götürüp sattığını görmek, karısından boşanacağına; karısı hasta ise ölümüne; döşeğinin üzerinde vahşi bir hayvan görmek, fesat bir adamın karısı hakkında hiyanet ve kasıtta bulunmasına yorumlanır. Döşek, erkeğin karısı veya hizmetçisine işaret olup, erkeğin rahat hayat süreceğine belirtidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deccal görmek (İmam Nablusi)

Döşeğin yumuşak olduğunu görmek, eşinin itaatlı, ağırbaşlı bulunduğuna; genişliği, kadının yaradılışı itibarı ile güzelliğine; yeni olması, gençliğine ve tazeliğine veya temiz huylu olduğuna işarettir. Döşek, yün ve kıldan veya

pamuktan ise, kadının dininin sağlamlığına; siyah olması,eşinden razı olmadığına; renginin yeşil olması, ev hayatının düzgünlüğüne delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Ocağı görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada döşek görmek rüyayı gören bekar ise çok güzel bir eş ile evleneceğine dağil ise karısı ile arasında yaşanılan bazı sorunlardan dolayı boşanacağına ve bu boşanmanın ardından çok hastalanarak yataklara düşeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

Yorum: Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a. mumsema ben dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda evimizden başka bir eve taşınmıştık şimdi birinci katta oturuyoruz. Taşındığımız ev enson kattı dördüncü kattı sanırım. Ben evde döşekleri yorganları hurçlayıp diziyorum sandığın üzerine hurcların içinde kuru lavanta vardı. Sonra elime işlemeli beyaz bir örtü veriyolar bunu üzerine ört diye örtüyorum. Sonra uyanmışım. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Yorum: Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Evli değilsen ve evlenme yaşına gelmişse hayırlı ve bereketli bir evlilik yapma işaret eder. Ayrıca bu rüya esenlik, rahatlık, huzur ve ferahlık anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kübra58
Esselamu aleyküm. Rüyamda ablamgilin evindeydim yere iki tane beyaz döşek sermişti. Ablam görümcesiyle yatacakmiş güya. Görumcesi de yanımızda beni oğluna almayı düşünüyor. Sonra ablam buraya fare geldi galiba diyip ariyor. Fare yoktu ama görümcesi fareden dolayı ben icerde yatacağım burda siz yatın deyip gitti.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allah sizlerden razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada dedemin öldüğünü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bekar kimse olduğun anlaşılıyor bu çerçeveden bakıldığı zaman rüyan söz kesmek, nişanlanmak ve bu işin akibetinin evliliğe kadar gitme durumu olabileceğine, kısmetinin açık olacağına ve hayırlı, mutlu olacağın gelişmelerin vuku bulacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir. Ayrıca maddi konuda ve sağlığınla ilgili daha temkinli olman ve dikkatli olman gerektiğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Duvak görmek (İmam Nablusi)

rüyada döşek görmek, rüyada döşek görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada yün dosegi girmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dövüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Döşek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.