Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DUDAK

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisinin iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya kendisiyle şereflendiği dostuna yorumlanır.

Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimat ettiği kimsedir. Alt ve üst dudaklarda meydana gelen olaylar yorumda anlattığımız kimselere aittir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dere Otu görmek (İmam Nablusi)

Dudaklar, eş, çocuk ve akraba yerine geçerler. Dudaklarında sızı ve ağrı olduğunu

görmek, dostlarınişlerinin gereği gibi gitmediğine yorumlanır.

Eğer alt dudağı kesilmiş olursa işlerinde yardımcısı bulunan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağının yerinden ayrıldığını gören kimsenin, nimeti elinden gider. Alt dudağının ayrıldığını gören kimsenin, eşi ölür veya onu boşar. Eğer üst dudağını yarılmış ve iki parça görse dudağına nispet edilen bir şey o kimsenin iki dostu onun işlerinde arzusuna uyarlar. Yarılmış olan dudağının kesildiğini görse,

Okudunuz mu?  Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek neye alamettir?

o ki dostu ondan ayrılırlar.

Dudak adamın kuvveti, süsü ve yakınlarıdır. Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmayı da çağrıştırır. Dudaklar bazan kapıcılara, kapılara ve kilitlere, bazan da ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya yorumlanır.

Dudakların inceliği ve kırmızılığı, düzgün söze, doğru yola ve yiyilip içilecek şeylerin güzel ve hoş olmasına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada dudak görmek geçireceğiniz bir hastalıktan dolayı çok para harcayarak şifa bulacağınıza ve çok gurur duyduğunuz ve her seferinde iftahar ile bahsetiğiniz bir dostunuz dan çok büyük destekler göreceğinize işaret eder.


rüyada dudak görmek ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Düğme görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dudak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.