Anasayfa
25 Ocak 2024, 19:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DUT

Rüyada dut yemek, rüya sahibi için menfaatli ve bol kazanç ve sıhhattir.

Mevsiminde beyaz dut yediğini gören ticaret yapıyorsa para kazanır, memursa maaşı artar, hasta ise iyileşir veya çocuğu olur. M evsimi dışında dut yediğini görmek, keder ve sıkıntıya delalet eder. Rüyasında siyah dut görenin karı ve menfaati artar. Mevsimsiz siyah dut yemek veya görmek, evde geçimsizliği işarettir.


Cevap: Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada dut yediğini görmek işlerinizin yolunda giderek çok bol kazançlar elde edeceğinize ve bu kazanç sayesinde hiç bir sıkıntı çekmeden rahat güzel ve sıhhatli bir yaşam süreceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda bizim koyde dut ağacı gördüm orda vefat eden annem kız kardeşim ve abim beraber dut topluyoruz ama yemedik ağacın dallarına bakıp neguzel dut olmuş diyorduk iri kara duttu ben sonra vefat eden anneme sarildim annem çok hehbetli yüzü güzeldi Allah razı olsun


Yorum: Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu çok hayırlı bir rüyadır. Yaptıklarının ve emek verdiği işlerinin karşılığını görerek çok mutlu olacağına alamet olarak kabul edilir. Rüyada bulunan tüm kişiler için hayırla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda küçükken dedemle gittiğimiz camiye gitmiştim cami yıkılmıştı ve aradan yıllar geçmiş gibiydi biz dedemle gittiğimizde caminin avlusundaki duttan yerdik o dut ağacı duruyordu hemde kocaman olmuştu ama daha olmamıştı hafifi yeşildi o duttan yiyiordum yıkılmış caminin içinden bir amca gelip dutların daha olmadığını söylediğinde uykumdan uyandım


arifselim
Bu rüya kişiye özel olarak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bu rüya genel olarak rüya sahibi için bir süre sonra sabrederse sıkıntılardan kurtulacağı manasında tabir edilir. Kısaca bu rüya istediğini etmesi için biraz daha beklemesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babama ait bir çardak gibi yerde oturuyoruz . Yanımda kayınpederim ve kayınvalidem var . Babam karşımda oturuyor ve şeftali ağacı , dut ağacının dibindeyiz. Duttan 1 veya 2 tane yedim tadını alamadım . Kafamı kaldırıp şeftali ağacına baktım babama , kaç tane şeftali var diyorum . Dut ağacı daha bol meyveli ve siyah duttan . Babam 7 diyor ama sayınca daha fazla olduğunu görüyorum hafif kızarmış şeftaliler alıp yemek istiyorum ancak yemiyorum o anda kendimi bembeyaz yeni yağmış karların içinde otururken buluyorum ve daha sonra uyandım .

Okudunuz mu?  Rüyada dövme yaptırmak

arifselim
Bu rüya ancak genel olarak yorumlanabilir. Çünkü kişinin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır. Çok duygusal biri olmaya, beklenti içinde olmana rağmen hayal kırıklığı yaşamaya ve bundan dolayı da üzülmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamla dut ağacına çıktık dut topladık. Ağacın dibinde kolyeler var bu kolyemi boncukları irili ufaklı ben de tesbih için uygun olanları seçip tesbih yapmak istiyorum. Daha sonra temiz bir tuvalete elimden bir kepçeyi atıyorum eskimiş olduğu için. Ama sifonu çeksem de kepçe gitmiyor.


arifselim
Rüya sahibinin kazanacağına, hasta ise iyileşeceğine, yokluk görmeyeceğine ve güzel ve ayrıcalıklı bir hayata sahip olacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıntıları yorumlayabilmek için ancak kişinin durumu bilinmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam, uyumadan önce sevdiğim kişiyle sonumuz nasıl olacak diye işaret görmek istedim dua okuyup sag tarafıma yattım, rüyam da yine sevdiğim kişiyi gördüm pek bir şey anlamadim beyaz dut agacindan dut toplayıp yedim. Sevdiğim çocuğun evimize geldiğini gördüm. Ben bir anlam veremedim yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Dil görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Böyle dua ederek uyuyabilirsin ama bu sana bir işaret olur denemez. Bu ancak bir rüya olarak yorumlanabilir. Görmüş olduğun rüyanın yorumu ise, emeklerinin boşa çıkmamasına, hedeflerine ulaşacağına ve hayallerinin gerçek olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam. Rüyamda da mürşidime ve oğluna ağaç dallarından koparıp kırmızı dut ikram ediyordum çok fazla yoktu elimde mürşidim çok beğeniyordu tekrar istiyordu bende mahcup olup kalmadığını ama ağacımız var ordan bir kova doldurup getireceğimi söylüyorum mürşidimin oğluna tamam diyor. Sonra ben bunu söyleyip biraz telefonla uğraşıyorum mürşidimin oğluda tebessüm edip hani getircem dedin telefonla meşgul oluyorsun diyor bana bende diyorum ki ağacı çekiştirmekten ellerim yoruldu biraz dinlenip getircem bir şey demiyor. Daha sonra ben dut ağacına çıkmak için tesettüre giriyorum ama toplamak için gittigim de halamın oglu odada oluyor onun gitmesini bekliyorum yanında çıkamayacagım için kalkmıyor sonra ona diyorum ki ağaçtan benim için bir kova dut toplarmısın sesi çıkmıyo sonra diyorum ki 5 tl verirsem bir kova toplarmısın hemen kalkıp toplamaya gidiyor hocam bu şekilde.


arifselim
Hayırlı günler. Güzel hayırlı ve makbul olan rüyalardandır. Rüya sahibi hasta ise şifa bulmasına, dertlerine çareler bulmasına, işlerinin yoluna girmesine büyük bir rahatlık içerisinde yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Rüyada şeyhin olması rüyayı bu açıdan daha güzel bir şekilde anlam bulmasına sebep olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Aşkim ve ben
Selamu aleykum ben rüyamda kendimi dut agacinin altinda göruyordum iri iri bir o kadar tatli dutlari toplayip yedigimi gördüm o kadar tatliydilar ki yedikce ne güzel dutlar diyordum dalda siyah ve beyaz dutlar vardi


arifselim
Aleykum selam. Tamamen hayırla ve güzellikle tabir edilen bir rüyadır. İşinde bolluk görmeye, bereketler elde etmeye ve çok mutlu, huzurlu ve güzel bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dut agacı bahçesine girdik. Annem dutlar cokgüzül olmuş kızım toplasan yiyelim diyor beyaz olgunlaşmış dutlar benbirkaçtane yiyorum anneme dönüp bunlar. Ali amcanın dutlar gönlü olmaz baksana yere dökülmüş diyorum


arifselim
Bu rüyayı gören kişi eğer bekar ise evlilikle ilgili gelişmeler yaşayacağına ama bazı olumsuzlukları da göreceğine işaret eder. Evli kimseler için hiç hesapta olmayan ve gelecek olan bebekle ilgilidir. Ayrıca bol, bereketli ve güzel bir yaşantıya sahip olmaya da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Kayıtsız Üye
s.a. ben dün gece yani kadir gecesi bir sürü dut ağacı bulunan bir bahçede yağmur yağarken yeni olgunlaşmaya başlamış bir iki tane dut yedim.dalından aldım.yeşil yaprakları çok dikkatimi çekti.eski ve pek görüşmediğim bir arkadaşım diğer dut ağacının yanında daha dutların olmadığını söyledi bende olmuş baksana yağmur yağdıkça dökülüyorlar tertemizler dedim.biraz ilerimizdeki bir dut ağacına çok kuvvetli yağmur vuruyor dutlar havalanarak dökülüyordu.keşke toplasaydık daha önce diye arkadaşıma söyledim.dökülenleri toplıycam dedim.


arifselim
Aleykum selam. Bir çok güzel ve hayırlı anlamı vardır. Uzun zamandan beri yaptığın işinde bolluk ve bereket göreceğine yada yoluna girmesini beklediğin işlerinin düzelmesine işaret vardır. Bolluk, rızık, kısmet ve mutluluğu elde edilmesi manalarında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Habeşli
İstihare namazı kılmıştım, rüyamda üç tane balık gördüm ,yuvarlak olmuşlar uyandım. Sonra tekrar uyudum, anladım ki 7 gün geçecek ,7 gece geçecek ve Hz Âmîne diyorum. Uyandım. Uyanınca , benim âmîne isminde evliya saliha bor kızım olacak dedim.hocam benim bu rüyam nasıldır.


Tohat
Öncelikle istiharenin ana sonucunun hissettiğinizle bağlantılı olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle yorumlamak mümkün değil. Gördüğünüz isim ile kalktıktan sonra söylediklerinizle bir ilişki söz konusu değildir. Yani bu ilahi bir mesaj değil içinizden geldiği için söylüyorsunuz. Tabiki en doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamada yolda kaldırım kenarında dikili 3 4 tane dut ağacı var ama bir tanede birinin bahçesinde kocaman dut ağacı var yoldan giden bir delikanlı o ağacatan dut çırpmak için izin istiyo bir kaç kişi içlerinden birini tanıyorum ama görmüyorum ağacı çırpaken bana sesleniyorlar fatma gel dibini dopla süpürgeyle süpür diyor ama ben tatsızdır onlar diye gitmiyorum.annemle başka bir dut dalını dibinden dalından iri iri beyaz dutlar yiyoruz sonra kara dut tolayıp bir avuç bir anneme bir kendi ağzıma atıyorum bazen yerden taşlı toraklı dutlarıda alıyorum.sonra yürüyürüz annemle bir oncaki ağacı çırpan gençden yardım isteyip bir beyaz dut ağacını çırpmasını istiyoruz ağacın yanında duvar duvarın üstünde tel var azıcık bir ara var çıkması için yolun karşına geçen adam geliyor ama bir başkası ve annem ağaca çıkıp çırpıyo annem düşecek diye çok korkuyorum ama ağaçlar çok büyük değil


arifselim
Gönül ve dünya nimetlerinin ferahlığına, bolluğa, berekete ve her türlü hayırlara ulaşmaya işaret olarak tabir edilir. Ayrıca yapılan yatırımların karşılığını bulacağına, hedeflerine ulaşacağına ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda dut gördüm fakat tuvaletler vardı o tuvaletlerin yerlerinin her yerinde dut vardı beyaz duttu yerlere dökülmüştü heralde oralar tuvalet olmadan önce dut ağacı varmış ve ondan yerlere serpilmiş tuvalet olunca tuvalette düşmüş her yere artı tuvaletin birinde pislik te vardı üst yüzeye çıkmıştı şimdiden Allah razı olsun yorumunuz için 🙏🏻


Tohat
Merhaba. Olmasını istediğin bir kısmetin yakında gerçekleşeceğine ve bu kısmetin para olma ihtimaline işaret eder. Eline geçecek paranın çokluğuna göre rahata ereceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben rüyamda köyde annemlerin evindeyim önceden vefat eden kardeşim sanki yeni vefat etmiş gibi evin balkonuna getiriyorlar. Babam hemen kefenliyor ağlıyoruz hepimiz sonra zaman geçiyor hemen ağlamıyoruz ama alışıyoruz. Sanki bu sefer de babam vefat edecek koyun yukarısında bazı insanlar oturmuş silah kaçakçılığı yapıyor sanki bizim evin önüne geliyorum adamlar evin önünde bir sürü silahlı korkuyorum ama bana karışmıyorlar evin bahçe kapısını açıp giriyorum. Sonra bakıyorum ki annem balkonu yıkıyor eline süpürge almış bende ona yardım ediyorum hortum elimde suyla yıkamaya başlarken bakıyorum bir sürü beyaz dut yerde yere düşmüş sanki biraz da kurumuş dutlar onları da balkondan süpürüyorum temizlensin diye. Sonra dedim ya sanki babam vefat edecek o değilmiş bizim çok yakın bir akrabaymış onun başına bir şeyler gelecekmiş ve onun başına bir şeyler gelince biz üzülmeyeceğiz aksine rahat edecekmişiz hatta ben ona bir şeyler olduktan sonra atanacakmışım.

Okudunuz mu?  Rüyada Dizi İçinde Olmak

arifselim
Aleykum selam. Uzun süreden beri beklenen uzaktan gelecek olan bir misafiri görmeye veya olmasını çok dilediğin bir işinin gerçek olmasına ve çokça sevineceğine müjdeler alacağına işaret olarak yorumlanır. Görenin durumuna bağlı olarak zahmetlerden sonra gelecek olan ferahlığa tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar hocam öncelikle verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.rüyamda zemin katta bir balkonda kız çocuğu gördüm 5-6 yaşlarında balkon korkuluklarla çevrili ve hemen her iki kenarında balkonunda dış tarafında iki tarafta nöbet bekler gibi duran köpek gördüm köpekler çoban köpeklerine benziyordu kocaman dev gibi bembeyaz çok güzel duruyorlardı ihtişamlı görünüşleri vardı onların önünde de kocaman bir ağaç dut ağacıydı beyaz iri dutlar vardı bir sürü hatta o kadar çoktu ki olgunlaşmış yere düşenler vardı çok fazla.Bende kızın bulunduğu balkonun bir üstündeydim yanımda biri vardı sanki ona sessiz ol ellerimi kıza uzatıp kurtaracağım köpekler fark etmeden dedim sonra hemen ilerde karşıya baktım 9 aydır ayrıldığım eşimi gördüm elinde kocaman bir bavul siyah köyü renkti bana baktı orada rüyam bitti.bir defa daha rüyamda büyük bavul köyü renkli gördüm rüyamı yorumlayabilir misiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin verdiği emeklerinin karşılık bulacağına, hedeflerine ulaşacağına ve onu kıskanan ve iyiliğini istemeyen kişileri alt edeceğine işaret olarak yorumlanır. Daha ayrıntılı ve daha isabetli bir yorum için ancak durumunuza bakılarak yorumlanırsa isabetli olabilir. Yinede güzel ve hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım eski evimizin balkonunda sallanıyordu fakat sallandığı yer uçurumdu onu korkutmamak için bir şey söylemiyordum daha sonra yanında duran dut ağacına çıkmasını söyledim oda rahat bir şekilde dut ağacına tutunarak yanıma indi üzerinde gecelik vardı sonra kızım birden eşleriyle sorun yaşayan görümceme dönüştü sonra uyandım


Tohat
Köklü değişimlere ev sahipliği yapacak olayların olabileceğine, maddiyata yükselmeye, bu konuda ferahlık görmeye, hayırlı uzun bir ömre karşılaşılacak sıkıntı ve zorluklara karşı göğüs germeye ve muvaffak olmaya delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle bahçeden 2 çuval dolusu yeşil sebze toplamişiz 2 çuval kadarda kırmızı erik ve kırmızı üzüm ama sanki bir kesenin içinde yerde kopmuş halde duruyoor biz okeseleri yırtıyoruz içinden kara erikler çıkıyor her biri patates büyü klugunde sonra yolda yerlere dut dökülmüş beyaz ve kara beyaz olanlardan yiyorum tatsız ama şu an kış ayındayız yorumlarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Toplanmış olan sebzeler hayatında veya işlerinde vermiş olduğun emeklerin karşılığını bir bir toplanacağına görülen meyveler ise zamanında görülmemiş olsa da hayırlı olup kısmete, başarılara, bu başarıların ardından gelecek övgülere, sıkıntılardan sonra yaşayacağın feraha delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada dut yemek imam nablusi, rüyada dut ağacı görmek imam nablusi, rüyada dut görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.