Anasayfa
3 Temmuz 2023, 11:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DUVAR

Bir kimse duvar üzerinde veya duvara binmiş olduğunu görse o duvar onu ayakta tutan halidir. Duvar kuvvetli ve sağlam değilse, hali de duvarın kıymeti ve üzerinde durduğu nispetincedir.

Duvar, din ve mal sahibi ile yorumlanır. Duvar genişliği, kuvvetliliği ve yüksekliği miktarına göre, çetin ve zorba bir adamdır. Duvarın etrafındaki yapılar

o kimsenin nesebidir.

Rüyada bir binanın duvarının tamire muhtaç olduğunu ve bunu da bir kavmin tamir ettiğini görse, o duvar bir alim kimsedir. Eğer onlar duvarları tamir etmişlerse hali güzel olur ve devleti yerine gelir. Eğer tüccar ise ticareti büyür.

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

Kendi üzerine bir duvar yahut başka bir şey düştüğünü gören kimse çok günah işler ve azabı hemen meydana çıkar. Bir duvara yapışık durduğunu görmek, duvara yaslandığı kuvvetlilik nispetinde şerefinin gitmekte olduğuna yorumlanır. Bazı yorumcular da, belki o kimse, kıymetli yüce bir şahsa yaslanır, dediler.

Bir duvarı kaldırıp başka bir yere attığını gören kimse bir adamın geçimini keser. Yahut o adamı öldürür veya helak eder. Duvar, tanıdığı bildiği bir duvarsa onun sahibi üzüntü ve keder içinde ölür. Bazıları da duvar ancak yumuşaklıkla yola gelen saltanat sahibi ve kuvvetli bir kimsedir, demişlerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

Duvara bakıp onda suretini gören kimse ölür ve ismi kabri üzerine yazılır. Elinde altından bir bilezik olduğu halde bir duvar üzerinde oturduğunu görse, yüksekliğe, şerefe, servet ve rütbeye kavuşur. Kerpiçten bir bina yaptığını gören kimse iyi amelde bulunur. Rüyada duvardan su çıkması, erkek kardeş veya hanımın akrabaları tarafından gelecek üzüntü ve kederdir.


Cevap: Rüyada Duvar görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada duvar üzerinde olduğunu görmek kuvvetli sağlam ve kendi ayaklarının üstünde durmasını bilen her konuda dimdik ayakta duran kimselere muhtaç olmayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada düğünde ağlamak

Yorum: Rüyada Duvar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda evin içinde biri duvar kiriyodu kuvvetlice biri duvar kirildi ama yere dusmedi bir semerle bagli idi semer duvari tuttu ben adama sordum neden kiriyosun duvari diye adam bisi demedi sonra babami gördüm yuzu asikti bana kizgin gibiydi yanimda biri var ama tanimiyorum evin içinden evin catisina ciktik yukseldik resmen evin içinden yukariya doğru ev 3 katli idi evin duvarlari zayifti binanin catisida yoktu ruyami yorumlarmisiniz Allah razı olsun


Yorum: Rüyada Duvar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Sizi tanımayan birisi bu rüyayı net bir şekilde tabir edemez. Ancak gene bir manada bu rüya aile ile ilgilidir. Aile içinde olan sorunlara, hastalık veya bazı anlaşmazlıkların olduğuna işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve,Koyun vs. Pisliği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum kardeş ben esimi kaybedeli 4 ay oldu 53 yaşındayım tır şoförüyüm.Rüyamda kullandığım tıra hayvan gübresi yüklüyoruz yanımda vefat eden eşim var yükledigimiz gübre yi köyde bir tarlaya indirmeye gidiyoruz.Eşim beyaz giyinmiş benle hiç konuşmuyor neden böyle giyindin diyorum artık böyle giyincem bana çok yakışıyor beyaz renk diyor .neyse tarlaya geliyoruz gübrenin yarısını tarlaya döktükten sonra önüme duvar çıkıyor gübrenin yarısı kalıyor duvarı aşamiyorum öyle uğraşırken uyandım yorumu nedir acaba kardeşim esimi ne zaman rüyamda görsem hep küs benle konuşmuyor

Okudunuz mu?  Rüyada donmuş asker görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Hem senin hemde eşin hayırla yorumlanır. Berekete, kazanca ve elde edilen hayırlar anlamında yorumlanır. Küs görülmesi genellikle tersi ile yorumlanır ve iyidir. Sende ona rahmet dile ve dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda camdan bakarken duvarın bir kenarı dışarıya doğru düşecek gibi duruyordu sanki camdan kuvvet vererek baksak duvar devrilecek gibi fark eder etmez uzaklaşıyoruz ben hemenn tamir etmeliyiz diyorum öyle bitiyor rüyam

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Tohat
Oturduğun mahallede meydana gelebilecek olumsuz bir hadiseye işarettir. Rüyanın kesinkesliği olmaz fakat mahalledekileri ilgilendiren bir olayın vuku bulması muhtemeldir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm yeni doğum yaptım bebeğim çok riskli bir ameliyat oldu ve yoğun bakımda. Rüyamda hastanede kaldigim odanin duvarlarını yeşil gördüm. Hemşireler sana bebeğini getirdik diyorlar ama sadece sesleri geliyor yüzlerini görmüyorum. Lütfen yorumlarmisiniz Allah’a emanet olun


Tohat
Ve aleyküm selam. Atacağın adımlar onusunda daha temkinli olacağına, yanlış yapmamaya özen gösterip hataya meyletmeden kendin için doğru olanı seçmene delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Tutulması?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Rüyamda şuan dairemin altında oturan komşumu,25 yıl önceki oturduğumuz dairenin yanında komşumuz olarak görüyorum. ( gerçekte komşumuzla gidip gelmişliğim yok, merhabalaşıyoruz sadece). Evinin dış kapısın önünde kalınca beyaz bir duvar var, ve ev kapısına ulaşmak için incecik bir geçit, komşuyu.kapısında görüyorum, diyorum ki , hayırdır bu duvar niye?
Cevabı, bir bilsen, dün gece neler oldu koruma olarak yaptırdık diyor. beni içeri buyur ediyor evine gidiyorum. Bir koltuğa oturuyorum orada sohbet ediyor sohbetin içeriğini çok hatırlamıyorum, sadece şunu dediğimi hatırlıyorum, bu eve bir eşya girmesi gerekse nasıl olacak, geçmez ki o küçük aradan, (geçilmesi için olan aralık daracık bir insan geçecek kadar) komşu ise zaten bugün eşya gelecek nasıl yaparız bilmiyorum diyor. hissim rüyada o duvarın korumalık olduğu, sanki komşunun oğlu için. sonra otururken
evin içinde iki yabancı erkek görüyorum, tanımıyorum, koltukta oturuyorlardı, kalkıp her ikisi de kıbleye doğru birer namaz lığı serdiler. devamını bilmiyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

daha sonra kendimi şuan ki oturduğumuz evin bahçesine bakan bir balkonda gördüm. ama gerçekte bizim evlerden farklı, çatı gibi yapılı bir şeyler görüyorum ve insanlar, bazılarını karşı binada oturan komşularımızın olduğunu tanıyorum, ama yabancı insanlarda var, aralarında çocuklarda var.
Evlerin çatıdaki kiremitlerle uğraşıyorlar, sokuyorlar , götürüyorlar. Bir yere kiremitleri tekrar taktıklarını görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak

yorumlarsanız sevinirim ALLAH sizden razı olsun.haftaya boşanma davamız var kocamla. hayırlar olsun…çok üzgünüm


Tohat
Ve aleyküm selam. Özellikle yakınların ve komşuların tarafından sevilip, saygı duyulan biri olduğuna, senden kötü bir davranış ve söz işitmediklerine ve sana karşı sempati duyduklarına delalet eder. Çalışmayan kimseler içinse bir iş sahibi olması, devlete bağlı olarak bir meslek edinerek kedni ayakları üzerinde durması yönünde sürekli telkinlerde ve uyarılarda bulunulduğuna da işarettir. Bunun yanı sıra geçmişinde yaşadıklarını sindirememen ve yaşadıklarını unutamamandan dolayı sende bıraktığı izi hala taşıdığın anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada değişik varlık görmek

rüyada duvar görmek, Rüyada siyah duvar görmek nablusi, rüyada bir duvarin kirildigini gormek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.