Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

Ensar2
DÜDÜK, KAVAL VE ZURNA ÇALMA

Rüyada bu aletleri çalmak, hayırlı haberdir. Onu işiten kimse için de ölüm haberidir. Bazı yorumcular, bir kimse rüyada elinde ney, kaval ve zurna gibi oyun aletlerinden bir şey olduğunu ve parmaklarını onların perdelerine koyduğunu görse, o kimse Kur’an-ı öğrenir ve okuduğu şeyi bilir, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi görmek

Cevap: Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

İLGİN
Rüyada düdük zurna yada kaval çaldığını görmek çok yakın zamanda hayırlı haberler alacağına ve bu hayırlı haberin arkasından kuranı kerimi öğrenerek okumaya başlayacağınıza ve bundan büyük huzur bulacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dedemin öldüğünü görmek

rüyada kaval çalmak, rüyada düdük çalmak, yuxuda nagara gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Düğme görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.