Anasayfa
13 Ocak 2023, 9:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÜĞÜN

Bir kimse rüyada bir düğün yemeğinde bulunsa veya bizzat kendisi bir düğün yemeği düzenlese, üzüntü ve kederin gitmesine ve halkın kendisine toptan müracaat edecekleri bir rütbe ve makama yorumlanır. Bazan da düğün yemeği, üzüntü, keder, el veya dille incitmeye yorumlanır.


Cevap: Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada düğünde olduğunu görmek içinde bulunduğunuz üzüntülü ve kederli günlerin son bulmasına ve etrafınızdaki tüm insanların size bazı konu hakkında müracaatta bulunacaklarına ve sizinde bu nedenle kendinizi farklı göreceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda arkadaşımın akrabasının dugunundeyim ama düğün bitmiş ve evlerinde görüyorum kendimi.. sonra arkadaşımın kuzeni gerçek hayatta da tanıyorum onun evlenmeden gayri meşru ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını öğreniyorum anne ve babasına beraber olduğu adamı gösterip evlenmek istediğini söylüyor ailesi durumu ogrenmesin diye ama adam olgun yasi büyük biri tabi ailesi hamile olduğunu bilmediği için öyle birine vermeyiz diyor bu durum dışarda yaşanıyor .ben düğün bittiği için tebrik edip kapının önüne çıkıyorum ayakkabimi giyecem ama ayakkabimin teki kayıp ve ona tıpatıp benzeyen bir sürü ayakkabı var ve tekini bulamıyorum o sırada hamile olan kız ve kızın halasida orda bana karşı mahcup oluyor halası oda arıyor ama bulamiyor .kapidayken kuzeninin hamile olduğunu öğreniyor bunu öğrenince bir ayağının tüm parmaklarini kesiyor ceza olarak ben çok üzülüyorum engel olmaya çalışıyorum ama izin vermiyor daha sonra ayakkabimi aramaya devam ediyorum bulamıyorum sonra hamile olan kızdan şüpheleniyorum ayakkabimin tekini bilerek sakladığını düşünüyorum daha sonra arkadaşımın yanına gidiyorum kuzeninin ayağının kesildiğini soylucem ama bı türlü fırsatım olmuyor arkadaşımla evin bı odasına girip ayakkabıyı aramaya devam ediyoruz dolabın içine bakıyorum bir sürü elbise var ve her ilbisenin altında bı ayakkabı teki var hepsi bnmkini çok benziyor her defasında aha buldum diyorum ama sonra ya markası yada ufak bir detayı farklı çıkıyor ben namaz kilmadigim için vakit geç olduğu için panik telaş içindeyim acele ediyorum ve hiç bıkmadan ayakkabıyı aramaya devam ediyorum 20 fazla tahminen benziyen ayakkabı var en sonunda buluyorum çok uzun süre aradıktan sonra ve öğreniyorum ki hamile olan kız bilerek bnm ayakkabimi ve benziyen ayakkabıların tümünün tekini bilerek ayrı ayrı yerlere saklamış. tam gidip namaza yetisrcem bu sırada parmagimda oje olduğunu fark ediyorum meğer adaetteyken surmusum sonra unutmuşum silmeyi ve arkadaşıma diyorum ki daha önce kıldığını namazlar kabul olmamış tekrar kaza kilnam gerekiyor arkadaşım bana aseton getiriyor tirnaklarimi silip aceleyle namaza yetişiyorum bu rüyada kırmızı gülde gördüm ama nasıldı hatırlamıyorum cvp yazarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı ancak genel manada izah edebiliriz. Çok zor ve çok sıkıntılı bir dönemden geçtikten sonra ferahlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Ayrıntıları ise tabir edemeyiz. En doğrusu ve en güzeli rüyalara çok takılmamak ve Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda başka bir sehirdeydim düğünün olduğu yerde işe girmiştim bir sanatçının önünde upuzun boylu gelin ve damat vardı dini ayın gibiydi papaz olan Türk erkek oyunculardan biriydi bana madenî para verdi hediye olarak beyaz ve değeri çok yüksekti paranın öğrendiğimde ordan evime geri dönerken nişanlı olan kız kardesimde yanımdaydı


arifselim
Aleykum selam. Rüyada düğün görmek çok mutlu edici bir habere ve gelişmeye işaret olarak kabul edilir. Rüyanın içinde papaz olması yorumu kötü etmez. Ayrıca bekarlar için evlilik ile ilgili sevinecekleri gelişmelerin olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bilmediğim bir çoçuk vefat etmiş cenazeye katılırım katıldığım ailenin birde düyünü varmış ben çok üzülürüm bir yandan da kız evine gideriz kız evinde eşyaler kaybolmuş tekrar hediyeler veriz ve kız evinden ayrılırız yolda giderken kaza olur at arabası devrilir kimseye bir şey olmaz atta kalkar o heyecanla uyanırım


arifselim
Aleykum selam. Yarım, eksik ve yıkılan bir çok hedef ve hayallerin daha sonrasında Allah’ın izniyle düzeleceğine ve yoluna gireceğine alamet olarak tabir edilir. Esasen çok berrak bir rüya değildir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Benim rüyam şöyle; Ben bir yerde gezerken erkek arkadaşımı görüyorum. Sonra biraz muhabbet ediyoruz Belli bir süre sonra bayan arkadaşımı görüyorum.( Bu bayan arkadaşımda ilerde evlenmek amaciyla bir arkadaşlık teklif etmiştim. Beni red etmişti ) Biz dedi uzaktan akrabayiz hatta kardeşiz dedi bayan arkadaşım. Biraz sohbet muhabbet ettik derken onların akrabaları benim tanımadığım birinin düğününe cagirdilar. Tanimadigim birinin düğününe gitmek istemedigimi söyledim ve kabul etmedim. Ruyam bu şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. Bu rüyandan etkilenmiş olabilirsin lakin şunu bilmek gerekir ki her rüya tabir edilmez. Bu rüyada ancak insanın hayatta etkilendiği şeylerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum.
Rüyamda bir yerde tam olarak algilamadigim bir yerdeydik. Yolculuk gibi. Lavabo gidecektik. Lavaboda ağlayan bir kadın sesi duydum. Sonra yanına gittim. Üstünde gelinlik vardı. Kocamı bulamıyorum dedi. Kısa ve kilolu bir kadındı. Dışarı çıktık bakalim buradadır belki diye. Elimi öptü. Sonrasında telefonumu verdim araması için. Sonra eşi geldi ama görme engelliydi. Tanıştık falan. Ama bu esnada bir sınava gidecekmiş gibiydik. Elimizde sınav giriş belgeleri vardı sanırım. Gelinin adını hatırlıyorum ama damadı hatırlamıyorum bana yaşımı sordu. Sonra görüşürüz deyip içeri girdim. düğünde bulunduğumu hatırlıyorum ama bunların düğünü müydü bilmiyorum. Babam da vardı düğünde çok güzel bir dugundu.
Belki anlamsız bir rüya ama merak ettim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Doktoru görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer sana ve durumuna bakılarak tabir edilebilse belki özel bir şekilde tabir edilebilir ama bu şekilde maalesef bizim yapabileceğimiz bir tabir yoktur. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda gercekte taşıncağımız ev var orada ikamet ediyoruz ama ben evlenicem düğünüm olcak aklımıza sonra geliyor annemle benim kınam yarın düğünüm de sonraki gün hiç kıyafet bakmadık biz diye. Sonra yana yakıla kına için kıyafet buluyoruz ama düğün için gelinlik bulamıyoruz sonra annem Bi tane getiriyo yolda buldum diye gösteriyor güzel bak diyor onu giycem denicem bir türlü nasip olmuyor giyinmek Bi tane daha gelinlik var gelinliklerin ikisi de sade kabarık değil ama açık ben anneme bunlar açık diye itiraz etmiyorum Nasılsa bunları tadilata götürüp kapatırız diye. Ama o ikinci gelinliği üzerime deniyorum hoşuma gidiyor . Bi yandan da kınanın ertesi gün olduğunu hatırlayınca hemen teyzemleri annemin kuzenlerini filan Akrablara haber veriyoruz kına var gelin bak diye ama teyzem geç haber verdiğimiz için iş yerinden izin alamıcağınu dolayısı ile gelemiceğini söylüyor ..


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan karmaşıktır ve berrak bir rüya değildir. Böyle rüyalar genellikle iç huzursuzluğundan, çok düşünceli olmaktan veya tedirgin olduğu bazı konulardan dolayı görülebilir. Bunu özel bir şekilde tabir edemiyoruz. Zaten her rüyanın yorumu olacak diye bir şey yoktur. Hayırlısını dile ve Allah’a havale et bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben tek bşr rüyada değil her gün diyeyim rüyalarımda düğün görüyorum bu bazen tanidik birinin düğünü bazen tanımadiğim insanların düğünü oluyor saz davul çalgi görmüyorum bazen kulağima müzik gidiyo gibi ama net bir şey yok.ayrıca hep bir hazirlik düğüne güzel elbise görüyorum inanın artık hergece görüyorum düğün düğünde bulunuyorum diyeyim yemek falan yok çalgi yok oyun yok genelde ya hazirlik yada düğünün içinde oluyorum


arifselim
Merhaba. Eğer çok aşırı benzer şeyler görülüyorsa bu genellikle psikolojik nedenlerden dolayı, tekrar tekrar rüyalarıma girecek gibi düşüncelerden dolayı görülebilir. Anlattığın şekillerde düğünler görmek esasen anlamları iyidir ve endişe edecek de bir şey yoktur Allah’ın izniyle. Yinede Allah’a sığın ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


dilaras
Selamun Aleyküm, birkac gün önce bir rüya gördüm; bir dügündeydim ama dügünde sadece yemek yeniyordu, çok fazla insan yoktu herkes yemegini yiyip kalkiyordu. Ne müzik ne dans hicbir sey yoktu, çok sakindi. Sonra salondan ciktim, disarida farkli bir ülkede yasayan amcami (babamin kuzeni) gördüm esi ile birlikte. Istersen biz seni birakiriz eve dediler. Arabalarina bindim gittik. (Araba kirmiziydi ve aksamdi/karanlikti bu arada). Bukadardi sadece…
Bu rüyanin anlami nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibi için mutluluk dolu günlerin geleceğine, hayatında yenilikler olacağına ve bekarlar için evlilik ile ilgili gelişmeleri yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. İsabetli yorumlar için kişinin bir çok durumu bilinerek kişiye özel yorum yapılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda benim görücülerim geliyor nikah kıyılcak falan herkes ayakta bir düğün salonu gibi bir binanın önündeyiz,rahmetli babamda var.ayrıca meclisin hepsi erkekti nerdeyse. sonra (gerçek hayatta) uzaktan gördüğüm hoşlandığım adam gelip nikahımı engelliyor iptal ediyor güya damat güvenilir değilmiş galiba ondan dolayı.ben tabi anlam veremiyorum bu niye müdahale ediyor beni tanımıyor bile düşünürken sonra ben binanın içine giriyorum.bi bakıyorum ki nikahımı engelleyen hoşlandığım adamın düğünü varmış orda .gelinlik giymiş güzel bir kız var yanında. birlikte halay çekiyorlar mutlular ama ben çok üzülüyorum şaşırıyorumda. o an gelinle gözgöze geliyorum .pür dikkat birbirimize bakıyoruz.o göz teması hiç kopmadan ben geri geri gidiyorum ve arkamı dönüp koşarak ordan dışarı çıkıyorum hüngür hüngür ağlıyorum bir yandanda ..çok perişan vaziyetteydim.hayr olsun Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim.Rabbim ebeden razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Evlilik çağında olan bir kız için bu rüya tam aynısı olmasa da benzeri bir şekilde yorumlanır. Evlilikle alakalı gelişmeler yaşayacağına ama buna rağmen bazı hayal kırıklıklarına şahit olacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede bu sadece bir rüyadır ve rüyanın hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evleniyorum fakat gelin yok. Bir salondayız küçük bir düğün salonu. Misafirler oynuyor. Ben gelin olmadığı için üzülüyorum. Sonra dışarı çıkıyorum ve annem yanıma geliyor. Bana " üzülme ben sana hemen bir tane kız bulurum " diyor. Sonra içeri giriyorum. Ama içimde bir sıkıntı oluşuyor istediğim gibi olmadığı için üzülüyorum. Rüyam budur. Ertesi gün yengemde benle ilgili bir rüya görüyor ben evleniyorum ama beni ve gelini görmüyor. Rica ertsem bu rüyaları yorumlar mısınız?


arifselim
Bekar bir kimse için güzel gelişmelere manasında yorumlanır. Ancak zihnini bu konuda meşgul ettiğin şeyler varsa bu durumda bu tür rüyalar bilinçaltı olmaktan başka bir şey ifade etmez. Zaten tüm rüyaların hayrını dilemek ve Allah’a havale etmek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba benim yegenimin yeni görücüleri geldi iki tarafın aileleri tanıştı yani bende rüyamda yegenimin düğünü nişanı gibi bir şey oluyor kalabalık bayağı insanlar toplanmış dışarda çok güzel bir ortam var bir tarafta da kocaman kazanlarla düğün yemekleri yapılıyor kardeşim yani yegenimin annesi de düğün yemegi yapıyor yegenim dışarda üstünde bordo gibi tam hatırlamıyorum kabarık çoook güzel bir nişanlık gibi bir şey var ne kadar güzel gözüküyor yegenim diyorum sağında kaynanası solunda görümcesi var onlar sevgiyle bakıyorlar yegenime ne kadar çok seviyorlar diyorum. böyle bir rüyaydı anlamını çok merak ettim yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Düdük,Kaval ve Zurna Çalma görmek (İmma Nablusi)

Tohat
Merhaba. Düğünün kalabalık olması gerçek hayatında da önemli bir konu için toplanacak bir kalabalığa işaret etmektedir. Düğün yemeğini görmüş olman, sıhhat bularak afiyette bulunup hayatını sağlıklı bir şekilde sürdürmene ve kederli günleri geride bırakacağına delalet etmektedir. Genel itibari ile huzurlu gelişmelerin habercisi olarak tabir edilmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda annemlerle beraber bir düğüne gidiyoruz. Mekana geldiğimizde dışarıda bir yerlere sandalye çekip oturuyoruz. Daha sonra annemle sevdiğim kızdan bahsediyoruz ve annem onlarında bu düğüne geldiğini söylüyor bana ve gidelim mi diyor ve gidiyoruz onların yanına. Ailesi falan orada oturuyor ve konuşuyoruz ve biraz sonra üç kız geliyor ve işte sevdiğim kızın ismini söyleyerek geldi diyor ama sevdiğim kız değildi o gelen kız. Gelen kız sarı saçlıydı ve inik burunluydu ama benim sevdiğim koz siyah saçlı ve kalkık burunlu. Neyse sonra ben sandalyeden kalkıyorum ve gidiyorum ama nereye gittiğimi hatırlamıyorum. Biraz sonra tekrar geri dönüyorum ama bir yerde birazcık bekledikten sonra, hem de aniden koşarak dönüyorum, çok hızlı bir şekilde koşuyorum ve annemin yanında duramayınca ben de içimden rezil olmayayım da tuvalete gidiyormuşum gibi gözüksün diyorum. Daha sonra tuvalete varıyorum ve tuvalete girmek istiyorum ve bekliyorum, meğersem tuvaletler boşmuş ve tuvaletleri temizleyen birisi bana girsene diyor ve bir tanesine girdiğim anda içeri çocuklar doluşuyor. Bir sürü esmer tenli, kürde benzeyen kişiler var 17-18 yaşlarında ( ırkçılık yapmıyorum, tam anlamıyla böyleydi. ). Ben tuvalette tam küçük abdestimi yapacağım, kapı kırık olduğu için ve herifin teki kapıdan girip bana baktığı için yapamıyorum, bakma diyorum o tamam diyor ama yine de bakıyor. Daha sonra çıkıp başka tuvalete girmek istiyorum. Birazcık bekledikten sonra girdiğimde bir çocuk geliyor ve benimle aynı tuvalete giriyor, ilk başta ben yapacağım diyor ve ben de ilk başta ben girdim diyorum. O çocukla tuvalette kavga ediyoruz, onu kaldırıp atmaya çalışıyorum, tam başaracağım sırada çocukta karşılık vermeye ve beni ittirmeye falan başlıyor. Neticesinde kimse zarar görmüyor ama çocuk tuvalete geldiğinden beri yüzü gözü sanki una bulanmış gibi bembeyaz. Neyse daha sonra çıkıyorum ve başka tuvalete giriyorum. Bu sefer tuvalete girdiğimde yan oda var ve o odada da okuldan mezun olan ve olacak olan bazı öğrenciler var ve sanki havuza yanda denize gelmişler gibi bikinili veya mayolu. Aynı şekilde öğretmenlerin bazıları da orada ve matematik öğretmenimizde katılmak için geldiğini görüyorum. Ama benim işim şu an için küçük abdestimi yapmak ve tuvaletin üzerinde o öğrencilerin eşyaları falan bulunuyor ve bir tanesine bunları koltuğa koysam bir şey olur mu diyorum ve o da olmaz diyor. Neyse çekiyorum eşyaların bir kısmını ama sonra bir neden yokken bırakıyorum ve çıkıp başka tuvalete girmek istiyorum ve bir tanesine girdiğimde de herifin teki benle dalga geçermiş gibi konuşuyor, en sonunda tuvaletimi yapıyorum ve çıkıyorum. Tuvalet kapısında bekleyen iki özel kuvvet polisi olabilir, onlara siz burada bekleyin içeride kıyamet kopuyor diyorum ve onlarda hemen içeriye gidiyor. İkisinin de elinde keskin nişancı tüfeği var. Neyse çıkıyorum dışarıya ve geziyorum. Bir futbol sahasına rastlıyorum ve adamlar top oynuyor orada, az bir süre baktıktan sonra birazcık daha geziyorum ve geldiğimde akşam olmuş oluyor aynı yere, yani futbol sahasına. İçeride adamlar falan yok. Rüyanın ilerlerinde futbol sahasına giriyorum. Benle beraber 4 kişi var, ikisini tanımıyorum, bir tanesi benim sınıf arkadaşım. Neyse maça başlıyoruz ve biz maçta adeta şov yapıyoruz, daha doğrusu ben yapıyorum. Adamları falan geçip gol atıyorum ve bazen asist yapıyorum ve çoğu zaman adamları kendi yarı sahasından geçirmiyorum. Neyse maç bitmişken öylesine topla oynuyoruz ve ben yanımdaki kişiye attığımda top patlıyor. İnceliyoruz falan ve gerçekten patladığını onaylıyoruz. Daha sonra bir evdeyim, tek katlı bir evde ve ışıklar falan yanmıyor ve önümde bilgisayarım, yanımda da bazı çocuklar var. Daha sonra ben bir şekilde bazı kabloları bilgisayarıma bağladığımda internet geliyor ve tabi o kabloların diğer ucunuda bir başka aparat yardımıyla prize taktığımda. Bilgisayarda bir şey yapıyoruz, sanırım film izliyoruz ve daha sonra kablolar birisinin yanlışlıkla bir şey yapmasıyla çıkıyor ama düzeltiyorum ve yanımdaki kişi nasıl düzelttin be edasıyla bana bakıyor. Neyse daha sonra tekrar söküyorum kendi isteğimle ve bu sefer de bana neden kapattın edasıyla bakıyordu. Daha sonra yanımdaki kişiler neredeyse yakın arkadaşım diyebileceğim bir kişi oluveriyor ve kardeşim ve yine yakın arkadaşım diyebileceğim birisi camdan bana benim yanıma gelirken yaşadığı maceraları anlatıyor. Az sonra dışarı çıkıyoruz ve sabah olmuş ve pilav dağıtılmış olan bir yerden pilav alıyor yanımdakiler ama ben almıyorum. Başka bir arkadaşımsa kardeşime suç atıyor pilav mevzusu hakkında ve şöyle diyor: geçen de dağıtılan pilavlardan çok aldın değil mi? diyor. Ve ben hiç karışmıyorum çünkü kendini koruyabilir diyorum içimden kendini korumaya falan çalışıyor. Rüyanın birazcık daha ilerisinde sevdiğim kızın sosyal medya hesabına bakıyorum ve gerçekte onun beni engellemesine karşın bayağı bir zaman önce, rüyamda ise engeli kaldırmıştı ve profiline girip bir fotoğrafını beğenmiştim ama sonra beğenmekten vazgeçmiştim tekrar engellerse korkusuyla, ki gerçekte de fotoğraflarını beğenerek engel yemiştim işte bu korkudan dolayı beğenmekten vazgeçtim ama attığı bazı hikayelere bakıyordum ve be kadar güzel olduğunu düşünüyordum ve rüya burada bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada down sendromlu çocuk görmek

Diğer bir rüyamda normal bir takım şeylerle uğraşırken ruhani varlıklar geldi, birisi siyah birisi beyazdı yanlış hatırlamıyorsam ve tabi haliyle korktum. Sanki onlardan kaçıyormuşum gibi bir tavrım oldu ama sonradan bu korkumu yendim diye hatırlıyorum. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın uzun olması dolayısıyla tek tek durumları değerlendirmekte fayda vardır. Düğüne gitmek, senin neşeli günler görerek mutluluk bulacağın anlar yaşayacağın dert ve sıkıntılarının geride kalmasına maddi anlamda daralmayacağına delalet etmektedir. Tuvalet görmüş olman ise bir kadına işaret olup evliysen ve ya ileride evleneceğin kişinin hem temiz olmasına hem de evine özen gösteren, evini düşünüp düzen ve tertibi konusunda sorumluluğunu eksiksiz olarak yerine getiren kişiye işaret etmektedir. Dünyaya yönelerek, dünyayı sevmene, dünyanın zevk ve güzelliklerine olduğundan daha fazla bağlanacağını gösterir. Rüyanda maç yapmış olman hedefleyeceğin yollar olacağına ve bunların büyüklüğüne, azim ve emek ile ancak istediklerini başaracağına aksi takdirde planlarının elinde patlama ihtimaline, rüyanın diğer bir kısmında ise hayatında ufak tefek yaşayacağın sorun veya sıkıntı yaşama ihtimalin söz konusu olacağına ve buna sabır göstererek üstesinden gelebileceğine delalet etmektedir.

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

Diğer bir rüyanın tabiri ise, etrafındaki insanlara dikkat etmen gerektiği, adımlarını güven duyacağın kişilerle yaparak veya onlara karşı tedbir alarak alman gerektiğini işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.ALEYKÜM
rüyamda çok sevdiğim arkadaşım evleniyormuş(gerçekte 20 yıldır evli) düğün salonda değil, sanki bir ev ortamında. Çalgı yok, çok insanlr var ama kimler ve ne kadar kalabalik seçemiyorum, çok kişi yoktu, kendi ailesi (annesi, iki kiz kardeşi)ve cocukları (iki oglu var)da var. Mutfakta pasta kesiyorum. Diyorum ki çok böğürtlen olan yer olmasın, sevmezler,sevis ediyorum arkadaşıma, cocuklarina ve kocasina. bana diyorki: sen artık ne zaman cocuk sahibi olacaksın, yaşın geciyor diyor. uyandim

(gercek hayatta iki cocuğum var, kocam’ la bir yıldır ayriyız, hiç bir sekilde görüşmüyoruz, benimle küs görüşmek istemiyor, boşanma davasi henüz açilmadi-ama açacağını duydum)

YORUMLARMISINIZ
kocamla mi ilgili ki aceba
boşanmak istemiyorum
biliyorum herşey de hayirlisi olsun insAllah
ama 15 yıl evlilik sonrasi ayrıldık ve çok üzgünüm
kocam yalnız, ben cocuklarla yalniz
Allah razı olsun
Allah büyük
kün feyekün


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hem berekete hem de sıkıntılarını geçmişte bırakarak daha aydınlık günlere adım atacağına, dertlerinin son bulacağına işaret etmektedir. Rüyanın eşin ile olup olmadığını bir tek Allah bilebilir. Sadece rüyanın sıkıntılı durumlara iradenle son verip bunu hayatında tatbik edebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Emirİmer
Öncelikle hayatımın maddi manevi çok sıkıntılı bir dönemindeyim kocamla ayrılık arifesindeyiz gece yatarken de Allahtan basma yol gösterecek bir rüya görebilmek için dua ederek yatmıştım. Rüyamda ilk önce 2-3 aylık hamile olduğumu ve bebeğin el ayaklarının dışarıdan görülebildiğini gördüm ardından normalde açığım ancak rüyamda yeni bir siyah örtü ile başımı kapatmış ve siyah bluz ve siyah pantolon giyerek yanımda bir bayanla müzik vs olmayan bir düğüne gittiğimi gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada dolmuşa binmek

Tohat
İlk rüyan parasal sıkışıklığa işaret etmekte olup bu sıkışıklığın yakın zamanda son bulacağına ve maddi anlamda rahatlayıp kafana takacağın bir sorun olmayacağını gösterir.
İkinci rüyan ise hırsın ve azminin bir göstergesidir. Tuttuğunu koparan, istediğini elde edene kadar çabalayıp emek veren ve sonunda emeline erişen biri olduğunu göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


18-Unexpected
Peki bu rüyamdaki görmüş olduğum tuvalet klasik ve hafif bakımsızsa. Mesela o rüyamda birisinin kapısı kırıktı ama tuvaletlerde yanlış hatırlamıyorsam dışkı vs. yoktu ama sadece sanki bana hafif kirli gibi gözüküyordu. Klasik dememden kastımsa bilirsiniz bir tarafta aynalı lavabolar bulunur ve onun önünde de tuvaletler bulunur ve beyaz, hafif ayakkabı kirleriyle bulanmış karo zeminler falan vardır ve o karo zeminler lavabo aynalarının yarısı hizasında bitip artık boyalı duvar gelir ki, o duvarda yanlış hatırlamıyorsam hafif açık maviydi. Peki böyle bir tuvalet görmüş olmam, o kişinin ahlakı bozuk ve pis olmasına mı işarettir yoksa sadece genel anlama bakarak mı yorumlanır bu? Çünkü hayalimdeki kızı çok istiyorum ve açıkçası korkuyorum. Ayrıca benim Anksiyete (Kaygı) bozukluğum var ve acaba kimlerle takılıyor ne yapıyor diye aşırı merak içerisinde oluyorum.


Tohat
Rüyandaki bu ayrıntıların sevdiğin kişi ile alakalı olmayan durumlardır. Senin öfkene ve yapacağın hatalara ve buna bağlı olarak alacağın eleştirilere maruz kalacağını gösterir. Ağzından çıkacak sözler ve yapacağın hataların sonucunda yüzünün kızarması ile neticelenecek olaylar yaşayabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


aspendossa
Selamun aleyküm ben bu rüyayı görmedim komşular görmüş komşunun biri bir dağı. Zirvesinde evimiz olduğunu görmüş diğeri dağın tepesinde düğün yaptığımızı görmüş bir düğeride düğünümü ve evlendiğim kızın bembeyaz tenli çok güzel bir kız olduğunu görmüş bu 3 ü nerdeyse aynı gece görmüşler bu rüyaları


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu üç rüya da rüyayı alakadar eden kişiler için tabir edilir. Her üçü de genel itibari ile aynı anlam taşımaktadırlar. Mutlu olmaya, kısmetinin açık olmasına, işinde kolaylık bulmaya, bekarlar için evlenip saadetli bir yuva kurmaya evli olanlar içinse ailelerinde geçirecekleri ömrün güzelliklerle dolu olmasına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Nafi1
selamın aleyküm
düngece bir rüya gördüm araştırdım net bir şey öğrenemedim size danışmak istedim

çok eskşden çalıştığım bayan arkadaşlarımdan bir tanesini gelinlikle gördüm ve elleri bağlanıyordu daha sonra elleri bağlı iken nikah masasına oturdu ve öyle aile cüzdanını imzaladı bende onları izleyip hüzünleniyordum

şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Özlemi duyulan bir evlilik olarak tabir edilir. Evliler için de bekarlar için de aynı durum söz konusudur. Bu hasrete kendini bağlı olarak hissetmiş olabilirsiniz. Bu şekilde bir evliliğin olabileceğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dut Ağacı Görmek

Rumeysa
selamlar eşimle yaşadığım boşanma mevzusundan nikahımın devam etmesi hayırlımı değilmi diye bir arkadaşıma istihare yapmasını istedim. iki gece istihareye yattı. İlk ruyasında semiz otu ve üç tane yanyana dizilmiş kuru badem görmüş.ikinci ruyasında ise sünnet düğünü gibi kalabalık bir yerde olduğunu bir anda bütün kalabalığın dağıldığını ve ve kendisinin buna şaşırdığını söyledi.Ayrıca 3 tane kadın biri yaşlı diğeri orta yaşlı diğeri genç olan ellerinde tepsilerde üzerini sobada kızarttıkları muhallebi çeşidi bir tatlı görmüş.Yaşlı kadının ki çok kızarmış,büyük gelin diye tabir ettiği orta yaşlı kadının ki az kızarmış en küçük kadının tatlıları da hiç kızarmamış bembeyaz duruyormuş.boşanma mevzumuzda da bu üç kadın aktif rol oynuyor büyük kadın anne orta yaşlı olan eşimin ilk eşi küçük olan da benim galiba düşündüm ama yorumlayamıyorum yardımınıza ihtiyacım var


Tohat
Ve Aleyküm selam. İstihare kişinin kendi uygulaması gereken rüyalardır. Kişiye göre tabir edilir. Buradaki olayların tabir edilmesi rüyaları gören kişi için geçerli olacaktır. Yine de görülen renklere ve hislere göre olduğu da bir gerçektir. Buna göre hislerin olumlu olması durumunda hayırlı bundan emin olmaması durumunda ise görülen renklerin kişinin durumu hakkında net bilgi vermemektedir. Kendin için yatman daha efdaldir. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda köyümüzdeydim ve annem yarın babamın beni biriyle evlendireceğini söylüyordu elimin üzerinde de beyaz Hint kınası vardı ben anneme düğün yarın olacak mı diye sorduğumda babamın İstanbul’a gittiğini ve düğünün iptal olduğunu söyledi rüyamın tabirini çok merak ediyorum cevaplarsanız çok memnun olurum Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Yapılacak bir proje hazırlığı içinde olma, işini maddi gelirini etkileyecek olan bir adım atmana ve bu durumun olumlu sonuçlanması ile beklemediğin kadar gelirinin artacağına ve bunun da mutluluğunu doğrudan etkileyeceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
selamün Aleyküm
Rüyamda kuş bakışı bahçeli bir eve bakıyorum bahçesinde düğün olduğunu biliyorum (fakat davul müzik çalgı çengi yok gibi bir durum yok fakat düğün olduğunu biliyorum) Düğün gerçek hayatta buradan yurtdışına evlenip giden bir arkadaşımın düğünü gerçekte evli yani neyse düğünü yapılan arkadaşın kayınpederinin konuşmasını duyuyorum sağ tarafımda kendisini göremedim şöyle diyor damat halı yıkama işi yapıyormuş iyi iş bulmuş damat diye övüyor sonrada bizim içinde iyi oldu işyeri bizede yakın artık diyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün düğün bereket, bolluk ve rızkın artması anlamı taşımaktadır. Hem elinde var olan paranın elinden çıkmaması, ziyan olmaması anlamı taşıdığı gibi gelirini artıracak, elindeki miktarın artmasını sağlayacak paranın gelmesi olarak da tabir edilmektedir. Bu durumun gerçekleşmesi omuzlarındaki yükün hafiflemesini sağlayacak. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yapan kadın görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda eski mahallemden bir kızın düğünü oluyormuş herkes onun evine geliyor sevinçliler kalabalık var baya sonra ordan çıkıyoruz başka düğüne gidiyoruz orada da normalde evlenen ve yurtdışına giden bir kızı evlenirken görüyorum yanındaki damadın saçı seyrek kirli sakallı ve ondan yaşlı gibi yanımdaki arkadaşıma diyorum bu damat bu kızdan yaşlı değilmi ya diye yok aynı yaştalar diyor neyse ordan çıkıyoruz dışarı arkadaşla yürüyoruz elimde dürüm var yiyorum ama dürümün tadı müthiş çok güzel ben onu tavuk dürüm zannediyorum dürüm yandan açılıyor içi olduğu gibi löp löp et tadıda muhteşem sonra bakıyorum yanımdaki arkadaştada dürüm var ya bugün herkes dürüm yiyor heralde diyorum ve yürümeye devam ediyoruz.


Tohat
Ve aleyküm selam. Çalışan ve çalışmayan kimseler için aynı şekilde tabir edilir. Bir şekilde elde edilecek paranın çok olacağına, hatta mal mülk sahibi olacak kadar elinin bollaşacağına, bu açıdan ferahlayacağına, hissen ve düşünsel olarak sendeki negatif durumların son bulmasıyla birlikte kuş gibi hafifleyeceğine, ruhsal olarak şifa bularak hayattan tat alabileceğine, hem maddi açıdan hem manevi açıdan çok güzel günlerin seni beklediğini gösteren hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Geçen gece gördüğüm bir rüyanın anlamını yorumlamanızı rica ediyorum sizlerden. Rüyamda gerçekte biri evli diğeri de eşini kanserden kaybetmiş olan 2 hanım kuzenim ve bir de bekar hanım kuzenim olmak üzere 3 kuzenimin evlendiğini gördüm. Kocaman bir malikane tarzı evde evleniyorlardı ev o kadar büyüktü ki şaşırıyordum büyüklüğüne. Bir kuzenim kitap mı yazmıştı yanlış olmasın ama yazdıklarını okumak istedi ben de "böyle saçma şeyleri nasıl yazmış" diyordum sonra onunla bir tartışma yaşadık. Sonra kafamı çevirdim kocaman bir cam gördüm o camın ardında eskiden kısa bir dönem görüştüğüm beyi gördüm yanında da asistanı olan kadın vardı. Kadının kısa olan saçları omuzlarına kadar uzamıştı ve hamileydi. İkisinin gerçekte de ilişkileri olması muhtemel. Ben de içimden "kadının karnı da büyümüş artık saklamıyorlar" diye geçiriyordum. Çok garip bir rüyaydı yorumlarsanız mutlu olurum hocam. Allah hepinizden razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Manevi hayatına ve maddi hayatına yönelik olan bir rüyadır. Ailenle olan geçimin daha da iyi hale gelecek, iletişiminiz sağlıklı, anlayış çerçevesinde gerçekleşecek, istediklerin karşılık bulacağına fakat maddi yönden beklentilerinde hayal kırıklığı yaşayabilir umduğunu bulamayabilirsin. Hayatındaki sorumlulukları gözden geçirerek eksik olduğun konulara sarılman ve hakkıyla görevlerini, sorumluluklarını yerine getirmene işarettir. Günden güne hayatın iyi olacağı sıkıntı ve sorunların varsa bunların son bulacağı manasındadır. Bunun yanı sıra eskiden görüştüğün beyle ilgili haber alabilirsin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Hacet namazına yattım bekar kızım için görüştüğü kişi için. Ailesi kızım hakkında olumsuz düşünüyordu o yüzden yattım. Rüyamda da bir düğün oluyordu bana da önceki kızımın düğününde giydiğim kıyafeti giydirmek istiyorlardı. Aynı kıyafeti giy diye. Ama ben hangi kızımın düğünü olduğunu seçemedim. Sonra bana evli kızım için diyorlar ki bu düğün evli kızının düğünü aynı kıyafeti giy diyorlar. Kıyafeti ararken uyandım. Ama Her yer tıklım tıklım doluydu. Sonra ben aynaya bakıyordum yüzümün her yerini tıraş ettim çok açık kahverengi bazı bölgelerde yüzümde leke vardı. Sonra kendimi çok güzel gördüm. O lekeleri de ben görüyordum sadece başka kimse görmüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada dişi cin görmek

Tohat
Merhaba. Hacet uykusu diye bir şey yoktur. Hacet istemek, dilemek demek olup duanın bir başka isteme şeklidir ve namaz kılınarak ifade edilir. Görülen rüyan bir çok yöne işaret etmektedir. Hem evlenecek olan bir kimsenin varlığına işaret eder. Hem de rüya sahibinin ailesinde oluşacak olan bereket, muhabbet, huzur, başarı demektir. Rüya aynı zamanda rüya sahibinin ahlakının güzelliğine işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda hoşlandığım kişinin evimizin kapısında tartışırken gördüm. Evlenecekti evleneceği kız çok çirkindi ben bunu belirttiğim için kavga ediyorduk. Sonra söz zamanında evlerine gidecektim yolda arabayla nenesini gördüm bindim. Kızın çok çirkin olduğundan yakınıyordu. Evlerine geldiğimizde saray gibiydi kocaman bahçesi vardı. Sonra bahçede biraz bekledim arabayla geldiler beni görmedi. Yukarı çıktılar oda da fatihaları okundu o sırada hoşlandığım kişi beni fark etti. Fatihaları bittikten sonra avluda yürüyorlardı bende yanlarında yürüdüm ama çıkacaktım kızın arkadaşı bana nefretle baktı. Sonra hoşlandığım kişi kızı bırakıp hızla eve gitti. Annesi durumu öğrenmeye çalışıyordu. Kızda koşarak peşimden geliyordu ben koşarken dua ettim, Allah’ım sen bana onu nasip et dedim sonra kız elimden tuttu yakaladı beni, çirkin kız tanıdığım birine dönmüştü ona kendisinin bir suçu olmadığını söyledim kıza iyilikle durumu anlatmaya çalıştım bahçeye çıkıp koşarak evden çıktım arkadaşları bahçede duruyordu kız bağırarak birlikte kahve içmişler dedi sonra herkes koro halinde aynı şeyi söyledi. Rüya çok karışık hocam yorumu nedir teşekkürler


Tohat
Merhabalar. Dünya ve ahiretin yönelik olup güzelliklere nail olacağına ve her ne muradın varsa gercekleşebileceğine dönük bir rüyadır. Dünyada ahlaklı biri olup hayırlı evlat ve yuvaya nail olabileceğine güzel bir yaşantı sürdürebileceğini göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada düğün görmek imam nablusi, imam nablusi rüya tabirleri rüyada düğün görmek, imam nablusi rüyada düğün görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dua görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Düğün görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.