Anasayfa
17 Aralık 2021, 11:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÜKKAN

Rüyada görülen dükkan, kişinin eşi, çocuğu, hayatı, malı, makamı ve sırrıdır. Bundan dolayı dükkanının yıkıldığını gören kimse, eşini boşar yahut çocuğundan ayrılır. Yahut malını kaybeder.

Yahut hayvanını besler ya da gizli sırrı açığa çıkar.

Dükkanının güzel koktuğunu gören bekar ise temiz bir insanla evlenir. Yahut bir çocuğu olur. Hasta ise hastalığından kurtulur ve ömrü uzun olur. Bazan rüyayı görenin kıymeti yüce, mevki ve nüfuzu geniş olur. Ya da sırrını gizli tutar.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ Görmek (imam nablusi)

Bazan dükkan, ana ve babaya yorumlanır. Çünkü ana baba, varlığına ve yaşamasına sebeptirler. Bazan da, rüya sahibinin ilmine, nasibine ve sesine yorumlanır.

Bir dükkanda oturduğunu gören kimse hayır ile istifade eder. dükkanının yıkıldığını gören kimsenin, ana, baba veya hanımı hasta ise vefat eder. Bunlardan hasta kimsesi yoksa, o kimsenin işleri güç ve alış verişinde durgunluk olur.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

Dükkan, kişinin geçimi ve evleneceği kimsedir.

Dükkanların kapılarının kapatılmış olarak görülmeleri, işlerin durgunluğuna ve ticarette mani hallerin meydana gelmesine yorumlanır.

Kapıların açılmış olarak görülmeleri, dükkan sahiplerine ticaret kapılarının açılmasıdır.


Cevap: Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada dükkan görmek tüm hayatını ifade eden yani eşi,çocuğu,malı,ekmek teknesi gibi tüm sırını saklayan bir geçim yeri olsa bile dükkanın yıkılması sonucu bütün hayatının yok olması ve her şeyini kaybedeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada dindar adam görmek

Yorum: Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda çok büyük bir alanda böyle forum AVM ye benzer çok fazla sayıda büyük mağaza açtigimizi görüyordum hepsi bize aiitti ve aynı günde açılmıştı bende içimden bu kadar mağaza iş yapar mı diye düşünüyordum babamda aynı şeyleri abime söylüyordu abimde ilk gün normal ikinci gün ise iyi ciro çektiğimizi, ve yeni olmasına rağmen işimizin iyi gittiğini söylüyordu ilerde çok iyi olacağını soyliyip umut veriyordu bize.. gerçek hayatta​ da giyim mağazamiz var cevaplarsanuz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sevinçli gelişmeler yaşanacağına işarettir. Rüya sahibinin hayatında büyük sevinçle karşılanacak bir haber alacağına ya da böyle bir olay yaşayacağına yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyada; bir dükkanın önünü temizliyordum. Daha doğrusu ben o dükkanda staj yapıyormuşum ve koordinatör öğretmenle birlikte o dükkana gittim ve o birşeylerle uğraşırken ben de dükkanın önündeki tozları, pislikleri vs. Süpürmeye başladım süpürge ile.
Not: Dükkanı gördüm ama nasıl bir yer olduğunu hatırlamıyorum.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir.
Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada dil kesilmesi görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin her koşulda ve her şartta mücadeleci olan kişiliğe sahip olduğu anlamındadır. Yılmamaya, sabırlı olmaya ve hedefine odaklanmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda dedemin dükkanındaydım ve bazen de önüne falan çıkıyordum ve yanımda birisi vardı ama kim hatırlamıyorum ama büyük ihtimal benim tanıdığım ve erkek birisi ve onunla ara sıra dükkandan ayrılıp geziyorduk. Daha doğrusu ben dükkandayken o gelmiş olması lazım ve dışarı çıktığımızı hatırlıyorum. Gezerken babaannemlerin eski evinin bahçesinden geçmiştik bir kere. Bu arada yine bu rüyada önümde 4 tane matematik problemi vardı ve ben o problemleri çözmeye çalışıyordum fakat rüyanın hangi kısmında tam emin değilim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Def görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında yaşadığın bir konudan dolayı kafanın karışık hale geldiği çözüm bulmak için ve sorunu halletmek için düşünceler içinde olman nedeni ile olaylara, var olan sıkıntılarına farkı bir gözle bakmaya çalışacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğme görmek (İmam Nablusi)

rüyada dükkan görmek, rüyada boş dükkan görmek, rüyada dukkanan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.