Anasayfa
28 Şubat 2023, 0:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÜNYA

Rüyada dünyayı görmek, kadına yorumlanır. Kadını görmek dünyalığa yorumlandığı gibi. Dünyayı terkettiğini gören kimse hanımı boşar.

Rüyada dünyayı görmek, oyun ve oyuncağa, hilelere, güçlük ve çetinliğe ve sözünden dönmeye yorumlanır. Bazan da bu rüyayı görmek, hanım, mal ve çocuğa yorumlanır. Dünyayı görmek, ziraata ve onda ticaret yapıp fayda elde etmeye, iyilik ve ondan faydalanmaya işarettir. Dünya, ağrılara, hastalıklara, borç ve

kefalete, darlığa, sıkıntıya, zillete, işten çıkarılmaya, olgunluk ve azgınlığa, sevgiliye ve iki yüzlü kimseye yorumlanır. Eğer çirkin bir surette görünürse, Allah Teala (C.C.) o kimseye inayet eder. Dünyaya sırtını çevirirse (rüya sahibi) takvay ı seçer.

Okudunuz mu?  Rüyada Dayı görmek (İmam Nablusi)

Rüyayı gören, dünya ile sarmaş dolaş olursa dünyadan istediği ve arzu şeye sahip olur. Eğer rüyayı gören, dünyay ı istese fakat dünya kendisinden kaçsa, dünyay ı kazanmada güçlük ve sıkıntı çeker: Bazan da dünya Kur’an-ı Kerim’e yorumlanır.


Cevap: Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada dünyayı görmek eşiniz ile aranızda yaşanılan bir sorundan dolayı boşanmaya kadar gideceğinize yada ticaret ile uğraşacağınıza ve bu ticaret ile birlikte bir çok faydalar elde edeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyada bizim mahallede yuruyordum gök yüzüner bakıuyordum başka bir dunya cıkıyordu değişik bir dünyaydı sonra yavas yavas silinerek kayboluyordu yakın gozuyorku hani insan dünyadan aya bakkarya aynı onun gibiydi ama bu çok daha yakındı etrafıumdaki insanalara soluyordum bizde gördük diyorlardı

Okudunuz mu?  Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Yorum: Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu sadece güzel düşlere ve hayallere işaret eden bir rüyadır. Özellikle uzak memleketleri ve yenilikleri görebilme düşünceleri olan bir kimse olmasına tabir edilir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hayirli gunler.rüyamda açık,aydinlik bir gökyüzune bakarken,bana yakın mesafede,dünya ile birebir benzeyen aydinlik bir gezegenin gökte sanki bir yörüngedeymiş gb döndügünü gördüm,insanlara gördunuzmu sizde derken bir apartmanin arkasina gecti gormek için koştum ama gökyuzunde infilak etti.parcalari yeryuzune küçük küçük dagildi.birparcasini almak için uzandim tam o sirada gökkten bir arac indi.kapisi acildi ve içindenüc erkek cocugu çikti,saf tutmus halde bana birşeyler soylediler.teşekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya insan için ders ve ibret anlamındadır. Rüya sahibinin yaşadıklarından ders çıkaracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek hareket etmesi anlamındadır. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Güneşli bir günde bahçemizdeki toprağa uzanmış gökyüzünü seyrediyordum. Birden iki beyaz kuş geldi ve havada aynı eksende uçmaya başladı. Kuşları mutlulukla izlerken aniden tam üzerimde, gökyüzünün derinliklerinden gelen şeffaf bir boru-huni şeklinde bir uzantıyla çevrelendiğimi farkettim. Şeffaf borunun yerdeki ucunda ben, gökyüzündeki ucunda dünya vardı ve güneşli hava yerini hafif karanlığa bıraktı. Beni o halka içerisinde uzaya doğru bilmediğim bir yere götüreceklerini, iki beyaz kuşun da şeffaf halkayı farketmemem için dikkatimi dağıtmak amaçlı havada uçuştuklarını anladım ve kaçmak için yattığım yerden halkanın dışına hafif çıktım. Kaçabileceğime engel olmadığını anlayınca merakımdan tekrar yattım ve şeffaf borunun ucundaki dünyaya dikkatlice baktım, sonra oyalanmaya gerek yok diyerek kapkıp kaçtım. Hayrıma vesile inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

Tohat
Dünyayı görmek ve ondan kaçmak dünyalık olan şeylerden uzaklaşarak Allah’ın isteklerini yerine getirmeye, daha sonra tekrar izlemek için geri dönmeniz ise hem dünyanızı hem de ahiretinizi aynı anda yürütmeye çalıştığınızı gösterir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda akşam vakti ayı yuvarlak parlak halde gördüm,önünde dünya kocaman duruyor parlıyordu etrafta yıldızlar vardı parlaktı.ince bulutlar gectı az bişey önlerinden,ama görebiliyordum herşeyi,cocuklarımı çağırdım ama sadece 5yaşındaki oğlum geldi ,kucağıma oturdu birlikte izledik.yorumunuzu merakla bekliyorum,teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayallerinizin geniş ve sınıra doymayan bir alana sahip olduğunu gösterir. Amaçlarınız ve varmak istediğiniz hedefler de bir o kadar büyük olduğuna işaret eder. İnce bulut katmanını görmüş olmanız ise bu isteklerinize erişmenin çok yakın ve azıcık bir zaman dilimine daha gerektiğini gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Demir Kürek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda gece saat 10 olmasına rağmen hala hava çok aydınlıktı güneş ışıl ışıl parlıyordu ben de anneme bu işte bir terslik var diyordum sonra güneşi izlerken bir baktım güneşten beyaz bir toz dökülmeye başladı ardından 10 taneye yakın beyaz kuş çıktı uçmaya başladılar. Daha çok korkmaya başlamıştım kendi kendime kıyamet mi kopuyor diyordum sonra yürümeye başlayınca güneşi izlediğim gibi bu sefer de dünyayı gördüm gökyüzündeydi ben de merak ediyordum biz dünyadayız zaten bu nasıl görünüyor diye. Çok merak ediyorum rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması ve kanaması

arifselim
Bu rüya kıyametin kopmasını görmek olarak yorumlanabilir. Böyle rüyalar gören kimse için bir ikaz ve hatırlatma kabul edilir. Tövbeye, kendine çeki düzen vermeye ve helal ile harama dikkat ederek ibadetlerini yerine getirmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayirli günler ben 1-2 yıl bundan önce rüyamda aksam dışarı çıktığımda evin sağ taraıfnda aynı büyüklüğe sahip karışık renklere sahip ve parıltılı olan 3 tane dünya küresi gördüm ve çok begendim hayranlıkla bakmıştım onlara aklımda kaldı acaba rbu rüyanin anlami nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Deniz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Kendi dünyanda yaşayacaklarının timsalidir. Herkesin imreneceği az kişiye nasip olacak olan bir dünya hayatı yaşamaya, başarıların, kısmetlerin ve şansların açısından parlak dönemler geçirebileceğine ilişkin olan hayırlı bir rüya olduğunu göstermektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm öncelikle merhaba dün gece rüyamda dünyanın üstünde olduğumu gördüm yanımda bir kaç tanımadığım insan ile birlikte sanki dünya evrenindeki bir aksaklığı düzeltmeye çalışıyorduk biz dünyanın kardan buz tarafındaydık bu buzulları ayırarak bişeyler yapmaya çalışıyorduk bunu cevaplarsanız sevinirim böyle şeylere fazla inanmam ama kafamda soru işareti bırakan rüyaları araştırıp sonuca ulaşmak hoşuma gidiyor

Okudunuz mu?  Rüyada Duvak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünyada tanınacak, isminle nam salacak işlerde bulunmak isteyip dünya için fayda sağlamak istediğine, dünyaya olan bakış açına, yaşayacaklarına, iyi ve kötü olan durumlara şahitlik edeceğine aynı zamanda dünyanın farklı yerlerini gezmek ile ilgili hayaline işaret eder. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

rüyada dünya görmek, rüyada dunya gormek-mumsema, rüyamda uzaydan dünyamıza bakıyordum

Bu kategoride yer alan Rüyada Dövüşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.