Anasayfa
21 Haziran 2023, 0:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DÜŞMAN

Rüyada düşman görmek, rüya sahibinin inatçı ve kendisine karşı olan kimseler üzerine kadrinin yüksek olduğunu, Allah (C.C.) tarafından onaylanmasından ve düşmanlarına galip gelmeye yorumlanır. Bir kimse rüyada birisinin kendisine düşmanlık yaptığını görse, o kimse ile dost olur. Bir kimseyi rüyada düşmanı kötü bir şeyle korkutsa, o kimse hayra erişir. Düşmanı kendisine bir hayır vaadetse, o kimseye düşmanından bir kötülük erişir. Düşmanına öğüt verdiğini gören kimseye düşmanı hainlik eder. Rüyada düşmanını esir ettiğini gören kimseye, şiddetli bir keder isabet eder.

Bir kimse rüyada düşmanı yanında rehin bırakıldığını görse "Herse kazancı mukabilinde bir rehindir." mealindeki ayet işaretince, o kimse bir takım günahlar kazanır ve bunlar için de rehin tutulur.


Cevap: Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada düşmanını görmek çok inatçı bir yapınız olduğuna ve size karşı yapılan haksızlıkları hiç bir şekilde inadınız uğruna kabul etmeyeceğinize ve bundan dolayı bir çok düşman sahibi edinerek bir çok hainliklerle karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dükkan görmek (İmam Nablusi)

sadnes
rüyamda uzun boylu gözleri sürmeli gibi kapkara gözlü ve kaşlı güzel giyimli başını kapıya çarpmamak için benimle bana doğru eğilerek konuşuyordu.ve ben ondan düşmanımı alt etmek için yardım istedim.bana sana yardım edeceğim dedi.ve düşmanıma doğru gittik.giderken benm hep arkamdan yürüyordu ve deve ile cüce gibiydik boyu çok uzundu.sonra ben düşmanımı gördüm zayıf kısa boylu bir haldeydi sonra koşarak babamı çağırıcam diye kaçtı sanki tek kaldı gibi bu arada bir kaç akrabamda etrafını sarmıştı onun.yalnız düşmanım zayıf cılız kısa boyluydu ama kıyafeti düzgündü bu ne anlama geliyor bana anlatırmısınz ?

rüyamdaki o güzel yüzlü uzun boylu adam hiç bişi ifade etmio demi bnm arkamdan hiç ayrılmadan geliordu buda bni desteklediğine arkamı güçlü tuttuğuna yani Allahın yardımına mazhar olduğumu gösterr
dedim belki akıllı ilim tahsil etmiş biri cıkarda cevaplar iyice acıklar diye düşünmüştüm ama yaptığınız internetten kopyala yapıştır yazıklar olsun siede sitenizede şimdi bni süresiz çıkarabilirsinz üyeliğimi iptal edin sizin gibi boşlarla vakit kaybetmem doğru olmaz 😉

Okudunuz mu?  Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyada uzun boylu ve yakışıklı adam görmek hayırlıdır. Gücü kuvveti yerinde olan ve sözü geçen bir kimsenin varlığına delalettir. Size ileride faydası dokunacak yetki ve makam sahibi kimse ile karşılaşmaya işarettir. Sizi çekemeyen kimselerin zararından o kimsenin yardımı ile kurtulmak manasına da yorumlanır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler hocam ben rüyamda düşmanlarımı yendim sonra düşmanın ölülerini guya domuzlar yedi ama ben domuzları net gormedim. Gerçek hayatta da tam olarak bilemediğim birilerinin iftirasına uğradım ama kısmen kurtuldum bir şey kaldı oda olursa inşAllah tam kurtulacagım.
Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Domates görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İyi günler. Bu şekilde görülen rüya, gerçek hayatta da sıkıntılarından, keşmekeşlerden ve sana sıkıntı veren kimselerden kurtulacağına tabir edilir. Yaşadıklarının bir şekilde rüyana yansıması gibidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam ben rüyamda babam la birlikte yürüyorum ortam bembeyaz yanımızda duvar var ben Besmele çekerek faTifa ve ihlas sürelerini okuyorum diğer taraftan bize bir ses geliyor namaz mi kiliyorsunuz diye babamda Hayır benim oğlum sesli şekilde süreleri okuyor diyor . DevaM ediyoruz ortam çok beyaz fakat bir kapı çıkıyor karşımıza açıyorum içerisi karanlik


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüyadır ancak net bir şekilde şu manaya işaret eder diyemeyiz. Çünkü bazı rüyaları tabir edebilmek için manaları çok açık olmalıdır. Ayrıca her rüya tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin kırılması

KayıtsızHatay
Hayırlı günler hocam rüyamda düşmanım varmış onun eli ile ayağını birbirine bağladım. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah. Birde bu rüyadan önce biri (şuan cinsiyetini hatırlamıyorum ) yüzünde nur olacak dedi yada ona yakın bir kelime kullandı ama tam hatırlamıyorum.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya Allah’ın izniyle ticaret hayatındaki rakiplere üstün gelmeye, art niyetli ve dedikoducu kimselerden de uzak olmaya tabir edilir. Düşmanı alt etmek daima hayırla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm.
rüyamda genelde kuru meyve satan bir dükkandayım farklı bir çeşit arabistan hurması gördüm ve tadına bakmak istedim ancak bakamadım ve adama sordum kaç para diye adam yuvarlak, çember, halka gibi tabir kullandı. ben de arapça ”0” beş riyal olduğundan 5 riyal mi dedim yok dedi ama yine fiyatını söylemedi 7 riyal mi dedim yine söylemedi. sonra yanımdaki alışveriş yapan adam tadına bakmamı söyledi o sırada dükkanı işleten adam yan dükkana girdi. ben de adam burada yok olmaz dedim. bir şey olmaz dedi sonuçta ilk defa gördüğün bir şey ve tadına bak belki hoşuna gitmez almazsın dedi ve kendisi bir hurma aldı ve bir kısmını kendisi yedi ve kalan kısmını da çekirdeği benden tarafta olarak bana verdi ve ben de tadına baktım. tadına bakarken de adam acaba gelir bir şey der mi diye de yan dükkanın kapısına bakıyordum. sonra müşteri ile sohbete başladık buralar dedi iyi ihracat yapıyor ülkeye katkısı oluyor dedi. burada da bir 7 rakamı geçti. sizin oralar da iyi ihracat yapıyor hudud bölgesi (gaziantepliyim) dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

ben memleketimi söylediğimi hatırlamıyorum. sonra ülkeye düşman işgal etmeye girişirse ilk önce trakyadan gelir diyor ben de oraya çok asker yığmışızdır cesaret edemezler diyorum bir bakıyorum askerler trakyaya tanklar yığıyor sevk ediyor. sonra diyor ki başka bir yerden ben diyorum oradan da şundan dolayı giremez ondan sonra en son doğudan gelirler diyor ben de orası dağlıktır savunmamız kolay olur en kolay savunma yapacağımız yer orası diyorum ve bir bakıyorum doğuda dağların tepesindeyiz. sonra düşman bizi kovalıyor mu yoksa biz düşmanı bir yere mi çekmeye çalışıyoruz tam emin değilim biz iki kişi geriye çekiliyoruz koşarak ama geriye çekildikçe sayımız artıyor. kadınlı erkekli kalabalık bir grup oluyoruz. sonra düz bir yerde galiba yerleşim yeri şehir gibi bir sokaktan geçerken sokak içinde gizlenmiş iki kişiye harekete geçin düşman buradan geçerken diyorum arkamızda da bir gurp var 5-10 kişi ancak var düşman olarak. sonra onlar harekete geçiyor ve biz de dönüp düşmanla dövüşüyoruz. bu olaylarda hiç silah yok yalnız. ben düşmanın biriyle güreşiyorum ve üste çıkıyorum yere yatırıp ancak tam teslim alamıyorum. bu sırada ona bir şeyler söylüyorum ve o da bana ben de müslümanım diyor. ben de madem müslümansın neden islam devletine müslümanlara karşı savaşıyorsun diyorum. ses etmiyor ama pes de etmiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada devlet başkanı görmek

ben tekrar soruyorum yine cevap yok. bu sırada etrafta arkadaşlarımdan kimseyi göremiyorum. derken şehrin insanları galiba camiye gitmek için dışarı çıkıyorlar kalabalık yalnız. galiba yatsı namazına çıkıyorlar çünkü akşam karanlık vakit. oradan birine soruyorum bizim arkadaşları bu sırada halen düşmanın üzerindeyim sorduğum kişi bilmiyorum diyor. rüya mı sonradan kafamda oluşan şey mi bir kaç bir şey daha var ama onları yazmıyorum. çünkü emin değilim.
cevabınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Duvak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı isabetli tabir edebilmek için ancak kişiye özel ve durumu bilinerek tabir edilirse isabetli olabilir. Genel olarak Hayırlı, huzurlu ve başarılı bir dönemden sonra meydana gelecek olan sorun, tartışma ve kargaşalı bir döneme tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

Yavruceylan
Rüyamda sevgilim benden ayrılmış ve çok üzülüyorum ve bir tane arkadaşımın omzunda ağlıyorum(bu omzunda ağladığım arkadaşım bana iftira atmıştı) ayrıldığı için ve sevgilimle ortak 2 arkadaşımız var odada(bu kızlarda iftira atan kıza inanmışlardı kavgalıyız). 1 arkadaşımız var karşımda onlara anlatıyorum diğer ortak arkadaşımız da odada hissediyorum ama görmüyorum. Sonra omzunda ağladığım ve karşımda oturan kızlar dalga geçiyolar "bak bize böyle böyle demiştin ama elimize düştün bize gelip ağlıyosun" gibisinden laflar edip gülüyolar. Odada olan ama görmediğim ortak arkadaş da gülüyo hissediyorum. Sonra uyandım. Bi kaç hafta sonra da gercekten ayrıldık.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek - İstihare rüyası

arifselim
Bu rüya senin açından iyi ve hayırlıdır. Çünkü bu rüya sana sabırlı, iyi geçimli ve güzel ahlaklı olmaya işaret eder. Ayrıca bu rüya sevmediklerinle aranızda ciddi sorunların çıkacağına ve anlaşmazlıklar yaşayacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam un aleykum rüyamda işgal altındayız ve evimizde bir sürü düşman askeri var. Korkudan kovamiyoruz onları ama her girdiğimiz yerde kapıları kilitliyoruz. Sonra üst katta gercekte olmayan bir komşularımız oturuyormuş onlarla tanisiyorum. Annem onların cin olduklarını ve bana yaklaşıp yaklasmadiklarini sordu. Cinlerden evdeki düşman askerlerini korkutmalarini istedim. Onlar da bana yardım etti. Işıkları kapadılar, açtılar düşman askerlerini korkutup kaçırdılar. Onlara karşı zafer kazanmış oldum. Yorumlar misiniz. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Tutulması?

Tohat
Ve aleyküm selam. Farklı tabirlere sahip olan bir rüyadır. Maddi kayıplara, içten ve samimi olduğun ve yakınlık kurduğun birinin aslında iç yüzünü göstermeyen biri olduğuna delalet ederken senin aklını kullanman, mantıklı davranman sayesinde bunları bertaraf edebilecek hakkından gelebilecek bir iradeye sahip olduğuna delalet etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada düşman görmek, rüyada düşman, rüyada düşmanını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.