Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada süt görmek

Rüyada süt görmek

Hoca
Rüyada süt ve gömlek görmek ne ile yorumlanır?

2284-
İbn Ömer (r.a.)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: Rasûlullah (s.a.v.)’den işittim şöyle demişti: Uyurken rüyamda bana süt getirildi ondan içtim fazlasını Ömer b. Hattâb’a verdim. Ashab: Bunun yorumunu nasıl yaptın? Dediler, İlim dir buyurdular. (Dârimî, Rüya: 13; Buhârî, Ta’bir: 7)
ž Tirmizî: Bu konuda Ebû Hüreyre, Ebû Bekre, İbn Abbâs, Abdullah b. Selam, Huzeyme, Tufeyl b. Sahbere, Semura, Ebû Umâme ve Câbir’den de hadis rivâyet edilmiştir.
Tirmizî: İbn Ömer hadisi sahihtir.

2285-
Sehl b. Huneyf (r.a.) vasıtasıyla Rasûlullah (s.a.v.)’in ashabından bazılarından rivâyet edildiğine göre Peygamber (s.a.v.) şöyle buyurdu: Rüyamda insanların bana arz edildiklerini gördüm. Üzerlerinde gömlekler vardı. Kiminin gömleği memelerine kadar kimisi de daha aşağılara kadar, Ömer’in gömleği ise çok uzun olup eteklerini yere değmemesi için çekiyordu. Ashab: Bunun yorumu nasıldır? Dediler. Buyurdu ki: Bu dindarlıktır. (Dârimî, Rüya: 13; Buhârî, Tabir: 17)

2286-
Abd b. Humeyd (r.a.), Yakub b. İbrahim b. Sa’d vasıtasıyla babasından Salih b. Kaysan’dan, Zührî’den, Ebû Umâme, Sehl b. Huneyf’den, Ebû Saîd el Hudrî’den mana olarak bu hadisin bir benzerini bize nakletmişlerdir ki bu daha sahihtir.


Cevap: rüyada süt ve gömlek görmek ne ile yorumlanır?

Hoca
RÜYADA SÜT
Rüyasında süt işlediğini gören bir erkek için bu rüya kendisini
görmesi, iş yaşamında korkak davranması ve yeterince tecrübeli olmadığı için
para kaybedeceğine işarettir. Orta yaşlı birisi için bu rüya zor bir işe sahip
olduğunu ve başarılı olmak için mücadele etmesi gerektiğini belirtir. Olgun bir
kadın içinse umulmadık ve çok mutlu edecek bir misafirin geleceğine yorumlanır.
Rüyada süt sağdığını görmek , para kazanacak yolların bulunacağına işarettir.
Süt içmek mutluluğun ve başarının işaretidir. Süt dökmek, yakın bir
arkadaşınızın yüzünden zarara uğrayacağınızı bu duruma çok üzüleceğinizi belirtir.

Okudunuz mu?  Rüyada ameliyat olduğun yerinin açıldığını görmek

Yorum: Rüyada süt ve gömlek görmek ne ile yorumlanır?

Kayıtsız Üye
Selamünaleküm
Rüyamda ben eşim ve çocuğum oruçlu olduğumuz halde süt denizinin içinde zaman zaman yüzüp zaman zaman yürüyorduk. Denizin içinde bungalov tipi üç tane ev vardı. Birincisi kayınpederimin evi idi. Oraya girdik ev halkıda oruçlu idi. Büyük görümcemi bir odaya çağırdılar ve eline büyük bir hurma vetdiler. Onun oruçlu olması için o hurmayı yemesi ve abdest alması gerekiyormuş, ama ev halkı orucun bozulur diye hurmayı yemesine izin vermiyor. Bende onları bir yere gönderip görümcemin hurmayı yemesini sağlıyorum. Sonra görümcem ve ben abdest alıyoruz. Daha sonra ben ve ailem gene oruçlu olarak diğer bungalova geçiyoruz orası ise mescitmiş. Bir süre orada bekliyoruz. Daha sonra üçüncü bungalova geçiyoruz. 3. Bungalovun etrafı yuvarlak şeklinde su ile kaplı.her yer süt ama oranın etrafı su ile kaplı. Orası bizim evimizmiş. Eve giriyoruz orada bir kapı var, aynı zamanda bir durumdan korkmaktayız. Kapıyı açtığımızda çok güzel bir yere açılıyor korktuğumuz gibi olmuyor. Biraz uzun oldu hocam kusura bakmayın

Okudunuz mu?  Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Yorum: Rüyada süt ve gömlek görmek ne ile yorumlanır?

arifselim
Aleykum selam. Her yönü hayırlı ve güzel bir rüyadır. Zorlukların üstesinden gelmeye, inancını kaybetmemeye, başarılı olmak için yaşamaya ve tuttuğunu koparan kimse olmaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda bir yerde çalıştığımı gördüm iş yerinin sahibi olan adam bana sinirlenmisti ben kardeşime bir bardak süt verecektim ki sütü elimden alıp başımdan aşağı boşalttı. (Neredeyse üç rüyamdan ikisinde simaları birbirine yakın adamların benimle uğraştığını görüyorum.)

Okudunuz mu?  Rüyada buket çiçek görmek ve anlamı

arifselim
Aleykum selam. Her ne kadar bu tür rüyalar hoşa gitmese de esasen hayırlı rüyalardır. Rüya sahibinin darlıktan kurtularak, elinin para görmesine ve kendisine iyi kazanç elde etmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Rüyamda ortagim ve arkadaşlarımla istanbuldayım bir ara tek başına sahile iniyorum fotograf cekeyim bir derken devasa dalgalar içinde yüzen insanlar var bir çocuk dalgaların içinde topunu yakalamaya çalışıyor ama su tatlı rüzgar gibi kimseye zarar vermiyor herkes memnun
Arkadaşlarımın yanına dönüyorum kiz cocugu olan bir arkadaşın evindeler çocuk normalde de çok güzel. Ocağın üzerinde geniş bir tencerenin yarısına kadar süt var kaymaklanmis yoğurt yapmak için pisiriyorum diyo ortagim sen yokken tatlı yaptım sende ye hadi diye fırındaki bir tepsi tatliyi gösteriyor. Sonra uyandim yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemeye gitmek

arifselim
Aleykum selam. En isabetli yorum kişinin durumuna göre yapılması ile mümkün olur. Bu genel olarak insan hayatındaki karmaşalar, isyanlar ve günahları işaret eder. Rüya sahibinin bunlardan korunarak selamete ulaşacağına, iş hayatında destek göreceğine ve işlerinin bereketli olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yemek yapmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda okuldayım güya çocuğum var ama yanımda değil bir hoca bana kendi sağdığı sütünü vermek istiyor bende odasına gidiyorum şeffaf bir torbaya kendi göğsünden çıkan sütü koyuyor ama benim yanımda sağmıyor diğer torbada görüyorum ben karşılıklı 2 dügüm var torbada. Oradan çıktıktan sonra torba gevşedi diye tekrar bağlamak istiyorum arkadaşımdan yardım istiyorum köşesini tut diye ama tekrar bağlamaya çalışırken süt döküldü bende üzüldüm bir daha isteyemem dedim arkadaşımda hazır süt alırsın bir şey olmaz dedi ben ona para vermem gerekecek bu bedavaydı dedim o şekilde uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada kabeyi görüp sarılmak

arifselim
Eline geçecek olan bir fırsatı, bir imkanı yada sana edilecek olan çok önemli bir yardımı bir hatadan dolayı kaybedeceğin manasında tabir edilir. Belkide bu sana bir uyarı ve dikkat etmene dair işarettir. Bu şekilde bir mana çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Buluğa ermeden önce rüyada ayıp şeyler görünce gusül abdesti alınması gerekir mi?

rüyada süt süzmek, rüyada koyun sütü görmek, Rüyada süt

Bu kategoride yer alan Rüyada Arapça Harf Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada süt görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.