Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EJDERHA

Hastanın rüyada ejderha görmesi, iyi değildir. Bir kadın rüyada ejderha doğurduğunu görse kötürüm bir çocuk doğurur. Çünkü ejderha sürüklenerek yürümektedir.

Ejderhanın kendisini suya çektiğini gören kimseye, üzüntü ve keder isabet eder. Kendisinin ejderha olduğunu gören kimsenin ömrü uzun olur. Yahut saltanata sahip olur. Ejderhanın etini yediğini gören mala sahip olur. Zararsız olarak

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde görülen ağacın yorumu nedir?

ejderhanın kendisine doğru geldiğini veya kendisine bir şeyler verdiğini yahut kendisine güzel konuştuğunu görmek hayırlıdır.

Ejderha, gözle görülen ve düşmanlığını gizleyen, her türlü kötülük ve kötülüklerin sahibi olan bir düşmana yorumlanır. Ejderhanın, bir, üç, dört veya yediye kadar başları varsa, her başı bir beladır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

Bir ejderhaya sahip olduğunu gören, akılsız bir kimseye zafer bulur.


Cevap: Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada ejderha görmek ne şekilde görülür ise görülsün ejderha iyi bir şekilde yorumlanma makta dır.Her ne yaparsanız yapın iyilik için olsun her kez tarafından yapmış olduğunuz iyilikleri menfaat için yaptığınızı düşünmelerine neden olmasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Patronu görmek

Yorum: Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler, rüyamda yüzü çizgifilm karakteri gibi güzel büyük bir ejderha beni kovalıyordu güya bana zarar vermeyecekmis sadece beni korkutmaya çalışıyordu bende annemin evine koşarak kaçtım korkudan.. Bi manası varmıdır?


Yorum: Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyalar iki türlüdür. İyi yönde olanlar mesaj içeriklidir. Fakat bazıları ise bunların dışında olup günlük hayatımızda ya da geçmişimizde görüp bilincimize kaydettiğimiz şeylerden dolayı görürüz. Bu rüya da bu şekilde bir rüyadır.

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

rüyada ejderha görmek imam nablusi, ejderha

Bu kategoride yer alan Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ejderha görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.