Anasayfa
6 Aralık 2023, 8:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EKMEK

Rüyada ekmeğin yorumu değişik şekilde yap ılır. Beyaz ekmek, kolaylıkla gelen ve hazmı kolay olan rızka ve bol geçime yorumlanır. Siyah ekmek, yaşay ış ve geçimde darlığa yorumlanır. Acı ekmek, güçlükle geçinmektir.

Ekmek eğer bal ve şeker gibi tatlı olursa, piyasanın pahalılığına yorumlanır. Ekmeğin yorumca en mükemmeli, fırında kızartılmış olanıdır. Ekmek, ilme dinin direği olduğundan islamiyete, bazen hayat ve hayatı idame ettiren mala yorumlanır. Bazı kere yufka ekmek, terbiye edici anaya yorumlanır.

Pak ve temiz undan yapılmış halis ekmek, güzel ve hoş geçime, halis ilime, güzel veya yakışıklı eşe yorumlanır. İnsanlara yahut zayıflara ekmek dağıttığını gören kimse talebeyse, ilimden muhtaç olduğu şeye sahip olur.

Bir kimse rüyada bir ölünün kendisine ekmek verdiğini görse, o kimseye ümit etmediği yerden gelecek mal ve rızıktır. Ekmeği, bulutların yahut evin üzerinde görmek, ekmeğin pahalı olmasına yorumlanır. Diğer yiyeceklerin yorumu da böy ledir.

Rüyada ekmeğin ayaklar altında çiğnenir görülmesi çok refah veren bolluk ve ucuzluğa yorumlanır.

Ekmek pişirdiğini gören kimse, daimi menfaat ümidiyle geçimi için çalışır. Tandırı soğutmamak için ekmeğin aceleden pişirildiğini gören kimsenin tandırdan çıkan ekmek miktarı eline mal geçer. Kendi yanında ayrı öğütülmüş undan yap ılmış yufka ekmek gören kimsenin güzel geçimine ve dininin orta halli olmasına yorumlanır. Ekmeğin arpadan olması veya kuru olması geçim darlığıdır.

Kendisine rüyada verilen ekmekleri hemen yediğini gören kimsenin geçimi temiz olur. Ekmekten bir lokma aldığını gören kimse tamahkar olur. Bekar için yufka ekmek, zevcedir. Darı ve nohut ekmeği, darlığa ve piyasanın pahalılığına yorumlanır. Ekmeğin çöplüklerde görülmesi ucuzluk ve bolluktur. Geniş yufka ekmek, bol rızık ve uzun ömürdür. Ekmek, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır. Küçük ekmek kısaömürveaz rızıktır. Yemesi adet olmayan kimse için arpa ekmeği, geçim sıkıntısına ve piyasanın pahalı olmasına yorumlanır. Çünkü arpa ekmeği, kıtlık ve pahalılık zamanında yenilmektedir. Sıcak ekmek, nifak ve şüpheli rızıktır. Çünkü kendisinde ateş vardır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Bozulmuş ve küflenmiş görülen ekmek, sahibine faydası olmayan ve zekatı verilmemiş maldır. Sıcak kül ekmeği, yiyen için geçim darlığıdır. Çünkü onu ancak aciz kalan adam pişirir.

İnce ekmek yemek, bol rızıktır. Bazı yorumcular, ekmeğin inceliği ömrün kısalığı, bazıları da çok gibi görünen cüzi bir faydadır, dediler.

Çörek az kazanç, yufka ekmek, çok kazançtır. Peksimet vücut sağlığıdır. Ekmeğin kanatlanıp uçtuğunun görülmesi, kıtlık ve pahalılıktır. Kızartılmış ekmek, bolluk,

rızkın genişliği ve kolay kazançtır. Yufka ekmek, zevce, yahut maldır. Kuru ekmek rahat yaşayanlar için sıkıntı ve ihtiyaçtır.

Yufka ekmek yolculuğa, bazen de, güç şeyleri kolaylaştırmaya yorumlanır. Yufka ekmeğin tazesi, izzet ve şeref, kurusu kötülüktür. Tel kadayıf ilim ve hidayete yorumlanır. Kokmuş ve çürümüş ekmek, dinde fesada ve islamdan dönmeye, eşin veya evladın malının bozukluğuna yorumlanır.


Cevap: Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada ekmek görmek hiç sıkıntı çekmeden bol kazanç ve bol rızk kazanacağınıza ve bundan dolayı size fala gelen rızkları yardıma muhtaç olan kişiler ile paylaşarak büyük sevaplar işlemenize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Filiz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: ekmek

gönlümce
Selamün Aleykum
Gece olmuş biz uyuyoruz yatak ayak ucundan kırılmış ve ben bakmak için yatağı kaldırdığımda , yatağın altı ekmek ile dolu somun ve yufka ekmeği ,
Ağlaya ağlaya o ekmekleri yatağın altından alıyorum . Hemde okuyorum ama ne okuduğumu hatırlamıyorum…


Yorum: Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

arifselim
Aleykum selam. Yatak kişinin yuvası, huzuru veya evlatları ve yakınları gibi şeylere delalet eder. Eksiklikleri farketmeye, bereketin artmasına ve Allah’ın izniyle bolluk ve feraha kavuşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Misafir
Rüyamda rahmetli anneannem ile onların kapısının önünde sacda yufka ekmegi yapiyoruz dayimda ekmegi yemek için pismesini bekliyor .Öyle hoş muhabbet anneannem açıyor nende donderiyorum birden uyandım


arifselim
Rüyan çok hayırlı ve anlamlıdır. Rüyayı gören kişinin muradına ereceğine ve tüm isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Rahatının yerinde olması için dünyevi nimetlere sahip ve mutlu olacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tuvaletin ışığının yandığını görüyorum oraya doğru gittiğimde birisi ekmek kırıntısıyla doldurmuş etrafını ben çok üzülüyorum kim yaptı bunu diyorum korkarak uykumdan uyandım hayırlara vesile olur inşaAllah ta pek hayır mı bilemedim yorumlar mısınız? Lütfen 😞


arifselim
Bu rüya aile içi ile ilgili yorumlanır. Ev halkının yaptığı israflara ve çok gereksiz yapılan harcamaları ifade eder. Bir diğer anlamı da huzursuzluk yaşanmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresini ezberlemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tuvalet taşının yanında ekmek parçası vardı.israf olmasın diye yemek için aldım. Daha sonra tanıdığım birini gördüm sonra o ekmek parçasını ona yediriyim diye düşündüm.Yorumlar mısınız


arifselim
Hem tuvalet ve hemde ekmek parçasını görüp almak aile içerisindeki sorunlara ve tartışmalara işaret olarak yorumlanır. Elbette kişiye özel yorumlanırsa ancak o zaman isabetli yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selemunaleykum hocam.Allah rahmeti üzerinize olsun.Hocam rüyamda bir düğün salonundayım kalabalık var ama orda düğün yok insanlar sandalyelere oturmuşlar bende sandalyede oturuyorum.Onumde zeytinli ekmek vardı ve zeytin siyahtı ekmekten bir barca koparip yedim.Daha sonra evimde koltuğun ustunde oturuyorum elimde demir tepsinin içinde yagli bazlama var o kadar yagliydiki elimdeki bazlamadan yagin damladiğini görüyorum.Yagli bazlamamdanda yiyordum.
Ben bekar bir kızım çalışmıyorum.Severek calisacagim bir iste istiyorum.Ruyam hayırdır inşAllah.Rüyamı yorumlarsaniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın rahmeti hepimizin üzerine olsun. Ekmek bereketin, bolluğun, rızkın habercisidir. Hayatınızın bolluk içinde geçip ferahlayacağınız ve rahat içinde yaşayacağınızın işaretidir. Yine de Allah en iyisini ve doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda gorumcemin kızı ve eltimi gördüm yufka ekmek yapıyorlardı ben de pişiriyordum sonra eltim bükme yapmaya başladı bende ona birşeyler diyorum ama ne dediğimi hatırlamıyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah


Tohat
Merhaba. Hayatınızın herhangi bir aşamasında karşılaşacağınız engelleri gücünüz, azminiz ve iradeniz ile aşarak engellerin üstesinden gelebileceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kayıkla giderken denizin üstüne çokça ekmek bıraktığımı görüyorum yolu hatırlayabilmek içinmiş sonra ayakkabılarım çamurlu iken onları yıkayıp temizlediğimi gördüm.


Tohat
Merhaba. Maalesef hayırlı bir rüya değildir. Çıkacağınız yolculukta ya da bir konuda girişeceğiniz yolda istediğiniz sonuçları alamamanız durumunda üzülecek ve ye’se kapılacaksınız. Bu rüya aynı zamanda ailevi sorunlar yaşama ihtimaline de işaret eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selaminaleykum ben rüyamda otobüs bileti alıyorum sonra işe gidip çalışıyorum tam hatırlamıyorum ama benim oğlum mu bilmiyorum çantamı kurcalarken çantayı yere düşürüyor ve cantanin içimden çikolata alip oğluma ve bir çocuğada veriyorum rabbim hayra çıkarsın yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayat yolculuğunda hayal edip plan kurduğunuz ve bir çok kişi için imkansız gibi görünen bazı şeyleri başaracağınıza, kutlayacak kadar sevineceğiniz bir gelişme yaşayacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


ferdan
Rüyamda elimde yarım ekmek arası tavuk vardı, ekmekten köpege veriyorum, çok az da tavuk veriyorum, köpek ekmege itibar etmeyince biraz daha et vereyim diye düşünürken bir adam elimden ekmegi alıp, ikiye bölüyor, yarısını bana, yarısını köpege veriyor, eve çıktıgımda komşunun ayagı yara içinde oturuyordu, telefonunun pil kabı varmış, kalem pil takmak istiyorum, orta pilmiş bu olmaz aşagı inip bimden alıp gelecek diyorum, asansöre biniyorum, asansörde bir sürü genç neşeli insan var onlarla iniyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya senin biri ile dost ve arkadaş olacağına, bu kişinin başkalarına zarar verse de sana zarar vermeyeceğine işaret eder. Yine bazı yorumculara göre o kişinin başkalarına vereceği zararlara senin ses çıkarmayacağına tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selâmünaleyküm, bir bahçe ortamında bir kaç kişi oturuyoruz, içlerinde iki mahalle ileride bir komşumuz (erkek), ve ablamı net olarak hatırlıyorum. sonra açık büfe gibi servis açılıyor, bunun için bahçeden eve giriyoruz. tabaklarla fazla fazla ekmek yapılmış sandviç turu: kaşar penirli, salamlı farklı çeşitli , yumurtalı , sandviçler beyaz ekmekle hazırlanmış.
o komşu , ablam ve ben sıradayız, elime önce bir sandviç alıyorum be iyice bakıyorum, bu ne diye ablam ya tavuk yada hindi salamına benziyor diyor, helal kesim mi emin oladığım için geri koyuyorum. peynirli ekmek alıyorum, içimden diyorumki, annemlerede alsam ya, peynirli ekmek fazla yok diye bu düşüncem çünkü diğerlerini yiyemeyiz diye düşünüyorum, ama geride şimdi görgüsüz gibi olur ve ayıp olur diye almıyorum. sanki annem bahçede oturuyor gibi bir his vardı içimde, ama annemi gördüğümü hatırlamıyorum.
Yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun

bayanım,nikahlı olduğum kocamla bir yıldır ayrı yaşıyoruz , hiç görüşmüyoruz,
gayri müslüman bir ülkede yaşıyoruz. çalışıyorum. iki çocuğum benimle kalıyor


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan her anlamda hayrı göstermektedir. İstikbalinin geçmişinden ve bugününden daha parlak ve aydınlık olacağını, maddi ve manevi olarak rahatlayacağını, sana dert ve sıkıntı veren kimselerin sözlerini takmamakla kafanı rahatlatacağını, çıkacağını iş veya gezi gibi bir seyahat ile ferahlık hissederek üzerindeki yükü hafifleteceğini, seni mutlu eden insanlara ve olaylara daha fazla zaman ayırarak mutlu olmaya çalışacağına ve bunu başarabileceğine delalet etmektedir. Allah her şeyi görüp bilen ve hakkını verendir.

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

Kayıtsız Üye
Aynı Rüyayı defalarca gördüm bir işsiz yere gidiyoruz dağa sonra karnımız acıkıyor Ekmek almak İçin ormanlık alan da bir aşma köprü var onun üzerinden geçerek eski ahir gibi eski yapı toprak bir yer burada ekmek çıkartıyorlar fırın gibi içeri giriyorum ve fırından ekmek çıkartan birini gördüm
dağa sonra 2 çeşit ekmek vardı bir somun diğeri ise pide şeklinde ince ve güzel kızartılmış ve kepek ekmeği gibi rengi vardı buğday unundan yapılmış. Ben bunu aldım ve bir yere gittik burada mezarlık bir tane hoca imam gördüm ve mezarlığın üstünde bir tane eski köylerde bulunurdu genellikle
wc tuvalet yapılmış ve bunun suyu mezarlığa akıyordu hocada (imam) bunun arkasından çıkıp yanımıza geldi ve buradan biri elimizdeki ekmeği gördü ben o ekmeği herkese paylaştırdım yemeye başladık biri geldi beyaz önlük vardı üzerinde yüzünü görmedim ve o benim aldım ekmek yapılırken içine hamurunda laham suyu kattıklarını söyledi o yüzden tadının güzel olduğunu renginin öyle olup fazla kızartıldığını söyledi Ben bunu duyunca ekmek aldım o işsiz yerdeki fırın bulmak oradakilere bunun hesabını sormak için gidiyorum geldiğimde bir kadın görüyorum saç başı açık üzerinde beyaz elbise bolca önlük gibi bu yanımda olan 5 yada 6 kişi var ama tanımıyorum yanımda olanlardan 2 kişiyi bu kadın bıçakla öldürmüş benim üzerime doğru geldi ve Başka bir ses duydum bu 2 kişiyi öldürdü diye bende o anda anlamadığım silah çıkıyor ve 2 el ateş ediyorum bir sol göğüs üzerinden diğeri ise sağ göğüs altına isabet ediyor ama bu ölmedi ve biz kaçmaya çalışırken bir araba gördüm için de on koltukta ayak boşluk olan yerde ağzı bağlı şekilde ve bu kadın bunu istediğini söyledi ve bir yüksek yerde masalar falan vardı orada oturduk ve Rüyada yüzünü gördüğüm ve tanıdığım bir arkadaşım var sadece ona bir şey uzattım ama ne olduğunu bilmiyorum oda o wc girdi ve geleceğini söyledi bir daha gelmedi.. Aynı rüya defalarca aynı şekilde gördüm.. Bunun açıklaması ne olabilir. Allah hayırlara çıkarsın inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevdiğini görmek

arifselim
Bir kaç defa böyle bir rüyayı gören kimse için bunun bir anlamı vardır. Ancak isabetli bir yorum için bu sana özel yani durumun bilinerek yorumlanırsa isabetli olabilir. Hayırlı bir rüya olsa da bu sana bir ikaz niteliğindedir diyebiliriz ama bundan fazla bir yorum yapamayız maalesef. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam, ben rüyamda ekmek pişiren bir tanıdık görüyordum. Annemle kız kardeşimle yanlarına gidiyordük .yüz metre ekmeği yola dizmislerdi. O kadar güzel yuvarlak ekmeklerdi ki kız kardeşim onların yanlarında kalıyordu bende bir beyaz birde fazla kızarmış yufka alıyordu
O güzel yufka ekmeği hemen yiyordum. Kardeşim de onlara yardım etmek için kalıyordu biz gidiyorduk yorumu nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu güzel hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibinin bolluk, bereket ve rahatı çok yerinde yaşayacağına işaret eder. Sürekli kazancına kazanç katacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin evindeyim. iki tepside pişirilip koyulmuş yufka ekmekler var. bayağı varlar.ama bir tepsideki biraz parçalanmış ufalanmış.(fare de yemiş olabilir sanırım tam hatırlamıyorum)ben o ufalanmış olandan suluyorum eve götürmek için.içimden de diyorum ki komşuyla paylaşacaktı annem.haksızlık olmasın komşuya şu parçalanmamış ekmekten versin diye düşünüyorum.


Tohat
Maddi anlamda büyük bir rahata ereceğine, şimdikinden çok daha iyi bir yaşantıya nail olacağına, bereketli ve bol olan mal mülke delalet eden hayırlı ve güzel rüyalardan biri olarak kabul edilmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
merhabalar ben rüyamda bir hastane bahçesindeyim kız kardeşlerim var sonra biz bahçede yüksek bir alana geçerken kız kardeşim onun kız arkadaşları ve benim platonik sevdiğim çocukla annesi geliyorlardı ve onun annesi bizi iftira davet ediyordu ama başka bir şey daha söylemek istiyordu o esnada oda annesine şimdi değil sonra söylersin diye tembihliyordu annesinin ellerini tutuyordu. galiba izdivaç niyetleri vardı bende o yüksek yerde diz çökmüş oturuyordum yüzüme rüzgar esiyordu sonra kız kardeşim bana bir şeyler diyordu bir kremden bahsediyordu bende kucağıma bakıyordum poşet içinde fırın ekmeği vardı kafamı çevirip sevdiğim kişiye bakıyordum arkamda merdivende oturmuştu aramızda da bir kız vardı ben o kızı görmüyordum sadece onu görüyordum sonra o sevdiğim kişi çantasıyla aşağı indi bir alt geçidin girişindeyken o aramızdaki kızda arkasından koşturdu kızında annesi vardı kızın yanında.kız annesinin çantasından çıkarıp ona bir krem veriyordu yüzünde bişi varmış sürsün diye oda alıyordu.kız ondan hoşlanıyordu ama o kıza karşı tepkisiz idi sevdiğim çocuk çantasını açtığında çantasının içi tertemiz içme suyu vardı ayrıca neredeyse 5 kiloluk bir su şişesi vardı içinde bende yukarıda onları izliyordum ve çok kızgındım derin bir üzüntü içindeydim hem ondan uzaklaşmaya çalışıyordum hemde böyle olduğu için üzülüyordum.çok uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarsanız sevindirirsiniz ALLAH razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Fes görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Bir karar aşamasında olacağın bir an yaşayabilirsin. Bu kararı lehine vermeye çalışarak doğru bir yola girip hayrına olabilecek işlerde bulunacağını gösterir. Bu vesile ile hayırlı işler ve buna bağlı olarak hayırlı kazançlarda bulunarak hayatını olumlu yönde yükseltecek bir noktaya taşımasını bileceksin. Genel olarak maddi yöne işaret eden rüyanın bu özelliği sayesinde hayatının genel hatlarını etkileyeceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda elimde poşetin içinde yarım köy ekmeği var . Bir bakıyorum heryanı küflenmiş yanımda arkadaşım var . Şaşırıyorum ne zaman küflendi daha dün birşeyi yoktu diye . Arkadaşıma dur küflü yerlerini keselim kalanını yumurta da pişirelim yiyelim diyorum öyle mutfağa giderken uyandım
Rüyamı yorumladığınız İçin teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada eve hırsızın girmeye çalıştığını görmek

Tohat
Merhabalar. Ekmek, kazanılan kazanç, gelir anlamı taşır. Gördüğün ekmeğin küflü olması kazancın içerisine karışmış olan haram paraya, helal olmayacak işlerde bulunduğuna veya bile isteye olmasa da gelirinde hakkın olmayan para ve mala işaret etmektedir. Rüyan olmuş veya olacaklar için seni ikaz etmektedir. Allah’a sığınıp tevekkül etmek gerek. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
S. A. Rüyamda yanımda bir erkek çocuğu beliriyor. Sonra birlikte eve gidiyoruz. Çocuğu evlat edinmişim (bekarım normalde) çocuğa kapıya geldiğimizde cebimden küçük ekmek veriyorum. Sonra eve girişte annem ve ablam beni karşılıyor. Çocuk neşeli bir şekilde bir odaya gidiyor. Güzel büyük bir zigon sehpa üzerine cebimden küçük ekmeklerden çıkarıp koyuyorum. Ablam ve ben yemeye başlarken uyanıyorum. Cevaplama nezaketi gösterirseniz sevinirim. Rabbim işinize kolaylıklar nasip etsin.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir kimse erkek evlat edindiğini görürse bu kişinin alacağı bir habere ve bu haberin müjde niteliği taşımasına öte yandan bir kimse maddi ve manevi yardımlarda bulunmak manasındadır. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte rüya sahibinin darda kalmayarak rahat bir yaşantı sürmesine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ekmek görmek, rüyada ekmek yemek, rüyada ekmek gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Eğlenmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.