Anasayfa
21 Ocak 2024, 14:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EL

Rüyada görülen el, iyiliği, kuvveti ve güveni temsil eder. Sağ el rüya sahibinin kuvveti, geçimi, kazancı, malıdır. Rüyada elinin uzadığını ve kuvvetli olduğunu gören kimse, düşmanını yener.

Rüyada sanatçı eli görmek, sanatında usta, akıllı ve zeki olmaya yorumlanır.

Rüyada kendi eline başka bir el bitiştiğini gören kimsenin malı artar. Bazen de rüyayı görenin bir çocuğu veya erkek kardeşi yahut bir oğlu doğar.

Rüyada gözüyle gördüğü gibi eliyle de gördüğünü görse, o kimsenin kendisine helal olmayan kimse ile cinsi münasebette bulunmasına yorumlanır.

Rüyada iki elinin de açık olduğunu gören kimse cömert olur.

Rüyada sağ elinin kendisiyle konuştuğunu ve ona: "Güzel yaptın" dediğini gören kimsenin geçimi güzel olur. Sol elinin kendisiyle konuştuğunu gören şahsa, kardeşi veya hanımı yahut ortağı iyilik ederler. Ellerinin konuştuğu sözler kötü olursa, o kimsenin fiil ve amelinin çirkin olmasına yorumlanır.

Elini koltuğu altına sokup, çıkardığını ve elinin de nurlu olduğunu gören şahıs, öğrenci ise, ilimde ilerler, esnaf veya sanatkar ise şöhrete kavuşur.

Elinden ateş çıktığını gören şahıs, öğrenci ise, ilimde sultan olur ve düzgün konuşur. Tüccar ise, ticaretinde kuvvetli olur.

Elinden su çıkan kimse, mala kavuşur. İki el rütbeye, makama, iki erkek çocuğa ve devlete yorumlanır. Elleriyle bir şeyler alıp verdiğini gören kimse için de salih amel işlemesine yorumlanır.

Sağ el erkek çocuğa, babaya,dosta ya da arkadaşlık yaptıı kimselere yorumlanır. Sol el, eş, ana veya kızkardeştir. Bir şahıs rüyada iki elinden birisini kaybettiğini görse, o şahıs kaybettiği elinin işaret ettiği kimseyi kaybeder.

Eller, sanatla ve yazı yazmaya da yorumlanır. Çünkü sanatkarlar işlerini elleriyle yaparlar. Katip de eliyle yazar ve bunları yaparken de elleri hareket eder.

Bir kimsenin rüyada sağ eliyle bir kimseyi tuttuğunu, sonra elini sol tarafına dönderdiğini görmesi, o kimsenin o şahıs hakkında yapacağı ihanet ve hakarete yorumlanır. Rüyada elinin uzun olduğunu gören kimsenin, fazilet, ihsan ve iyilikle kötülere galip geldiğine yorumlanır.

Bir kimse rüyada iki elinden birinin kısaldığını görse, o kimsenin yardım ve ihsan ederken elini kısa tutmasına yorumlanır.

Bir kimse rüyada iki elinin ve ayaklarının kesilmiş olduklarını görse, o kimsenin bozguncu birisi olduğuna yorumlanır. Rüyada elinin yok olduğunu gören kimse, aşıktır. Rütbeli birisi, il ve ayaklarının kesildiğini görse, vazifesinden alınır.

Bir kimse rüyada iki eliyle beraber başka bir el veya bir takım ellerin bulunduğunu görse, halkın elleriyle onun hakkında yapacakları lütuf, iyilik, ihsan ve yardımlarına yorumlanır. Bazı yorumcular, bu rüya, o şahsın, dost ve arkadaşlarının veya kuvvet ve kudretinin çokluğuna yorumlanır, derler.

Ellerinin yumulduğunu gören kimse cimri olur.

Elleri üzerinde yürüdüğünü gören kimse, elleriyle geçimi için çalışır.

Sağ elinin çolak olduğunu görmek, geçiminin durgunluğuna veya büyük bir günah işlemeye yorumlanır. Rüyada elinin altın olduğunu gören kimsenin, elinde bulunan şey gider.

Elinin bir peygamber eli olduğunu gören kimseye Allah (C.C.) hidayet bahşeder ve ona hayır ve bereket gönderir. Elinin zalim olan birisinin eline dönüştüğünü görmek, elinden çıkacak fenalık ve zulümdür.

Okudunuz mu?  Rüyada Ferace görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse elinde başka birisinin eli bulunduğunu görse, o kimse başka birisinin kazancını yer.

Rüyada elinin tamamını veya bir kısmını yediğini gören kimse, pişman olacağı bir iş yapar.

Rüyada sağ elinin kesildiğini gören kimse, yalan yere yemin eder. Bazen de bu rüya hırsızlığa yorumlanır.

Rüyada el ve ayaklarının kesildiğini gören kimse, ölür. Bazen de hapsedilir veya şiddetli bir hastalığa yakalanır. Bazen de bu rüya, fakirliktir.

Rüyada bir işi sağ eliyle kuvvetli yaptığı gibi sol eliyle de kuvvetli yaptığını gören kimse, mal ve kuvvete kavuşur ve düşmanına galip gelir.

Rüyada elinin kesilmiş olduğunu ve onu muhafaza edip, yanından ayırmadığını gören kimsenin bir çocuğu veya bir erkek kardeşi olur.

Rüyada kendi elinin başka birisinin elinde olduğunu gören kimse, mal elde eder.

Rüyada elinin kesildiğini görmek, aileden ayrılarak gurbete gönderilmeye veya meslek değiştirmeye yahut maaşından kesinti yapılmasına yorumlanır.

Yabancı olan birisi rüyada elinin kesildiğini ve kan aktığını görse, o kimsenin eline mal geçer ve vatanına döner. Eğer kan akmazsa bulunduğu yerde kalmayı tercih eder.

Rüyada elinin boynuna bağlandığını gören kimse, günah işlemekten menedilir.

Rüyada iki elinin de topraklı olduğunu görmek, malca fakir olmaya veya çocuk ve kardeş yahut ilim ya da hayırca noksanlığa yorumlanır.

Rüyada elinin damarlarından kan çıktığını gören kimse, zengin ise, onun malından damarlarından akan kan miktarı gider; eğer fakirse, o kadar mal kazanır.

Rüyada ellerinin mermere dönüştüğünü gören kimsenin işi güçleşir.

Rüyada görülen el, ondan meydana gelen sanata, alışverişe ve yapılan ahde yorumlanır.

Rüyada elin güzelliği, baba veya çocuğun halinin güzelliğine yahut temiz mala ve güzel kazanca yorumlanır. Bazen bu rüya, arkadaş ve ahbaplar ile dost olmaya, bazen de elin güzelliği düşmana galip gelmeye işarettir.

Olgun birisinin rüyada iki elini kaybettiğini görmesi, Allah (C.C.)’a güzel tevekkül etmesine yorumlanır. Rüyada ellerinin çok olduğunu görmek, haris, temahkar ve dünya malını biriktirmek için fazlaca çabalamaya yorumlanır.

Rüyada elinin yırtıcı bir hayvan eli olduğunu gören kimse, namazı terkederek nefsani arzularına uyar.

Bir kimsenin rüyada kendisinin solak olduğunu veya solak olan birisini görmesi, fayda, rızık ve geçiminin bol olduğuna yorumlanır. Çünkü her çetinlikten sonra bir kolaylık vardır.

Rüyada elinin kedi eli olduğunu gören kimse, bazen düşmanına zafer bulur veya duvarlara tırmanan ve çıkan bir hırsız olur. Bazen de bu rüya, bayağı bir kimsenin bayağı kazancına yorumlanır.

Rüyada sağ elinin sol elinden uzun olduğunu gören kimse, yardım ve ihsanda bulunur ve kendisini ziyaret etmeyeni o ziyaret eder.


Cevap: Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada el görmek etrafınızdakilere ve iş yerinizdekilere çok büyük güvenler vererek onların güvenini kazanacağınıza ve bundan dolayı geçiminizi çok rahat bir şekilde sağlayarak hiç sıkıntı çekmeden geçineceğinize işaret eder.

Ruyada el görmek,
Rüyada ellerini görmek ne demek

Güzel eller, başarı ve ün kazanacağınıza, bir sanat koluyla uğraşılıyorsa
başarılı olunacağına işarettir. Kuvvetli eller, o rüyayı gören kişinin
işlerinde başarılar elde edeceğine üst kademelere çıkacağına işarettir. Rüyada
görülen eller, o rüyayı gören şahsı işaret ediyorsa rüyayı gören bir süre önce
bir dostuna kırılmış ve kırıldığı bu dostuyla uzlaşmaya çalışmalıdır demektir.
Çirkin bakımsız eller, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

Ellerindeki zinciri çıkaran iyi bir fırsat yakalar.


Cevap: Rüyada El görmek (İmam Nablusi)

Ferhat38663
Rüyamda sag elimle sol elimin içinden çektiğim bir kıymigin kolumun içinden bir sürü seyle beraber çıktığını gördüm kendim çekip çıkardım. Kolum ve elimin rahatladığını damarlarımın büyüdüğünü gördüm. Biraz da korktum. Kıymigin ucunda da kuşburnu vardı. Bir anlamı varmıdir TSK ederim


arifselim
Rüyanız hayırlı bir şekilde yorumlanır. Sahip olacağınız kudrede işaret eder. İlerinizin açılacağına yoluna gireceğine ve sözü geçen bir insan olmaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda suyun içinde namaz kıldığımı ve elimin içinin kırmızı boyayla kaplı olduğunu ve içinde tevekkül yazdığını gördüm daha sonra şeytanı gördüm sinirli bir şekilde ona karşı ayetler okudum nas suresi felan sonra balkona çıktım bir sürü küçük siyah cansız kuru yılan vardı onlar birden canlandı bende öldürdüm rüyam bu çok etkilendim.


arifselim
MaşaAllah rüyanızın bütün bölümleri güzel ve hayırla yorumlanır. Kudret sahibi olmaya, bereketin çoğalmasına, düşmana galip gelemeye yorumlanmıştır. En doğrsunu her zaman Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda oglumun ellerini kesiyirum sonra el takıyorum tekrar ama 5 adet el var birini takmiyorum sonra takarim diye sonra tedirgin oluyorum ya uyuşmazlık olursa diye iyi bir estetik uzmani bulup konusuyorum o aneliyati kabul ediyor bu kadar anlamini merak ddiyorum


arifselim
Rüyada elin görülmesi görüldüğü şekliyle yorumlanır. Oğlunuzun imkanlarını kısıtlamamaya ve ona destek olmanız gerektiğine yorumlanmıştır. Elin çok olması imkanların çok olacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
rüyamda yatağımda uyuyorken karanlığın içinde büyük bir el bana uzanıyor , uzanan el erkek eli gibiydi ve sağ eldi. ben de tutmak için sağ elimi uzatıyorum, bu şekilde uyandığımda sağ elim gerçekten havadaydı, hayır olsun inşAllah.


arifselim
Rüyanız hayırla yorumlanır inşaAllah. Sahip olduğunuz imkanlara ve üstüne titrediğiniz ve çok önem verdiğiniz işlerinizin olduğuna yorumlanır. Elin güzel ve güçlü olması o rüyanın daha da hayırlı olmasına yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
hayırlı günler,
hastanede çalışıyorum. rüyamda bir hastanın elinin komple koptuğunu ama elin yanında olduğunu ve hemen dikilebilme mkanının olduğunu gördüm. Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bunlarla alakalı olabilir mi ? Teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Büyük ihtimalle bu rüya yaşadıklarınızın etkisinden veya psikolojik olarak yorumlanacak bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir. Allah yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyada sol elime çubuk gibi bir şey battı. Bende elimin altından yukarıya doğru çekip attım. Hafif acı hissettim fakat kan yoktu ve su fışkırdı. Elimin şişkinliği azaldı. Yorumlayabiliseniz sevinirim. Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Rüyada el dost, eş ve arkadaşa yorumlanır. Bu rüyanız bir sevdiğinizin sizi üzeceğine yorumlanır. Bazende bu rüya kişinin sahip olduğu şeyler hakkındadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşya Nakletmek görmek (İmam Nablusi)

asthemis
Selamin aleykum. Ruyamda sag elimin bilekten kesildigini fakat, ince bir parcayla hala yerinde oldugunu gördüm. Kan yoktu ama elimin uyustugunu hissediyordum. Uyandigimda gercekten sag elim uyusmus vaziyetteydi. Hayir olur insaAllah. Tessekkur ederim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Elin kesilmesi ayrılığa yorumlanır. Bu rüya çok sevdiğiniz birisinden ayrılmak üzere olduğunuza tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İki el gördüm peşimi bırakmıyor benim ellerim olmaya çalışıyor eller yürüyor ben atıyorum onlar bana geri geliyor hayır olsun inşAllah saygılar


arifselim
Elleri bu şekilde görmek size gelecek olan gücü ve kuvveti simgeler. El umuttur, irade ve güç manasına gelir. Bazende çok faydalı olacak yardımcı manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Allahin selami hepinizin üzerine olsun. Ben 24yasinda bayanım belki rüyayı yorumlamak için gerekli bir bilgi olabilir diye yazıyorum şimdiden hakkınızı helal edin. Dün gece gördüm bu rüyayı evimizdeyim ama ev başka bir ev abim anneme şimdi oturduğumuz evden daha yüksek maliyetli ev tutarım diyo sonra ben perdeyi aralayip dışarı bakıyorum karşı da tek katlı bir ev var oradan sadece tek bir el ama büyük ve geniş hoş görünmüyor bana hatta korkuyorum gel işareti yapıyor o kadar korkuyorum ki polis cagircam diyorum ama sonra düşünüyorum ortada bir suç yok polis bir şey yapamaz ki diyorum sonra tekrar perdeyi araliyorum yine aynı şekilde bana gel işareti yapıyor yapan yaşlı bir adammış öyle hissediyorum sonra yanımda ablami görüyorum ona söylüyorum bana böyle yapıyor diye şikayet ediyorum ablam bana guluyo ve ben onu biliyorum hep öyle yapıyor diyor. Çok korku veren bir ruyaydi yorumunuz için çok teşekkür ederim şimdiden.


arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Rüyada el görmek kişi için kudret ve güce tabir edilir. Bu girişeceğiniz veya niyetlendiğiniz bir iş için hayırlı olmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ellerim tutmuyor kapatmaya çalışıyorum kapanmiyor


arifselim
El kişinin gücüdür ve kudretidir. Olumlu veya olumsuz her nasıl görürse bu manaya işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ellerimi yıkarken ellerim be elimdeki bez birden simsiyah oldu. Ellerim kap karaydı resmen


arifselim
Rüyada el yıkamak çok hayırlıdır ama siyah görmek ise olumsuz manaya işarettir. Hem bedeni hemde manevi hastalıklara dikkat etmeniz gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir el dirsekten kesik olarak sırtımdan bana dokunuyor. Kendi ellerime bakıyorum benim değil. Sahibini bulmaya çalışıyorum hastahane gibi bir yerde bir odada birileri el vs. Takiyorlarmis. Hatta bir torbada başka değişik uzuvlarda birinin elinde duruyor. Sahibini bulamadan eli tutarken elimde uyandım. Teşekkür.


arifselim
Rüyada el görmek gücü simgeler. Yanında bulacağın güçlü birine ve sana yardım edilmesine yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar .. ben yaklasik bir saat önce bir rüya gördüm. Ruyamda kendi sag elimi kesiyorum bilekten biraz yukari kismini ama hiç kan akmiyor. Sonra misafirlerden elimi saklamaya calisiyirum bu nie elini kesti demesinler diye. Sonra kendi kendime diyorum ki zaten onceden yuzuk parmagimi kesmistim yerine yapismisti Allahim bu da yapissin diyorum bir daha yapmicam soz diyorum çok degisik bir ruyaydi 🙁 ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada eşini görmek

arifselim
Merhabalar. Elin kesilmesi dindeki bozukluğu veya bazı dindeki eksikliklerine yorumlanır. Allah’a yönelmeli ve tövbe edilmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar..dunden beri gözüme uyku girmedi çok korktum. 3 yaşında oglum var ve biraz saglikla ilgili sıkıntılarımz var rüyamda oglum solak sol elinden cekiyorum ve kolu kopuyor benim elimde kaliyor. Ya hafif cektim niye koptu ki diyorum nasıl birlesecek geri diye düşünüyorum. Bana lütfen manasini soyleyin ama neyse o.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Hiç endişelenecek bir rüya değildir aksine bu sıkıntılarınızdan kurtulmak için Allah’a daha çok dua etmenize bir işaret vardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Bugün iki kez rüya gördüm. İkincisini anlatmak istiyorum. Rüyada töbe hâşa ben Allah olmuşum. Cook yukardan dünyaya bakıyorum. Dünyada bir olaya inek görüyorum. İnek sürekli yere düşüyor. Bende dünyaya elimi uzatiyormus ve her düştüğünde kaldırıyorum. Elim o kadar uzuyor ki çok ilginçti. İnek uçurumdan düşecekti bende hemen dünyaya elimi uzatıp ineğin yolunu degistirdim. Çok ilgincti


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu tabiri bizim için zor olan bir rüyadır. Bu durumlarda Allah’tan rüyanın hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.aleykum. rüyamda gitar hocam ile gitar arkadaşımla bir kafeye gitmiştik.kafeden kalktığımizda hocam bana kafeye benim için geldiğini söyledi ve elimi tuttu biz yürüyorduk ben o esnada elleri min soğuk olduğunu hissettim.ama hocam elimi hala tutuyordu.ben Basımı onun omzuna yaslayınca o da başını benim başıma yasladı. Rüyamı yorumlar msnz


arifselim
Aleykum selam. Bir rüya tam olduğu gibi anlatılmazsa haliyle tabiri de yanlış olur. Bu rüya bazı müjdeli haberler almaya delalet eder. Çoğu kere ise etkisinde kaldığın şeylerden dolayı da görülmüş olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda sağ elimin ust kısmında suyun altına sorunca ilk önce göz kas derken erkek yüzü gözüktü ve ben senin kismetimin dedi kimseye resmi inandirqmadim


arifselim
Bu tür rüyaların tabiri bir hayli karmaşıktır ve net bir şey söylemek çok zordur. Bu genellikle kişinin yıldızının da düşük olduğu bu nedenle sıkça nazara geldiği yorumu yapılır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda sağ elimi suyun altına tutunca bir karalti göz kas derken erkek yüzü belirdi ve ben senin kismetinim dedi ama kimse elimin konustuguna inanmadı.


arifselim
Bu rüya bazı hayırlara, hoş olacak sevineceğin güzel gelişmeler manasında yorumlanır. Allah’u tealadan hayırlısını dileyin en doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
ben bakarım ama rüyamda hamileyim ve denizde yüzmek istiyorum ve denize giriyorum normalde denizden korkan ve tiksinen biriyim ama yanımda hiç tanımadığım bir kızla denize giriyorum artık yüzeyi ogrenmeliyim diyorum ve tek başıma hamile halimle yüzmeye çalışıyorum deniz Temiz ve berakti çok güzel di

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek için biriyle görüşmek

arifselim
Bu rüya evliliğe, sevineceğin gelişmelere ve başarılı olacağın projelere işaret eder. Her yönüyle çok hayırlı bir rüyadır ve güzel bir döneme girileceğine alamettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sağ elimde harfler yazılıydı,.harflere biri bakarak bana birşeyler söylemeye çalışıyordu.


arifselim
Merhaba. Güzel ve çok sevindirici haberler almaya, hayatta çok olumlu adımlar atarak huzurlu ve eğlenceli bir dönem geçirmek anlamındadır. Ayrıca güvendiğin insanlarla güzel vakit geçirmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda kalabalik bir yerde yanimda bir erkek vardi ve ikimizde elimize bakiyorduk ben sag elimin üstüne o sol elinin üstüne (ben bir bayanim)


arifselim
Böyle bir rüyanın tek bir anlamı olmaz. Genellikle çok hayırlı ve güzel işaretleri vardır. Ancak bu erkeğin tanıdık, yabancı, yaşlı, genç yakışıklı veya çirkin olması şeklinde farklı yorumları olur. El aynı şekilde tek bir şekilde yorumlanmaz. En doğrusu rüyanı Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
hayırlı günler, rüyamda hamile olduğumu bir sandalyede oturduğumu ama özellikle ellerimin çok soğuk olduğunu ve çok üşüdüğünü gördüm. kayınpederim de bana ısınmam için meyve suyu vermeye çalışıyordu. siz nasıl yorumlarsınız? hayırlı günler


arifselim
Hayırlı günler. Hamile olduğunu görmek çok hayırlıdır. En doğru yorum gören kişinin durumuna göre yapılan yorumdur. Evli birisinin kendisini hamile olarak görmesi içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılarından kurtulması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım ve sevgilisi aynı rüyayı görmüşler.
Rüya ise; koşarak elleri kanlı bir kadın geliyor ve yardım istiyor arkadaşım gidiyor ve sonra yıllar geçmiş oluyor sevgilisini yemin ederken görüyor "hakeden hak ettiğini yaşayacak".
Böyle bir rüya nasıl yorumlanır?


arifselim
Böyle bir rüya düşünmeden ve sonunu hesap etmeden söylenecek bir sözden dolayı çok zor bir duruma düşmeye ve telafi edilemeyecek durumlara düşmek manasında tabir edilir. Ayrıca haksızlık ettiği kimselerden özür dileyecek hale gelmeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Gerçkte uyurken rüyamda uyandım hâla yatakta yatarken elimi gözümün hizasında gördüm orda olduğunu başta fark etmediğim için başkasının eli sanıp korktum ve garip bir ses çıkardım. Bir anlamı varsa ve yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.


arifselim
Aslında en doğru yorum kişiye göre özel olarak yapılan yorum olurdu. Genel olarak bu cömertliğe, elin açıklığına ve güç kudret sahibi olmak şeklinde tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda sağ elimin tuzlu bir bıçakla bilekten kesildiğini gördüm elim kesilirken babamda yanımdaydı ama hiç acı hissetmedim sol elimide tam kesecekken ölürsem Allah beni affetmez düşüncesiyle kesmekten vazgeçtim.
Sabah kalkıp işe gittim geciktirdiğim namazımı kıldım ve rüyanın devamı geldi aklıma sonra elim tekrar geri dikilmişti ve kullanabiliyordum. hocam ben normalde gördüğüm rüyaların hiç birini hatırlamam ama bu rüya ve gördüğüm iki rüya daha çok net aklımda.

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Elin kesilmesi genellikle insan için manevi açıdan eksikliğe yorumlanır. Bu rüya bir ikaz olarak kabul edilebilir. Elin tekrar dikilmiş olması inşaAllah kişi için maneviyatını ıslah edeceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek kardeşimin sol kolunun kısa oduğunu yani sakat olduğunu gördüm rüyamda bni arıyordu ve kolunu gösteriyordu bnde ağladım onu görünce umarım hayrlı bir rüyadır


arifselim
Rüyan o şekilde olsa bile çok hayırlı ve çok anlamlıdır. Rüyada görülen kol zaten ailedeki erkek kardeşle ilgili olarak yorumlanır. Aile bireylerine kol kanat gereken, şefkatli olan ve gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen kimse olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler.Rüyamda hastane gibi bir yerdeyim.bir makinayamı girecem bir operasyonamı bilemiyorum .bana yapılacak işlemden yapılan bir erkegin elleri ve ayakları siyahdı ve sonradan normale döndü bendemi böyle olacam diye rüyamda çok korKarak kalktım yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya yavaş yavaşta olsa Allah’ın izniyle sorunlarının geçeceğine ve kişinin sıkıntılarının düzelme yoluna girdiğinin müjdesine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hmm
Hangi konu altına yazacağımı bilemedim en yakın bu konu geldi o nedenle buraya yazıyorum. Yanlış yapıyorsam şimdiden affedin lütfen. Geçen gün kolumdaki eklem bölgesindeki damarlardan koca koca ıstakozlar çıkıyordu. Alışmış gibiydim çünkü sürekli oluyordu. Acıdan çok sızı vardı.Beni kutuya kapatmalarını istiyordum ıstakozlar saldırmasın diye çünkü çok yoruyordu.
Bugün de yine kolumdan küçük bir kıymık gözüküyordu bende sivilce sıkar gibi sıktım. Bir odun parçası gibiydi. Cımbızla çekmeye başladım ucunda kalp olan bir ayraç çıktı üst tarafı (tahtadan olan kısmı kırık olduğu için ucu çıkmıştı.) kalp ise keçeden gibiydi. Onu kolumdan çıkarınca bir rahatlama hissettim kolum daha rahattı. Bu damarlardan veya derinin altında saçma şeyler çıkmasının bir anlamı var mı yoksa sadece rüya mı? Teşekkürler


arifselim
Bu gördüklerin hemen hemen aynı manalara işaret eder. Sorunlarının çözüleceğine, yarım kalan hayallerin tamamlanmasına ve uzun zaman sonra şansın gülmesine işaret eder.Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Bahhar
Selam
Ben rüyamda okuldan bir arkadaşımla yanyana oturuyorum bu arada benim sağ bileğime bakıyoruz çok garip orada 100kuruş büyüklüğünde bir delik var kan yok …acıma yok normalmiş gibi
Oradan dış dünyaya bakıyoruz kamera gibi çok garipti …bir acı duymuyorum doğal gibiydi kız arkadaşım büyük siyah şal alıp suların üzerinden yürüyüp gidiyor benden uzaklaşıyor bende arkasından bakıyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyanda kötü veya olumsuz bir şey yoktur. Ancak bu rüya çok özel bir manaya işarettir diyemeyiz. Bu rüya senin hayal gücünün ne kadar geniş olması ile tabir edilebilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,iyi günler dilerim,ben rüyamda bir arkadaşımla sınıfta oturuyordum önümüzde de sınıftan 2 kız oturuyordu, Benim önümde 2 yıldır sevdiğim kız vardı onunla konuşuyorduk elini tutmuştum elinin dış kısmını gördüğümü hatırlıyorum ,yorumunuz için şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimal böyle bir rüya ancak bilinçaltı düşüncelerin bir şekilde rüyaya yansımasıdır denilebilir. Bir görüşe görüşe göre ise bu rüya birisinden ilgi, destek ve yardım görmek anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Tuyamda ellerimin derisi soyuluyor kadin ocakmis ona gidiyoruz kadin okudukca ona geciyor sag eliminiçinin eti gorunuyor sonra beyaz tulbentli çok kadinlarin yaninda saf tutup namaz kiliyorum.bu nedemektir yormlsrmisiniz tsk


arifselim
Rüyada el güç ve kuvveti, derinin soyulması da zor olan şeyleri başarmak olarak yorumlanır. Diğer ayrıntılarda hayırlıdır ancak böyle rüyaları doğru yorumlayabilmek için kişinin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla evin önünde bir kirpi gördük ben onu sevmek için ellerime aldım bıraktıktan sonra iki elimde kısa süre içinde yaralar çıkmaya başladı ve çabuk ilerledi yaralar sağ elim bileğimden kopmak üzereydi hastane arabasi çağırdık hastaneye gittik sağ elim koptu sonra doktor yerine dikti ve elim sonra yine düzeldi iyileştim yine


arifselim
Böyle bir rüya maalesef iyi olarak tabir edilmez. Rüya sahibi için kendisinden zarar görecek birisi olduğuna, üzüleceği durumlara düşeceğine ve bundan kurtulmak için tüm enerjisini bu yönde harcayacağına tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocalarim rüyamda elime balık ignesi girmiş arkadaşım çıkarmaya çalışırken daha iceri girdi arkadaş birden cekti kanamaya başladı sonra hastaneye gittim yorumlarsaniz memnun olurum hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin geçmişte yaptığı bazı şeylerden dolayı hala pişmanlık duyduğuna, unutamadığına ve hala acısını hissettiğine işaret eder. Bazende bu sorun yaşadığı kimselere karşı içinde kin tutmaya devam ettiği anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm..2 gündür aynı insanla el ile ilgili rüya görüyorum..dün rüyamda el ele tutuşup paten sürüyorduk..bugün de rüyamda hastanedeyim muayene olcam bu kisinin yanindan geçerken ellerimizi bilerek parmak uçlarımıza kadar dokunduruyoruz sonra o da peşimden geliyor.


arifselim
Aleykum selam. Hemen hemen benzer şekilde yorumlanır. Dostluk, sevgi, birlik ve beraberliğe işaret eder. Bazen daha özel anlamda yardım ve destek göreceğine tabir edilir. En doğrusu ise hayırlısını dilemek ve Allah’a havale etmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi geceler Hocam öncelikle umarım mesajımı görüp cevap verirsiniz çünkü huzurumu çok kaçırdı bu rüya Hocam rüyamda yolda arkadaşımla yürürken bir takım birileri saldırıp benim sağ elimi bileğimden kesiyor fakat kan akmıyor elimide o sıra kaybediyorum bulamıyorum arkadaşımla yürüyorum fakat yanimda ki insanıda tanimiyorum arkadaşım dediğim artık elin olmucak diyor bana böyle kalıcaksın diyor bende ısrar ediyorum bulalım o eli olacak dikersek yeniden kullanırım son bir şans diye yalvarıyorum diyorum birisi benim elimi geri getirip dikiyor duvara dokundugumu hissediyorum ve bagiriyorum oldu hissediyorum diye elimi kullanabiliyorum diyorum sonra uyandım ve gercekten sağ elim bileğimden itibaren uyuşmuş vaziyetteydi bu rüyayı düşünmekten uyuyamiyorum Hocam iyi veya kötü mutlaka bir yorumunuzu bekliyorum Hayirli geceler.

Okudunuz mu?  Rüyada evin bombalandığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kişiye göre yorumlanırsa daha doğru bir yorum olabilir. Ancak genel olarak rüya sahibinin bir günah işlemesi manasındadır. Elinin tekrar yerine gelmesi ise iyidir ve halini maddi manevi düzelteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda kızkardeşimin bilekten eli kopuyor. Annem kızkardeşimi hemen hastaneye götürüyor. Ben eve geliyorum ve olayı sonradan öğreniyorum. Kızkardeşimde evlenmek üzere evde nişanlısıda var ama hiç ilgilenmiyor kızkardeşimle. Ben ağlıyorum sürekli ve bahçede kızkardeşimin kopan sol elini buluyorum ve dikilebilir diye eli alıyorum ve teyzeme veriyorum. Bu arada hastanede annemi polisler tutukluyorlar. Kızkardeşimin elinin kopmasından annemi sorumlu tutuyorlar. Rüyadan uyandığımda kızkardeşimin eli dikilememişti ve sol eli bilekten yoktu. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Yapılacak israf sonucunda maddi anlamda girilecek zor dönemlerden sonra tecrübe kazanmak ve düzeltmek maksadıyla büyüklerinden öğüt alarak hareket etmeye özen göstereceğiniz anlamına gelmektedir. Doğrusunu tabiki Allah daha iyi bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki elimin avuçlarının ilersine sanki asit dökülmüş gibi ama asit görmedim, tahriş olmuş etleri tamamen dökülmemiş fakat kemikleri görünür hale gelmiş, acı hissetmedim ama merakla inceledim neden böyle olduğunu avuç içlerime baktığımı hatırlıyorum. Hayırdır inşAllah.


Tohat
İstediklerinize kavuşabilmek adına çok sabır edip bu sabırla birlikte çok çalışıp arzularınıza nail olmaya hayallerinizi gerçekleştirmeye ve yaşamaya delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi geceler. Şu an saat gece 3 e yakın ve ben yine uyandım. 2 gün aralıklarla kötü rüyalar görmeye basladim. Ve hep de bu saatlerde uyanıyorum. Rüyamda annem ablam ve ben vardık. Karanlık sadece gece lambasının yandığı bir odadaydık. Ablam yatıyordu ağlıyordu bizde onun yanına oturduk annemle ve annem ablamın ağlamaması için saçlarını falan okşuyordu. Ablam içli içli ağlıyordu bir şey onu korkutmuş bende korkma abla geçecek falan diyorum. Sonra karanlıktan bir el çıkıp hareket ediyor. Annem bana sarılıyor. Ben ağlayarak bağırıyorum siz Allah dan güçlü değilsiniz, bizi korkutamazsınız diye. El saklanıyor çık göster kendini diyorum. El tekrar görünüyor ve elimde ki bıçakla o eli kesiyorum Anneme de gitme yanımda yat falan diyorum. Cok korktum hocam gecende buna benzer rüya görmüştüm bir hocaya gitmeli miyim bu rüyanın manası nedir nolur yardımcı olur musunuz?


Tohat
Hayırlı geceler. İnsanı korkutmaya yönelik olan rüyaların ne mesaj niteliği olur ne de önemsenecek tarafı. Şeytani rüyalar olarak kabul edilen bu tür rüyalara ehemmiyet vermemek gerekir. Uyumadan önce yedi defa ayetel kürsi okuyun. Hocaya gitmek yerine iç huzurunuz için Allah’a dayanmak en doğrusudur. Hakkıyla bilen Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Mlkmlk
Selamun aleykum rüyamda sol elim noksandi kolumun ucu artık kapanmis yumrulasmis şuan gercek hayatta iki aydir esimden ayriyim bosanmadik ama ayrilma surecindeyiz ama rüyamda onu yanimda goruyorum bana iltihap mi tutmus kolun diyor çok ilgileniyor beraber uzanmis halde kolumla ilgileniyor rüyamda baska bir yerdede gayrimuslim birinin olumu yklasmis beni cagiriyorlar dua okumami istiyorlar bende kim istedi bunu diyorum olecek olan hristiyan adam istedi o bunu istedi diyorlar bende fatiha suresini okuyorum yorumlarsaniz çok sevinirim hala etkisindeyim teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir yakınınız tarafından ya da eşiniz tarafından gördüğünüz bir ihanet veya kandırılma gibi olumsuz bir durumdan çok etkilendiğiniz ve bir yanınızın eksik ve kırılmış olarak hissettiğiniz bir durum içinde olduğunuzun bir göstergesidir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sağ elimi açılmış olarak ve üzerine ışık vuruyormuş gibi parlak olarak gördüm içinde üç tane haşlanmış iri nohut taneleri vardı araları biraz açıktı ve üçgen şeklinde duruyordu.be sanki karşımda birileri varmış adına elimi ve nohutları oraya doğru uzatiyordum.sanki birilerine ikram ediyormuş gibi.hayir olur inşaAllah .HAKKİNİZİ HELAL EDİN HAYİRLİ AKSAMLAR DİLERİM


arifselim
Rızkının artmasına, bereketin çoğalmasına ve işlerinin iyi bir duruma değişmesine işaret olarak açıklanır. Çevrendekilere iyiliğinin ve yardımının da dokunacağına tabir edilir. Nohut tanelerinin elinde olması ve ışık görmen hayır olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam eşimle boşanma sürecindeyiz ve bir buçuk yıldır görüşmüyoruz. rüyamda kocamı gördüm eşim elimi tutmuş sıkı sıkı bende onun elini tuttum o kadar sıkı tutmuşuz ki adeta kenetlenmiş gibi sonra ben elini alıp büyük bir özlemle öptüm ama yüzüne bakmadım o yüzüme bakmaya çalıştı ben yüzümü çevirdim rüyanın hayır ile yorumlar mısınız. mumsema ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürler

Diğer yorumları okuyunca ayrıntılı yazmam gerektiğini anladım ben eşimin elini sağ elimle tuttum ama eşimin hangi elini tuttum bilmiyorum.ve elini öptüm derken öpüp başıma koymadım sadece öptüm. Ruyamin daha doğru yorumlanması için bunları yazmak istedim tekrardan teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Geleceğin adına eşinle ortak kararlara varmak için oturup konuşabileceğinize, aileni ilgilendiren bir konuda görüşler sunulup ikiniz için uygun olanı yapmaya çalışacağınıza delildir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Fidefide
Selamın aleyküm hocam. Ben de perşembe gecesi sabaha doğru ruyam da kendimi cariye olarak gördüm. Bir adam solunda , ben onun sağında olacak şekilde gidiyoruz. Adamın elinde bir topuz var. Yolada karşımız tahta engeller çıktıkça onlara bismillarrahmanirrahim deyip topuzla vurup param parça ediyor. Adamın sağ eli de, benim sağ yanağımda duruyor. Rüyanın sonunda yeni bir engelle karşılaşıyoruz. Onu nasıl aşabiliriz diye araştırırken uyandım.
Bekarım, bayanım ve sağlık problemlerim var.


Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle Allah acil şifalar versin. Bazı işlerini halletme konusunda etrafındaki insanların akıl verdikleri ile hareket ettiğini gösterdiği gibi karşına çıkan bir kısmeti değerlendirmen ile bir anda evliliğe karar vererek evleneceğini göstermektedir. Ayrıca önünde bulunan her ne tür engel varsa bunu aşarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda içi cami gibi olan bir yerdeyiz. Bir anda dışarıdan çatışma sesleri geliyor ve o ara eli baya tanımadığım şekilde silahlı bir kadın etrafı taramaya başlıyor o ara bir küçük çocuğu kapıp cami nin içindeki korkulukların arkasına saklanıyorum. Ama fayda etmiyor baya yüzümde gözümde merminin rüzgarını hissediyorum ama o çocuğa denk geliyor korumama rağmen. Oyuzden hemen ayağa kalkıp ellerimi havaya kaldırıyorum ateşi kesiyor. Çocuğa bakıyorum hemen ayağa kalkıyor çocuk. Kapıya gidiyoruz silah sesleri kesilmiş oluyor. Yabancı olduklarını anlıyorum. Şey resmen yanlış anlaşılma yüzünden saldırdıklarını anlatmaya çalışıyorlar. Ama içlerinden bir kadın bizi hiç sevmediğini fark ediyorum nefret ediyor hatta üzerime su döküyor ben diklenince kızı aramıza girip annesini uyarıyor. Yanlışlarını fark ediyorlar ama bir tane kardeşimize zarar verdiklerini elinin koptuğunu söylüyorlar kopuk eli bir kovada gördüm. Hatta yapanı bizim önümüzde azarlıyorlar. O ara resmen kendimi ülkelerinde zulüm gören kardeşlerimiz gibi hissediyordum gururum ezildi biraz. Başka ülkelerden ziyaret edenler falan oldu o halimizi gören. Sonra Türk olduğunu bildiğim iki kız geldi onları görünce ağlamaya başladım baya hıçkırarak ağlayıp ona sarıldım. Ve sonra uyandım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ama birine anlatmasaydım kafamın içinde beni deli ederdi. Açıkçası umarım olumlu yönleri vardır. Allah razı olsun


Tohat
Ailenin ve sevdiklerinin gurur duyacakları bir davranışta bulunacağına, bu yapacağın bir iş ile ilgili bir proje olabileceği gibi sosyal ortamda herkesin hoşnut olacağı bir söz ve davranıştan dolayı övgü duyulup takdir toplayacağın bir konu olacaktır. Ayrıca birinin seni çekememesi yüzünden sana atacağı iftiraya delalet etmektedir. Bu konu ile yakından ilgilenip halletmeye ve yanlışlığını ortaya çıkarmak için çabakayabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda siyah bir ayı elini kapana sıkıştırmış kopmuştu acıyla bağırıyordu bizde korkup kaçıyorduk arkamızdan geliyodu bütün gücümüzle kaçtık bir eve sığındık, hayvana da çok acıyorum diyorum veteriner gibi bir şey gelsin ya öldürsünler ya da bir şey yapsınlar acı çekmesin girdigim yerde bu sefer doktor gibi bir adam küçük bir çocuğun bir parmağını kesiyodu bıçakla ben bakamadım ondan da çok korktum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Çevrende iyi görünen bir düşmana, iyiliğini görmek istemeyen kişilere ve bunlardan kurtulacağına delalet eder. Sana doğrudan zararı dokunmayacak olan bu kimselerden uzaklaşmanla birlikte hayatını değiştirecek bir olay yaşayacağına ve bir ihtimal mekan değişikliği yaşayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada el görmek, rüyada el görmek imam nablusi, rüyada el gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada El görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.