Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ELBİSE KOLU

Rüyada görülen elbise kolu, mal ile yorumlanır. Geniş ve uzun elbise kolu zenginliktir. Yırtık olan elbise kolu fakirlik ve yoksulluktur. Elbise kolunu yırtmak nimetin gitmesine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada elbise kolunu görmek çok büyük bir mal sahibi olacağınıza ve kendinizi bunlara hazırlıklı his ederek malın keyfini çıkarmanız gerektiğine şayet uzun elbise kolu görmüş iseniz size gelecek olan malı uğuru ile gün geçerek zenginleşeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

Yorum: Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar mumsema hayırlı kandiller 🙏 diliyorum öncelikle ben bugün bir rüya gördüm benim bir elbisem boydan düğünde giymelik elbise saks mavisi rengi sonra o elbisem arkadaşımda ama bana elbiseyi getiriyor ve kollarını kesmiş elbisenin bende çok sinirleniyorum ve bağırıyorum ağlıyorum dövüyorum kızı ve bana diyorki sen arkamdan konuşmasaydin bende senin elbiseni kesmeyecektim diyor bana ve elbisemin arka tarafındanda kesmiş az bir şey arkası kısaydı önü uzun ve ben çok korktum tabiri nedir şimdiden Allah razı olsun hayırlı akşamlar diliyorum ..

Okudunuz mu?  Rüyada fare görmek ne demek

Yorum: Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin çok sevdiği veya olmasını çok istediği şeyler hakkındadır. Her ne kadar elde etmeye çalışsa da sürekli içinde bir ukde kalacağına ve içinin rahat etmeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada El Falı görmek (İmam Nablusi)

rüyada elbisenin kolu kısa ise, rüyada kolu kısa kıyafet, rüyada kolu kısa mavi elbise giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada ev sahibini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.