Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eldiven görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Eldiven görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ELDİVEN

Rüyada görülen eldiven, dar güne yetişen ufak bir yardımla yorumlanır. Çünkü eldiven elleri soğuktan korur. Rüyada eldiven yenilikle yorumlanır. Rüyasında eldiven giydiğini gören, yeni kimselerle tanışır ve yeni arkadaşlar edinir. Eldivenini elinden çıkarıp cebine koyduğunu görmek, bir an için üzüntüsünü bir tarafa bırakarak eğlenmek istediğine işarettir. Eldiveninin tekini kaybettiğini görmek, eşiyle arasında küçük bir kavganın yapılacağına; ikisini birden kaybettiğini görmek, eşinden veya arkadaşlarından ayrılacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Rüyada eldiven görmek sır saklamaya yorumlanır. Rüyada eldiven giydiğinizi görmek, bir sırrı sakladığınıza, eldiveni çıkarmak size söylenen bir sırrı açıkladığınıza işarettir. Eldivenli bir eli sıktığınızı görmek, başkasının bir derdini dinleyip ona çare aradığınıza; sizin eldivenli elinizi sıkan bir kişiyi görmek, bu rüyanın aksine delalet eder. Bir dükkandan bir çift eldiven satın aldığınızı görmek, kötü bir durumlar karşılaşacağınıza; yolda bir tek eldiven bulduğunuzu görmek, bir şehadet için mahkemeye çağrılacağınıza; eldiveninizi kaybettiğinizi

Okudunuz mu?  Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

görmek, bir davanız varsa kazanacağınıza veya bataktaki bir malınızı kurtaracağınıza delalet eder.


Cevap: Rüyada Eldiven görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada eldiven görmek çok yakın bir dostunuz yada aile içinde yok yakın bulduğunuz bir kişinin sırını sizinle paylaşarak o sırı en iyi şekilde saklamanız gerektiğine ve çok zor günler ve dar günler geçirmiş olduğunuzdan dolayı umudunuzu kaybettiğiniz bir anda yardım alarak tüm sorunlarınızdan az da olsa kurtulacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eski ustayı görmek

rüyada eldiven, rüyada eldiven görmek, eldiven

Bu kategoride yer alan Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eldiven görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.