Anasayfa
10 Haziran 2023, 0:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Elma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Elma görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ELMA

Rüyada elma görmek, evlada ve güzel yüzlülere işarettir. Bazı yorumcular, tatlı elma helal rızk, ekşi elma haram rızktır, demişlerdir.

Bir kimse elma ağacı ektiğini görse, bir yetimi terbiye eder. Elma yediğini gören, insanların baktığı bir malı yer. Elma topladığını gören, saygıdeğer, şerefli ve aziz bir kimseden mala erişir. Say ılı elma, sayılı paradır.

M escidde elma kokladığını gören, evlenir. Tabir, kadın için de böyledir. Günah işlenen bir mecliste elma kokladığını görmek, halkın diline düşüp kötü şöhret kazanmaya yorumlanır.

Bir kadın, tanıyıp bildiği yerde elma yediğini görse, güzel bir çocuk doğurur.

Rüyada elmay ıısırmak, hayır ve ihsana, kazanca ve faydaya kavuşmaktır. Elma, dostlarla da yorumlanır. Bazı yorumcular, elma yediğini gören kimsenin bir düşmanı olur, derler.

Elma çok şehvete de yorumlanır.


Rüyamda elma ve deniz gördüm, yorumlayabilir misiniz?

Zeineb
Rüyamda sanırım İranda idim.
7 8 arkadaşız, aralarında tek bayan benim, ilk okul arkadaşlarımdı hepsi.
Bir elma ağacı gördük yolda yürürken.
Büyük büyük, kocamandı elmalar, bir ısırsan bir daha ısırasın geliyordu, öylesine güzel elmalardı.
Dallarından koparıp hepsini çantama koyuyordum.
Sonra birden birisi dedi ki, öbür dünyada daha güzelleri var bu elmaların.
Ben de o düşünceyle, dedim haram olur bu elma bana. Ben sahibini çağırıp, kopardığım elma miktarı kadar parasını ödeyeyim ya da helallik isteyeyim.
Sahibini teyzemin kızı olarak görüyorum, simsiyah elbiselerle, örtünmüş gelmişti parasını istedi.
Ben de gülüyordum, bir yandan da paraları veriyordum.
O esnada bir deniz gördüm, koyu bir mavi, çok güzel renkte.
Sandal ya da gemiye binmiştim, yüzüyordum üzerinde suya baka baka.
Yanımda da yine ilkokul arkadaşlarım vardı.
Bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

Cevap: Rüyamda elma ve deniz gördüm, yorumlayabilir misiniz?

Fetva Meclisi
Rüyada elmay ıısırmak, hayır ve ihsana, kazanca ve faydaya kavuşmaktır. Elma, dostlarla da yorumlanır. Bazı yorumcular, elma yediğini gören kimsenin bir düşmanı olur, derler. Bir kimse elma ağacı ektiğini görse, bir yetimi terbiye eder. Elma yediğini gören, insanların baktığı bir malı yer. Elma topladığını gören, saygıdeğer, şerefli ve aziz bir kimseden mala erişir. Say ılı elma, sayılı paradır.

Rüyada deniz görmek, kuvvetli ve halkın kendisine muhtaç olduğu şefkatli, adaletli bir devlet adamına yorumlanır. Tüccar için bu rüya mal, işçi içinse ustadır.

Okudunuz mu?  Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Bir kimsenin rüyasında deniz görmesi, arzu ve isteğinin yerine gelmesiyle yorumlanır.


Cevap: Rüyamda elma ve deniz gördüm, yorumlayabilir misiniz?

Zeineb
İnşaAllah, Rabbim o günleri getirsin önüme.
Allah razı olsun emek verip yorumladığınız için, hakkınızı helal edin.


KaLPNuRu
Rüyada Gördügünüz agac ibadetinize yorumlanir..
Mesela agac kuru ve yapraksiz ise maneviyatin zayifligidir..
Ama agac dalli budakli yemyesil ise o zaman maneviyatinin güzel olduguna yorumlanir..
Eger agac meyve veriyorsa elma armut herhangi, bu da o insanin yaptigi ibadetin verdigi meyveleridir (mecazi).
Yani ibadetinin çok güzel gittigine maneviyatin güzel oldugu anlamina gelir..
Rüyanizda zaten söylemisler size, cennete daha güzelleri var diye..
Bu da Allahu Teala dan gelen bir uyaridir size..
Su anda ne kadar çok ibadet ediyorsan, devam etmen SIMSIKI sarilman Allah`a..
Rüyanizda ki Agac Teyzenizin kızı imis.. elamalari almissiniz ama ödemis siniz..
Teyzenizin kızı eğer tam manasi ile güzel tesettürlü görmüs iseniz, bu da onun ibadetini gösterir.. Agac onun agaci ise onun ibadetidir bir manada..
Teyzenizin kizindan bir fayda göreceksiniz. Yada Duasini alacaksiniz insaAllah..

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Rüyada ayrica deniz Görmek duaların kabul olacagina isarettir..
Denizde yüzmek günahlarinizdan arinmaktir..
Bir Gemide ise denize yüzmek gittiginiz ve tutundugunuz yolun hayirli ve çok güzel olmasina isaret`tir..

Selametle


Hoca
Bir kardeş az önce rüyasında beraber elma yediğimizi görmüş bende imam nablusinin yorumuna baktım:)
hayrolsun inşAllah


Kayıtsız Üye
Rüyada bir şey ekmek (elma, biberlik dolma?, domates) ve ektiğinde hemen böyle küçük küçük görmek ve bir hafta sonra birdaha bakınca büyümüşler diye görmek nedemek?


arifselim
Bu tür rüyalar hayırla açıklanır. Mutluluk ve sevindirici gelişmelerin olmasına, hayırlı nesillere, kısmetinin açık olmasına ve beklentilerinin Allah’ın izniyle meydana gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir ormanda ablamla ailemle beraber yürüyordum.ağaçlarda kocaman nerdeyse kavun kadar bazilari yeşil bazilari iyce olgunlasmis sarıya dönmüş elmalar gördüm.yedim ve tadı çooookk guzeldi.sonra bir ağaçtan en beğendiğimi kopardim.ablamda kopardi.yorumlayabilir misiiniz


arifselim
Rüyan çok hayırlıdır. En doğru anlamı bekarlar için kısmettir. Bir düğer yoruma göre ise evlatlarının olacağına ve çevresinde nüfuz sahibi bir kimse olmaya ve sözünün çevresinde geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyada bir bahçe gibi yerdeyim top oynayan birileri var bende top oynamak için ayakkabı arıyorum daha sonra buluyorum top oynayanlar yorulmus dinleniyorlar bende onların yanına gidiyorum daha sonra elma ağacını görüyorum diğerleride geliyor elma yemek için bitanesinin boyu yetmiyor ona elma koparıp veriyorum sonra da kendime alcam fakat yetişemiyorum daha sonra bitanesine yetişiyorum fakat elma yarım bende onu yiyorum elmalar yeşil ve tatlı ne anlama geliyor acaba


arifselim
Bir gönül ilişkisi olan kişi için geleceğe yönelik hayaller kuracağına ve önemli adımlar atacağına delalettir. Ayrıca dini açıdan yeşil elmanın yorumu, harama el uzatmak ve günahlara girmek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ,hayırlı cumalar..
Evlilik niyetinde olduğum ve kararsiz oldugum biri için ıstihare namazı kılıp uyudum.. rüyamda;
Teyzemler ile oturuyoruz yuvarlak bir masa etrafında sohbet falan ediyodk, telefon dan biryerleri ariyacaklar ‘dakikaları ‘ bitmiş ben kendi telefonumu verim falan diyodum, içimden ama 🙂 aramız biraz limoni de gerçek hayatta ama yine de konuşuyorduk rüyamda .. neyse ,
Daha sonra halamlar ve babamın kuzenleri varmış başka bir yerdeyiz bu defa .. herhangi önemli bir günmüş ne olduğunu hatırlamıyorum da , herkes birbirine hediye almış ve verecekmis . Bende baya hediye almışım, vermek için poşet baya ağırdı çünkü.. (hediyeleri bir odada ayarladim posete koydum falan )odadan dışarıya çıkmak için zorlandıgimi hatirliyrm kapi yüksekteymis ayağımı yukarı attigimi hatırlıyorum , kız kardeşim yardım ediyodu cikabilmem için, çıkıp çıkmadığımi hatirlamiyrm ama..
Bide sınıftayım, baya bir açım annem de vardı oturdugum sıraya ‘ olgunlaşmış koyu kırmızı ‘ elma koyuyor , seviniriuorum aç olduğum için onu yiyordum ..
Son olarakta renkli gözlü bir erkeğin (daha önce görmedim) bana olan hislerini duyuyorum, kendisi söylüyordu..
Bu şekilde gördüm, lütfen yorumlar misiniz .. Tsk ederim şimdiden..

Okudunuz mu?  Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün bu şeyler hayırlı ve güzel olarak yorumlanır. Ancak istihare için en önemli olan işaret, ya istihareyi yaparken yada uyanınca o konuda kalbine gelen hissin olumlu mu olumsuz mu olduğuna bakmalısın. Bu gelen hissini sana en açık işaret olarak kabul edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Sabaha doğru çok sevdiğim bir arkadaşım bana yarım elma veriyor.bende elmayı tam yiyecekken farkediyorum ki elmada meyve kurdu var.bende kendisine soruyorum bu kurtlu elmayı niye verdin.oda bana fark etmedinmi diyor.


Tohat
Hayatınızdaki bazı şeyler yoluna girerken zarar görmeye işaret ettiği gibi bazen de bu rüya haram mal ile elde edilen gelirle hayatınızın eskisi gibi olmamasına neden olabileceği şeklinde tabir edilir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üyee
Merhaba , rüyamda yeşilim her tonunun oldugu bir yer gördüm. Kahvaltı yapmaya bir yere gitmişiz arka bahcesi yemyeşil bir de göl var ve gökyüzünde gökkuşağı hemen kenarım üzerinde daha olmamış yeşil elmaların oldugu bir ağac. Her taraf yeşillik bazılarınacık bazıları koyu yeşil ve pırıl pırıl. Acaba ne demek


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin doğru ve isabetli ilişkiler içerisinde olacağına, çok güzel bir hayat süreceğine ve hayırlı bir çevresi olacağına tabir edilir. Ayrıca dini anlamda da kendini geliştirerek salih amellerini arttırmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda iki arkadaşımla benim evindeyim ancak evim gerçekteki evim değil bilmediğim bir ev ama benimmiş,bir hastane var gerçek hayattaki evime yakın ancak rüyamda o hastaneye daha da yakın bir evim varmış,evde bir büyük tepside kırmızı elmalar yıkayıp oturduğumuz balkona getiriyorum hem hastaneye bakıp hem sohbet ediyoruz ben o elmalardan silip iki üç tane kadar yiyorum(gerçekte de sağlıkçıyım ama atanamadım)


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin içine düştüğü çaresiz ve zor durumlarından kurtulacağı manasında kabul edilir. Zor dönemi geride bırakacağına ve artık başarılı bir döneme ulaşacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar rüyamda iki kız çocuğu 7.9 yaşlarında onlarla dolaştım ve sonra yeşil elmaların olduğu bir ağaçtan yeşil elma kopardım tam yiyecekken kestim onlara verdim sonra bir daha kopardım onu ısırdım mutluydum yerken ama ikincin kopardığım anı elma çok olmuştur artık yeşilden biraz çok hafif sarıya dönüktü. . (5 yaşında otizmli bir çocuğum var acaba onunla mı ilgili bu rüya)

Okudunuz mu?  Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı akşamlar. Hayırlı anlamlar içermektedir. Genel olarak iş ve yapmak istediğin projeler ile alakalıdır. Gerçekleştirmek istediklerini hayata geçirmekle önüne çıkacak kısmetleri iyi değerlendirmekle önemli atılımlar gerçekleştirebilir, işlerini yoluna koyabileceğini gösterir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda marketten elma aldığımı gördüm elmalar yeşilden sarıya dönük renkteydi ve şöyle tezgahta ortadanikiye bölümmüş şekilde satılıyordu bu yüzden de diğer bütün elmalardan fiyatı daha düşüktü bende param ona yeteceği için ortadan ikiye bölük olan elmalardan alıyorum dolduruyorum poşete tezgahta hiç elma bırakmadan hepsini alıyorum içlerinde bir kaç tanede bütün elma varmış .sonra kasaya gidiyorum tarttırmak için benim aldıklarım 2,70 kuruşluk elmalardan diyorum kıza kız da 4 küsür lira olanlardan olduğunu iddia eder gibi davranıyo bir türlü 2,70 kuruşluk etiketi basamıyo bende ısrarla bakın yarım bunlar ben ucuz olanından aldım diyorum.rüyam böyle bitti


Tohat
Merhaba. Yakın gördüklerin ile girişeceğin bir iş ile seni bulunduğun durumdan daha iyi bir noktaya taşıyacak noktaya gelebilirsin. Zenginleşebilir, kariyer elde edebilir, sosyal çevrende saygın bir kimlik sahibi olabilirsin. Ayrıca işte olduğu kadar aynı oranda aile ortamından da feyiz almana ve mutlu olmana işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşimin yakın akrabaları ile kavga ettim

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm rüyamda yerde oturuyorum masa etrafında, bir kaç kişi oturuyoruz,kimisi koltukta oturuyor, bir elmayı dilimleyip bir parçasını yediğimi biliyorum, sanki birde kurt varmış gibi hatırlıyorum elmada. yada kurt var veya olabilir sözü geçiyor,diyorum ki olsa ne olacak ki, doğanın yaradılışından diye düşünüyorum. yorumlarsanız sevinirim, ALLAH Razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah’ın buyruklarına önem vererek hareket etmen gerektiğine aksi takdirde yanlış davranışlarda bulunman neticesinde günah işleyerek pişman olacağın işlerde bulunma ihtimaline işaret etmektedir. Bu rüyayı kısmetsizlik ve şansızlık olarak adledenler de bulunmaktadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda bir elimde çay bardağı diğer elimde kırmızı tatlı parlak bir elma vardı elmayı ısırıp yiyorum annem önümde yürüyor arkasını dönüp birşeyler söyledi bana ben ona elmayı uzattım almadı daha sonra eski bir köy odası gibi yerde kırmızı ve yeşil elmalar gördüm kırmızılar dan aldım ve yine kırmızı elma ağacının altında elma kopardim ağaçtan ruyamin yorumu nedir hem hastayım hemde eşimle problemlerim var neye işaret bu rüyam yorumlarsaniz çok sevinirim Allah razı olsun hayırlı günler ❤️

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

Kayıtsız Üye
helal rızka, karlı işe, kazanca, arzusuna kavuşmaya yorulur. Elma evlenmeye, başarıya, evlada, kudret ve kuvvette yorumlanır. Rüyasında elma görenin her ne şekilde olursa olsun, talihinin her işte yaver gideceğini ifade eder. Elma rüyası barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir.


rüyada elma görmek imam nablusi, rüyada elma görmek, rüyada kırmızı elma görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Elma görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.