Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ENSE

Rüyada ense görmek, kötülemek, ilerlemek, gerilemek, izzet, zillet ya da borçtur. Bazen ense, bir adamın eserini araştırmaya yorumlanır.

Ensenin kalın ve beyaz veya güzel kokulu yahut berrak ve parlak bir nur ya da demirden olması hayırlıdır. Eğer ensesini aşağı bükmüş veya ensesinden yara, çıban ya da pranga gibi şey bulunduğu görülse, bu rüya o kimsenin zelil, hakir, korkulu olmasına ve borçlanacağına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlıyı görmek

Bir kimse rüyada ensesinin kalın olduğunu görse, o kimsenin kendi hakkında Allah (C.C.)’ın takdir ettiği şeye sabır ve tahammül etmesine yorumlanır.

Rüyada ensesinde kıl olduğunu gören kimsenin, malı olduğu halde borcu da olmasına yorumlanır. Rüyada ensesinin kılını traş ettiğini gören kimse, üzerinde bulunan emaneti yerine teslim eder ve borcunu öder.

Okudunuz mu?  Rüyada Evrak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada ense görmek etrafınızdaki insanları kendi çıkarlarınız uğruna kötüleyeceğinize ve sizin bundan pekte faydalanamayacağınıza ve bundan dolayı bir çok yere borç işlediğiniz den dolayı yapmış olduğunuz planların gerçekleşmeyerek zor günler geçireceğinize ve borçlarınızı ödeyemeyecek duruma geleceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

imam nablusi rüyada ense gormek, rüyada ense gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ense görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.