Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ESİR

Rüyada esir görmek hürriyete yorumlanır. Rüyanızda birisi tarafından esir alındığınızı görmek, sevdiğiniz bir işle uğraşacağınıza; bir savaşta düşmana esir olduğunuzu görmek, bir iş için biriyle ortaklık yapacağınıza; sizin bir esir aldığınızı görmek, ortaklıktan ayrılacağınıza veya memuriyetten istifa edeceğine işarettir. Rüyada esir düştüğünü görmek, başkasının malında gözü olduğuna, veya borcunu inkar ettiğine, veya evine bir borçtan dolayı icra geleceğine delalet eder. Başka bir rivayete göre, esir olmak veya esir görmek, evlilikte mutsuzluğa da işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Patronu görmek

Rüyasında esir olduğunu görmekte hayır yoktur. Rüya sahibi şiddetli bir sıkıntıya ve kedere düşer. Bir çok esir görmek, rütbe ve yükselmeye, hükmetmeye işarettir.

Rüyada esir olduğunu ve bundan kurtulduğunu gören, kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Bir esire iyilik ettiğini gören hayır işler ve yaptığı da Allah (C.C.) katında makbul olur. Bir esirin kendisini esaretten kurtardığını görmek, ahiretini kazandığına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada fındık yemek

Başka bir yoruma göre; rüyada esir düştüğünü görmek, keder, sıkıntı ve darlık ile tabir olunur. Savaşta esir olduğunu gören, geçim sıkıntı ve kedere düşer. Esir aldığını gören, başka birini sıkıntıya düşürür. Esaretten firar etmek veya esirliğin bittiğini ve kurtulduğunu görmek, yokluktan varlığa, kederden sevince delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

Cevap: Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada esir görmek özgürlüğünüze çok düşkün olduğunuz ve size karışan ve özgürlüğünüzü kısıtlayacak olan şeylerden uzak durmayı tercih ettiğiniz ve sizin çok sevdiğiniz ve severek yaptığınız işler ile uğraşarak kimseyi dinlememeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

rüyada esir alınmak, rüyada esir alinmak, rüyada esir

Bu kategoride yer alan Rüyada Fındık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.