Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EŞYANIN DEĞİŞMESİ

Rüyada varlıkların bilindikleri halden diğer bir hale girmeleri, mesela kilisenin camiye, kuru ağacın meyve veren bir ağaca döndüğünü görmek, rütbe sahiplerinin hallerinin değişmesine, rüya sahibinin gördüğü değişiklik nisbetince, dünyanın hayırdan şer’e veya şerden hayıra dönmesine yorumlanır.

Rüyada genç olduğu halde elli yaşını aştığını, saç ve sakalının ağırdığını görmek, dininde salahına, kendisinin vakar ve şerefinin ziyadeliğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

Çocuk olduğunu görmekte hayır yoktur. Çünkü o nefsine uyarak cehalete düşer ancak insanlara zararı dokunmaz.

Genç bir kadın rüyasında ihtiyar olduğunu görse, din ve dünyası iyi olur. İhtiyar kadını genç olarak gören kimse fakirse zengin olur. Dünya kendisine yüz çevirmişse yeniden ona döner. Hasta ise hastalığından iyilik bulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Erik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada uzadığının görenin ömrü uzun olur. Mal ve çocuğa kavuşur. Kısaldığını gören evini, hayvanını veya faydalandığı herhangi bir şeyini satar.

Yaratılıştan bir şeyini noksan olarak görenin dünyasında noksanlık olur.

Rüyada vücudunun hayvan vücuduna döndüğünü ve hayvanın da arslan veya yırtıcı hayvan olduğunu gören, kendinden daha güçsüz olan bir kimseye zulmeder. Kanadıyla uçtuğunu gören kimse yerden yükseldiği miktarca izzet ve devletle yolculuk yapar.

Okudunuz mu?  Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek

Vücudunun çamurdan yapılmış testi, bardak vs. gibi şeylere dönüştüğünü görenin ömrü uzun olur. Rüyada kendisinin köprü olduğunu ve insanların da üzerinden geçtiğini gören kimse; büyük bir yönetici veya böyle bir kimsenin arkadaşı veya yardımcısı veyahut insanların işlerinde kendisine başvuracağı bir alim olur. Maymun veya maymuna benzer bir hayvana döndüğünü görmek, nimetlerin kesilmesine yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinden su cıkması

Kuşa döndüğünü gören kimse yeryüzünde seyyar ve devamlı yolcu bir kimsedir. Geçimi de o kuşun geçimine benzer.

Vahşi hayvanlara döndüğünü gören, müslümanların cemaatından ayrılır.


Cevap: Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada eşyaların değiştiğini görmek rüyayı gören kişi zor günlerin sizi beklediğine ve bundan dolayı şer olan şeylerden uzak durmanız gerektiğine uzak durmadığınız halde başınıza türlü türlü belaların geleceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Falcı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda evdeki eşyalarımın bazıları yok veya çok feci şekilde dağınıklık var.ara girişte komodin dolabım gitmiş yerine başka eski bir dolap gelmiş. mutfakta buzdolabım iki imiş ama biri yok, mutfakta eşyalar hep üstü üstüne konulmuş her şey yıkıldı -yani mesela masa, üzerine komodin dolap, onun üzerine de başka bir şey, ve et gördüm kaburgalı et gördüğüm, yıkılan eşyaların arasında. Oğlumu da görüyorum rüyamda, annem neden her yer böyle ne yaptın diyorum, anne böyle olması gerekiyordu diyor. çok üzgün ve şaşkın olduğumu hissediyorum.
yorumlar mısınız, bayanım, kocamla ayrıyız, iki oğlum var, çalışıyorum.
ALLAH Razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

Yorum: Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya kişinin ruh haletinin bir yansıması olarak kabul edilmektedir. Duygu ve düşüncelerinin karışık olması anlamına gelmekte olan rüyanın kendi isteğin dışında gelişip seni etkileyen durumlardan ötürü üzülüp karamsarlığa girmeye ve bunun maneviyatına zarar verme ihtimaline işarettir. Kalpler ancak Allah’ı anmakla mutmain olur. Ayetinden yola çıkarak Allah’a dayanıp ondan medet ummalısın. Allah yar ve yardımcın olsun. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

mumsema rüyada esyalarin, mumsema rüyada eşyalarin yerinin değismesi, mumsema rüyada eşya

Bu kategoride yer alan Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eşyanın Değişmesi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.