Anasayfa
16 Ocak 2024, 23:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ET

Rüyada görülen et, eğer pişmiş ise, mala yorumlanır. Çiğ etin tümü, ağrı, hastalık ve ızdıraptır.

Rüyada bir insanın etini yediğini gören kimse, o insanı gıybet eder. Rüyada kendi vücudunun etini yediğini gören kimse, kendi kazancından ve elinin emeğiyle meydana getirdiği şeyden yer.

Rüyada kendi etini yediğini gören, zina yapar.

Yılan eti düşman tarafından bir maldır. Yırtıcı hayvanların eti, devlet tarafından maldır. Yırtıcı kuşların eti de böyledir. Domuz eti haram maldır. Pastırma görmek, ölüleri gıybet etmeye yorumlanır.

Erkek deve etini pişmiş olduğu halde yiyen kimse, bir adamın malını yer ve çokça hasta olur, sonra yine kurtulur. Bazı yorumcular, rüyada erkek deve eti yiyen kimse, devletten mal ve menfaat elde eder, dediler.

Sığır et zahmet, meşakkat ve az iş yapmaya işarettir. rüyada kendi evinde yüzülmüş, parçalanmış koç eti gören kimse, tanımadığı bir adamla buluşur ve ziyafet yapmak suretiyle görmediği ve tanımadığı bir kimseyi davet eder, veya yüzülmüş, ancak parçalanmamış koç eti görmek, aniden bir bela ve musibet bulmaya yorumlanır. Rüyada görülen yağlı koyun eti, mirasa konmaya yorulur.

Bir kimse rüyada çiğ et yediğini görse, bu rüya hayırdır. Rüyada çiğ et görüp, yememek iyi değildir. Bir kimse rüyada pişmiş et yediğini görse, o kimsenin malı artar. Eğer pişmiş eti ihtiyar bir adamla beraber yese, o kimsenin kadri ve şanı yücelir. Kebap edilmiş sığır eti, korkudan emin olmaktır. Eğer bir çocuk bekliyorsa, doğacak çocuk oğlandır. Bazı yorumcular kebap edilmiş sığır eti, rızka ve ucuzluğa yorumlanır, dediler.

Tavuk eti kadın tarafından menfaatlanmaya yorumlanır. Bazen et sinirli kimsenin halimleşmesine yorumlanır. Et hastalıktan şifa bulmaya üzüntü, keder ve sıkıntıların gitmesine de yorulur.

Kuş eti yolculuk yapmak suretiyle fayda elde etmektir. Bazen de rüyada kuş eti yemek; Cennet’e ve kişiyi Cennet’e yaklaştıran salih amellere yorumlanır. Vahşi hayvan eti, helal olan rızıktır. Bazen onda bulunan bir sebepten dolayı meşakkat ve tehlikeye do yorumlanır. Balık eti, kolay kazanılan ve afiyetli bir rızıktır. Bazen balık eti, deniz veya devlet tarafından temin edilecek menfaattir.

Okudunuz mu?  Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

İnsan eti, düşmana galip gelmektir.

Rüyada yenmesi helal olmayan kuş etini yediğini gören kimse, hilekar ve zalim bir kavmin malını yer. Ördek eti, salih kimseler tarafından meydana gelecek menfaattir. Kebap edilmiş veya kızartılmış kuş y avruları, zahmet ve meşakkat içinde kazanılacak bir maldır.

Bir kimse rüyada kendi etini fazla görse, o kimsenin geçimi yoluna girer. Eğer o kimse hasta ise, kurtulur. Bir kimse kendi etinin noksan olduğunu görse, o kimsenin işleri durgunlaşır.


Cevap: Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada et görmek görülen et pişmiş ise malınızın çokluğuna eğer çiğ et görmüş iseniz geçireceğiniz bir rahatsızlıktan dolayı her tarafınızın ağrıyacağına ve bu ağrılarınızın giderek artması sonucu ızdırap çekeceğinize işaret eder.


Cevap: Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda buzdolabımda koyu renkte ciğ sığır eti gördüm bu nedemektir


Cevap: Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanız sahip olduğunu imkanları ikiye katlayacağınıza yorumlanır. İşlerinizin açılacağına ve eğer müşterileriniz varsa bunu n iki katına çıkacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tepsi içinde babam bana bıcak ve bir parca kırmızı et veryordu almak istemiyorum dedim ısrarla verdi


arifselim
Et görüldüğü şekille yorumlanır. Bu şekilde gördüğünüz rüya maddi açıdan durumunuzun iyi olacağına tabir edilir. Bu hayır belkide baba tarafından görülecektir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ayağı olmayan yarım vücutlu birini ete sarılmış kolları üzeri yururken gördüm


arifselim
Bu rüyanın en net tabir şöyledir: rüya sahibinin sahip olduklarının farkında olmadığına, şükretmeyi bilmediğine ve hayata karşı isyan ederek aslında Allah’a isyan ettiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben rüyamda yağlı keçi kolu gördüm ve bir an da kızartıp yedim. Doğrama dan. Ama çok güzel oldu kebap gibi. Sizce anlamı olumlu mu??


arifselim
İyi günler Bu rüyayı gören kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder. Eğlenceli ve sevinçli bir dönem yaşamak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tavada et kizartiyorum. Nerdeyse yanmak üzereyken farkedip ocaktan alıyorum.tam zamanında.


arifselim
Rüyada bu şekilde et pişirdiğini görmek, kişinin uzun zamandır amacına ulaşmaya çalıştığına ve artık ulaşmak üzere olduğuna tabir edilir. Ayırca insanlar arasında değer ve ilgi görmeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kayinbabamin evinde kebap sisine saplanmis cig et parcalarini sisten cikarip posetleyip buzdolabina yerlestiriyorum pisireceginiz zaman cikarirsiniz diyorum..


arifselim
Bu rüya çok zor şartlar altında da olsa ekmeğini kazandığına, kimseye muhtaç olmamak için sabırlı ve irade sahibi olmaya alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. Helal para ile geçinmek için alınacak olan tedbirler manasına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok yaglı ve çok büyük sıgır eti vardı kocaman bir parçaydı.kurban etiydi galiba.bikaç akraba elinde bıçak parçaladılar.et parçalanırken bide yılan vardı bir hayvan o yılanı yedi.degişik bir rüyaydı.acaba ne anlama geliyor


arifselim
Etin parçalanması genellikle hayırlı olarak yorumlanmaz. Bu rüyalar insanın çevresinde bulunan ve insana zarar vermek isteyen gizli kimselere tabir edilir. Yılanın olması da düşmana alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda büyük baş bir hayvanın (sanırım sığır) çevrilerek kızartılmakta oldugunu gördüm ben ve yanımdaki birkaç kişi birer parça alarak yemeye başladık. Eti yer iken tam pişmemiş olduğunu ve tadının lezzetli değil aksine kötü ve miyde blandırıcı olduğunu gördüm, hatta yemekte olduğum elimdeki ete bakınca acaba bu insan etimi diye kuşkulandım. Yanımdaki diğerleride benle hemfikir gibilerdi.

Okudunuz mu?  Rüyada Fare görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüyanın en doğru yorumu ancak gören kişinin yaşadığı bazı olaylara bakılarak yapılabilir. Çünkü bu rüya yaşanan bazı adalet ve haksızlık ile ilgili konulara işaret eder. Eğer bir haksızlık edilmesi söz konusu ise bundan bir ders çıkarılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda ayrildigim adam et kesiyordu simdi ki evlendigi esi için etler tazeydi dilim dilim keserek hazirliyordu esine


arifselim
Et görülmesinin çok farklı yorumları vardır. Eti kesen kimse için bu rüya yapacağı çok büyük ve çok önemli hatalara tabir edilir. Önüne engeller çıkacağına ve sürekli sorunlarla karşılaşacağına alamet eder. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve gerçeğini hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda evimde bulunmaması gereken kıyılmış eti çıkartmaya çalışıyorum fakat evde bulunan biri benden gizli tekrar bir yere atıyor fakat en sonunda tekrar bulabiliyorum ve yağlı bir şekilde alıp var gücümle kaçırıyorum bu eti sizce nasıl yorumlanmalı tsk.


arifselim
Genellikle sorunlara, sıkıntılara ve ümitsizliğe tabir edilir. Sorunları aşmak için senin verdiğin mücadele ve gayret anlamındadır. Aynı zamanda sana engel olmaya çalışan birisinin de olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda marketteyim ordaki bayan bana helal olmayan (hangi hayvanin oldugunu bilmiyorum) et satmaya calisiyor. Koca bir kova dolusu et bide büyük parca halinde et. Kadinin elinde kalmis satmadigi taktirde zarar yapacak
Önce aciyorum kadina aliyim diyorum sonra vazgeciyorum almiyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın işareti insanın alacağı kötü bir haber şeklinde yorumlanır. İnsanın üzüleceği veya ruhsal sıkıntıları yaşayacağı bir dönem manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir adamın büyük bir tahta havan’ın içinde tuza batırılmış et parçalarını döverek kıyma haline getirdiğini gördüm
not:havan sarımsak ezmekme kullandigimiz kap

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

arifselim
Hayırlı, bereketli ve kazanç yollarını göreceğine yada bu yolları bularak maddi açıdan rahata kavuşacağına işaret eder. Bazende bu rüya bir çok yoldan kar elde etmek için işin püf noktalarını öğreneceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
– Selamun aleykum hocam rüyamda kocaman bir leğen de et var annem legenin yanına oturmuş etleri doğruyor bunun yorumu nedir hocam

– Sokakta havlayan köpeklere pencereden ,evimin bir odasında buldugum etleri atiyorum. Etler bozulmamış ve parcalanmamişti. Elimle bölüp attım. Köpekleri görmedim sesini duydum.


arifselim
– Aleykum selam. Rüyada et doğranması kötü ve üzücü bir haber alınmasına ve sorunların gelişine yorumlanır.

– Köpeklere et atmak ise bazı işlerde zarar etmek ve kayıplar yaşamak manasında tabir edilmiştir. Allah’tan hayır ve iyilik dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyayı göreli bir hafta olmuştu gerçekten kötü bir haber aldık annemi kaybetmek uzereyiz daha çok genç kanserdi kemoterapi alıyordu birden beyin kanaması geçirdi felç oldu şuan bilinci kayıp yoğun bakımda😭😭😭


arifselim
Aleykum selam. Allah acil şifalar ihsan eylesin. Allah’tan umut kesmeyiniz ve anneniz için dua ediniz. Rüyalar sonuçta adı üzerinde sadece birer rüyadır ve daima Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim bir aile dostunun dedesiyle nenesinin evine gidiyoruz dede o evde 2 tane kocaman kazan kurmuş kemikli et pisiriyordu

Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Böyle bir rüya görmek hayırlıdır. Alınteri ile elde edilecek olan bol bir rızık manasında yorumlanır. Ayrıca doğru yolda yürüyen, dürüst ve ahlaklı kimselerle karşılaşmaya ve iyiliklerini görmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Cumhurbaskani esi ve iki kiziyla sohbet ediyorum beni evine davet ediyolar ama buyuk bir kargasa ve konfeeans mi deyim yoksa baska bisey mi hatirlamiyorum buyuk bir kalabalik vardi ruyamin ya oncesinde ya sonrasinda önce kiyma yoguruyorum sonra kusbasi eti marine ediyorum rüyamda

Okudunuz mu?  Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir şekilde devlet erkanı görmek ve ardından kıyma yoğurmak çok hayırlı ve olumludur. Önüne çıkan kazanç kapılarını değerlendireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hedeflerine ulaşacağına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda orucluyum ramazan orucu bı arabamızın evine iftara gidiyor kızımla beraber açık alanla yer sofrası kurmuşlar o akrabamiz bana sürekli ikramda bulunuyor haşlanmış yumusak et ikram ediyor ısrarla bnde alıp yiyorum nedir acaba


arifselim
Rüyada orucunu bozmak iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya bir hata işlemeye veya bir günaha girmen için seni teşvik edecek birisi olduğuna tabir edilir. Oruç bozmak genellikle bu şekilde açıklanmıştır. Herkes kendi durumuna göre yorumlayabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ilk etabta esimle tekrar düğün hazırlıkları yapılıyordu annemgilde idik eşim bana altın nişan yüzük almisti annemede beyaz altindan yüzük almıştı birden bir pikapin içindeyim pikapta bos tabut vardi anlam verememistim sözde evime gideceğim ama yabanci bir ev evim biraz uzak banada birisi bayagi et vermis ama bütün hayvanin neredeyse yarısı kaburgali felan pikabi süren adam bana onlari hemen balta ile parcaliyor bir iki tanede odun kiriyo bende nedense icim korkulu adama para uzatıyor um öyle uyandim


arifselim
Rüyada evli bir kişinin evlendiğini veya hazırlık yaptığını görmesi iyi ve hayırlıdır. Dileklerin kabulü manasında yorumlanır. Ancak devamında gördüğün diğer ayrıntıları tabir edemeyiz. Belkide sana yüzyüze birisi yorumlayabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam
Rüyam da kırmızı dana eti görüyorum doğranmış bir şekilde.. Onları buzdolabı poşetine bölüyorum 7 8 tane olacak şekilde ve dondurucuya atıyorum o sırada eşim lavoboda ve önünde kedi var elimden düşen parçayı kediye atıyorum.. Daha sonra bir arkadaşım dolaptan çıkarıp pişirmeye kalkınca yarısı kalmış keşke küçük paket açsaydın diyorum börek yapmış ondan yiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

değişik yorumlar okudum korktum açıkçası rabbim hayra çıkarsın


arifselim
Hayırlı günler. Et görmek iyi olarak genelde yorumlanmaz ama dana eti görmek böyle değildir. Bu rüya önemli bazı kararların tam eşiğinde olduğuna ve geçmişe bir çizgi çekerek yep yeni bir sayfa açacağına tabir edilir. Bu yenilikler kişinin durumuna göre yorumlanmalıdır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


arvenim
Merhabalar hocam.
Hemen rüyama giris yapiyorum izninizle şimdiden çok tesekur ederim değerli yorumlarınkz için..
Simdi ben küs olduğum kaynimin evindeydim.
Ve abim onlarin evinin ortasinda kirmizi et kesiyordu.Yani larcalara ayiriyordu.
Küs olduğum kaynimin eside abime yardim ederken.Ona bir kutu geliyordu.
Ve içinden kaynima ve kendisine gelen zeminnde altin suslemeleri olan patenler cikiyordu.Ve eltim buna çok seviniyordu.
Altin kaplamali ayakkabilarimi giyeyimde anneme göstereyim kesin çok sevinir diyordu.
O esnada eltim diğer odaya gidiyordu ve kavga sesleri geliyordu esiyle yani kaynimla kavga ediyordu.
Bende kulak kabartiyordum.
O esnadada yine küs olduğum görmcem karsimdaki kanepede oturuyor ve bana şöyle diyordu kulak kabartma senin hakkinda konusmuyolar.Senin bir sucun yokki.diyordu.
Bende zaten benim sucum yok diyordum.
Hatiadıgim kadariyla kaynim ve esı iftira yuzunden tartisiyordu kaynim esine neden yaptin diyordu oda ben yapmadim diye kendini savunuyordu.
Küs oldugum gorumcemde bana çok icten ve samimi konisuyordu
————–
Küs olduğum kaynimin evindeyiz rüyamda.
Benim abim salonun ortasinda kurban eti olduğunu düşündüğum eti parçaliyor.
Ama o kadar fazla ki ve kemik ağırlıkli hatta ıçimden geciriyorum neden böyle ki hep kemikli diye.
Kaynimin eşıne bir paket geliyor pakette ksynim ve eşi için paten çikiyor.
Ama eltimin patenleri çok küçük tipki bir bebeğin ki gibi.
Ama altin taşli .
Ve kaynimin eşi sey diyor annem gitmeseydi keďke giyer gosterirdim çok mutlu olurdu kesin.
O esnada kaynim eşini çağiriyor paten leri birakip gidiyor ve kavga sesleri yukseliyor.
Kavga ediyorlar karı koca.
Bende kulak kabartiyorum.
Küs olduğum görumcem laf atiyor bana korkma senlik bir durum yok diye.
Kavga sebebide iftira gibi bir şey kaynim eßime neden yaptin diyor eşide ağliyordu sanki ben yapmadim diye yani değişik bir rüyaydi.yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Fincan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Rüya sahibinin konuşmadığı kimseler ile bulunduğu durumdan pratik ve politik düşünce ve davranışlarıyla kolayca kendini kayırıp savunacak donanıma sahip olduğunu gösterir. Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam rüyamda ablalarim ve bir enistem hepimiz bir aradayiz et pisirmeye karar verdik herkes kendi evinden bir kg kadar 2 parca kurban etinden getirdi eski bir ev gibi bir yerde yapacaz ben ete bakıyorum kesmek için daha buzlar biraz kenarindan biri kesti ama hatırlamıyorum kimin kestigini bunlar olmaz diyorum taş gibiler bende yanlışlıkla bir parçasini kiyma getirmisim keşke diyorum sizde kiyma getirseydiniz bari hemen kiymali bir yemek yapardik. Hicbirsey yapamadan uyandim hocam. Allah razı olsun bu mesajimdan iki tane üstteki yorumlarda yine ben yazmıştım sizde bana cvp olarak yüz yüze tabir edilmenin daha doğru oldugunu soylemissiniz bana yardım ederseniz çok sevinirim tabir konusunda Allah yardımcıniz olsun .duayla


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada et görmek eti görülüş şekline göre farklı tabirler alır. En olumsuz şekillerinden biri de eti çiğ olarak görmektir. Bu durum yakınınızda sizi sürekli kollayan ve hata yapmanızı bekleyen kötü niyetli bir düşmana işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
S.a Hocam; rüyamda ailemin benim için uygun gördüğü bir hanımefendinin babasının bana saç tavada et kavurma yapıp ikram ettiğini gördüm fakat aynı rüyada amcam bizle aynı sofrada oturmayıp arka masada başka bir saç tavada tavuk kavurma yediğini görüp hala hala amcama niye tavuk kavurma verdi de bana et kavurma yaptı diye düşünüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde görülen ağacın yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Et görmek rüyanın şekline göre olumlu veya olumsuz olabilmektedir. Birinin et pişirdiğini görmeniz sizin hakkınızda birilerinin konuştuğunu, sizi çekiştirdiğini gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


çınar
Hayırlı geceler annem rüyasında bir tanıdığın orada imiş ama kimin olduğunu bilmiyor onlar oğlak kesmişler ve anneme diyorlarmiski sizin elinizde koyun bu oğlanın eti ile birleştirelimde kıyma yaptıralım annemde nasıl olcak bu oğlak eti kokar diyormus bir leğen et varmış annem onları poşete koyuyormuş diyorlarmış kıyma yapalım paylaşalım rüyamı yorumlarmisiniz


Tohat
Hayırlı günler. Çiğ et görmek nadir olarak olumlu görülmektedir. Rüyanızdaki anlamı da maalesef hayırlı görülmemektedir. Bir düşmanın varlığına, fitneye ve dedikoduya işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Bir Fani Kul
Selamunaleyküm.
Hocam, ben bir öğretmenim. Aynı zamanda da sıkıntılı bir boşanma sürecindeyim. Rüyama gelecek olursak:
Rüyamda karanlık bir odaya su almak için aceleyle giriyorum. Işığı açtığımda odanın köşesinde masada oturan bir öğrencimi görüyorum. Masada içi ufak çiğ et parçalarıyla dolu bir tabak var. Öğrencinin hemen yanında da camla ayrılmış ayrı bir bölmede bir başka öğrencim var ve o öğrencim, masada et tabağıyla oturan öğrencimin etleri yemesi için uğraşıyor hatta onu yemeye zorluyor bile diyebilirim. Ancak o öğrencinin eti yiyip yemediğini göremedim. Sadece yamyam mısınız oğlum siz, deyip kızdığımı hatırlıyorum. Et insan eti değildi. Öğrencilerim de normalde bayağı yaramaz tipler. Nedir bunun yorumu?


arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüya iyi değildir. Rüya sahibinin çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder. Kendine yedirememeye ve üzüntüsünden etkilenmeye tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve manası asla kesin değildir. Hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fare görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Istihare namazı kildirdim kendim için ailemden uzakta calisyorum memlekete dönmem hayır mi burdaki isimden memnun oldugum halde bırakıp gitmem doğrumu bu niyetle, istihareye yatan kişi herbir elimde birer kilo et ile onun yanina gittigimi görmüş hayirdir diye sordugundada ben tayinim cikti eve gidiyorum bu etleride onalra goturuyorum demişim. Ruyayi yorumlarsanz sevinrm


arifselim
Öncelikle başkasına istihare yaptırılmaz. Herkes kendisi için yapması gerekir. Ayrıca istiharede alınacak işaret rüya değil, kalbe gelen olumlu yada olumsuz his ile anlaşılır ve o şekilde bir işaret kabul edilir. Sana tavsiyemiz kendin için istihare yapman olur.


Dark
Selamünaleyküm hocam Rüyamda karanlık bir odada kanepede oturuyorum yanıma üç kişi geliyor biri ticaretle uğraşan iş adamı ( tanıdığım rüyamda ara ara gördüğüm biri))
geliyor ben fazla olduk diye diğer koltuğa gidiyorum tam o arada aklıma ocağa misafir için, daha önce koyduğum et geliyor, hızlıca gidiyorum bakmaya yanmışmı diye tavanın içine bakıyorum içinde yanık görmüyorum ama (küçük yapraklı yeşil bitki var 10,15 santim gibi )) Ocağın altını kapatmaya çalışıyorum diğer iki gözde o arada yanıyor kendi kendine, bir şey olmasından korkuyorum o arada ocağın düğmesini çeviriyorum kapanıyor.


arifselim
Aleykum selam. Güzel ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibinin yaşayacağı güzelliklerin kısa bir dönem değil ömür boyu süreceği anlamında tabir edilir. Aynı şekilde güç sahibi olmak ve kolaylıklarla karşılaşmaya yorumlanır. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


sblckr
iyi günler rüyamda eski yıllara gitmiştim. o yıllarda insanların birbirlerinin etini yediğini gördüm. aynı rüyada eski yıllar olduğu için araba olmadığından tozlanan bir sivri burun ayakkabıyı temizliyordum. Sonra elimde bir silah belirdi ve yanlışlıkla birini vurdum onu kurtarmaya çalışıyordum. bu sırada abim yanımdaydı.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi uzun saçlı görmek

iyi günler rüyamda eski yıllara gittiğimi ve oradaki insanların birbirlerinin el ayaklarını yediğini gördüm. aynı zamanda eski yıllar olduğundan tozlanan bir ayakkabıyı temizledim. daha sonra bir genci silahla yanlışlıkla vurdum. ancak tedavi edecek doktor olmadığından genci kurtarmak için kırıkçı-çıkıkçı bulmaya çalışıyordum. acaba yorumlayabilir misiniz?


Tohat
Hayırlı günler. Eski günlerde cereyan eden bir meselenin ortaya çıkması durumu söz konusu olabilir sıkıntı çekecek olsanız bile bunun sonu oldukça hayırlı olacaktır. Mal mülk sahibi olabilir bir şekilde zengin olabilirsiniz. Herkesin duyacağı oldukça önemli bir mevzunun haber alınması, herkesin dikkatini çekecek bir konu olması hasebiyle işitileceği manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırdır inşAllah…ben rüyamda başka birinin evinde bir kazan çiğ sığır eti gördüm..bu kazan ilk önce süt doluydu daha sonra ise sığır etine dönüştü..etlerden kalp ve ciğeri yere düşürdüm alıp kalbi silip temizleyip yerine koydum..ancak ciğeri temizlerken bir iki ufak parça kopardım..daha sonra aynı rüya içinde bir zikir meclisinde mübarek bir adam ile zikir ettik ..dedi ki Tevbe etmen lazım elimi tuttu birşeyler söyledi sonra bıraktı ve dedi ki cenabet gezenlerin avuç içinde dört beş güne kıl çıkar..sol elime baktım ve dört adet tek kıl çıktığını gördüm…dehşet içinde uyandım..hala dehşet halindeyim..


Tohat
Hayırlı günler. Çok hayırlı bir rüyadır. İşle alakalı olarak anasının yaver gidip açılacağına ve bununla ilgili olarak yeni adımlar atarak işlerinde başarı gösterip işlerini katlanacağına, bir teklif alabilir, var olan işini büyütebilir kazanımlarını artırabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada et görmek, rüyada et gormek, rüyada çiğ et görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Et görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.