Anasayfa
2 Şubat 2024, 16:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EVLENMEK

Rüyada evlenmek, Allah’ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır. Bazen de evlenmek, esarete, borca, üzüntü -keder ve tazminat vermeye veya yüksek bir mevkiye geçmek için çalışmaya yorumlanır.

Rüyada ölmüş bir kadınla evlendiğini gören kimse, ümidini kestiği bir maksadına kavuşur.

Hasta olan bir kadın rüyada evlendiğini ve kocasının onu görmediğini, tanımadığını ve kocasına da isminin söylenmediğini görse, o kadın ölür. Yine hasta olan bir adam rüyada evlense ve evlendiği kadını görmese ve ismi de söylenmese o adam ölür.

Rüyada annesini bir adamla evlendirdiğini gören kimse mülkünü satar.

Hamile olan kadın rüyada evlendiğini görse veya gelin gibi halka gösterilirse bir kız çocuk dünyaya getirir.

Erkek çocuğu olan kadın rüyada evlendiğini görse, oğlunu evlendirir.

Rüyada ölün olan biriyle evlendiğini ve onun yanına gittiğini gören kimse, kaçırdığı ve ümidini kesmiş olduğu bir şeye kavuşur.


Cevap: Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada evlendiğini görmek Allh’ü teala hazretleri tarafından gelecek yardıma ve bu yardım sayesinde işleriniz deki çabaların farkına varılarak mevki alabilmeniz için size verilen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim..rüyamda yüzünü tam hatırlayamadığım bir erkekle evlendiğimi gördüm. Ama düğün dernek gormedim, sadece evlenmisim ve aynı evdeyiz. Ona sarildigimi ve bunun çok mutluluk ve güven verdiğini hissediyordum . Surekli seninle gerçekten mutluyum diyordum. Acaba anlamı nedir evlenip mutlu olduğunu guvenle huzurla sarildigini gormek..Allah razı olsun verdiğiniz çalışmalardan oturu..


Yorum: Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyada evli olduğunu görmek görülen en hayırlı rüyalardandır denilmiştir. Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir. Çok az bazı tabirciler ise büyük borç dibine girmeye, üzüntüye delalet eder demişledir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyada gelinlik giyip evlendigimi göruyodum gelinlik ile fotografimi cekiyorlardi beni damadin evine cagiryorlardi bnde kuaforden tek basima yürüyerek evlerine gidiyordum bana yolda neden gelinlikle tek basina gittiklerini soruyordu akrabam bnde beni cagirdiklarini söyluyordum eve vardığımda düğün başladı artık diyorlardı bana ama evde bnm oturagim bir sandalye bile yoktu hiç düğün hazırlığı yapılmamıştı ve ben sinir krizi geciriyordum gelen davetlilere ve kaynanam tarafina sitem ediyordum düğün hazırlığı olmadigi için yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Gelinlik giymek ve düşünü olduğunu görmek çok hayırlıdır. Rüya sahibinin muradına ereceği ve güzel günlerin çok yakında olduğu anlamına gelir. Gördüğün olumsuzluklar ise bazı ufak tefek sıkıntılara alamet eder en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sürekli halamın oğluyla evlendiğimi görüyorum kaç defa aynı rüyayı gördüm anlamı nedir acaba açıklarsanız sevinirim

Selâmün aleyküm
Sürekli rüyamda halamın oğluyla evlendiğimi görüyorum anlamı nedir acaba açıklarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. En doğru tabir kişinin durumu bilinerek yapılan tabirdir. Bu rüya yakınlardan, aile içinden, sevilen kimselerden görülecek karşılıksız bir yardıma işaret eder. Sıkıntıların aşılmasına ve isteklerin yerine gelmesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda nişanlı olduğunu bildiğim biriyle evleniyorum.bembeyaz gelinlik giymisim anneme anagnem sarılıp ağlayarak evden çıkıyorum. Evlendigim kişiyle arabaya binip onun evine gidiyoruz.yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bu rüya hayırlıdır. Nasip ve kısmetinin açık olmasına işaret eder. Evlilikle ilgili olarak sevineceği gelişmeler yaşamasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Ben birkaç gün önce benden 1 yaş küçük kardeşimin bize haber vermeden evlendiğini ve ona çok kızdığımı hatta onu evden kovduğumu gördüm. O kardeşimden de küçük olan kardeşim de benzer bir rüya gördüğünü ama terk fark nişanlı olarak gördüğünü söyledi. Ben rüyamı anlatmamıştım şimdi merak ettim ikimiz aynı kardeşimizi gördük ben evli olarak o nişanlı olarak yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Eğer bu görülen kardeşin bekar ve evlilik çağında ise, kısmetinin açık olmasına ve evlilik ile gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Gene manada hayırlıdır ve sevinçlere işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım biriyle düğünüm olacakmış gelinliğimi giyiyorum ama damat yok sonra damat evinin olduğu yere gidiyoruz herkes cübbeli sarıklı damat da onlar gibi ve sakallı sonra düğünümüz iptal oldu.


arifselim
Bu rüya bir süre önce yaşanan bir olaydan dolayı çok üzüleceğine ve canının sıkılacağına işarettir. Can sıkıcı durumlardan kurtulmak için çok çaba harcayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mavigül123
Merhabalar.. Bir gece rüyamda gelinlik giymişim yanımda damat. Evleniyoruz parmağımda da tektaş yüzük var belli bir kalabalık var ben çok mutluyum ve fiziken de daha güzelim özellikle de annem çok mutluydu sabah kalktım hala rüyanın etkisindeyken memur olarak atandığımı ögrendim yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Bekar bir kız için bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bekarlar için nasip ve kısmetinin açık olmasına işaret olarak yorumlanır. Ayrıca dua ve dileklerin kabulüne ve sevinmesine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda daha önceden 1 kerelik görüştüğüm benden olgun olan bir adamı gördüm ve onunla evlendim düğün olmadi sadece nikah oldu ve hiç istemiyordum çok pisman oldum sizce nedir..?


arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçek hayatta da bir hata işlemeye ve sonunda pişman olmaya tabir edilir. Eğer evlendiğin kişi tanıdık değilse ancak o zaman o rüya hayırlı olur. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda evleneceğimi gördüm çok sevinçliydim gelinlik giyecektim oo arada ünlü birisi geldi yanıma benim gelinligimi giymiş bana yardım ediyordu ben gördüm üstünde baktım güldüm hiç birey demedim gelinliği giydim mi onu hatırlamıyorum ama çok mutluydum ve bohçamı gördüm hazırda bekliyordu sizce ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kız eğer evlilik yaşında ise evlenmesine, evlilik yaşında değilse öğreniminde başarı ile ilerleyeceğine işaret eder. Ayrıca devam eden sorunların bitmesine ve mutlu bir döneme başlayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fal görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda sevdiğimin bana evlenme teklifi ettiğini gördüm arabanın içindeydik yanyana oturuyorduk. Artık vakti geldi dedi ve 2 tane yüzlük çıkardı biri tektaş biri alyans gibiydi çok mutluyduk ama sevdiğimle ayrıyız şuan sizce ne anlama geliyor?


arifselim
Aleykum selam. Eğer ciddi bir evlenme niyeti bulunuyorsa bu rüya kısa zamanda evlilik için hazırlıklar yapılacağına tabir edilir. Ayrıca bu duygusal dönemde görülen rüyalar bilinçaltı kabul edilir ve tabirleri olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam ben 24 yasindayim ve evlenmeyi çok istiyorum. Ancak bu istek benim imtihanim oldu elhamdülillah goruculerim çok ama bir türlü icim isinmiyor. Evliligin kendime farz olduğunu düşündüğüm için ev son aklıma yatan biri ile gorustum ve evlenmeye karar verdim. Kisi tam olarak dualarımin karsiligi ancak bir turlu isinamadim anladim ki evlilik uyum meselesi değil sevgi meselesi. Bu hadiseden sonra sanki o es sevgisini hiç hissedemeyecegimi düşünüyorum bilmiyorum sanki hiç bekledigim gibi bir sevgi olmayacak gibi geliyor esimle aramda. Dun gece rüyamda koyumuze yeni bir imam atanmis sacli sakalli birisi zayif 30 yasindaymis araci koyup benimle evlenmek istedigini bildiriyor ama ben yasi buyuk diye istemiyorum tanisiyoruz bu adam bana çok olgun davraniyor ben benimle cocuklasacak biriyle evlenmek istiyorum diyorum. Ama sonra kabul ediyorum. Ve bizim koyde bir ev tutuyoruz bahcesi falan var nisanlaniyoruz evi yerleştiriyoruz sonra evleniyoruz ikiz cocuklarimiz oluyor kiz ve erkek ama adam o kadar güzel bir es ve baba oluyor ki rüyamda onu o kadar seviyorum ki. İyiki bu adamla evlenmisim oyle çok güzel bir ruyaydi belki umudumu yitirmemem için Allah boyke bir moral verdi bana ama sizde yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun 😃

Okudunuz mu?  Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

arifselim
Aleykum selam. Hakkında hayırlı olacak eşi dilemelisin. Hem dünyada hemde ahirette ebedi mutluluğu dile. Bu gördüğün rüyan gerçekte de tam aynı olmasa da benzeri şekilde bir olayı yaşayacağına ve çok mutlu olacağın bir evlilik yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hülya
S.a ben evliyim hemde18 yıllık rüyamda gelinlik giyiyor ve bir arabaya biniyorum araba kız kardeşim vr erkek kardeşim de var arabayida anlamın eşi sürüyor . Yolda giderken bir yerde durup yemek yiyoruz .şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Evli biri olsa bile evlendiğini görmesi oldukça hayırlıdır. Ailevi olarak içinde bulunduğun ne kötü durum varsa kurtulmasına ve mutlu olmasına alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, hayırlı akşamlar rüyamda iki arkadaşım var ama çok yeni onlarla eve doğru giderken birden telefonum uzaktan bir prize takılıymış gibi çekildi bende arkasından gittim. Sonra kumların içine telefondaki ve küçüklük fotoğraflarımın çıkartılıp Sürpriz yapmak için konulduğunu gördüm adım attıkça yeni bir sürprizle karşılaştım sürekli sonra kardeşime gel gidelim dedim annem merak eder dedim ama devam ettik en son ceyizlik ve altın bilezik gördüm, bileziği bileğime taktım bunların kimin yaptığını bilmiyordum bileziği tam kolumu taktığım esnada tanımadığım biri diğerlerini önemsemediğimi sanki bileziğin değerli olduğundan taktığımı düşündü bende hayır dedim sonra bileziği çıkardım sonra birden kendimi kalabalik 2 katlı bir evde gördüm bunları bana yapan kişi merdivenlerden aşağı iniyor yanındada akrabaları ben de bu arada bu duruma şok oluyorum.

Çünkü kalabalık beni istemeye gelmiş ama benim çocukla alakam bile yok önceden görmediğim ama rüyamda önceden gördüğüm bir kişi, ben birden oturan insanların bulunduğu yerde oluyorum ama hala büyük şaşkınlık içindeyim sonra oturanlar arasında babamıda görüyorum. Babama sanki bu işle hiç alakadar olmadığımı anlatmak istiyorum ama babam gayet rahat sanki olayı biliyormuş gibi davranıyor. Sonra ben bütün insanlara ve benim evlenmek isteyen kişiyi kırmadan onu tanımadığımı ve onu tanımadan onunla nasıl evlenebilirim diye herkese cevap vermeyi düşünüyordum ki uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Bekar bir bayanım

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Şimdiden teşekkürler


arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibi için gerçek hayatta da güzel ve sürpriz gelişmelere yaşamasına ve çok mutlu olmasına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi bekar ve evlilik çağında olan bir kız ise gerçekte de nasibinin açık olduğuna ve evlilikle ilgili gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bismillahirrahmenerrahim Selamun Aleyküm Bu gece bir rpya gördüm ve rüyadan sonra uyandim bayag etkilendim Rüyamda karsimda oturan evligencin bekar oldugunu bana asik oldunu gece bahcelerde pencerelerde benim için durdugunu sonra evine balkondan girip buarada evim 2.katta bana evlenme teklif ettigini çok tatli aldi degisik.sekilerde hazirlanmis bu istemeye özeltatlilarmis hayatimda hiç görmedigim tatlilar kömbeye benzeyen kat kat kaplaara konmus çok güzel süsslenmisti hiç böylesini görmedim zaten yok dünyamizda yani adet böyleymis böyle isteme olurmus bu tatlilarla o evlenme teklifi etti bunlarla neyse sonra sabah oglum tatlilara su döktü yenmez hale geldi.ogluma kizmisim oglum 15yasinda bu arada ben bunlari kurutsam yenirmi diye düsünüyormusum sonra bana asik olan kisi bir aksam daha gelmis bana deli gibi asik balkondan gelmis abimde omuzunda havlu banyodan cikmis atletme tam onu görcekken ben kas göz yapiom iki 3 kere yakancak gibi oluyor ama görünmez gibi saklaniyor ablasi varmis 45 yaslarinda camdan bakiyor oda beni istemiyormus Bu rüya.nedemek acaba


arifselim
Aleykum selam. Evli olsun bekar olsun evlilik teklifi almak ve kendisine görücüye gelindiğini görmek oldukça hayırlıdır. Bekarlar için evlilikle ilgili gelişmelere ve kısmetinin açık olmasına yorumlanır. Evliler için ise yeniliklere, sevinçlere ve sıkıntılarından kurtulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar iki tane gün ağarırken rüya gördüm ve ikisinin de konusu aynıydı ilkinde bir kızla evleniyordum sonra onu sevgilim olduğu için terkediyordum kız beni odaya çağırıp soruyor ben de kız arkadaşımı anlatıyorum boşanmaya karar veriyoruz ikincisinde ise yine bir kızla evleniyordum bu kızı tanıyorum lakin ilkokuldan biri şu an tanımıyorum son bir kez kız arkadaşımı arayım diyorum ev de kalabalık onunla normal konuşuyoruz sonra ben ağlıyorum ve bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Hane içinde var olan sorunların gösterimidir. Hanenizde bazı konularda anlaşmazlık olduğu ve bunların sıkıntıya yol açtığı fakat kısa bir süre sonra geçerek unutacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm ben rüyamda evlendiğimi nişan elbisesi giydiğimi görüyordum ama kiminle evlendiğimi bilmiyordum anneme kiminle evlendiğimi soruyordum oda bana isim olarak metinle evleniyorsun hiç tanımadığım görmediğim biriyle evleniyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. İstediğini, olmasını arzu ettiğiniz herhangi bir konudaki kapıların açılacağına delalet eder. Ettiğiniz duaların kabul olması, projelerin gerçekleşmesi, iş konusundaki çalışmalarınızın meyvesini almak gibi. En doğrusunu bir tek Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda annemle babamın bosandigini ve annemin baska bir adamla evlendigini gördüm evlenmemesi için elimden geleni yapiyorum. Anneme bagirip cagiriyorum o adamla konusul hakaretler ediyorum. Annemi ortamlarda rezil etmeye calisiyorum ki vazgecsin ama vazgecmiyor. Bende en sonunda etrafimda ne var ne yok herseyi yikiyorum kardeslerime bunu yapamazsin diye agliyorum ama ise yaramiyor ve herkes bu durumu normal karsiliyor. Yorumunuz için simdiden teşekkürler


arifselim
Öncelikle maddi hayatta birikim yapmaya ve maddi gücünü arttırmaya işarettir. Ayrıca iş ve sosyal hayatta karşılaşılacak olan sorunlardan dolayı zarara uğramaya ve kayıplar yaşamaya tabir edilir. Rüyanın genel yorumu ancak bu kadar yapılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Beyza12345
Hayırlı günler. Ben rüyamda hamileymişim 4 veya 5 aylık. hastaneye gitmişim ebe beni 9 aylık hamile zannetmiş doğurtmak için ilaç vermiş ben de sancımı hissetmiyorum ama karnım sertleşiyor doğum başlıyor bende doğurmak istemiyorum bağırıyorum bebeğim doğarsa yaşamaz doğurmam diyerek ve doğurmadan başka bir yere geçiyorum eşimle tekrar evlenecekmişiz nikah törenimiz varmış herkes çağrılmış yere halılar serilmiş şömine yanan bir bahçede nikah yapılacakmış.ben kırmızı bir takım elbise ve krem renkli bir eşarp takmışım.fotoğraf çekilirken sadece dişlerimi çok beyaz olarak görüyorum.aynı bahçede ahşap bir merdivenden çıkıp yukarıdaki aynaya bakıp eşarbımı tekrar yapıyorum.şahitlerimiz de var.tam göremedim ama nikah bitiyor.ben sıra sıra insanların arasından geçiyorum yağmur yağıyor eşimde bir şemsiye var ama kırıldı.ıslana ıslana ahşap bir eve misafir olarak geliyoruz bizi bir yaşlı teyze karşıladı oturduk muhabbet ettik….rüyam biraz uzun ama bu kadar…cevabı nasıl öğrenirim…teşekkür ederim…❤🌸

Okudunuz mu?  Rüyada Fındık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yeni gelişmelere gebe olduğunu gösterir. Yani ileride gerçekleşme ihtimali olan bir müjdeye, mala, zengin olmaya, huzurlu ve mutlu olmana vesile olacak hayırlı bir habere, sorunlarından arınarak kavuşacağın feraha nail olmaya delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum Hocam
Rüyamda 18 yaşlarında hafız peçeli cilbablı bir kız ile ilk eşimden habersiz evlilik yapıyoruz ve gizliliğe 2 eşim razı geliyor
Ev ilk eşimle ilk oturduğumuz daire çok güzel dayanmış döşenmiş vaziyette
2 eşimi sadece kadınların olduğu bir terzi dükkanında işe koyuyorum gün içinde ne yapıyor diye gidip bakıyorum kadınların içinde yanlız peçesini çıkarmış sadece yüzü görüncek şekilde
Kızıp takmasını istiyorum hemen takıyor
Bende çok yeni başlanmış küçük bir inşaat tayım
Sonra 2 ci eşime eve gitmesini söylüyorum tebessüm edip itiraz etmeden eve gidiyor bende eve gitmek için hareketleniyorum lakin apartmanda beni tanıyanlar var görünmeden girmem lazım derken uyanıyorum ..
Yorumlar iseniz sevinirim
CazakAllahu hayr


Tohat
Ve aleyküm selam. Hoşuna gidecek hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işarettir. Kendini tahlihli hissedebileceğin bazı fırsatların ayağına gelmesi ve bunun sonucunda huzurlu, mutlu olmana vesile olacağını göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sade bir beyaz kıyafetle, çok sade ve bildiğimizden farklı sanki başka bir ülkeye , dine ait olan bir nikahla bir adamla evleniyordum. Rüyamda nikahtan sonra annem bu nikahın hiç güzel olmadığını çok sade olduğunu söylüyordu. Abimde nikahtan sonra eşimin yanında değilde baba evimize gelmeyi orada kalmamı uyumamı söylüyordu, o da pek memnun değildi nikahtan. Hayrolsun inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Evlenmek istemek, bir yuvaya sahip olmak, çoluk çocuğa karışmak ve mutlu bir evlilik sürdürme isteği içinde olan bir kişiye işaret ettiği gibi gerçekte de bekar olan bir kimsenin evlenmesine, evliliğinin sade fakat huzurunun yerinde olacağı, sıkıntılardan uzak bir evliliğe sahip olabileceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Esselamun aleyküm. Rüyamda eşimle yeniden evleniyordum duvak falan taktım bir sürü eşya çeyiz tırlarla kamyonlarla taşınıyordu güya bekar evimden şimdiki evime hani sanki herşey yeniden ama eşimle yine. Annemin elinde iki elbise vardı biri pembe biri yeşil dedim ver onları giyerim çorabıma yazmalarıma kadar koydum babam sinirliydi beni dövdü küsmüştü zaten gerçek hayatta da küs ama eşyaların haddi hesabı yok öyle böyle değil çok aşırı fazla perdeler takılı dedim bunlarıda alıcam onlara kadar söktüm işte tam sökerken uyandım. Herkes oradaydı köylüler akrabalarım herkes vardı. Şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam . Bu rüyanın iki fakat her ikisi de hayırlı anlamlar içeren tabirlere sahiptirler. Her ikisi de evliliğinde yeni bir heyecan ve mutluluk getirip tüm olumsuzlukları bertaraf edecek güzellikler görmenize, yeni evlenmiş gibi heyecanlanıp sevineceğinize veya bir çocuk sahibi olma ihtimalinize delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


elif1453
Selamin aleyküm hocam benim ciddi giden bir ilişkim bitti ve bittiğinden beri rüya görüyorum hep evlilikle ilgili şeyler işte evinin anahtarını bırakıyo sağ elime babamla konuştum bir kaç aya sözleniyoruz diyo en son ki rüyam da evlenmişim evimde oturuyorum ve salonun ortasın da durmuşum aydınlık çok ferahtı elim karnımda yeni hamile olduğumu öğrenmişim erkek çocuğum olucakmış


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda sana verilen anahtar önünde açılacak olan kısmetlerin özellikle iş hayatında başarılarına giden yolların açılması olarak yorumlanmaktadır. Gideceğin yollarda hem ailenin duasını alacak hem de Allah’ın rızası dahilinde hareket etmeye özen göstereceksin. Evli olduğunu görmen ve hamile olman aynı tabirlerlenir. Hayırlı gelişmelere gebe olduğuna, seni bekleyen seni çok mutlu edecek, saadeti yakalamanı sağlayacak olaylar göreceğine işaret olduğu manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

Merdumgiriz
Selamün aleyküm
Bu rüyamı bundan 1 sene önce görmüştüm.aslında olaydan ziyade hissettiklerimi daha iyi hatırlıyorum.rüyama göre ben birini seviyorum fakat bu kişi benim asla birlikte olamayacağım imkânsiz biri.bende bunu çok iyi bildiğmden kendi mahallemizden biriyle evleniyorum.Fakat düğün gecesi apartmana girecekken o kadar kötü oluyorumki çok pişman oluyorum.Allahım diyorum kendi kendime ben başkasını seviyordum. Nasıl evlendim.artık geri dönüşüde yok.böyle içim içimi yerken o esnada uyandım ve öyle rahatladımki anlatamam.sizce bu rüyanın yorumu nedir.şimdiden Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kendini bir konu hakkında zorluyor olabilir, yapma gereği hissediyor ve duygusal olarak omuzlarına büyük yük bindiriyor olabilirsin veya başkaları sana baskı, dayatma ve zorlamayla bir şeyleri yapmanı istiyor olabilir manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba.rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Eşimi çok seviyorum ve evleneli 4 ay oldu. Ama rüyamda ilkokuldan yıllardır görülmediğim bir arkadaşımla kendimi nikah masasında evlenirken gördüm . Çok kalabalık bir dış mekanda. Bizim gibi evlenenler de vardı etrafımızda, biz yüksek insanlara tepeden bakılan bir yerde nikah kıyıyorduk. Ben imzayı attıktan sonra olayın ciddiyetine varıyorum ve neden evliyken başka biriyle evlendim bunu sorgulamaya başlıyorum ve ağlıyorum. Sonrasında annemi görüyorum ve buna neden müsade ettiklerini sorduğumda bana benim bunu istediğimi söylüyor. Ben ağlaya ağlaya eşimi bulmaya gidiyorum beni tekrar kabul etsin diye. Eşime gitmek için sürekli merdiven çıkıyorum ağlaya ağlaya etrafım yemyeşil ve merdivenlerini çıkmaya çalıştığım yer çok büyük bir dağ. Bu yeşilliklerden sonra eşimle kurak bir alanda karşılaşıyorum ve eşimden neden böyle bir şey yaptığımı bilmediğimi söylüyorum. O da bana bunu sen istedin diyor. Ağlaya ağlaya uyandım ve 1 saat kadar geçmeyen göğsümde ağrı hissettim . Yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek için biriyle görüşmek

Tohat
Merhaba. Hissettiklerin ve gördüklerinin aksine rüyan hayırlıdır. Birden fazla başarı, kısmet ve şansının açık olup bunların hayatında oluşturacağı olumlu gelişmeler ile birlikte mutlu ve sevinç yaşayacağın olaylar gercekleşebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 4-5 katlı han gibi bir binanın en üst katında düğünüm oluyor ben en üst kattan aşağıya bakıyorum 3’üncü katta kırmızı gelinlikle bir kız oynuyor ama tanımıyorum yüzünü de görmüyorum senin evleneceğin kız bu diyorlar o sırada gözüm merdivenlere takılıyor arkadaşlarım 3 kişi merdivenden yukarı doğru çıkıyor ve yanıma gelip beni tebrik ederken bir tanesi gömleğimi karnımın sağ tarafından yanlışlıkla yırtıyor ve evden gömlek almaya giderken uyandım. Ayrıca yaşım 25 ve görücü usulü bir evlilik yapmak istiyorum bunun gördüğüm rüya ile ilgisi olabilirmi cevaplarsanız sevinirim. Hayırlı günler Allah’a emanet.


Tohat
Merhaba. Stresli ve gergin dönemleri atlatarak ferah günlere erişeceğine huzurlu ve sevinç duyacağın anlar göreceğine bunun yanı sıra hem her anlamda kısmetinin açık olacağına hem de sevip aşık olabileceğin bir kimse işaret etmektedir. Bilinç altı durumu da söz konusu olabilir fakat yine de olumsuz anlam taşımakla birlikte hayırlısını dileyip Allah’a havale etmek gerekir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ikinci kez evlenmek, rüyada ikinci evlilik, rüyada ikinci kez evlendiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.