Anasayfa
18 Temmuz 2023, 14:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
EZAN

Rüyada ezan okumak, hac aylarında hacca gitmeye yorumlanır. Ezan bazen hırsızlığa, bazen de derece yüksekliğine, büyük bir rütbeye yükselmeye ve işitilecek herhangi bir söze, bekar için evlenmeye yorumlanır. Ezan çok kere

doğru habere yorumlanır. Ezan; duaya, takvaya, taat ve hay ırlı işler ile, emniyete, şeytanın hilesinden kurtuluşa yorumlanır.

Sokak ve çarşılarda ezanın okunması temiz bir hayat, iyi bir geçimdir. Bazı yorumcular, "bir kafile içerisinde ezan okuyan kimse hırsızlıkla itham edilir," demişlerdir. Yine ezan, ortaktan ayrılmaktır. Harabe bir yerde ezan okuduğunu görmek, o yerin imarına ve orada çok kalabalık insanların toplanmasına yorumlanır. Hamamda ezan okumak, sıtma ve humma hastalığı ile yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Felak suresi görmek ne demek, ne anlama geliyor?

Ezan ve zikrullahı yüksek bir sesle özellikle sesi güzel ve tatlı olursa okuduğunu ve insanların da bu ezanı sükunetle dinlediklerini görmek, büyük insanlara yaklaşmakla yorumlanır.

Bir duvar üstünde ezan okuduğunu gören, insanları barışa davet eder. Rüyada yatağında yattığı halde ezan okuduğunu görmek, karısını, çocuklarını hor gördüğüne, onlara kötü davrandığına; evinini kapısı önünde ezan okumak, ecelinin yaklaşmış olduğuna; evinin ortasında ezan okumak, akrabalarının en yakınlarından birinin öleceğine; komşusunun damında ezan okumak, komşularından birinden şüphe edeceğine, devlet başkanının kapısı önünde ezan okuduğunu görmek, bir suçunun meydana çıkacağına; sokak ortasında veya çarşıda ezan okumak, fakirliğe, tüccar ise iflas edeceğine; çukur ve derin bir yerde ezan okumak münafıklığa; ezan okunacak yeri olmayan bir mahalle arasında ezan okumak, herkesin işine burnunu soktuğuna; bütün ev halkı ile birlikte ezan okumak, ev halkına bir kötülük geleceğine; okuduğu ezanı fazla veya eksiği ile okumak, hakkı olmayan bir işe başvuracağına; küçük bir çocuğun ezan okuduğunu görmek, anne ve babası hakkında yalan ve iftira duyulacağına, hamamda ezan okumak dinin noksanına; yolda giden arkadaşları arasında şarkı söyler gibi ezan okumak, onlar suçsuz oldukları halde, hepsinin birden hırsızlıkla suçlanacaklarına; hem namaz kılıp aynı zamanda ezan okuduğunu görmek, tutuklu ise serbest bırakılacağına; alay eder gibi ezan okuduğunu görmek, yakında öleceğine delalet eder

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Rüyada namaz kılmak için kamet getirmek, muradının olacağına; sıkıntısı varsa kurtulacağına, kederden uzaklaşacağına işarettir.


Cevap: Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada ezan okuduğunu görmek olmasını çok istediğiniz ve sizin görevlerinizin arasında bulunan hac istediğiniz ve bu isteğinizin yerine gelerek hacca gitmeye dair hazırlıklar içine gireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evin bombalandığını görmek

Yorum: Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm saygıdeğer hocam rüyamda karanlık bir sokaktaydım sokakta bir şey vardı cin yada seytandı gibi birseydi ezan okuyarak cin in üstüne gidiyordum cin kacıyordu ben ezan okumaya devam ediyordum kayboluyodu ardından siyah dumanı kalıyordu hani araba giderken arkasından hafif bir toz bırakıp kaybolurya aynı onun gibi oluyordu ve kayboluyordu yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu güzel ve anlamlı rüyalardan kabul edilir. Bu rüyayı gören kimse için sıkıntıları, kötülükleri, zorlukları yeneceğine işaret eder. Bu rüya manevi güce, ibadetlerini yaparak Allah’ın rızasına uymaya çalışmaya gayret etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hocam. Ruyamda bir mescit gibi bir kalabalığın içinde ezan yada kamet getiriyodum ve insanlardan güzel sözler duyuyodum neye tabir edilir hocam bir yazarsanız sevinirim. Allah razı olsun hocam.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya özellikle de dünya nimetleri açısından bol bol istifade etmeye ve kazanmaya işaret eder. Ayrıca toplum içinde ve çevresinde de sevilen ve sayılan birisi olmaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada fırına ekmek almaya gitmek

Kayıtsız Üye
merhaba, (bayan 29 yaş ve bekar)
bu gece rüyamda iş yerindeyim ve kalkıp iki kız arkadaşımın yanına gidiyorum (aynı iş yerinde çalışıyoruz gerçek hayatta da) önce elime kahvaltılık sucuk alıyorum yemeğe çalışıyorum sonra tadını beğenmeyerek geri bırakıyorum hatta sucuktan tiksiniyorum ve bundan sonra hiç yemeyeceğimi söylüyorum.
biraz geçtikten sonra tam pencereye karşı ayakta duruyorum. ezan okunuyor ve bulunduğum yerden dışarı doğru bakıyorum. çok güzel ezan okunuyor hava kararmış akşam ezanı okunuyor. kararmış gökyüzünü net hatırlıyorum (zaten akşam ezanı hava kararınca okunur) ve ezan sesi o kadar hoşuma gidiyor ki ve şöyle söylüyorum iki kız arkadaşıma ‘ insan şu ezan sesini duyabilmek için memleketini bile değiştirir.
uyanınca fark ettim çok ilginç bir şey söylemişim.
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Fidan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Alacağın çok güzel bir habere ve bu haberin seni ferahlatacağına delalet eder. Aynı zamanda ilim ehli kimseler ile karşılaşıp tanışarak onların arasına girmeye, Allah yolunda ilim sahibi olmak için çabalayacağına ve bundan dolayı huzur bulacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

rüyada ezan okumak imam nablusi, rüyada ezan okumak nablusi, rüyada ezan sesi duymak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Eşek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ezan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.