Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FELAKET

Rüyada bir felaketle karşılaştığını görmek, işlerin açılması ve düzelmesine, sevinç yaratacak durumların meydana gelmesine yorulur.


Cevap: Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada felaketle karşılaştığını görmek uzun zamandır sıkıntılı bir dönem içinde işlerinizin durgunluğundan kurtularak sıkıntılarınızın geçeceğine ve işleriniz deki durgunlukların biterek düzeleceğine ve bundan dolayı sevinç yaşanacak durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Patronu görmek

Rüyada Cami, Yıldırım, Felaket Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm, dün gece farklı rüya gördüm. Rüyamda önce camideydim. Fakat farklı bir camiidi. Yani nasıl desem boyutlu bir cami gibi birşeydi. Aslında rüyamla ilgili çok fazla bir şey hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım birkaç bir şey var o kadar. Rüyamda camii de namaz kılıyordum, sonra farklı bir yerine geçip devam ediyordum. Bu bu kadar, sonra ise farklı bir rüyaya mı geçtim yoksa aynı rüyanın devamı mı bilmiyorum lakin, evimizin önündeki yoldayım, yıldırımlar ve şimşekler çakıyor. Karşı taraftaki komşumuzun evine düşüyürlar. Fakat ben bu şimşek ve yıldırımdan zarar görmüyorum fakat çok çok fazla korkuyorum. Buınun tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Yorum: Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Anlattığınız olaylar muhtemelen farklı günlerde gördüğünüz rüyalardır. Çünkü birbirinden farklı tabire sahiptirler. Camide namaz kıldığınız rüyanız çok hayırlı bir rüya olup iş hayatındaki başarınızın meyvesi sevdiklerinizi çok mutlu edecek ve siz de bundan memnun olacak mutlu olacaksınız. Hakkıyla bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizde eşim ile yatarken bir şeyler oluyor tam hatırlamıyorum eşim gidiyor daha sonra büyük bir konak veya otel gibi bir yerdeyiz yangın çıkmış ama duman ateş falan görmedim insanlar boşaltıyorlar bu yeri dışarıya yaralı veya zehirlenenlere müdahale ediyorlar eşimde onların içinde eşime müdahale eden hemşireye durumu izah ediyorum eşime iğne batırarak içinden bir şeylerin akmasını sağlıyor eşim acı çekiyor, daha sonra vefat ettiğini görüyorum yüzünü kapıyorlar ben ağlıyorum bebeğimiz yanında bu çocuk ne olacak diyorum diğer iki çocuğum ortada yok ama onları nedense fazla düşünmüyorum epeyce ağlıyorum sonra sanırım rüyanın şiddetiyle uyanıyorum. Sabah 8 den sonra namazımı kıldıktan sonra gördüm Allah hayırlara getirsin dua ediniz.

Okudunuz mu?  Rüyada farenin üstüne sıçraması

Tohat
İki şekilde tabiri mevcuttur. Birincisi ve genel görüşe göre eşinin uzun ömre sahip olmasının yanında hem sağlıklı hem de huzurlu bir şekilde yaşayacağına diğer bir tabire göre ise senin hakkında olup olumsuz olaylar yaşansa dahi kendini salmayıp çözüm üreten, hakkından çıkan ve her şeyin üstesinden gelebilecek duygusal güçte olman gerektiğine delalet etmektedir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

rüyada felaket görmek, felaket

Bu kategoride yer alan Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.